The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

عوارض واکسن کرونا در کودکان و نوجوانان چیست؟

امروزه از اخبار می شنویم که با انجام واکسیناسیون کودکان، به زودی مدارس باز خواهند شد. از سرگیری روال عادی زندگی بعد از پاندمی کرونا آرزوی همه ماست اما در این میان تعداد بسیار زیادی از والدین نگران عوارض واکسن کرونا در کودکان خود هستند. اما آیا واقعا در مورد عوارض واکسن کرونا در کودکان جای نگرانی وجود دارد یا نه؟ در ادامه این متن همه چیز را در مورد عوارض واکسن کرونا در کودکان برای شما شرح خواهیم داد.

عوارض واکسن کرونا در کودکان و نوجوانان

از مارس 2020، هنگامی که در پی همه گیری بیماری کرونا ادارات و مدارس در سراسر کشور تعطیل شد ، بسیاری از والدین نگران بیماری فرزندان خود هستند و علیرغم برخی پیشرفت ها، ما و گذشت بیش از یک سال از بیماری ما هنوز هم با این ترس ها سروکار داریم. بخشی از دلایلی که بیماری همه گیر کرونا همچنان ادامه دارد، این است که ما هنوز برای همه افراد واکسن نداریم و بخشی از آن نیز به دلیل تردید مردم در واکسن زدن است.

کودکان "بزرگسالان در ابعاد کوچک" نیستند و واکنش های متفاوتی نسبت به بیماری، دارو و واکسیناسیون دارند، بنابراین نگرانی والدین در رابطه با بیماری کرونا و حتی تزریق واکسن کرونا به بچه ها کاملا طبیعی است.

اما در مورد کووید 19 (COVID-19) و به ویژه در مورد عوارض جانبی واکسن های کرونا، شایعات زیادی وجود دارد. بنابراین روشن شدن هر گونه تصورات غلط و افسانه ها در این زمینه بسیار مهم است. در این مقاله به آنچه که باید در این مورد بدانید، اشاره شده است:

آیا بچه ها هم کرونا می گیرند؟

در حالی که این واقعیت وجود دارد که بسیاری از کودکان به اندازه بزرگسالان به حالت شدید کرونا مبتلا نمی شوند و بسیاری از مبتلایان بچه سال ممکن است کاملا بدون علامت باشند، اما این بدان معنا نیست که بچه ها نمی توانند به کووید 19 مبتلا شوند. در واقع، از زمان شروع همه گیری تا اکتبر 2021، بیش از 6 میلیون مورد ابتلا به کرونا در کودکان گزارش شده است. در آخرین هفته سپتامبر 2021، کودکان 26.7 درصد (بیش از 1 مورد ابتلا در هر 4 کودک) از موارد گزارش شده هفتگی مبتلایان را شامل می شدند.

آیا کودکان بیشتر از بزرگسالان در معرض کرونا هستند؟

کودکان در سنین مدرسه بین 5 تا 17 سال و بچه های مهد کودکی حتی ممکن است نسبت به سایر بچه ها به میزان بسیار بیشتری در معرض ابتلا به کووید 19 قرار بگیرند، زیرا به دلیل تماس های مکرر روزانه، بیشتر در معرض آلودگی به این ویروس هستند. البته این امر در هر منطقه و کشور متفاوت است، زیرا به سیاست هایی که مدرسه در پیش گرفته نیز بستگی دارد.

آیا ماسک زدن کودکان واقعا از کرونا پیشگیری می کند؟

یک مطالعه معتبر نشان داد که اگر در مدرسه اجباری برای ماسک زدن وجود نداشته باشد، بچه ها 3.5 برابر بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا در مدرسه قرار خواهند گرفت.

آیا شدت بیماری کرونا در کودکان بیشتر است؟

در حالی که تنها 1 تا 2 درصد از کل موارد ابتلای کودکان به بیماری کرونا، منجر به بستری شدن آن ها شده است (حداقل در کشورهایی که به طور فعال موارد بستری را گزارش می دهند)، طبق گفته مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، از هر 3 کودک بستری در بیمارستان، 1 نفر به مراقبت های ویژه نیاز پیدا می کند. مراقبت های ویژه اغلب مستلزم استفاده از دستگاه های تنفسی یا دستگاه هایی است که اساساً با پمپاژ دستی هوا به داخل و خارج از بدن، کار تنفس را برای شما انجام می دهند.

چه کودکانی در برابر بیماری کرونا آسیب پذیرتر هستند؟

به نظر می رسد شیرخواران زیر 1 سال با بیشترین احتمال ابتلا به علائم شدید روبرو هستند، مانند کودکانی که دارای بیماری های زمینه ای مانند دیابت، کم خونی سلول داسی شکل یا نقص ایمنی هستند که در حال حاضر شانس بیشتری برای ابتلا به کرونا دارند.

با این حال، افزایش 10 برابری در میزان بستری شدن کودکان در سنین 0 تا 4 سال در بازه زمانی ژوئن تا آگوست 2021 گزارش شده که حائز اهمیت اشت.در مجموع، شواهد حاکی از افزایش 5 برابری نرخ بستری شدن در بیمارستان کودکان و نوجوانان زیر 18 سال بوده، در حالی که میزان مبتلایان در میان واکسینه نشده ها، چیزی در حدود 10 برابر بیشتر از افرادی بوده است که به صورت کامل واکسن را دریافت کرده بودند. این جهش در ابتلا تقریباً با ظهور نوع دلتا همزمان شده است.

به علاوه مهم است بدانید که کودکان نیز ممکن است بر اثر کرونا از دنیا بروند، اگرچه آکادمی اطفال آمریکا آن را مرسوم نمی داند. به صورت کلی کودکان کمتر از 1 درصد از کل مرگ و میر ناشی از کووید 19 در ایالات متحده را تشکیل می دهند.

کودکان می توانند کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ (SARS-CoV-2)، ویروس کرونا که باعث کووید 19 می شود، را مانند بزرگسالان منتقل کنند، حتی زمانی که بدون علامت هستند. دکتر پیرت میمی پوینست، متخصص اطفال می گوید: "کودکان درست مشابه بزرگسالان، بیماری را از طریق قطرات تنفسی حاوی ویروس گسترش می دهند."، ويروس در هوا منتقل مي شود و از طريق استنشاق قطرات تنفسي حاوي ويروس منتقل مي شود.

آیا واکسن کرونا در کودکان موثر است؟

در هنگام نوشتن این مقاله، واکسن فایزر- بیونتک (Pfizer-BioNTech)، برای کودکان 12 سال به بالا به تایید رسیده است. این واکسن به طور کامل توسط سازمان غذا و دارو (FDA) برای کودکان و بزرگسالان 16 سال به بالا تأیید شده است و دارای مجوز استفاده اضطراری (EUA) برای کودکان بین 12 تا 15 سال است.آزمایشات بالینی برای کودکان بین 6 ماه تا 11 سال نیز در حال انجام است. یکی از مطالعاتی که برای کودکان 5 تا 11 سال کامل شده است، داده های این مطالعه از فازهای دو و سه نشان می دهد که واکسن برای این سنین نیز بی خطر و موثر است.

در حقیقت، کمپانی فایزر داده های اولیه خود را در سپتامبر 2021 برای این گروه سنی به FDA ارائه کرد و برای ماه بعد مجوز استفاده اضطراری را درخواست کرد.واکسن مدرنا آزمایشات بالینی واکسن را برای کودکان و نوجوانان انجام می دهد و در حال جانسون اند جانسون، در حال استفاده از واکسن در نوجوانان است.

عوارض واکسن کرونا در کودکان چیست و در صورت تزریق واکسن کرونا، فرزند من ممکن است چه عوارض جانبی شایعی را تجربه کند؟

همه واکسن ها عوارض جانبی ندارند و برخی از بچه ها اصلاً چنین عوارضی را تجربه نمی کنند. اما اگر احیانا فرزند شما عوارض جانبی را تجربه کند، مشابه مواردی است که در بزرگسالان مشاهده می شود. این عوارض جانبی می توانند شامل موارد زیر باشند:

• درد در محل تزریق،

• خستگی،

• سردرد،

• لرز،

• دردهای عضلانی،

• تب،

عوارض واکسن کرونا در کودکان چه مدت طول می کشد؟

عوارض واکسن کرونا در کودکان معمولاً موقتی هستند و باید در عرض 48 ساعت از بین بروند.

آیا عوارض واکسن کرونا در کودکان ممکن است خطرناک باشد؟

دو عارضه جانبی بسیار نادر دیگر نیز از آوریل 2021 گزارش شده است: میوکاردیت و پریکاردیت. میوکاردیت به معنای التهاب عضله قلب یا میوکارد است که می تواند بر توانایی قلب برای پمپاژ خون در بدن تأثیر بگذارد. پریکاردیت، هم به معنای التهاب ساختار کیسه ای دو لایه ای است که قلب را احاطه کرده و به آن پریکارد نیز گفته می شود. این دو لایه همیشه مقدار کمی مایع بین خود دارند تا اصطکاک را کاهش دهند، اما وقتی این لایه ها ملتهب شوند، می توانند درد قفسه سینه را ایجاد کنند.

علائم بارز این شرایط عبارتند از:

• درد قفسه سینه،

• تنگی نفس،

• تپش قلب،

اگر فرزند شما دارای علائم میوکاردیت یا پریکاردیت است، فوراً به اورژانس مراجعه کرده و به دنبال مراقبت های پزشکی باشید. این عوارض جانبی نادر معمولاً در مردان، به ویژه مردان نوجوان و جوان شایع هستند.

دکتر پیرت میمی پوینست همچنین می گوید مهم است بدانید که در مقایسه با واکسن کرونا، ابتلا به خود بیماری شما را بیشتر در معرض خطر میوکاردیت قرار می دهد.

به طور خاص، یک مطالعه نشان داد که میوکاردیت در مردان بالغ جوان ، به اندازه 450 مورد در هر میلیون مورد ابتلا به کرونا رخ می دهد، اما در مقابل فقط در 76 نفر در هر میلیون دریافت کننده واکسن ایجاد می شود. توجه به این نکته ضروری است که این تحقیق در حال حاضر در حال ارزیابی و چاپ مجدد است، به این معنی که هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است و نباید به عنوان مبنایی برای راهنمایی بالینی مورد استفاده قرار گیرد.

آیا بعد از زدن واکسن کرونا در کودکان باید به فرزندم مسکن بدهم؟

شما می توانید بعد ازتزریق واکسن کرونا به فرزند خود مسکن بدهید، مخصوصاً اگر عوارض جانبی مانند درد یا تب را احساس می کند. اما پوینستت می گوید: "نیازی به پیش درمانی با مسکن نیست" و "هیچ شواهدی وجود ندارد که پیش درمانی، عوارض جانبی را کاهش دهد."

اگر عوارض جانبی وجود دارد و بیماری معمولاً در کودکان خفیف است، چرا اصلاً فرزندم را واکسینه کنم؟

پوینست توضیح می دهد: "واکسیناسیون در مهار موج همه گیری بسیار مهم است" و "حتی کودکان مبتلا به بیماری خفیف نیز این بیماری را به دیگران منتقل می کنند." کودکانی که واکسینه نشده اند همچنان در خطر بیماری جدی کووید 19 هستند، حتی اگر این خطر کمتر از بزرگسالان باشد و حتی اگر بیماری پزشکی زمینه ای نداشته باشند.

در حقیقت، بر اساس گزارش مرکز CDC، نوجوانان بین 12 تا 17 سال که واکسینه نشده اند در مقایسه با نوجوانانی که واکسینه شده اند، 10 برابر بیشتر مستعد بستری شدن در بیمارستان بستری هستند.

سخن پایانی

در 23 آگوست 2021 ، سازمان غذا و دارو (FDA)، واکسن فایزر را برای همه افراد 16 سال به بالا تأیید کرد، زیرا این واکسن در جلوگیری از عفونت کروناویروس که باعث کووید 19 می شود هم ایمن و هم موثر است. سازمان FDA همچنین مجوز استفاده اضطراری از واکسن فایزر برای کودکان 12 تا 15 ساله را نیز صادر کرده است زیرا داده های آزمایش بالینی نشان می دهد که این واکسن بی خطر و موثر است.

تاکنون، این واکسن ها برای میلیون ها انسان تزریق شده است و به افراد در جلوگیری از عفونت شدید، بستری شدن در بیمارستان و مرگ کمک کرده است. برای پایان دادن به همه گیری کرونا، واکسن ها قوی ترین ابزار برای انجام این کار و حفظ امنیت مردم هستند بنابراین والدین باید تزریق واکسن کرونا در کودکان را جدی گرفته و بی دلیل فرزندشان را از این ایمنی سازی محروم نکنند.

مطالعه بیشتر:

واکسن کرونا و اقدام به بارداری مجاز است یا خیر؟

واکسن کرونا برای کودکان در چه سنی ایمن است؟

ایمنی بعد از تزریق واکسن کرونا و واکسینه کامل یعنی چه؟

واکسن کرونا در شیردهی و تاثیر واکسن کرونا بر نوزاد چیست؟

?پرسش و پاسخ های واکسن کرونا در کودکان

عوارض واکسن کرونا در کودکان چه مدت طول می کشد؟

عوارض واکسن کرونا در کودکان معمولاً موقتی هستند و باید در عرض 48 ساعت از بین بروند.

آیا عوارض واکسن کرونا در کودکان ممکن است خطرناک باشد؟

دو عارضه جانبی بسیار نادر دیگر نیز از آوریل 2021 گزارش شده است: میوکاردیت و پریکاردیت. میوکاردیت به معنای التهاب عضله قلب یا میوکارد است که می تواند بر توانایی قلب برای پمپاژ خون در بدن تأثیر بگذارد. پریکاردیت، هم به معنای التهاب ساختار کیسه ای دو لایه ای است که قلب را احاطه کرده و به آن پریکارد نیز گفته می شود.

آیا واکسن کرونا در کودکان بی خطر و موثر است؟

آزمایشات بالینی برای کودکان بین 6 ماه تا 11 سال نیز در حال انجام است. یکی از مطالعاتی که برای کودکان 5 تا 11 سال کامل شده است، داده های این مطالعه از فازهای دو و سه نشان می دهد که واکسن برای این سنین نیز بی خطر و موثر است.

چه کودکانی در برابر بیماری کرونا آسیب پذیرتر هستند؟

به نظر می رسد شیرخواران زیر 1 سال با بیشترین احتمال ابتلا به علائم شدید روبرو هستند، مانند کودکانی که دارای بیماری های زمینه ای مانند دیابت، کم خونی سلول داسی شکل یا نقص ایمنی هستند که در حال حاضر شانس بیشتری برای ابتلا به کرونا دارند.

منبع: healthline