ویروس کرونا چه تاثیری بر مادران باردار دارد؟
حال که تیتر اصلی تمامی خبرهای در جهان مربوط به همه گیری ویروس کرونا است و نیز در دستورالعمل های مربوط به این بیماری گزارش شده است که مادران باردار جزء گروه پرخطر قرار می گرند و باید بیشتر از هر زمان دیگری مراقب خودشان باشند، این سوال مطرح می شود که ویروس کرونا چه تاثیری بر مادران باردار دارد؟ در ادامه مطلب جواب را دریافت خواهید کرد.
ویروس کرونا چه تاثیری بر مادران باردار دارد؟
به طور کلی به نظر نمیرسد بانوان باردار در صورت مواجهه با ویروس جدید کرونا نسبت به افراد سالم دیگر ناخوشی شدیدتری از خود بروز دهند. انتظار میرود بسیاری از بانوان بارداری در صورت ابتلا به ویروس نشانههایی چون سرماخوردگی یا آنفولانزا از خود نشان دهند. سرفه، تب، تنگی نفس، سردرد و از دست دادن حس بویایی و چشایی از علايم مرتبط با این ویروس است.
در افراد مسن کسانی که دارای سیستم ایمنی ضعیفتری هستند یا بیماریهای مزمن دارند، علائم شدیدتری مانند ذاتالریه دیده میشود. هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد بانوان باردار در صورت ابتلا به این عفونت بیشتر از سایر افراد سالم در معرض عوارض جدی قرار میگیرند یا نشانه های بسیار شدیدی را بروز می دهند.
چرا بانوان باردار در گروه های حساس قرار دارند؟
طبق نظر مقام ارشد پزشکی در ۱۶ مارس، بانوان باردار از زمره گروههای حساس معرفی شدند. یعنی توصیه شده است از حضور در اجتماع دوری و فاصله اجتماعی را رعایت کنید.
بنابر شواهدی که در دست داریم، بانوان باردار نسبت به افراد دیگر جامعه در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این ویروس قرار دارند. چیزی که در این مورد میدانیم این است که بارداری در تعداد کمی از بانوان باعث تغییر نحوه برخورد بدن با بیماریها میشود. ماماها و پزشکان زنان سالهاست از این موضوع مطلع هستند و به آن عادت دارند. با وجود این، هنوز شواهدی وجود ندارد که بانوان باردار مبتلا به ویروس کرونا، در معرض عوارض جدیتری نسبت به افراد عادی قرار دارند.
آنچه باعث شد مسئولان تصمیم بگیرند بانوان باردار را در گروه پرخطر قرار دهند، احتیاط است. میدانیم برخی از بیماریهای ویروسی در بانوان باردار خطرناک هستند. متاسفانه باتوجه به نوظهور بودن این بیماری، اکنون شواهد موجود بسیار محدود است.
اگر احساس میکنید نشانههای ابتلا به این بیماری را دارید، برای کسب اطلاعات با اورژانس یا مراکز بهداشت شبانهروزی تماس بگیرید. اگر نشانههای شدیدتر یا تاخیر در بهبودی مشاهده کردید، احتمال دارد به عفونت خاص ریه مبتلا شده باشید که نیاز به مراقبتهای ویژه دارید.
حال که می دانید ویروس کرونا چه تاثیری بر مادران باردار دارد، توصیه ما این است که در صورت تشدید علايم یا تاخیر در بهبودی با پزشک عمومی یا با فوریتهای پزشکی که ۲۴ ساعت پاسخگو هستند، مشورت کنید.
بیشتر بدانید:
1- چطور سیستم ایمنی را تقویت کنیم و علت اصلی تغییرات سیستم ایمنی چیست؟
2- ویروس کرونا، نشانه های فرد مبتلا به ویروس کرونا چیست؟
3- کرونا در بارداری و لزوم رعایت بهداشت بیشتر مادران باردار
4- استرس کرونا ویروس را چگونه کنترل کنیم؟
منبع: rcog.org.uk