molfix-مولفیکس

ماه سوم بارداری، نشانه های ماه سوم بارداری چیست؟

ماه سوم بارداری، نشانه های ماه سوم بارداری چیست؟

ماه سوم بارداری آخرین ماه از سه ماهه اول است. در این زمان برخی ناخوشی ها و عوارض بارداری همچون تهوع در برخی مادران اوج می گیرد درحالی که برخی دیگر هنوز هیچ علامتی از باردار بودن در بدن خود احساس نمی کنند. در پایان این ماه باید غربالگری مرحله اول را انجام دهید. به یاد داشته باشید که انجام به موقع و با دقت تمامی آزمایشات، سونوگرافی ها و ویزیت های بارداری به تولد یک بچه سالم و گذراندن دوران بارداری راحت تر و سالم تر به شما کمک خواهد کرد.

نشانه‌‌های ماه سوم بارداری

در ماه سوم بارداری، برخی از علائم خوشایند است و برخی بسیار چالش برانگیز. به یاد داشته باشید هرچند این نشانه‌ها در دوران بارداری طبیعی است، ولی ممکن است همه این موارد را تجربه نکنید.

• افزایش انرژی

• افزایش ترشحات واژن

واریس

• رگ‌های عنکبوتی

• سرگیجه

• تکرر ادرار

• تغییر رنگدانه‌های پوستمی‌دهد. حواس او نیز در حال شکل‌گیری است. جنین قادر خواهد بود صداهای دنیای بیرون را بشنود و چشمانش را تکان دهد.

 

سه ماهگی: تغییرات درونی و بیرونی

رشد جنینی: درماه سوم بارداری، اندام جنسی جنین در حال شکل‌گیری است و جنین واکنش‌هایی مانند بلع و مکیدن را از خود نشان

تغییرات فیزیکی: در ماه سوم بارداری ممکن است سینه‌ها ورم کند. یکی از نشانه‌های اصلی پایان ماه سوم بارداری این است که تهوع‌ صبحگاهی از بین می‌روند و جای خود را به گرسنگی می‌دهد. یادتان باشد خوب غذا بخورید و به کیفیت بیشتر از کمیت اهمیت دهید. برخی از بانوان با تغییر رنگدانه‌های پوستی مواجه می‌شوند، مانند ظاهر شدن خط تیره روی شکم یا لکه‌هایی روی صورت. برخی نیز در دوران بارداری پوستی شفاف و زیبا پیدا می‌کنند. اگر شما از این دسته افراد هستید از آن لذت ببرید.

ماه سوم بارداری چی بخوریم، رژیم غذایی و ورزش در ماه سوم بارداری

ناخوشی‌های صبحگاهی بسیاری از بانوان در پایان ماه سوم بارداری برطرف خواهد شد و انرژی زیادی احساس می‌کنند. از این انرژی استفاده کنید و یک برنامه ورزشی برای خود تدارک ببینید. اگر مبتدی هستید حتما با پزشک مشورت کنید. اما ورزش‌هایی مانند یوگای بارداری و شنا گزینه‌های مناسب و بی‌خطری هستند. توجه به رژیم غذایی در دوران بارداری از هر زمان دیگری اهمیت بیشتری دارد. رژیم غذایی بارداری شامل وعده‌های بیشتر و مقدار غذای کمتر و حاوی پروتئین، سبزیجات، میوه و غلات کامل است. با مصرف آب کافی بدن خود را آبرسانی کنید و حداکثر مصرف کافئین روزانه خود را به ۲۰۰ گرم برسانید، که در حدود ۲ فنجان قهوه است.

پزشک می‌تواند یک رژیم غذایی مخصوص به شما توصیه کند. بانوی باردار باید از مصرف ماهی‌هایی که در آنها مقادیر زیادی جیوه وجود دارد پرهیز کند. همچنین از مصرف الکل، شیر و پنیر غیرپاستوریزه، غذاهای فرآوری‌شده و تخم مرغ خام اجتناب کند. میوه‌ها و سبزیجات را قبل از مصرف خوب بشویید.

در ماه سوم بارداری چیکار کنم؟

• بارداری خود را به دیگران اعلام کنید: درماه سوم بارداری این آمادگی را دارید تا خبر بچه‌دار شدن خود را با اطرافیان در میان بگذارید. فکر کنید دلتان می‌خواهد این خبر را به چه کسی و به چه روشی اعلام کنید.

• برنامه‌هایی برای مرخصی زایمان در نظر گیرید: در مورد اینکه چگونه می‌خواهید درباره مرخصی زایمان خود حرف بزنید فکر کنید. در مورد گزینه‌ها تحقیق و به علایق خود فکر کنید. در مورد زمان‌بندی اعلام این موضوع به رئیس خود برنامه‌ریزی کنید.

• ورزش‌های دوران بارداری: این دوران، با توجه به افزایش انرژی و اندازه معقول شکم، بهترین زمان برای ورزش است. در مورد ورزش‌هایی مناسب شرایط‌تان با پزشک صحبت کنید. در مورد نکات ایمنی ورزش در دوران بارداری نیز تحقیق کنید.

• با جنین رابطه عاطفی برقرار کنید: کودک دلبندتان قادر است به صدای شما گوش کند و صدای ضربان قلب‌تان را بشنود. بنابراین با او صحبت کنید و برایش آواز بخوانید و با هم به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید.

• در ماه سوم بارداری با همسر خود ارتباط عاشقانه برقرار کنید: بارداری نقش و تجربه ای است که پدر و مادر می‌توانند در آن سهیم باشند. با همسرتان در مورد کارهایی که می‌تواند برای کمک به شما انجام دهد صحبت کنید. این کار به پدر کمک می‌کند احساس مسئولیت بیشتری کند و بسیاری از کارهای شما را به عهده بگیرد.

 

بیشتر بدانید:

1- آزمایش غربالگری سه ماهه اول و دوم بارداری

2- سونوگرافی غربالگری چیست و چگونه انجام میشود؟

3- نشانه ها و علائم بارداری در ماه سوم حاملگی چیست؟

4- درمان حالت تهوع شدید در ماه سوم بارداری چیست؟

منبع: in.pampers 

استدیو عکس فیلیک