The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

بهترین فاصله سنی فرزندان چقدر است ؟

برای والدینی که قصد دارند بیش از یک فرزند داشته باشند، یکی از چالش های موجود، تصمیم گیری درمورد بهترین فاصله سنی بین فرزندان است. با فرض بر این که درصورت اقدام بتوانید به موقع باردار شده و فاصله سنی بین فرزندانتان را تنظیم کنید، باید بدانید که بهترین فاصله سنی چقدر است و بهترین زمان برای اقدام چه موقع خواهد بود. در ادامه این متن مزایا و معایب هریک از فاصله سنی های معمول را شرح داده شده است.

فاصله سنی بچه ها: مزایا و معایب فاصله سنی فرزند اول و دوم 

در حالی‌که هیچ فاصله سنی «ایده‌آلی» بین کودکان وجود ندارد، مواردی هست که هنگام بزرگ کردن خانواده خود، باید در مورد آن فکر کنید و برای آن آماده شوید.

اگر مطمئن هستید بیش از یک فرزند می‌خواهید، تصمیم‌گیری در مورد فرزند دوم (یا سوم!) بسیار مهم خواهد بود. مزایا و مضرات زیادی برای کم بودن فاصله سنی فرزندان وجود دارد (کودک دوم با کودک اول بزرگ خواهد شد و از وسایل او استفاده خواهد کرد) و فاصله بیشتر (فرزند اول، کمک دست مادر می‌شود). در اینجا به مزایا و معایب اختلاف سنی مختلف بین کودکان می‌پردازیم:

فاصله سنی یک سال بین فرزند اول و دوم

وقتی فاصله سنی کودکان کم است، دوست‌های خوبی برای هم می‌شوند. به هر حال همان‌طور که گفته شد، فاصله سنی کم بین بچه‌ها کار را برای شما دشوار خواهد کرد.

- فواید احتمالی

• به یک ماشین کارآمد تبدیل خواهید شد. بله، چند سال اولی که دو کودک زیر دو سال دارید، با چالش بزرگ «خوابیدن» مواجه خواهید بود. اما فواید این دوران این است که شما در امور مربوط به کودک، مانند پوشک کردن، حمام کردن و انجام کارهای روزانه دیگر کارآمد خواهید شد. در حقیقت، متوجه می‌شوید نسبت به مادران دیگر که فاصله سنی زیادی بین فرزندانشان است،‌ زمان بیشتری را برای انجام کارهای دیگر با کودکان خود پیدا می‌کنید.

• کودک بزرگ‌تر نسبت به این تغییر کمتر آسیب خواهد دید. فرزند اول شما خیلی کوچک است و هنوز متوجه این تغییر نمی‌شود و احتمال اینکه بازی درآورد یا کودک جدید را رد کند، کمتر است. به‌علاوه چون مدت زمان زیادی را با پدر و مادر خود نگذرانده، خیلی انتظار توجه یا رفتاری خاص نخواهد داشت.

• بچه‌ها با هم صمیمی‌تر می‌شوند. با این‌که ممکن است درگیری‌های بیشتری بین آنها وجود داشته باشد، اما فرزندانی که هم سن هستند، از لحاظ عاطفی بیشتر به هم نزدیک می‌شوند. دوستان مشترک دارند، از بازی‌ها و برنامه‌های تلویزیونی و فعالیت‌های یکسانی لذت می‌برند.

- چالش‌های احتمالی

• بدن شما دچار مشکل می‌شود. داشتن یک فرزند با فاصله خیلی کم به این معناست که بدن شما فرصت کافی برای ریکاوری نداشته است. ممکن است سطح آهن و کلسیم افت کرده باشد و دچار کم‌خونی بارداری شده باشید. احساس خستگی و از نفس افتادگی کنید. برخی از تحقیقات نشان داده است که باردار شدن در فاصله زمانی یک سال، احتمال زایمان پیش از موعد را بالا می‌برد و با دو سال، ممکن است خطر اوتیسم در کودک دوم بالا برود. همچنین احتمال تجربه اندوه بعد از زایمان فرزند دوم نسبت به فرزند اول خیلی سریع‌تر اتفاق خواهد افتاد. اگر فرزند اول به روش سزارین و حدود ۱۸ ماه قبل به دنیا آمده باشد، برای زایمان دوم مشکل (و حتی خطرناک) است که به روش طبیعی زایمان کنید. به همین دلیل است که پزشکان پیشنهاد می‌کنند حداقل ۱۸ ماه بین بارداری‌ها فاصله باشد.

• کلی کار برای انجام دادن وجود دارد! علاوه بر آن همه خستگی، شما یک کودک نوپا دارید که مسئولیت زیادی بر عهده شما گذاشته است. خستگی سال‌ها بی‌خوابی، پوشک عوض کردن، شیر دادن و بالا آوردن‌های نوزاد، با فاصله سنی کم بین آنها تشدید می‌شود.

• توجه شما تقسیم می‌شود. وقتی دو کودک زیر دو سال دارید، ایجاد رابطه عاطفی بین مادر و فرزند بسیار چالش برانگیز خواهد بود.

• نمی‌توانید از وسایل کودک اول استفاده کنید. به دلیل اختلاف سنی بسیار کم بین کودکان، معمولا مجبورید برای خرید تخت و کالسکه دو نفره هزینه اضافه کنید.

فاصله سنی دو سال بین فرزند اول و دوم

در این شرایط دو کودک همچنان از لحاظ سنی به هم نزدیک هستند و می‌توانند علایق مشترک داشته باشند. فاصله بین دو بارداری، کمی بیشتر شده است و کار شما نیز راحت‌تر خواهد بود.

- فواید احتمالی

• بدن شما آماده‌ است. هنگامی‌که در مورد آمادگی بدن پس از زایمان حرف می‌زنیم، منظور فاصله سنی دو سال است نه کمتر! در این مدت، بدن وقت کافی برای ترمیم خود را خواهد داشت.

 خطرات مشکلات بارداری کاهش پیدا می‌کند. متخصصان همواره توصیه می‌کنند حداقل ۱۸ ماه بین بارداری‌ها فاصله باشد تا خطر زایمان زودرس کاهش پیدا کند و از تولد نوزادانی با وزن کم جلوگیری شود. (مخصوصا اگر بالای ۳۵ سال سن دارید).

• شما تجربه دارید. در این مرحله اصول نگهداری از نوزاد را فراموش نکرده‌اید و به‌خاطر فرزند اول اعتماد به نفس دارید.

- چالش‌های احتمالی

• حسادت‌های خواهر و برادر ممکن است شدیدتر باشد. در این حالت رقابت بین دو فرزند ممکن است در صورت فاصله سنی کمتر یا زیادتر، بیشتر باشد. کودک نوپا نه تنها دوست دارد در مرکز توجه باشد، بلکه می‌خواهد میدان نیز برای او خالی باشد.

• کودک ممکن است تخلیه هیجانی داشته باشد. کودک بزرگ‌تر شما به عنوان یک کودک نوپا معمولا دوست ندارد چیزی را با دیگری شریک شود. این در مورد توجه نیز صدق می‌کند (مخصوصا توجه شما!). بنابراین ممکن است با ورود خواهر یا برادر جدید، نسبت به توجه شما پرتوقع و سرسخت باشد.

• ممکن است کودک پسرفت کند. برخی کودکان ممکن است با تولد کودکی دیگر دچار پسرفت در برخی یادگیری‌ها شوند (مانند یاد گرفتن توالت رفتن،‌ کودکانه صحبت کردن و مکیدن انگشت)، اما این رفتارها در دوران نوپایی رایج است.

• ممکن است هرج و مرجی (موقتی) به وجود آید. نوزادان پر سرو صدا، مخصوصا دوقلوها ممکن است برای مدتی آرامش خانه را بر هم زنند و در خانه استرس و هرج ومرج ایجاد کنند.

فاصله سنی ۳ سال بین فرزند اول و دوم

حالا که کودک اول شما از مرحله خردسالی گذشته است، نگهداری از او (اغلب روزها) راحت‌تر خواهد بود.

- فواید احتمالی

• زایمان با امنیت بیشتری انجام خواهد شد. طبق برخی تحقیقات، اگر سه سال از زایمان اول گذشته باشد، زایمان بعدی با کمترین خطر انجام خواهد شد.

• احتمال خطر بارداری برای شما و کودک کمتر خواهد بود. بار دیگر، به نظر می رسد که این فاصله زمانی میان بارداری‌ها، در مقایسه با بارداری زودتر (وقتی زمان کافی برای بهبودی نداشته‌اید) یا بعد از آن (وقتی‌که سن شما بالاتر می‌رود و ممکن است با خطرات مربوط با سن بارداری مواجه ‌شوید) بهترین زمان خواهد بود.

• برای شما آسان‌تر است. یک کودک 3 ساله می‌تواند (حداقل از لحاظ تئوری) خود را سرگرم کند و هنگامی که شما مشغول رسیدگی به فرزند کوچک‌تر هستید، او از خود کمی استقلال نشان خواهد داد. احتمالا از پوشک گرفته شده و مجبور نیستید همزمان دو کودک را پوشک کنید. ممکن است، فرزند بزرگ‌تر به مهدکودک برود و این امکان برای شما فراهم ‌شود تا با فرزند دوم بیشتر وقت بگذرانید.

- چالش‌های احتمالی

• همچنان کارهای زیادی برای انجام دادن هست. این فاصله سنی همچنان برای پدر و مادر مشکل است. زیرا کودک بزرگ‌تر هنوز قادر به انجام کارهای خود نیست و نیازهایی دارد که با آمدن کودک دوم برآورده نشده است.

• مشکل حسادت خواهر و برادری همچنان وجود دارد. کودک بزرگ‌تر متوجه می‌شود کمتر مورد توجه است ولی نمی‌تواند با احساسات خود مقابله کند و ممکن است به شما یا کودک دوم حمله کند. خشونت‌های فیزیکی در سن ۲ تا ۳ سالگی به اوج خود می‌رسند.

• پسرفت همچنان شایع است. با تولد نوزاد، کودکان اغلب به رفتارهای کودکانه خود باز می‌گردند. مانند تقاضا برای پوشک و مانند نوزاد غان غان کردن.

فاصله سنی 4 سال بین فرزند اول و دوم

هنگامی‌که خاطرات شب زنده‌داری‌ها و عوض کردن پوشک کم‌کم محو می‌شود، بسیاری از پدر و مادرها به این فکر می‌افتند که چه زمانی ۳ نفرشان را به ۴ نفر (یا بیشتر) تبدیل کنند.

- فواید احتمالی

• با هر کودک زمان بیشتری صرف خواهید کرد. به احتمال زیاد وقت بیشتری برای خواندن، بازی کردن و در غیر این صورت لذت بردن از تک تک بچه های خود به صورت جداگانه خواهید داشت، درصورتی‌که با داشتن دو فرزند کوچک این فرصت‌ها پیش نمی‌آمد.

• فرزند بزرگ‌تر رفتار بهتری خواهد داشت. در 4 سالگی کودکان بالغ‌تر می‌شوند، به این معنا که با ورود یک خواهر و برادر ممکن است احتمال تهدید، حسادت یا ناامنی کمتر احساس شود و از آنجا که پرخاشگری جسمی بین سنین 2 تا 4 سالگی بیشتر بروز می‌کند، فرزند بزرگ‌تر با کودک بهتر رفتار خواهد کرد.

• راحت‌تر خواهید بود. احتمالا شما در رفتار با کودک راحت‌تر برخورد خواهید کرد و به دلیل تجربه‌ای که از فرزند اول دارید‌ کمتر حساسیت به خرج خواهید داد.

• فرزند بزرگ‌تر کمک خواهد کرد. فرزند بزرگ‌تر شما به استقلال بیشتری رسیده است، به این معنا که به کمک دائمی شما نیاز ندارد و می‌تواند در برخی کارها (مانند تعویض پوشک یا لباس نوزاد) به شما کمک کند و همچنین می‌تواند به روش‌های دیگری به کودک کمک کند ( برای مثال در مورد حرف زدن و آموزش توالت رفتن از خواهر و برادر بزرگ‌تر یاد بگیرد).

- چالش‌های احتمالی

• مشکلات تولد شایع‌تر خواهد بود. در مقایسه با بانوانی که دو سال برای بارداری صبر کرده‌اند، خطر مشکلات زایمان بیشتر خواهد بود. (خصوصا اگر بالاتر از ۳۵ سال سن دارید).

• ممکن است خیلی چیزها را فراموش کرده باشید. با گذشت زمان ممکن است بسیاری از کارهای مربوط به بچه‌داری را فراموش کرده باشید، مانند قنداق کردن.

• کودکان ممکن است با هم ارتباط نداشته باشند. بچه‌ها ممکن است به خاطر زیاد بودن فاصله سنی، از سرگرمی‌های مشابه خانوادگی مانند رفتن به شهربازی یا تماشای فیلم، لذت نبرند، بنابراین مجبورید فعالیت‌های خانوادگی را با همسر خود تقسیم کنید.

 بیشتر بدانید:

1- بهترین زمان برای بارداری فرزند دوم و فاصله سنی میان دو فرزند

2- فاصله زمانی مناسب بین دو بارداری چقدر است؟

3- بارداری برای دومین بار و آمادگی برای فرزند

4- آیا فاصله کم بین بارداری ها باعث کاهش وزن نوزاد هنگام تولد می شود؟

منبع: whattoexpect 

?پرسش و پاسخ های فاصله سنی فرزندان

بهترین فاصله سنی فرزندان چقدر است؟

در حالی‌که هیچ فاصله سنی «ایده‌آلی» بین کودکان وجود ندارد و هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.

آیا فاصله سنی یک سال بین فرزندان خوب است؟

وقتی فاصله سنی کودکان کم است، دوست‌های خوبی برای هم می‌شوند. به هر حال همان‌طور که گفته شد، فاصله سنی کم بین بچه‌ها کار را برای شما دشوار خواهد کرد.

آیا فاصه سنی دو سال بین فرزندان اشکالی دارد؟

در این شرایط دو کودک همچنان از لحاظ سنی به هم نزدیک هستند و می‌توانند علایق مشترک داشته باشند. فاصله بین دو بارداری، کمی بیشتر شده است و کار شما نیز راحت‌تر خواهد بود اما بروز حسادت بین فرزندان نیز وجود دارد.

بین دو بارداری حداقل چقدر باید فاصله باشه تا بدنمون آسیب نبینه؟

متخصصان همواره توصیه می‌کنند حداقل ۱۸ ماه بین بارداری‌ها فاصله باشد تا خطر زایمان زودرس کاهش پیدا کند و از تولد نوزادانی با وزن کم جلوگیری شود. (مخصوصا اگر بالای ۳۵ سال سن دارید).

دیگر مطالب اقدام به بارداری و نکات مهم برای اقدام بارداری صحیح

مطالب دیگر این دسته بندی را می توانید در این بخش مشاهده کنید