The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

افزایش لذت رابطه جنسی پس از زایمان با تمرینات ورزشی

متاسفانه زوج‌های جوان به دلیل عدم آشنایی و نداشتن آگاهی کافی درباره نحوه برقراری روابط عاطفی و ارتباط جنسی با همسر خود، با مشکلاتی مواجه می‌شوند که ممکن است تبدیل به بحرانی در زندگی مشترک آنها گردد. ازآنجاییکه بدن خانم‌ها در دوران بارداری و زایمان با تغییرات و دگرگونی‌های بسیاری مواجه می‌شود، طبیعی است که بسیاری از روابط زناشویی و جنسی آنان نیز تحت تاثیر قرار گیرد.

 

رابطه جنسی پس از زایمان

یکی از دوران حساس در روابط جنسی زوجین، دوران پس از زایمان است. یکی از روش‌هایی که برای لذت‌بخش‌تر کردن آمیزش پس از زایمان، مورد تأکید متخصیص قرار می‌گیرد تقویت ماهیچه های کف لگن است. بنابراین برای تضمین لذت‌ کافی از آمیزش پس از زایمان (برای شما و همسرتان)، ماهیچه های کف لگن خود را تقویت کنید.

خانم “امیلی هارل” مشاور خانواده در این‌باره می‌گوید: ماهیچه های کف لگن به شکل چشمگیری بر واکنش‌های جنسی شما و لذت همسرتان از آمیزش تاثیر می‌گذارد. عموماً بارداری به دلیل تاثیر دگرگونی‌های هورمونی، افزایش وزن، فشارِ وزن جنین، کشیدگی‌های زایمان و به دنیا ‌آوردن نوزاد، ماهیچه های کف لگن را ضعیف می‌کند.  زمانی که ماهیچه های کف لگن ضعیف می‌شوند، به بی‌اختیاری ادرار، آمیزشی دردناک و کاهش قدرت و تناوب اوج لذت جنسی منجر می‌شود.

مانند هر ماهیچه ضعیف‌شده‌ای، می‌‌توان ماهیچه های کف لگن را با ورزش تقویت کرد. علاوه بر این، هرچه ماهیچه های کف لگن شما قوی‌تر باشد، خون بیشتری در آن ناحیه جریان خواهد داشت که حساسیت آنرا افزایش بخشیده و طی نقطه اوج جنسی انقباضات شدیدتری را تجربه خواهید کرد. تمرینات “کگل” بهترین روش برای تقویت ماهیچه های کف لگن است، اما به یاد داشته باشید که تقویت ماهیچه های شکمی، ران‌ها و پایین کمر نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است. به منظور تمریناتی طراحی شده که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شوید و باید حداقل یک روز در میان اجرا گردد، ولی برای اجرای آن‌ها تا شش هفته پس از زایمان صبر کنید. درصورتی‌که زایمان سزارین داشته‌اید، هشت هفته صبر کنید و درباره اجرای آن با پزشک‌تان مشورت کنید.

ماهیچه های کف لگن، ماهیچه هایی هستند که برای متوقف ساختن ادرار از آنها استفاده می‌شود. برای اجرای کگل، این ماهیچه‌ها را برای حدود شش ثانیه سفت کرده و سپس رها کنید. فقط بر ماهیچه های کف لگن تمرکز کنید و نه به عضله‌های شکمی و باسنی. برای ترکیب تمرین کگل و تمرینات پیشنهادی زیر کافیست روزهایی که این تمرینات را انجام نمی‌دهید، به اجرای تمرین کگل بپردازید.

حتی در صورتی‌که زایمان واژنی نداشته‌اید، احتمال دارد پس از زایمان ماهیچه های کف لگن شما ضعیف شوند. این ماهیچه‌ها طی بارداری تحت تنش بوده‌اند، علاوه‌ بر‌آن بریدگی سزارین نیز مستقیماً ماهیچه های شکمی مجاور کف لگن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. خانم تاشا مولیگان متخصص فیزیوتراپ می‌گوید: ماهیچه های کف لگن شما بدون کمک ماهیچه های شکمی نمی‌تواند عملکردی کامل داشته باشد، بنابراین تقویت هر دوی آنها پس از سزارین از اهمیت بسزایی برخوردار است.

تمرین اول: فشار به پاشنه پا

بر روی شکم خود به سمت زمین دراز بکشید، پاهای خود را به اندازه‌ی عرض شانه باز کنید و پیشانی خود را روی دستان‌تان بگذارید. زانوان خود را خم کنید تا این‌که کف پای شما تقریبا 30 سانتی‌متر از زمین فاصله داشته باشد. انگشت کوچک پای خود را به سمت خارج بکشید و پاشنه‌های پای خود را به هم نزدیک کنید (مطابق تصویر شماره یک). همان‌طوری‌که پاشنه‌های پای خود را به یکدیگر فشار می‌دهید، عضلات باسن خود را جمع کرده و تمرین کگل را اجرا کنید. برای دو ثانیه در همین حالت باقی بمانید و عادی نفس بکشید، سپس خود را رها کنید. این عمل را ده بار تکرار کنید؛ بهتر است این تمرین را سه دوره ده‌تایی اجرا کنید. این تمرین تمامی ماهیچه های ناحیه باسن و ماهیچه های ران‌ها را تقویت می‌کند.

 

تمرین دوم: کشیدن پاها

در حالت چهار دست و پا قرار گیرید، بطوریکه کف دستانتان بر روی زمین و مستقیماً در زیر شانه‌هایتان قرار داشته باشند. سپس هنگامیکه به آرامی پای راست خود را مستقیم به سمت عقب دراز می‌کنید، ماهیچه های شکمی خود را به سمت بالا و داخل بکشید و عمل دم و بازدم را به آهستگی انجام دهید، تمرین کگل را نیز اجرا ‌کنید و برای دو ثانیه وضعیت خود را ثابت نگه دارید (مطابق تصویر شماره دو). و هنگامیکه پای راست خود را به وضعیت عادی بر می‌گردانید، بدن خود را بدون حرکت نگه دارید. حال با پای دیگر تمرین را تکرار کنید. این تمرین را دو مرتبه بر روی هر پا اجرا کنید. سعی کنید این تمرین را در سه دوره‌ی ده تایی انجام دهید. این تمرین ماهیچه های متقاطع و عمقی شکم را تقویت می‌کند.

 

تمرین سوم: پل

روی پشت خود دراز بکشید، بطوریکه زانوان خود را خم کرده‌اید و کف پا را روی زمین قرار داده‌اید. توپی نرم یا بالشی را بین زانوان خود قرار دهید و ماهیچه های شکمی را به داخل بکشید. همان‌طوری‌که عضلات باسن خود را سفت کرده‌اید، ران‌های خود را به سمت بالا بکشید تا بدن‌تان خطی مستقیم را تشکیل دهد. همان‌طوری‌که عمل دم و باز‌دم را به آهستگی انجام می‌دهید و تمرین کگل را اجرا می‌کنید، توپ را برای دو ثانیه بین زانوان‌تان فشار دهید، سپس باسن خود را پایین بیاورید (مطابق تصویر شماره سه). این تمرین ماهیچه های شکمی را تقویت می‌کند.

 

مطالعه بیشتر:

1- تقویت عضلات شکم پس از زایمان با 3 تمرین ساده

2- تمرینات ورزشی پس از زایمان همراه با نوزاد

3- کاردیو بلاست و حرکات تقویتی مخصوص پس از زایمان

4- چگونه بعد از بارداری یک شکم تخت داشته باشیم؟

 

منبع: ماهنامه نی نی +