The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

لوپوس و سقط مکرر آیا با هم ارتباط دارند؟

در صورتی‌که دچار سقط‌های مکرر می‌شوید، پزشک تست‌های مختلفی انجام می‌دهد تا علت را پیدا کند. اگر در آزمایش‌ها، آنتی‌بادی‌های ضد انعقاد لوپوس تشخیص داده شود، لازم است بدانید که این نتیجه چه تأثیری بر بارداری شما دارد و در سقط‌های قبلی چه نقشی ایفا کرده است. با خواندن این مقاله، اطلاعات بیش‌تری در مورد خطرات و درمان‌های احتمالی آنتی بادی‌های ضد انعقاد لوپوس و سقط مکرر به دست خواهید آورد.

آنتی بادی‌های ضد انعقاد لوپوس و سقط مکرر

آنتی بادی‌های ضد انعقادی لوپوس یکی از نشانگرهای سندرم آنتی فسفولیپید است، اختلالی که در آن بدن در مقابل فسفولیپیدها (ترکیب طبیعی سلول‌های خون انسان)، آنتی بادی تولید می‌کند. بر این اساس، آنتی‌بادی‌های ضد فسفولیپید و ضد انعقاد لوپوس، باعث ایجاد لخته‌های خون شده و بارداری را با مشکل مواجه خواهد کرد و در نتیجه سقط جنین رخ خواهد داد.

هر چند معمولا افراد هیچ نشانه‌ای از آنتی‌بادی‌های ضد انعقاد خون نشان نمی‌دهند، مشکلات بارداری می‌تواند اولین نشانه سندرم آنتی فسفولیپید باشد. ممکن است گاهی قبل از بارداری نیز عوارضی در فرد بروز کند.

نیمی از افراد مبتلا به لوپوس، آنتی بادی آنتی فسفولیپید دارند، اما برای تولید آنتی‌بادی ضدانعقاد لوپوس، نیازی به حضور لوپوس در بدن نیست. علاوه بر سقط جنین، این نوع آنتی‌بادی‌ها ممکن است باعث مشکلات بی‌شماری از جمله سکته مغزی، آمبولی ریوی و مشکلات قلبی عروقی شود.

آزمایش آنتی‌بادی‌های ضد انعقاد خون

در صورتی‌که سابقه سقط‌های مکرر یا بیماری‌های زمینه‌ای دارید که نشان‌دهنده سندرم آنتی فسفولیپید است، پزشک ممکن است انجام یک یا دو آزمایش زیر را برای شما در نظر بگیرد.

• زمان نسبی ترومبوپلاستین (PTT)

• آزمایش زهرمار افعی (رقیق یا اصلاح شده)

• زمان پروترومبین (PT)

• زمان لخته شدن پلاسمای کائولن (KCT)

هر کدام از این تست‌ها زمان لخته شدن خون افراد را اندازه‌گیری کرده تا تشخیص دهند در بازه طبیعی قرار دارد یا خیر. در صورتی‌که تست نتیجه غیرطبیعی داشته باشد، پزشک آزمایش‌های دیگری انجام خواهد داد تا مشخص شود این نتیجه خطای آزمایشگاه بوده یا ناهنجاری‌های دیگری در مورد انعقاد خون وجود دارد.

سقط جنین و لوپوس ضد انعقاد

سقط جنین اتفاق ناگواری است که عواقب فیزیکی و احساسی بسیار دارد. بسیاری از افرادی که تجربه سقط جنین‌های مکرر داشته‌اند، می‌خواهد بدانند علت این عارضه چیست. از آن‌جا‌که لوپوس ضد انعقاد یکی از دلایل سقط‌های مکرر است، پزشک ممکن است برای بررسی علت سقط‌های مکرر،‌ وجود این آنتی بادی‌ها را مورد آزمایش قرار دهد.

سقط‌های مکرر حدود یک درصد جمعیت را تحت تأثیر قرار می‌دهد. دلیل ۱۰ تا ۱۵ درصد سقط جنین‌ها، سندرم آنتی فسفولیپید است. هرچند سندرم آنتی فسفولیپید می‌تواند باعث سقط جنین در اوایل بارداری شود (کمتر از ۱۰ هفته)،‌ عامل سقط در ماه‌های آخر، مرده‌زایی و دیگر مشکلات بارداری نیز خواهد بود.زمانی‌که متوجه شدید دارای آنتی‌بادی‌های ضد انعقاد خون هستید، باز هم شانس بچه‌دار شدن خواهید داشت. پزشک می‌تواند گزینه‌های درمانی در دسترس و همچنین سایر مشکلات پزشکی که یک بارداری سالم را برای شما دشوار می‌کند، مورد بررسی قرار دهد.

درمان لوپوس و سقط مکرر

علی‌رغم نام این عارضه، افرادی که دارای آنتی بادی ضد انعقاد لوپوس هستند لزوما دارای لوپوس اریتماتوز سیستماتیک (بیماری خودایمنی، اختلالی که معمولا با عنوان لوپوس شناخته می شود)، نیستند. آنتی بادی ضد انعقاد لوپوس در افرادی که دارای انواع بیماری‌های خودایمنی هستند، رخ می‌دهد. همچنین ممکن است بدون علت مشخص رخ دهد.

درصورتی‌که پزشک عمومی یا متخصص زنان، در آزمایش‌‌های مربوط به سقط‌های مکرر، تشخیص آنتی بادی‌های ضد انعقاد خون یا سندرم آنتی فسفولیپید را داد،‌ لازم است از متخصص سؤال کنید که آیا لازم است بررسی‌های بیشتری انجام شود یا خیر.

افرادی که به دلیل نتیجه مثبت لوپوس ضدانعقاد خون مبتلا به سندرم آنتی فسفولیپید هستند،‌ معمولا از روش درمانی تزریق دوز پایین آسپرین بچه یا لپارین در دوران بارداری استفاده می‌کنند. به نظر می‌رسد این روش درمانی در دوران بارداری مؤثر است. (توجه کنید که آسپرین بچه به معنای دوز کم این دارو است و برای کودکان خطر دارد).

گرچه نتایج درمان متفاوت است، اما پیش‌آگاهی کلی مفید است. مطالعات نشان می‌دهد درمان سندرم آنتی فسفولیپید به وسیله تزریق هپارین به تنهایی می‌تواند میزان زایمان مؤفق را تا ۵۰ درصد بهبود بخشد، در حالی‌که درمان با دوز پایین آسپرین و هپارین به صورت ترکیبی تا ۷۱ درصد شانس زایمان سالم را بالا می‌برد.

لازم است بدانید که این درمان‌ها ممکن است خطر مشکلات بارداری در سه ماهه سوم را افزایش دهد. بنابراین لازم است پزشک وضعیت مادر را در دوران بارداری تحت نظر داشته باشد.

چکیده مطالب

اگرچه سقط‌های مکرر ناراحت کننده و هراس‌آور است، اما با دانستن اینکه با تشخیص آنتی بادی های ضد انعقاد لوپوس و کمک پزشک می‌توانید احتمال بارداری مؤفق را بالا ببرید، به‌خود اطمینان‌خاطر دهید که آیا با مشکل لوپوس و سقط مکرر درگیر هستید یا نه. گرچه وجود آنتی بادی‌های ضد انعقاد لوپوس ممکن است به برخی دلایل سقط جنین اشاره داشته باشد، اما افرادی که تست آنتی‌بادی آن‌ها منفی است، لازم است آزمایش‌های دیگری انجام دهند تا دلیل سقط جنین مشخص شود.

مطالعه بیشتر:

سقط­ مکرر

سقط مکرر چیست و سقط جنین مکرر به چه علت است؟

لوپوس در بارداری ، علائم بیماری لوپوس در بارداری چیست؟

لوپوس چیست و چقدر شایع است و چگونه تشخیص داده می شود؟

?پرسش و پاسخ های لوپوس و سقط مکرر

آیا سقط مکرر به دلیل آنتی بادی‌های ضد انعقاد لوپوس قابل درمان است؟

افرادی که به دلیل نتیجه مثبت لوپوس ضدانعقاد خون مبتلا به سندرم آنتی فسفولیپید هستند،‌ معمولا از روش درمانی تزریق دوز پایین آسپرین بچه یا لپارین در دوران بارداری استفاده می‌کنند. به نظر می‌رسد این روش درمانی در دوران بارداری موثر است. (توجه کنید که آسپرین بچه به معنای دوز کم این دارو است و برای کودکان خطر دارد).

چرا بررسی میزان آنتی بادی‌های ضد انعقاد لوپوس در افرادی که سقط مکرر دارند ضروری است؟

علی‌رغم نام این عارضه، افرادی که دارای آنتی بادی ضد انعقاد لوپوس هستند لزوما دارای لوپوس اریتماتوز سیستماتیک (بیماری خودایمنی، اختلالی که معمولا با عنوان لوپوس شناخته می شود)، نیستند. آنتی بادی ضد انعقاد لوپوس در افرادی که دارای انواع بیماری‌های خودایمنی هستند، رخ می‌دهد. همچنین ممکن است بدون علت مشخص رخ دهد.

آنتی بادی‌های ضد انعقادی لوپوس چیست و چه اهمیتی دارد؟

آنتی بادی‌های ضد انعقادی لوپوس یکی از نشانگرهای سندرم آنتی فسفولیپید است، اختلالی که در آن بدن در مقابل فسفولیپیدها (ترکیب طبیعی سلول‌های خون انسان)، آنتی بادی تولید می‌کند. بر این اساس، آنتی‌بادی‌های ضد فسفولیپید و ضد انعقاد لوپوس، باعث ایجاد لخته‌های خون شده و بارداری را با مشکل مواجه خواهد کرد و درنتیجه سقط جنین رخ خواهد داد.

آیا بالا بودن آنتی بادی‌های ضد انعقادی لوپوس در بدن مشکلاتی ایجاد می کند؟

نیمی از افراد مبتلا به لوپوس، آنتی بادی آنتی فسفولیپید دارند، اما برای تولید آنتی‌بادی ضدانعقاد لوپوس، نیازی به حضور لوپوس در بدن نیست. علاوه بر سقط جنین، این نوع آنتی‌بادی‌ها ممکن است باعث مشکلات بی‌شماری از جمله سکته مغزی، آمبولی ریوی و مشکلات قلبی عروقی شود.

منبع: verywellfamily