The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

چای کوهی در بارداری چه خواص و عوارضی دارد؟

در طی سال های اخیر، اقبال عمومی نسبت به طب سنتی و گیاهان دارویی چندین و چند برابر شده، تا جایی که حتی مادران باردار نیز برای حل مشکلات خود به سراغ این دسته از روش های درمانی می روند. با اینکه به دلیل عوارض جانبی پایین، چنین رویکردی مثبت به نظر می رسد، اما متاسفانه در مورد تاثیرات گیاهان دارویی مچون چای کوهی بر سلامت بارداری، آگاهی کافی وجود ندارد. برای افزایش اطلاعتتان در رابطه با فواید و عوارض خوردن چای کوهی در بارداری، خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم.

چای کوهی چیست؟

چای کوهی (stachys lavandulifolia)، که با نام های مختلفی همچون توکلیجه، کلکنه، پشمینه، چای چوپان، چای پشمی و ... نیز شناخته می شود، گیاه بومی کشور عراق، ایران و قفقازستان بوده که امروزه در بسیاری از نقاط جهان کشت و پرورش داده می شود.

از نظر مشخصات گیاهی شناسی و ویژگی های ظاهری، چای کوهی، گیاهی علفی، بسیار معطر و چند ساله است که اگرچه بیشتر در مناطق کوهستانی که دارای نور و رطوبت کافی هستند، رشد می کند، اما در خاک های سنگلاخی نیز قادر به رشد است و در برابر شرایط سخت محیطی همچون خشکسالی، خاک خشک، سایه روشن نسبی و هوای سرد زمستان نیز مقاومت خوبی از خود نشان می دهد. بوته چای کوهی که به نسبت کوتاه بوده و تنها می تواند به اندازه 15 تا 30 سانتی متر قد کشیده و بلند شود، ساقه های متعددی دارد که به رنگ سبز مایل به خاکستری بوده و مملو از پرزهای ریز و ظریف مویی هستند. برگ های نرم، دراز، خطی و با نوک تیز که توسط موهای ابریشمی پوشیده شده اند، مشخصه دیگر چای کوهی است و گل های آن نیز که از اواخر بهار تا اوایل تابستان (اردیبهشت تا خرداد)، به شکل خوشه ای با رشته های پنبه ای متراکم (به صورت سنبله های پنبه مانند) شکوفا می شوند، طولی در حدود 7 تا 8 سانتی متر داشته و به رنگ صورتی، بنفش، ارغوانی و در موارد اندکی سفید مایل به زرد هستند. کاسبرگ های گل های معطر چای کوهی، رنگ سبز مایل به نقره ای داشته و شبیه به پشم متراکم هستند.

ترکیبات شیمیایی چای کوهی، شامل مواد ارزشمندی همچون کاروتنوئیدها، ویتامین A، ویتامین C، فلاونوئیدها و ... بوده که در ایجاد خواص منحصر به فرد دارویی آن نقش دارند.

چای کوهی در طب سنتی

چای کوهی، یکی از گیاهان دارویی است که پزشکان طب سنتی در سرتا سر دنیا و به ویژه در ایران، با اهداف مختلف درمانی و دارویی استفاده از آن را توصیه می کنند. از جمله خواص و فواید چای کوهی در طب سنتی، می توان به این موارد اشاره کرد:

دارای خواص آنتی اکسیدانی،

- آرامش بخش،

- کاهش دهنده اضطراب و استرس،

- موثر در رفع اندوه و افسردگی،

- دارای خواص ضدباکتری،

- افزایش خروجی ادرار (مدر)،

- ضدعفونی مجرای ادراری و در نتیجه جلوگیری از عفونت های ادراری،

- بهبود خواب و رفع بی خوابی،

- تقویت کننده معده،

- رفع مشکلات گوارشی،

- کمک به درمان بیماری آسم،

- تسکین درد و التهاب مفاصل ناشی از آرتریت روماتوئید، نقرس و ...،

- دارای خواص ضد التهاب،

- موثر در درمان اسهال،

- رفع گرفتگی صدا،

- بهبود میل جنسی به دلیل طبیعت گرم و خشک،

- درمان بی اشتهایی،

- درمان بیماری های تنفسی مانند سرماخوردگی،

- تسکین دهنده تب،

- خلط آور،

- افزایش توان و انرژی عمومی بدن،

- دارای خواص ضد درد،

- دارای خواص ضد ویروسی،

- تقویت سیستم ایمنی بدن،

- جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی،

- تسکین سردرد و به ویژه سردردهای میگرنی،

- کاهش خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان ها همچون سرطان خون، سرطان سرویکس (دهانه رحم)، سرطان سینه و کولون (روده بززرگ) و موثر در درمان آن ها،

- بهبود قدرت حافظه و توان یادگیری،

- موثر در جلوگیری از آلزایمر،

- کمک به افزایش وزن،

- بهبود سلامتی دستگاه گوارش،

- کمک به درمان کرم و انگل ها،

- موثر در درمان کم خونی،

- و کمک به شروع خونریزی قاعدگی (دارای خاصیت قاعده آور).

البته مطالعات انجام شده بر روی گیاه چای کوهی، بسیار محدود و اندک بوده و بنابراین برای تایید یا رد خواص ذکر شده برای این گیاه دارویی، نیاز به انجام پژوهش های بیشتر، به صورت جدی احساس می شود.

خواص چای کوهی در بارداری چیست؟

خواص منحصر به فرد و بی شماری که کمی قبل تر به آن ها اشاره کردیم و همچنین دسترسی راحت و قیمت به نسبت مناسب چای کوهی، باعث شده تا مادران باردار به خوردن آن در طی بارداری علاقه مند شوند. اما باید بدانید که بر اساس تحقیقات انجام شده در این زمینه، نه تنها نمی توان خاصیت ویژه و مخصوصی را برای چای کوهی در بارداری، در نظر گرفت، بلکه ایمنی مصرف آن نیز زیر سوال است.

آیا خوردن چای کوهی در بارداری بی خطر است؟

به طور قطع خیر! چای گیاهی، یکی از گیاهان دارویی است که مصرف آن در طی بارداری ممنوع و غیر مجاز است، زیرا به دلیل خاصیت قاعده آور بودن می تواند خطر سقط جنین و زایمان زودرس را افزایش دهد. بنابراین می توان گفت که خوردن چای کوهی در بارداری خطرناک و ممنوع است.

عوارض چای کوهی در بارداری چیست؟

با اینکه برخی فکر می کنند، گیاهان دارویی هیچ مشکلی را برایشان ایجاد نمی کنند، اما این تصور کاملا اشتباه است. چای کوهی نیز درست مانند سایر گیاهان دارویی، در کنار خواص بی شمار خود، ممکن است عوارض و مضراتی را برای مصرف کنندگان خود به همراه داشته باشد که عبارتند از:

- ایجاد تداخل با داروهای هورمونی جلوگیری از بارداری، داروهایی که برای درمان آسم و سرماخوردگی تجویز می شوند و همچنین داروهای ضد حساسیت (ضد آلرژی) که سبب ممنوعیت مصرف همزمان چای کوهی با این داروها می شود.

- خطر رقیق شدن خون و وقوع خونریزی در صورت مصرف همزمان با داروهای ضد انعقادی،

- گرم شدن بیش از حد طبع بدن،

- و بروز واکنش های آلرژیک و نشانه های حساسیت.

در مورد عوارض چای کوهی در بارداری، علاوه بر موارد فوق، به صورت جدی خطر سقط جنین، زایمان زودرس و خاتمه زودهنگام بارداری وجود داشته که قابل چشم پوشی نیست. بنابراین در صورتی که باردار هستید و یا شک به بارداری دارید، به صورت جدی از خوردن چای کوهی اجتناب کنید.

مطالعه بیشتر:

انواع دمنوش های آرامبخش و خواب آور در بارداری

 گیاهان دارویی برای زایمان راحت وبارداری بهتر آیا ایمن هستند؟

دمنوش های لاغری در دوران شیردهی آیا بی ضرر است؟

?پرسش و پاسخ های چای کوهی در بارداری

خواص چای کوهی در بارداری چیست؟

بر اساس تحقیقات انجام شده در این زمینه، نه تنها نمی توان خاصیت ویژه و مخصوصی را برای چای کوهی در بارداری، در نظر گرفت، بلکه ایمنی مصرف آن نیز زیر سوال است.

عوارض چای کوهی در بارداری چیست؟

خطر رقیق شدن خون و وقوع خونریزی در صورت مصرف همزمان با داروهای ضد انعقادی، گرم شدن بیش از حد طبع بدن، و بروز واکنش های آلرژیک و نشانه های حساسیت.

می توانم در بارداری چای کوهی بخورم؟

خیر. در مورد عوارض چای کوهی در بارداری، علاوه بر موارد فوق، به صورت جدی خطر سقط جنین، زایمان زودرس و خاتمه زودهنگام بارداری وجود داشته که قابل چشم پوشی نیست. بنابراین در صورتی که باردار هستید و یا شک به بارداری دارید، به صورت جدی از خوردن چای کوهی اجتناب کنید.

آیا خوردن چای کوهی در بارداری بی خطر است؟

به طور قطع خیر! چای گیاهی، یکی از گیاهان دارویی است که مصرف آن در طی بارداری ممنوع و غیر مجاز است، زیرا به دلیل خاصیت قاعده آور بودن می تواند خطر سقط جنین و زایمان زودرس را افزایش دهد. بنابراین می توان گفت که خوردن چای کوهی در بارداری خطرناک و ممنوع است