The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

8 دلیل اصلی بیرون آوردن زبان در نوزادان

بیرون آوردن زبان در نوزادان پدیده کاملاً شایعی است، ولی ظاهراً این کار برای بسیاری از والدین سوال برانگیز است. آیا بیرون آوردن زبان در نوزادان فقط یک واکنش غیرارادی ساده است!

یکی از بیشترین سوالاتی که در سال 2014 توسط والدین در اینترنت جستجو شده این است  که "چرا نوزادم زبانش را بیرون می آورد؟" با اینکه این سوال در وهله اول خنده دار به نظر می‌رسد، ولی بقدری باعث نگرانی والدین گردیده که برای یافتن جواب این سوال به جستجو در اینترنت بپردازند. در میان پاسخ‌های گوناگون یافت شده در اینترنت مواردی وجود دارد که موجب نگرانی بیشتر والدین می‌شود. آیا نوزاد برای خنداندن ما زبانش را بیرون می‌آورد یا می‌خواهد بفهماند که به چیزی نیاز دارد یا بیمار شده است.

این نگرانی وقتی بیشتر می‌شود که نوزاد هنوز حرف زدن یاد نگرفته و از طرفی والدین هم می‌خواهند به سرعت نیاز کودک خود را شناسایی کرده و به آن پاسخ دهند. به همین دلیل در این مطالب تلاش کرده‌ایم دلایل مختلفی که موجب می‌شود نوزاد زبانش را بیرون بیاورد را جمع آوری کنیم.

بیرون آوردن زبان در نوزادان می تواند به دلایل زیر باشد:

1- رفلکس های تغذیه با شیر مادر

بیرون آوردن زبان در بعضی از نوزادان مربوط به رفلکس های تغذیه با شیر مادر است. در واقع نوزادان شیر خواره با بیرون آوردن زبان گرسنگی خود را به مادر نشان می‌دهند. این دسته از کودکان به محض اینکه غذا خوردن با قاشق را یاد گرفتند انجام این کار را متوقف می‌کنند.

2- تقلید از اطرافیان

نوزاد شما در حدود دو ماهگی شروع به تقلید می‌کند. او والدین و خواهر و برادرهای خود را دیده و تلاش می‌کند حرکات آنها را تقلید کند و یکی از آسان‌ترین کارها برای تقلید، بیرون آوردن زبان است! نوزاد برای انجام این کار نه به دندان نیازی دارد و نه به حرف زدن بلکه فقط کافی است زبانش را بیرون بیاورد. پس بهتر است پیش از نگران شدن دنبال یافتن فردی از اطرافیانتان باشید که زبانش را برای نوزاد درمی‌آورد و آنوقت متوجه خواهید شد که نوزاد این کار را برای اولین بار از چه کسی تقلید کرده است.

3- اکتشاف نا شناخته ها

بسیاری از کارهایی که نوزاد با دست‌ها و یا صورتش انجام می‌دهد برای آن است که می‌خواهد با بدن خود بیشتر آشنا شود. فراموش نکنیم که او هنوز خیلی چیزها را باید یاد بگیرد و این کار را با دست‌ها، پاها و صورتش شروع می‌کند. درست همان طور که نوزاد گاهی انگشتان دستش را آنقدر در دهانش فرو می‌کند که حالت تهوع به او دست می‌دهد. به همین ترتیب هم ممکن است گاهی زبانش را بیرون بیاورد. البته نوزادانی هم هستند که موقع تمرکز زبان خود را بیرون می‌آورند که این پدیده هم کاملاً طبیعی است.

4- برفک دهان

اگر موقعی که نوزاد زبانش را بیرون می‌آورد بر روی زبان او لکه‌های سفیدی شبیه شیر دلمه بسته دیدید احتمالاً نوزادتان دچار برفک شده است. برفک نوعی عفونت قارچی است که معمولاً در عرض چند روز خود به خود برطرف می‌شود، ولی در صورتی‌که این مساله در شیر خوردن نوزاد ایجاد اشکال کرد بهتر است سریعاً با یک پزشک مشورت کنید. درمان‌ها در روند بهبودی بسیار اثر بخش هستند.

5- گرفتگی بینی

گرفتگی بینی نوزاد نیز می‌تواند یکی از علل بیرون آوردن زبان نوزاد باشد، چون بیرون آوردن زبان، تنفس از دهان را برای نوزاد آسان‌تر می‌کند. فراموش نکنید که در صورت ابتلا به سرماخوردگی آب کافی برای نوشیدن به نوزاد بدهید، چون بیرون آوردن زبان باعث خشکی بیشتر دهان شده و در نتیجه منجر به ناآرامی و بدخلق شدن او خواهد شد.

6- گلو درد

اگر نوزاد موقع بیرون آوردن زبان چهره‌ای کاملاً جدی و ظاهری رنجور و بیمار داشته باشد احتمالاً مشکل مهمتری مطرح است. ممکن است نوزاد به دلیل ابتلا به عفونت گلو دچار گلودرد شده و یا مشکل دیگری در دهان و گلو داشته باشد. در این صورت بدون معطلی با پزشک خود تماس بگیرید. پزشک با یک معاینه ساده و چند پرسش و پاسخ به شما کمک می‌کند که بفهمید آیا این مساله نگران کننده است یا خیر.

7- رفلکس گوارشی

با وجودی که نشانه های بالینی در تمام نوزادان یکسان نیست ولی بسیاری از والدین پیش از تشخیص قطعی دلیل بیرون آوردن زبان فرزندشان، ترشح زیاد بزاق را نشانه اولیه بیماری نوزاد خود می‌پندارند. بر همین اساس بر آن شدیم که این مورد را نیز در فهرست خود بگنجانیم.

رفلکس گوارشی درست بر عکس بالا آوردن شیر که یک مساله کاملاً طبیعی است با درد همراه بوده و نسبت به موارد مطرح شده بسیار جدی‌تر است. اگر نوزاد بعد از هر بار شیر خوردن مقداری از آن را با درد بالا می‌آورد یا سروگردنش را به عقب خم کرده و یا اینکه دارای مشکلات بلع است حتماً با پزشک خود مشورت کنید. رفلکس گوارشی با ایجاد اختلال در تغذیه نوزاد باعث لاغری و کاهش وزن او خواهد شد. البته این مشکل با کمک پزشک به راحتی قابل درمان و کنترل است.

8- سندرم داون یا تریزومی 21

و سرانجام اینکه نوزادان مبتلا به سندرم داون یا تریزومی 21 نسبت به سایر نوزادان زبان بزرگتری دارند. به این پدیده "ماکروگلوسی" گفته می‌شود. در نوزادان مبتلا به تریزومی 21 زبان به دلیل بزرگ بودن از حفره دهانی بیرون می‌زند. به همین دلیل بیرون آوردن زبان در این دسته از کودکان امری کاملاً طبیعی است.

 

مطالعه بیشتر:

1- شناخت انواع رفلکس های نوزادی یا رفلکس های بدوی

2- علت بروز عارضه زبان بسته در نوزادان و روش های درمان آن

3- سندرم ادوارد یا تریزومی 18، از تشخیص تا درمان

4- پیشگیری از رفلاکس معده (برگرداندن یا بالا آوردن شیر) در نوزادان