The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

خونریزی در بارداری نشانه چیست و چگونه قابل جلوگیری می شود؟

اگر در دوران بارداری خود لکه‌‌هایی از خون مشاهده کردید، شاید "زنگ خطر" به صدا در آمده است، بنابراین بهتراست که آگاهی خود را در این مورد افزایش دهید.

درست است که خونریزی طی بارداری نگران کننده است، اما احتمال دارد واقعاً مسئله‌ای برای نگرانی وجود نداشته باشد. تقریباً یک خانم از هر چهار خانم باردار در سه ماهه اول بارداری به خونریزی دچار می‌شود، بنابراین خونریزی در بارداری نسبتاً معمول است. در ادامه انواع خونریزی در دوران بارداری و روش های درمان مورد بررسی قرار گرفته است.

انواع خونریزی در بارداری

اگر بارداری شما هنوز در مراحل اولیه است، اگر متوجه خونریزی واژنی شدید، سرگردان نشوید و آن را به پای آغاز عادت ماهانه ننویسید. گاها علت این خونریزی، عادت ماهانه نیست. در دوران بارداری، بدن‌تان بر پرورش فرزندتان متمرکز است، بنابراین مغزتان برای توقف عادت ماهانه بطور اتوماتیک پیام‌هایی را به رحم‌تان می‌فرستد تا از بروز آن جلوگیری کند.

1- خونریزی لانه گزینی

برخی از بانوان حدوداً 10 تا 14 روز پس از بارورسازی تخمک، متوجه خون کم رنگی خواهند شد. این روندِ خونریزی، لانه گزینی نام دارد و بخاطر جایگزینی تخمک در دیواره رحم اتفاق می‌افتد.

هنگامیکه تخمک به دیواره رحم می‌چسبد، ممکن است جداره‌ رحم، کمی خراشیده شود و باعث این خون کمرنگ گردد. این خونریزی دربرخی مواقع چند روز ادامه می‌یابد و رنگ آن نسبتاً روشن است. خونریزی لانه گزینی جایی برای نگرانی ندارد، اما اگر شدت یافت یا برای مدت طولانی‌تری از چند روز ادامه یافت، با پزشک تماس بگیرید.

2- خونریزی در بارداری به علت التهاب دهانه رحم

طی اوایل بارداری، دهانه رحم شما به منظور پذیرایی از فرزندتان دچار تغییراتی می‌شود. جریان خون در این ناحیه بیشتر می‌شود و آن را حساس‌تر می‌کند، گاهی این مسئله می‌تواند باعث کمی خونریزی شود. اگر خونریزی شما غیرطبیعی و زیاد است به پزشک مراجعه کنید.

اگر دهانه رحم شما کمی ملتهب است، احتمال دارد طی آمیزش جنسی یا معاینه لگن، خونریزی یا لکه بینی داشته باشید. در چنین شرایطی نگران نشوید، زیرا این رویداد معمول است و فرزندتان را با خطر مواجه نمی‌کند. اگر خونریزی شما غیرطبیعی و زیاد است یا برای بیش از چند روز ادامه یافت، به پزشک مراجعه کنید.

3- خونریزی در بارداری به علت سقط جنین

گاهی ممکن است، خونریزی در سه ماهه اول، نشانه‌ای از وجود مشکلی برای فرزندتان باشد. 15 تا 20 درصد بارداری‌ها به سقط جنین ختم می‌شود. اوج زمان سقط جنین نیز بین "هفته ششم و دهم بارداری" است. معمول‌ترین دلایل‌ سقط جنین؛ مشکلات پزشکی، عفونت‌ها، اختلالات رحمی، تنش احساسی شدید، برخی از داروها و ناسازگاری گروه خونی است.

خونریزی شدید و به رنگ قرمز روشن، معمولاً همراه با گرفتگی‌های شکمی و پشت درد است. گاهی نیز خونریزی یا لکه بینی ممکن است نشانه سقط جنین باشد، به ویژه اگر با گرفتگی‌ رحمی،‌ تب یا لرز همراه باشد. اگر فکر می‌کنید، دلیل خونریزی سقط جنین است یا از دلیل خونریزی مطمئن نیستید، با پزشک‌تان گفتگو کنید.

4- خونریزی در بارداری به علت بارداری خارج از رحمی

گاهی نیز ممکن است خونریزی اوایل بارداری، نشانه مشکل جدی‌تری برای جنین باشد. بارداری خارج از رحمی (ectopic pregnancy) در یکی از هر 60 بارداری رخ می‌دهد و حتی می‌تواند به مادر آسیب جدی‌ای بزند. بنابراین خونریزی‌های شدیدِ داخلی در بارداری‌های خارج رحمی نیز اتفاق می‌افتد، پس اگر دچار خونریزی شَدید یا خونریزی همراه با درد هستید، به بیمارستان مراجعه کنید.   

 

راههای جلوگیری از خونریزی در بارداری

دیدن چند لکه خون بر روی لباس زیر برای بانوان باردار صحنه به شدت دلهره آوری است، در این لحظه اولین چیزی که به ذهن مادر می رسد ترس از سلامتی و یا عدم سلامتی جنین است. اما با تمام این ها جالب است بدانید که خونریزی در بارداری امری نسبتا شایع بوده و همیشه نیز دلیلی بر تهدید سلامتی جنین نیست. برای جلوگیری و نیز درمان انواع خونریزی در بارداری می توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

1- به مقدار و زمان خونریزی دقت کنید

خونریزی هایی که در حد چند لکه و حتی یک پد هستند می توانند نشانه ای از چسبیدن جنین به دیواره رحم مادر باشد که اصطلاحا به آن خونریزی لانه گزینی نیز می گویند. هنگامی که پزشکتان را در جریان این مساله قرار می دهید، مواردی همچون تعداد پدهایی که برای خونریزی استفاده کرده اید، دفع و یا عدم دفع لخته، داشتن و یا نداشتن نزدیکی قبل از آن، احساس یا عدم احساس درد و انقباض همراه با خونریزی و یا لکه بینی، مدت زمانی که خونریزی داشته اید مثلا چند روز یا چند ساعت؟ و ... را به اطلاع او برسانید.

2- برای کنترل خونریزی باید به مقدار زیادی استراحت کنید

گرچه خونریزی همیشه نشان دهنده در خطر بودن جنین نیست، اما لازم است که به محض مشاهده آن تا زمان در جریان گذاشتن پزشک متخصص تقریبا تمامی کارهای خود را کنار گذاشته و با حفظ آرامش در بسترتان استراحت کنید.

3- از انجام کارهای سنگین اجتناب کنید

انجام کارهای سنگین منزل همانند جابجا کردن و بلند کردن اشیا، ورزش های سنگین و ... در بارداری ممنوع است. زیرا می تواند سبب جدا شدن جفت از رحم و سقط جنین گردد.

4- درمورد داشتن رابطه جنسی از پزشکتان سوال کنید

در برخی شرایط همانند وجود جفت سرراهی، عروق سرراهی جفت و ... به علت افزایش خطر سقط جنین دراثر رابطه جنسی، به مادر توصیه می شود که از نزدیکی در این دوران پرهیز کند. گرچه در یک بارداری سالم نزدیکی کردن معمولا بلامانع است، اما اگر هرگونه لکه بینی و یا خونریزی را مشاهده کردید، توصیه می کنیم تا زمان مطلع کردن پزشک و اطمینان از این موضوع که هیچ خطری جنین را تهدید نمی کند، رابطه جنسی نداشته باشید.

5- در هنگام خونریزی هرگز از تامپون و دوش واژینال استفاده نکنید:

استفاده از تامپون و دوش واژینال به علت افزایش خطر آلودگی های میکروبی در حین بارداری کاملا ممنوع است.

6- به سن بارداری تان توجه داشته باشید

آگاهی خود را افزایش دهید، برخی انواع خونریزی در بارداری هیچ جای نگرانی ندارند، خونریزی در حوالی 14 روز پس از لقاح معمولا نشان دهنده لانه گزینی است. اگر از 38 هفته عبور کرده اید ممکن است خونریزی یکی از نشانه های آغاز زایمان باشد.

 

مطالعه بیشتر:

1- علت لکه بینی در ماه دوم بارداری چیست؟

2- لانه گزینی چیست و خونریزی لانه گزینی چه علائمی دارد؟

3- لکه بینی یا خونریزی در سه ماهه اول بارداری

4- انواع خونریزی (لکه بینی) در بارداری