The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

تزریق بوتاکس در بارداری برای جنین خطر دارد؟

مادران باردار نیز همانند سایر بانوان درتلاشند تا به کمک روش های گوناگون بیش از پیش زیبا به نظر برسند. امروزه مراقبت از پوست و مو، رفع چین و چروک های پوستی و مواردی از این قبیل بازار بسیار داغی در میان تولید کنندگان و نیز مصرف کنندگان محصولات زیبایی دارد. اما آیا در این دوران شیرین نیز می توان از تمامی روش های درمان کننده مشکلات پوستی و رفع چین و چروک ها استفاده کرد؟ آیا تزریق بوتاکس در بارداری برای جنین خطر دارد؟ با ما همراه شوید تا تمامی موار د مورد نیاز درمورد تزریق ژل و بوتاکس در بارداری را بشنوید.

بوتاکس ماده ای به شکل ژل و تهیه شده از سم بوتولینوم است. این ماده سبب فلج شدن اعصاب مربوط به عضلات ناحیه ای که تزریق در آن انجام شده می شود در نتیجه شما دیگر نمی توانید آن عضله را تکان دهید. بسیاری از چین و چروک های بزرگ صورت در اثر عاداتی همچون اخم کردن، بالا بردن ابروها و ... ایجاد می شود. وقتی که عضله مذکور فلج شود و شما دیگر نتوانید آن را تکان دهید، چین و چروک جدیدی نیز ایجاد نشده و با گذشت زمان چروک های قبلی کم عمق تر شده و حتی از بین می روند.

 آیا تزریق بوتاکس در بارداری ایمن است؟

ما نمی‌توانیم درباره بی خطر بودن بودن بوتاکس (سم بوتولینوم) در بارداری مطمئن باشیم. به همین دلیل است که پزشکان و مراکز پزشکی به بانوان باردار توصیه می‌کنند که در بارداری از تزریق بوتاکس حتی به دلایل درمانی و پزشکی اجتناب کنند.

بوتاکس با اتصال به انتهای عصبی عضلات عمل می‌کند، یعنی مسدود کردن انتقال مواد شیمیائی که باعث عملکرد ماهیچه‌ها می‌شود. همین درگیر شدن عضلات صورت است که باعث ایجاد خطوط و چروک می‌شود.

در آزمایش های انجام شده روی حیوانات، بوتاکس در جوندگان منجر به تولد نوزاد کم وزن، تولد زودرس، عدم رشد کافی، یا حتی عدم بقاء نوزاد شد. اگرچه نمی‌توان مطمئن شد که همین اتفاق برای نوزاد انسان هم رخ می‌دهد، ولی عدم وجود شواهد کافی برای پزشکان کافی است که بانوان باردار را به پرهیز از استفاده از بوتاکس وادار کنند.

عوارض دیگر بوتاکس نادر هستند، اما می‌توانند جدی باشند، مثل ضعف ماهیچه‌ها در سایر نقاط بدن و مشکلاتی در تنفس و بلع.

با این وجود، اگر درست پیش از اقدام به بارداری بوتاکس تزریق کرده‌اید و یا قبل از اینکه بفهمید باردار هستید و در سه ماهه اول تزریق بوتاکس داشته‌اید خطر آسیب به جنین بسیار اندک است. یک بار تزریق بوتاکس به اندازه‌ای نیست که بتواند در کل بدن گردش کند و به بدن جنین برسد. فقط سعی کنید تزریق بعدی را در طول بارداری انجام ندهید.

شما باید از تزریق بوتاکس در دوران شیردهی نیز اجتناب کنید. مانند بسیاری از داروها، بوتاکس ممکن است وارد شیر شما شود و از آن طریق به بدن نوزاد برسد.

خبر خوب اینست که اکثر بانوانی که معمولا از بوتاکس استفاده می‌کنند، احساس می‌کنند که در زمان بارداری به آن نیاز ندارند. زیرا در بارداری آب بیشتری در بدن شما حفظ می‌شود،  این ممکن است خطوط صورت و چروک های دور چشم معروف به پنجه کلاغی را پر کند. به طور کلی تزریق بوتاکس در بارداری به هیچ وجه توصیه نمی شود و اگر تصمیم به انجام این کار دارید، توصیه می کنیم آن را به دوران بعد از بارداری و شیردهی موکول کنید.

 

 https://www.babycentre.co.uk/x25006447/is-it-safe-to-have-botox-during-pregnancy