The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

سوزش سر دل در زمان شیردهی، از علت تا درمان

آیا فکر می کنید که سوزش سر دل فقط مختص دوران بارداری است؟ آیا در دوران شیردهی در قفسه‌ی سینه خود احساس سوزش دارید؟ آیا طعم تلخی را در گلو و دهان خود احساس می‌کنید؟ در صورتی که پاسخ شما به این سوالات مثبت است، ممکن است دچار سوزش سر دل در زمان شیردهی باشید. بنابراین برای کسب اطلاعات کامل درمورد سوزش معده در دوران شیردهی، علت ها و راهکارهای درمانی آن، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

سوزش سردل در دوران شیردهی چیست؟

سوزش سر دل، نوعی احساس سوزش در قفسه‌ی سینه به همراه تلخی دهان است. علائم این بیماری ممکن است پس از هر وعده‌ی غذایی یا هنگام خواب تشدید شوند. این مشکل در طولانی‌مدت ممکن است غذا خوردن و بلعیدن را برای شما دشوار سازد.

علل سوزش سر دل در دوران شیردهی سوزش سر دل اغلب در مادرانی اتفاق می‌افتد که هنگام شیردهی به پهلو دراز می‌کشند. این موقعیت، سبب می‌شود که اسید معده به درون اسفنگتر مری نشت پیدا کرده و باعث ایجاد ناراحتی و سوزش سر دل شود. دلایل دیگر این مشکل عبارتند از:

  1. شیر دادن در حالت‌های نامناسب 2. قرار گرفتن در حالت‌های نامناسب برای مراقبت از نوزاد. برای مثال خم شدن برای بلند کردن نوزاد یا تعویض لباس‌های او 3. استرس و اضطراب 4. عادت‌های غذایی اشتباه 5. مصرف غذاهای اسیدی مانند سرکه، گوجه‌فرنگی، خردل، غذاهای گرم و تند و غذاهای سرخ شده. 6. مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار 7. مصرف داروهای خاص 8. سیگار کشیدن

 علائم سوزش سر دل در زمان شیردهی

در اینجا فهرستی از علائم سوزش سردل ارائه شده است که مادران شیرده ممکن است یک یا چند علامت را تجربه نمایند:

  1. دردی که از پشت به سمت شانه کشیده می‌شود. 2. احساس تلخی در دهان 3. مشکل یا درد هنگام بلع 4. مدفوع خونی 5. تنفس‌های کوتاه 6. احساس سبکی سر یا سرگیجه 7. تعریق همراه با احساس درد در قفسه‌ی سینه 8. استفراغ خونی 9. کاهش وزن قابل توجه

 تشخیص سوزش سر دل هنگام شیردهی

در صورتی که هر کدام از علائم ذکر شده را بیش از دو بار در هفته تجربه کردید، در اسرع وقت به پزشک مراجعه نمایید. پزشک می‌تواند از طریق معاینه یا آزمایش علت را تشخیص دهد. برخی از آزمایشات مناسب برای تشخیص این بیماری عبارتند از:

  • رادیوگرافی شکم
  • آزمایش PH برای تشخیص میزان اسید در مری
  • در صورت اسیدی بودن مری، آندوسکوپی برای بررسی وجود زخم معده

 درمان سوزش سر دل در زمان شیردهی

پزشک، بسته به شدت سوزش و مرحله‌ی شیردهی، داروها یا درمان‌های مورد نیاز را تجویز می‌کند. برخی از این درمان‌ها عبارتند از:

  1.  تغییر سبک زندگی: هنگامی که از سوزش سردل رنج می‌برید، بهتر است از مصرف غذاهایی که این مشکل را تشدید می‌کنند اجتناب کنید. وزن خود را در محدوده‌ی مناسب حفظ کنید و عادت‌های اشتباه غذایی را اصلاح نمایید. پس از صرف غذا، دراز نکشید. برای حفظ وزن مناسب خود، تمرینات سبک و مناسب مانند پیاده‌روی یا دوچرخه سواری را انجام دهید. هم‌چنین، مقادیر زیادی آب بنوشید.
  2. آروماتراپی: آروماتراپی یا رایحه درمانی، درمانی موثر برای رفع سوزش سردل در هنگام شیردهی است. رایحه‌ی عطرهای آروماتراپی، می‌تواند باعث کاهش استرس و ایجاد آرامش شوند. کاهش استرس، علائم سوزش سر دل را کاهش می‌دهد.
  3. اجتناب از مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار: مصرف نوشیدنی‌های حاوی کافئین یا الکل، می‌تواند علائم سوزش سردل را تشدید نماید. بنابراین از مصرف این نوشیدنی‌های مضر خودداری نمایید. استعمال دخانیات نیز نباید در این شرایط صورت بگیرد.
  4.  داروها: در صورتی که هیچ‌کدام از روش‌های درمانی یا تغییر سبک زندگی موثر واقع نشد، ممکن است به مصرف داروهای ایمن در شیردهی نیاز باشد. آنتی‌اسیدها، بهترین و بی‌خطرترین درمان برای سوزش سردل در دوران شیردهی هستند. همچنین داروهایی مانند رانیتیدین و همچنین داروهای مهار کننده‌ی پمپ پروتون می‌تواند سوزش سردل مادران شیرده را کاهش دهد. با این حال، حتما با پزشک مشورت نموده و اطمینان حاصل کنید که این داروها به داخل شیر مادر منتقل نمی‌شوند.

پیشگیری از سوزش سر دل در زمان شیردهی

برای پیش‌گیری از سوزش سردل در دوران شیردهی، اقدامات زیر می‌توانند موثر باشند:

  • هنگام شیردهی، به پهلو دراز نکشید.
  • آهسته و به اندازه غذا بخورید.
  • به مقدار فراوان آب بنوشید. آب باعث هضم غذا و تقویت شیر مادر می‌شود.

 

بیشتر بدانید:

1- سوزش شدید معده در بارداری، خوردن رانیتیدین مجاز است؟

2- 7 درمان گیاهی و خانگی سوزش سر دل یا رفلاکس اسید معده در بارداری

3- سوزش سر دل در زمان حاملگی

4- 11 روش برای کاهش درد و درمان سوزش سر دل یا رفلاکس اسید معده