The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

منیزیم در بارداری و عوارض کمبود منیزیم در بارداری چیست؟

منیزیم از جمله مواد معدنی مهم است که در بسیاری از فرآیندها و عملکردهای مختلف بدن نقش دارد. این ماده معدنی مهم در جذب کلسیم در استخوان ها نقش مهمی ایفا کرده و به تنظیم متابولیسم و سوخت و ساز گلوکز بدن کمک بسیار موثری می کند. حاصل آخرین یافته های علمی دانشمندان نشان داده است که منیزیم در فعال سازی بیش از 600 آنزیم مختلف بدن نیز دخالت دارد. دریافت روزانه مقادیر متعادل منیزیم با تقویت سیستم قلبی عروقی و کمک به کنترل فشار خون در مقابله با استرس های روزمره بسیار مفید است. به همین سبب قصد داریم در ادامه این مقاله همه چیز را به شما درمورد منیزیم در بارداری بگوییم، بنابراین با ما همراه باشید.

اهمیت منیزیم در بارداری

 از آنجایی که گرفتگی های عضلانی یکی از مشکلات شایع مادران باردار است و منیزیم نیز یک شل کننده عضله طبیعی محسوب می شود، پایین بودن سطح منیزیم بدن می تواند منجر به گرفتگی های مداوم عضلانی شود و در نهایت اینکه دریافت مقادیر کافی منیزیم در بانوان غیرباردار نیز ضروری است زیرا این ماده معدنی مهم به دلیل اثرات مفیدش در ریلکس کردن عضلات می تواند در تسکین اسپاسم های عضلانی و کاهش علائم سندرم پیش از قائدگی در بانوان نیز بسیار موثر واقع شود.

تاثیر منیزیوم بر عضلات بدن چیست؟

عضلات بدن برای حفظ عملکرد طبیعی خود به نسبت های متعادلی از منیزیم و کلسیم نیاز دارند. منیزیم به ماهیچه ها کمک می کند که در حالت شل و ریلکس قرار بگیرند در حالیکه برعکس نقش کلسیم این است که عضلات بدن را به منظور منقبض شدن تحریک کند. بنابراین کاهش سطح منیزیم بدن باعث افزایش غلظت کلسیم در عضلات و در نتیجه ایجاد گرفتگی و اسپاسم های عضلانی می شود. در این میان دریافت کافی منیزیم در رژیم غذایی روزانه با غیرقابل نفوذ کردن غشای سلول ها بر روی انتقال فعال کلسیم باعث برقراری دوباره تعادل الکترولیت های بدن و در نتیجه ایجاد اثرات شل کنندگی در عضلات می شود. به طور کلی منیزیم مانع از نفوذ کلسیم و سایر الکترولیت ها مانند سدیم و پتاسیم به اعصاب و عضله می شود. این امر کاهش تحریک پذیری سلول های عصبی و در نهایت تسکین گرفتگی عضلات را به دنبال دارد.

عوارض کمبود منیزیم در بارداری چیست؟

گرفتگی عضلات ساق پا و دردهای مبهم شکمی از شایع ترین شکایات مادران باردار در این دوران است که می تواند در اثر کاهش سطح منیزیم بدن رخ دهد. همچنین تپش های نامنظم قلب و احساس ضعف و خستگی شدید نیز از دیگر عوارض فقر منیزیم در بدن به شمار می رود. علی رغم آنکه این عوارض چندان نگران کننده نیستند ولی باید به ندای بدن خود گوش داده و نسبت به مشاهده این علائم هشیار باشید. برای این منظور می توانید با انجام یک آزمایش ساده خون از عدم ابتلا خود به کمبود منیزیم در بارداری اطمینان حاصل کنید. کمبود شدید این ماده معدنی مهم در بارداری منجر به تحریک پذیری شدید رحم و در نتیجه ایجاد انقباضات رحمی می شود و این در حالی است که شروع زودرس انقباضات رحمی در پاره ای از موارد خطر زایمان زودرس را در مادران باردار به دنبال دارد. ناکافی بودن سطح منیزیم علاوه بر تضعیف بدن در برابر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی خطر ابتلا به فشار خون بارداری را نیز افزایش می دهد. همچنین کمبود منیزیم از جمله عوامل موثر در افزایش خطر ابتلا به پره اکلامپسی و تشدید حالت تهوع بارداری در مادران باردار شناخته می شود.

به محض دریافت مقدار مورد نیاز منیزیم در بارداری، کلیه علائم رفع شده و هیچ مشکل یا عارضه ای در بدن به جا نمی ماند. بنابراین دریافت مقادیر روزانه و متعادل منیزیم در بارداری برای اطمینان از سلامت مادر و جنین در این دوران بسیار ضروری است.

مقدار منیزیم مورد نیاز بدن در دوران بارداری و شیردهی چقدر است؟

انجمن تغذیه آلمان مصرف روزانه 310 میلی گرم منیزیم را به مادران باردار توصیه می کند. این رقم کمی بیشتر از مقدار توصیه شده مصرف منیزیم برای بانوان غیرباردار بالای 25 سال است. یکی از دلایل این امر آن است که به دنبال تغییرات گسترده هورمونی در مادران باردار مقدار منیزیم بیشتری در این دوران از طریق ادرار دفع می شود. از سویی دیگر مصرف کافی منیزیم در مادران باردار به دلیل نقش مهم این عنصر در فرآیند تقسیم سلولی و رشد جنین از اهمیت بالایی برخوردار است. در طول سه ماهه آخر بارداری بدن جنین در حدود 7 میلی گرم منیزیم در استخوان ها و ماهیچه های در حال رشد خود ذخیره می کند. در دوران شیردهی نیاز بدن به منیزیم همچنان افزایش یافته و به 390 میلی گرم در روز می رسد. علت این امر آن است که مادر مقدار زیادی از منیزیم را از طریق شیردهی پستانی به نوزاد خود منتقل می کند. شیر مادر به طور متوسط حاوی 3 میلی گرم منیزیم به ازای هر 100 میلی لیتر است. منیزیم از جمله بیوفاکتورهای ضروری در رشد نوزاد است که در این دوران از طریق شیرمادر تامین می شود.

تا کی باید مکمل منیزیم در بارداری را مصرف کنیم؟

به منظور پیشگیری از خطر ابتلا به کمبود منیزیوم بهتر است پیش از اقدام به بارداری میزان منیزیم مصرفی خود را به سطوح توصیه شده برسانید. بسیاری از پزشکان توصیه می کنند که که مصرف کافی و روزانه منیزیم را به خصوص در تمام طول بارداری و تا پایان شیردهی همچنان ادامه دهید. با انجام این کار مطمئنا میزان منیزیم بدن مادر و جنین به ویژه در طول سه ماهه اول که حساس ترین مقطع بارداری است در سطوح مورد نیاز و توصیه شده باقی می ماند.

بهترین منابع غذایی منیزیم کدامند؟

انواع مغزها و دانه های روغنی از جمله منابع سرشار منیزیم به شمار می روند. در این میان تخمه آفتابگردان و بذر کتان به ترتیب با 420 و 350 میلی گرم منیزیم در هر صد گرم حاوی بیشترین مقدار از این ماده معدنی مهم هستند. همچنین جوانه گندم و جو دوسر نیز دارای مقادیر قابل توجهی از منیزیم می باشند. صرف یک وعده موسلی در روز همراه با دو تکه موز اضافه (هر 100 گرم موز حاوی 45 میلی گرم منیزیم است) به ویژه هنگامی که با مصرف روزانه یک الی دو لیوان آب معدنی غنی از منیزیم همراه شود می تواند بخش اعظمی از نیاز روزانه شما به این ماده معدنی را تامین کند. با این حال از آنجایی که بدن انسان قادر به جذب منیزیم کافی از منابع گیاهی نیست دریافت منیزیم در یک سوم از زنان کمتر از مقادیر توصیه شده روزانه است. علت این امر آن است که ترکیباتی موسوم به فیتات که اغلب در منابع غذایی گیاهی یافت می شوند در صورت قرار گرفتن در مجاورت منیزیم با آن ترکیب شده و مانع از جذب کامل این ماده معدنی در بدن می شوند.

عوارض مصرف زیاد منیزیم در بارداری چیست؟

در افراد سالم مقدار منیزیم مازاد دریافتی از طریق کلیه ها و ادرار از بدن دفع می شود. درصورت مصرف زیاد و یکباره منیزیم بخشی از آن به صورت کاملا دست نخورده در داخل روده ها حرکت کرده و از طریق مدفوع از بدن دفع می شود. زیرا دریافت زیاد این ماده معدنی باعث کمتر شدن میزان جذب آن در بدن می شود. همچنین مصرف بیش از حد منیزیم در مادران باردار می تواند منجر به بروز برخی عوارض جانبی از جمله ایجاد اثرات ملین در بدن شود که در نتیجه یبوست را که از عوارض شایع دوران بارداری است کاهش می دهد.

مصرف دوزهای اندک منیزیم در بارداری می تواند به سادگی از ایجاد این عارضه در افراد پیشگیری کند. به عنوان مثال برای تامین نیاز بدن به مقادیر توصیه شده منیزیم می توانید یک عدد قرص گرانول جوشان را در 500 تا 750 میلی لیتر آب حل کرده و در طول روز مصرف کنید. همچنین مشورت با پزشک به شما کمک می کند که بتوانید از داروها و مکمل های حاوی مقادیر متناسب منیزیم استفاده کرده و از مصرف بیش از حد آن در این دوران اجتناب کنید.

 

بیشتر بدانید:

1- مصرف مکمل کلسیم، منیزیم و روی در اوایل بارداری، مشکل ساز است؟

2- آیا مصرف مکمل کلسیم و منیزیم در تعیین جنسیت جنین یا دختر شدن آن تاثیری دارد؟

3- علت و درمان گرفتگی عضلات پا زمان خواب در بارداری چیست؟

4- چه چیزهایی باعث تقویت سیستم ایمنی میشود؟

منبع: woerwagpharma