The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

سلولیت در بارداری و دلایل بروز سلولیت در بارداری چیست؟

بدن یک مادر در دوران بارداری شاهد تغییرات بسیاری خواهد بود. یکی از این تغییرات خوش‌خیم رسوب سلولیت است. باوجود اینکه سن و سال، وراثت و وزن فاکتورهای مهمی در بوجود آمدن سلولیت هستند ولی راهکارهایی نیز وجود دارد که می‌توان در دوران بارداری بروز آن را به حداقل رساند. همانطور که می دانید در دوران بارداری، در مورد رژیم غذایی، ورزش و استفاده از کرم‌ها، محدودیت‌هایی وجود دارد، ولی تغذیه سالم و ورزش مناسب و سبک در کنترل سلولیت در بارداری بسیار موثر خواهد بود.

سلولیت چیست؟

وقتی که چربی در زیر پوست جمع می‌شود، سلولیت بوجود می‌آید.الیاف کلاژن که پوست و چربی را به هم متصل می‌کند، کشیده و یا شکسته می‌شود و بدین ترتیب سلول های چربی برجسته و قابل روَیت می‌شوند. همچنین باعث می‌شود که در پوست فرورفتگی بوجود آید که سطح آن ناصاف دیده می‌شود. سلولیت اغلب در ران ها، پهلوها و باسن بوجود می‌آید، ولی روی شکم، زانوها و بالای بازو هم ظاهر می‌شوند. گرچه این یک بیماری نیست، ولی می‌تواند بر روی اعتماد بنفس شما تاثیرگذار باشد.

دلایل بروز سلولیت در بارداری

دلایل بوجود آمدن سلولیت در بانوان مختلف متفاوت است. در ادامه دلایل شناخته شده‌ای که ممکن است سلولیت را بوجود بیاورد ذکر می‌کنیم.

• یکی از علل سلولیت هورمون استروژن است. این هورمون باعث ذخیره چربی می‌شود که در دوران بارداری ضروری است.

• در دوران بارداری بافت‌های همبند برای تسهیل فرآیند زایمان شل می‌شوند. بنابراین، چربی در این قسمت ها انباشته می‌شود.

• احتباس آب اضافه در بدن، در طول بارداری هم می‌تواند سلولیت را بوجود بیاورد.

تغییرات هورمونی در طی بارداری نیز یکی از علل شکل‌گیری سلولیت است.

• در طول بارداری بدن شما چاق‌تر می‌شود که در واقع به شکل‌ گیری سلولیت می‌انجامد.

• مصرف کم آب هم می‌تواند منجر به تولید سلولیت شود.

• ژنتیک و ضخامت پوست شما نیز نقش مهمی در ایجاد سلولیت دارند.

• گردش خون ضعیف و سموم در ایجاد سلولیت دخیل هستند.

• رژیم غذایی نامناسب، اضافه وزن و ورزش نکردن هم دلایل دیگر بروز سلولیت هستند.

چگونه از تشکیل سلولیت در بارداری پیشگیری کنیم؟

اگر نگران شکل ظاهری سلولیت در بدن خود هستید، به نکات ارائه شده در زیر که برای شما و جنین‌تان بی خطر هستند توجه کنید:

۱- غذاهای ایجاد کننده سلولیت را به حداقل برسانید:

غذاهای سرخ کردنی، فست فودها، پنیرها، غذاهای چرب، چاشنی‌ها، سوسیس و شیرینی‌ها را از برنامه غذایی ‌تان حذف کنید.گوشت کم چرب، مرغ بدون پوست و ماهی را انتخاب کنید. از خوردن غذاهای حاوی رنگ ها و چاشنی‌های مصنوعی پرهیز کنید.

۲- میوه و سبزیجات بیشتر مصرف کنید:

یک رژیم غذایی سالم متشکل از میوه و سبزیجات را انتخاب کنید. نهایتا غذای سالم کمک خواهد کرد تا سمومی که در سلول های بافت چربی انباشته شده‌اند و تشکیل سلولیت می‌دهند حذف شوند.

میوه‌ها و سبزیجات تازه، حاوی کالری کم و پروتئین، فیبر، ویتامین، آب، املاح معدنی و آنتی اکسیدان بالا هستند. مصرف فراوان سبزیجات خام مثل کاهو، کلم و سبزیجات سبزرنگ، مواد مغذی و فیبر بیشتری به بدن تان می‌رسانند. میوه‌ها حاوی سلولز هستند که برای ساختار سلولی و پوست سالم ضروری هستند. میوه‌ها و سبزیجات با خاصیت قلیایی به ایجاد تعادل در برابر سموم که عمدتاّ طبیعت اسیدی دارند کمک می‌کند، که در کل باعث بهبود رنگ پوست و بافت آن می‌شود. تغذیه سالم همچنین به سلامت و تقویت جنین‌تان کمک می‌کند.

۳- وزن مناسب بارداری:

شما باید در طی بارداری به وزن مناسبی که پزشک تان توصیه می‌کند برسید. هرچه بیشتر وزنتان اضافه شود بیشتر در معرض تشکیل سلولیت خواهید بود. اگر می‌خواهید وزن کم کنید، همیشه تحت نظارت پزشک تان این کار را انجام دهید.

۴- ماساژ:

ماساژ گرفتن در دوران بارداری به بهبود گردش خون و دفع سموم بدن کمک می‌کند. بنابراین ماساژ سلولیت را کاهش می‌دهد و ظاهر پوست را بهبود می‌بخشد. همچنین فشار خون را پایین می‌آورد، کیفیت خواب را بهتر می‌کند، استرس را رفع و تجمع آب در بدن را کاهش می‌دهد. دوبار در هفته انجام ماساژ می‌تواند به حذف سلولیت کمک کند.

۵- ورزش و یوگای پیش از زایمان:

یوگای بارداری ورم مچ پا را کم و کمک می‌کند شما در وضعیت مناسب بمانید و از سلولیت پیشگیری می‌کند. تمرینات سبک مثل پیاده‌روی، ایروبیک ملایم و تمرینات قدرتی با استفاده از وزنه‌های دستی به تناسب بالا تنه و پایین تنه شما کمک خواهد کرد.عرق کردن در موقع انجام تمرینات باعث خروج سم از بدن و در نتیجه پاک شدن پوست می‌شود. بافت ماهیچه‌ای را هماهنگ می‌کند و همین سبب کاهش سلولیت می‌شود. بهتر است این تمرینات را از ماه‌های اولیه بارداری آغاز کنید تا کمک کند که در دراز مدت سلولیت بوجود نیاید.

۶- مایعات فراوان بنوشید:

نوشیدن آب و مایعات به مقدار زیاد به کم شدن سلولیت کمک می‌کند. با نوشیدن مایعات بدن به سرعت سموم را دفع می‌کند که در غیر این صورت منجر به بروز سلولیت می‌شود. آبرسانی به پوست، شما را همیشه باطراوت و درخشان می‌کند. بلعکس بی آبی می تواند پوست را پیر و خشک ‌کند.

۷- نمک را کم کنید:

نمک طبیعت اسیدی دارد و موجب کم آبی بدن می‌شود. وقتی خاصیت اسیدی با عامل کم آبی ترکیب شوند، رفع سلولیت به مراتب دشوارتر خواهد شد.تلاش کنید با انتخاب یک رژیم غذایی متعادل و سالم دریافت نمک را کم کنید. بدن شما نمک را از طریق غذاهای مختلف می‌گیرد. بنابراین دلیلی وجود ندارد زمانی که سعی می کنید از سلولیت پیشگیری کنید، نمک اضافی مصرف کنید.

۸- مرطوب کردن پوست:

مرطوب کردن پوست حالت ارتجاعی و کلاژنی را در پوست افزایش می‌دهد. این به آن معنی است که اگر جثه شما در بارداری درشت‌تر شود، پوست شما قادر به مقاومت در برابر کشش خواهد بود. باید حداقل روزی دوبار پوست تان را مرطوب کنید.

۹- خمیر ضد سلولیت در بارداری:

در ظرفی روغن نارگیل آب شده (۲ تا ۳ قاشق غذاخوری) ، قهوه آسیاب شده ) 4/1فنجان) و شکر قهوه‌ای یا معمولی (۳ قاشق غذاخوری) را با هم مخلوط و یک خمیر غلیظ درست کنید. مطمئن شوید که خمیر حباب نداشته باشد. وقتی که مخلوط آماده شد، می‌توانید آن را به قسمت‌هایی از بدن که سلولیت دارد بمالید. حتما باید به قدر کافی آنرا با قدرت روی بدن ماساژ دهید. هفته‌ای دو یا سه بار این کار را تکرار کنید و تاثیر فوق‌العاده آنرا ببینید. اگر مقدار سلولیت زیاد است، می‌توانید دفعات آنرا افزایش دهید.

۱۰- برس کشیدن و ماساژ پوست:

یکی از محبوب‌ترین روش ها برای رفع سلولیت در بارداری کشیدن برس روی پوست است. برس‌هایی مخصوص پوست طراحی شده‌اند که در فروشگاه‌های لوازم بهداشتی در دسترس است. تنها کاری که باید انجام دهید، این است که این برس را روی پوست به صورت دایره‌وار حرکت دهید. کل سطح پوست ران و باسن را برس بکشید. با انجام این عمل، چندین بار در هفته شاهد کاهش قابل توجه سلولیت خواهید بود.

درمان‌های سلولیت که باید در دوران بارداری از آن اجتناب کرد:

درمان‌های خاصی برای رفع سلولیت وجود دارند. اما آنها به دلیل خطرناک بودن برای بانوان باردار توصیه نمی‌شوند. درمان‌هایی که باید از آنها اجتناب کنید را بشناسید:

۱- کرم‌های رفع سلولیت:

درمان‌های موضعی شامل، استفاده از کرم‌های رفع سلولیت حاوی کافئین و سایر محرک‌ها هستند که آب را از فضای بین سلول‌های چربی جذب می‌کنند‌. فضاهای خشک شده باعث می‌شوند که سلول های چربی به هم نزدیک‌تر شوند و پوست لطیف‌تر به نظر برسد. به همین دلیل، کرم‌های ضد سلولیت در دوران بارداری توصیه نمی‌شوند. به این علت که آنها حاوی مواد فعال هستند که می‌تواند به گردش خون وارد شوند و از این طریق توسط جنین جذب شوند که برای او پر مخاطره است.

۲- لیزر یا حرارت درمانی:

درمان‌هایی براساس حرارت و یا لیزر برای رفع سلولیت در بارداری خطرناک هستند. پزشکان شدیدا توصیه می‌کنند که از این نوع درمانها بر روی مادران باردار پرهیز شود.

۳- درمان های خوراکی سلولیت:

درحالیکه بسیاری از درمان های مربوط به سلولیت موضعی هستند، بعضی از آنها نیز خوراکی هستند تا با ذوب کردن چربی سلولیت را از بین ببرند. آنها چیزی جز مکمل‌های حاوی کافئین و محرک ها نیستند. بانوان باردار بدون مشورت با پزشک خود نباید از این مکمل‌ها استفاده کنند، زیرا می‌توانند برای جنین خطرناک باشند.

رفع سلولیت در بارداری به روش طبیعی

بهترین روش رفع سلولیت کم کردن وزن است. ولی متاسفانه، در طول بارداری این روش درستی نیست. توصیه می‌شود برای کاهش سلولیت به مقدار فراوان آب بنوشید، غذای سالم مصرف کنید و تمرینات مناسب انجام دهید. این کارها در کنار انتخاب سبک زندگی سالم پیشنهاد شده از طرف پزشک تان کمک می‌کند که بارداری سالمی داشته باشید. همه روش‌های رفع سلولیت برای دوران بارداری مناسب نیستند.

نکاتی برای مقابله با سلولیت در بارداری:

مقابله با سلولیت کار آسانی نیست. شما باید یک رژیم غذایی خاص را رعایت کنید و تمرینات مناسب انجام دهید تا از ایجاد آن پیشگیری شود.

• در دوران بارداری سبک زندگی خود را اصلاح کنید تا سالم و روی فرم بمانید.

• اگر اضافه وزن دارید برای باردار شدن اقدام نکنید. صبر کنید تا زمانی که وزن شما به تعادل برسد و پس از آن باردار شوید.

• با انتخاب مواد مفیدی مثل انواع توت ها، ماهی‌های چرب و سبزیجات از تجمع آب میان بافتی جلوگیری کنید.

• از مصرف بیش از حد کربوهیدرات بپرهیزید.

• ویتامینهای C و E را به مقدار کافی مصرف کنید تا پوست سالم و نرمی داشته باشید.

• برای داشتن پوستی نرم و لطیف هر روز یک قاشق غذاخوری تخم کتان مصرف کنید. اسیدهای چرب و امگا ۳ موجود در این ماده تاثیر خوبی بر بدن خواهد داشت.

• از نوشیدن قهوه پرهیز کنید و به جای آن چای سبز بنوشید تا از سلولیت جلوگیری شود.

• مقابله با سلولیت پس از زایمان ترکیب رژیم غذایی سالم، ورزش منظم، درمان های رفع سلولیت و کرم های رفع سلولیت در مجموع در کاهش سلولیت و تجمع آب میان بافتی و رفع شل شدگی پوست موثر هستند.

• بهتر است درمان سلولیت را از هفته دوم پس از زایمان، زمانی که وضع سلامتی‌تان نرمال شده است آغاز کنید. اگر ضعیف هستید، هیچگونه درمانی برای سلولیت انجام ندهید.

• کرم های ضدسلولیت در زمان شیردهی توصیه نمی‌شود، زیرا ممکن است وارد شیر شما شود و سپس توسط شیرخوارتان خورده شود. این کرم ها بعد از دوره شیردهی می‌توانند استفاده شوند.

• شما باید پس از شیردهی یک رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم به همراه درمان های خاص سلولیت را برای کمتر شدن سلولیت رعایت کنید.اگر بنا به دلایلی شما نمی‌توانید ورزش کنید، پس تنها با استفاده از کرم های ضدسلولیت به کاهش سلولیت در بدن کمک کنید. حالکه همه چیز را درمورد سلولیت در بارداری و راهکارهای برطرف کردن آن بعد از زایمان می دانید، دیگر نیازی به نگرانی درمورد آنها نیست.

بیشتر بدانید:

1- علت و درمان ترک های پوستی بارداری

2- برای ترک شکم بعد از زایمان چه باید کرد، 16 راه حل خانگی

3- پیشگیری و کاهش ترک های پوستی و کشیدگی های پوستی در بارداری

4- خشکی پوست در بارداری و روش درمان خشکی پوست در بارداری چیست؟

?پرسش و پاسخ های سلولیت در بارداری

سلولیت چیست؟

وقتی که چربی در زیر پوست جمع می‌شود، سلولیت بوجود می‌آید.الیاف کلاژن که پوست و چربی را به هم متصل می‌کند، کشیده و یا شکسته می‌شود و بدین ترتیب سلول های چربی برجسته و قابل روَیت می‌شوند. همچنین باعث می‌شود که در پوست فرورفتگی بوجود آید که سطح آن ناصاف دیده می‌شود که به آن سلولیت می گویند.

چرا پوستمان در بارداری دچار سلولیت می شود؟

یکی از علل سلولیت هورمون استروژن است. این هورمون باعث ذخیره چربی می‌شود که در دوران بارداری ضروری است، در دوران بارداری بافت‌های همبند برای تسهیل فرایند زایمان شل می‌شوند. بنابراین، چربی در این قسمت ها انباشته می‌شود، احتباس آب اضافه در بدن، در طول بارداری هم می‌تواند سلولیت را بوجود بیاورد، تغییرات هورمونی در طی بارداری نیز یکی از علل شکل‌گیری سلولیت است.

چگونه از تشکیل سلولیت در بارداری پیشگیری کنیم؟

یک رژیم غذایی سالم متشکل از میوه و سبزیجات را انتخاب کنید. نهایتا غذای سالم کمک خواهد کرد تا سمومی که در سلول های بافت چربی انباشته شده‌اند و تشکیل سلولیت می‌دهند حذف شوند. میوه‌ها و سبزیجات تازه، حاوی کالری کم و پروتئین، فیبر، ویتامین، آب، املاح معدنی و آنتی اکسیدان بالا هستند. مصرف فراوان سبزیجات خام مثل کاهو، کلم و سبزیجات سبزرنگ، مواد مغذی و فیبر بیشتری به بدن تان می‌رسانند. میوه‌ها حاوی سلولز هستند که برای ساختار سلولی و پوست سالم ضروری هستند.

چه غذاهایی احتمال ایجاد سلولیت در بارداری را بیشتر می کنند؟

غذاهای سرخ کردنی، فست فودها، پنیرها، غذاهای چرب، چاشنی‌ها، سوسیس و شیرینی‌ها را از برنامه غذایی ‌تان حذف کنید.گوشت کم چرب، مرغ بدون پوست و ماهی را انتخاب کنید. از خوردن غذاهای حاوی رنگ ها و چاشنی‌های مصنوعی پرهیز کنید.

منبع: momjunction