molfix-مولفیکس

علائم کرونا در کودکان چیست و آیا کرونا در کودکان خطرناک است؟

علائم کرونا در کودکان چیست و آیا کرونا در کودکان خطرناک است؟

بیماری کووید 19 توسط ویروس کرونا منتقل می‌شود. ویروس‌های کرونای انسانی شایع است و معمولا موجب بیماری خفیف و مشابه سرماخوردگی معمولی می‌شود.  امروزه تعداد بسیار زیادی از مادران نگران بیماری کرونا در کودکان هستند و می پرسند که کرونا در کودکان چه علائم دارد؟ آیا احتمال ابتلا به کرونا در کودکان یکساله و کمتر نیز هست؟ احتمال کرونا در کودکان دوسال چطور؟ آیا خطرناک است؟ در ادامه این مطلب به مهمترین سوالات شما در زمینه علائم کرونا در کودکان پاسخ می دهیم.

نشانه‌های کرونا در کودکان چیست؟

نشانه‌های کرونا در کودکان می‌تواند بسیار خفیف یا جدی باشد. پس از قرار گرفتن در معرض ویروس، ممکن است ۱۴ روز طول بکشد تا نشانه‌ها ظاهر شود. نشانه‌ها می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

- تب

- سرفه

- مشکل تنفسی

- سینه‌پهلو هر دو ریه

آیا بیماری کرونا در کودکان خطرناک است؟

در تعداد کمی از کودکان در سراسر جهان، بیماری التهابی شدید گزارش شده است. بعضی از کودکان نشانه‌هایی نظیر تب بروز می‌دهند که حداقل ۳ روز طول می‌کشد، چشمانشان صورتی می‌شود، خارش دارند، دست‌ها و پاها ورم می‌کند و دل‌درد شدید دارند. با این‌که ارتباط این بیماری با کووید ۱۹ هنوز ثابت نشده است، محققان اعتقاد دارند که نشانه‌ها می‌تواند واکنش ایمنی دیرهنگام به این ویروس باشد.

چگونه می‌توانم از خود و کودکم محافظت کنم؟

ویروس‌های کرونا معمولا از طریق انسان به انسان و تماس نزدیک منتقل می‌شود. بر اساس شواهد کنونی، به‌نظر نمی‌رسد که کودکان در معرض خطر بیشتری نسبت به بزرگسالان قرار داشته باشند. هنوز برای محافظت در برابر کووید ۱۹ واکسنی وجود ندارد.

برای جلوگیری از انتشار آلودگی‌هایی که موجب این بیماری تنفسی می‌شود کارهای زیادی می‌توانید انجام دهید. با آموزش چیزهایی که همه باید برای سالم ماندن انجام دهند، کودک خود را تشویق کنید به توقف انتشار کووید ۱۹ کمک کند:

- دست‌هایتان را مرتب با آب و صابون و محلول‌های شستشوی حاوی الکل بشویید.

- فاصله اجتماعی را رعایت کنید (حداقل دو متر فاصله)

- اگر بیمار هستید در خانه بمانید

- وقتی فاصله فیزیکی امکان‌پذیر نیست از ماسک استفاده کنید.

- اشیاء و سطوحی را که مرتب لمس می‌شوند تمیز و ضدعفونی کنید

- در آرنج خود سرفه یا عطسه کنید

- از دست زدن به چشم‌ها، بینی یا دهان خودداری کنید

- از تماس با افراد بیمار خودداری کنید

- از دستورالعمل‌های مراکز بهداشت عمومی پیروی کنید

اگر فکر می‌کنم کودکم بیمار است چه باید بکنم؟

کودکانی که نشانه‌های خفیفی از کووید۱۹ از خود نشان می‌دهد می‌تواند در طول مدت درمان بدون نیاز به بستری شدن در بیمارستان، در خانه بمانند. کودک با نشانه‌های خفیف را به اورژانس نبرید. 

اگر کودک دچار نشانه‌های شدید بیماری شده، با پزشک یا مرکز بهداشتی تماس بگیرید. بسته به محل زندگی شما، آن‌ها می‌توانند شما را راهنمایی کنند تا آزمایش کووید ۱۹ بدهید. 

کودک من باید واکسن هایش را بزند. آبا این کار در دوران پاندمی بی‌خطر است؟

بله. واکسیناسیون کودکان (از جمله واکسن آنفلونزای فصلی) باید در زمان مقرر انجام شود. تاخیر در انجام آن یا نزدن واکسن‌ها می‌تواند کودک را در معرض خطر بیماری‌های شایع کودکان قرار دهد. برای آگاهی از روند واکسیناسیون در وضعیت کنونی، با مرکز پزشکی خود تماس بگیرید.

آیا سر زدن به مرکز پزشکی خطر ابتلا به کرونا در کودکان را افزایش می‌دهد؟

مراکز پزشکی برای تضمین ایمنی و سلامت شما دستورالعمل‌های مشخصی را پیگیری می‌کنند. تاخیر در واکسیناسیون می‌تواند منجر به شیوع بیماری‌های کودکان در آینده شود.

تازه زایمان کرده‌ام. آیا آدم‌ها می‌توانند به ملاقاتم بیایند؟

برای نوزادان، جلوگیری از ویروس‌های تنفسی مهم است. شما را تشویق می‌کنیم دستورالعمل‌های مراکز پزشکی را رعایت کنید. این می‌تواند شامل خودداری از تماس با افراد بدون رعایت فاصله اجتماعی، شستشوی مرتب دست‌ها و زدن ماسک توسط ملاقات‌کنندگان و عدم ملاقات شما در صورت بیماری باشد. همچنین می‌توانید برای دریافت دستورالعمل‌های بیشتر با مراکز بهداشت عمومی تماس بگیرید.

چگونه می‌توانم درباره کووید ۱۹ با کودکم صحبت کنم؟

درک شیوع بیماری مانند کووید ۱۹ می‌تواند برای کودکان و نوجوانان سخت باشد. چگونگی واکنش کودکان و نوجوانان بستگی به سن، خلق‌وخو و میزان رشد آن‌ها دارد. برای راهنمایی بیشتر با مراکز مشاوره و پزشکی تماس بگیرید.

کارهایی وجود دارد که می‌توانید برای انعطاف‌پذیری بیشتر کودکان خود انجام دهید:

- به کودکان خود اطمینان دهید که پزشکان، پرستاران و دانشمندان زیادی در سراسر جهان هستند که به‌سختی تلاش می‌کنند سلامت و ایمنی ما را حفظ کنند.

- کودکان نظاره‌گر هستند و اعمال و احساسات ما را یاد می‌گیرند. به آن‌ها کمک کنید احساسات خود را درباره پاندمی درک کنند، به‌زبان آورند و سازماندهی کنند.

- بفهمید از این اتفاقات چه می‌دانند. هرگونه اطلاعات غلط درباره این بیماری جدید را اصلاح کنید.

- صادق اما مثبت باشید. بگویید بعید است بیمار شوند، اما هنوز مهم است وظیفه خود برای محافظت از خود و خانواده‌شان را انجام دهند، خصوصا کسانی که در معرض خطر بیشتری قرار دارند.

- ممکن است در دوران فاصله اجتماعی زمان تلویزیون دیدن بیشتر شود. مراقب قرار گرفتن کودکان در معرض اخبار کرونا در کودکان باشید. برنامه‌های خوب را انتخاب کنید و اخبار پس‌زمینه را محدود نگه دارید. گزینه‌های مناسب برای کودکان را جستجو کنید و با هم به تماشای آن‌ها بنشینید.

- ارتباط موجود با خانواده، دوستان و همسایگان را به‌روشی خلاق تشویق و تقویت کنید.

- با کودک درباره حمایت و تشکر از کسانی که در مراکز بهداشتی فعالیت می‌کنند و خدمات عمومی را همچنان برقرار نگه می‌دارند حرف بزنید.

مطالعه بیشتر:

چگونه از کودکان در برابر ویروس کرونا محافظت کنیم؟

ویروس کرونا در نوزادان، شیردهی در مبتلایان به کرونا

ویروس کرونا، نشانه های فرد مبتلا به ویروس کرونا چیست؟

تاثیر ویروس کرونا بر جنین،این ویروس چه تاثیری بر جنین دارد؟

استدیو عکس فیلیک

?پرسش و پاسخ های کرونا در کودکان

نشانه‌های کرونا در کودکان چیست؟

- تب - سرفه - مشکل تنفسی - سینه‌پهلو هر دو ریه

آیا بیماری کرونا در کودکان خطرناک است؟

بعضی از کودکان نشانه‌هایی نظیر تب بروز می‌دهند که حداقل ۳ روز طول می‌کشد، چشمانشان صورتی می‌شود، خارش دارند، دست‌ها و پاها ورم می‌کند و دل‌درد شدید دارند. با این‌که ارتباط این بیماری با کووید-۱۹ هنوز ثابت نشده است، محققان اعتقاد دارند که نشانه‌ها می‌تواند واکنش ایمنی دیرهنگام به این ویروس باشد.

چگونه می‌توانم از خود و کودکم محافظت کنم؟

برای جلوگیری از انتشار آلودگی‌هایی که موجب این بیماری تنفسی می‌شود کارهای زیادی می‌توانید انجام دهید. با آموزش چیزهایی که همه باید برای سالم ماندن انجام دهند، کودک خود را تشویق کنید به توقف انتشار کووید-۱۹ کمک کند با کارهایی همانند شست و شوی دست ها و رعایت فاصله اجتماعی

اگر فکر می‌کنم کودکم کرونا دارد چه باید بکنم؟

کودکانی که نشانه‌های خفیفی از کووید-۱۹ از خود نشان می‌دهد می‌تواند در طول مدت درمان بدون نیاز به بستری شدن در بیمارستان، در خانه بمانند. کودک با نشانه‌های خفیف را به اورژانس نبرید. اگر کودک دچار نشانه‌های شدید بیماری شده، با پزشک یا مرکز بهداشتی تماس بگیرید. بسته به محل زندگی شما، آن‌ها می‌توانند شما را راهنمایی کنند تا آزمایش کووید-۱۹ بدهید.

منبع: caringforkids