The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

برقراری رابطه خوب با کودک چگونه است؟

از بدو تولد، داشتن ارتباطی گرم و صمیمی با نوزاد باعث احساس امنیت او در دنیای خودش می‌شود. رابطه خوب با کودک موجب برقراری ارتباط قوی و صمیمی بین کودک و والدین یا پرستار او خواهد شد. کودک برای رشد و نمو توانایی‌های خود، نیاز به احساس امنیت و ارتباطات قوی دارد. بنابراین برقراری ارتباط خوب برای رشد کودک ضروری است.

رابطه خوب با کودک چگونه است؟

رابطه خوب با کودک یعنی:

  • هنگامی‌که با کودک صحبت می‌کنید، به او توجه کامل کنید.
  • او را تشویق کنید از احساسات و افکار خود صحبت کند.
  • واکنشی حساس و دقیق نشان دهید. نه فقط به کارها و اخبار خوب، ، بلکه به هر احساسی مانند خشم، شرمساری، ناراحتی و ترس.
  • با تمرکز روی حرکات بدن و حالت حرف زدن کودک، متوجه می‌شوید کودک قصد دارد چه چیزی را به شما بفهماند.
  • با حالات بدن خود نشان دهید نسبت به چیزی که کودک می‌خواهد به شما بگوید علاقمند هستید.
  • دقت کنید کودک متوجه چه چیزی می‌شود و چه مدت به شما توجه می‌کند.

می‌توانید از زمان تولد با کودک خود ارتباط برقرار کنید. با زیاد صحبت کردن با کودک و ایجاد مکث‌ هنگام حرف زدن، طوری وانمود کنید که انگار در حال مکالمه هستید. هنگامی‌که کودک شروع به صدا درآوردن و قان و قون کردن می‌کند،‌ صبر کنید تا پاسخی از او دریافت ‌کنید.

نکاتی در مورد برقراری رابطه خوب با کودک

وقتی به ارتقای ارتباط خود با کودک می‌پردازید،‌ این کار به کودک کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی خود را با شما و افراد دیگر تقویت کند. همچنین این کار رابطه شما را برقرار می‌سازد، زیرا این پیام به کودک می‌رسد که برای افکار و احساسات کودک ارزش قائل هستید.

برای رابطه خوب با کودکتان به توصیه‌های زیر توجه کنید:

  • زمانی را برای حرف زدن با کودک و گوش دادن به او اختصاص دهید. زمان غذا خوردن با خانواده بهترین زمان برای این کار است.
  • هنگامی‌که با کودک در حال برقراری ارتباط هستید، موبایل، کامپیوتر و تلویزیون را خاموش کنید. این نشان می‌دهد که به طور کامل به واکنش‌ها و مکالمات او توجه دارید.
  • در مورد تمام کارهایی که در طول روز انجام داده‌اید، صحبت کنید. اگر با کودک زیاد ارتباط برقرار می‌کنید، وقتی مسئله‌ای مهم و بزرگ رخ می‌دهد‌ راحت‌تر می‌توانید با او درباره آن صحبت کنید.
  • در مورد هر احساسی راحت صحبت کنید، حتی احساساتی مانند خشم، لذت، ناکامی، ترس و اضطراب. این کار به توسعه «دایره لغات احساسی» کودک کمک می‌کند. اما بهترین کار این است که صبر کنید تا احساساتی چون خشم فروکش کند، سپس در مورد آن‌ها صحبت کنید.
  • به زبان بدن کودک دقت کنید تا متوجه شوید چه می‌گوید، آن‌گاه به پیغام‌های بی‌صدای او پاسخ دهید. برای مثال: «تو امروز خیلی ساکت هستی. آیا در مدرسه اتفاقی افتاده است؟»
  • کودک را وارد مکالمه کنید. این کار به سهولت جمله‌ای مانند این است: «علی! نظر تو در این مورد چیه؟»

هرگاه مشغول کاری هستید و کودک با شما حرف می‌زند، آن کار را رها کنید. اغلب نمی‌توانید پیش‌بینی کنید کودک در مورد مسئله مهمی در ذهن خود می‌خواهد با شما صحبت کند.

نکاتی در مورد گوش دادن فعال به کودکان

کلید ارتباط مفید و عالی با کودک، گوش دادن فعال به صحبت‌های اوست، زیرا با این کار نشان می‌دهید به کودک اهمیت می‌دهید و به او علاقه دارید. این کار به شما کمک می‌کند تا بفهمید در زندگی کودک چه می‌گذرد.

در زیر به چگونگی گوش دادن فعال به کودک اشاره شده است:

  • با زبان بدن به کودک بگویید که در حال گوش دادن به او هستید. برای مثال صورت کودک را نگاه کنید و با او ارتباط چشمی برقرار کنید. اگر کودک در حال انجام کاری شروع به حرف زدن با شما کرد، با نگاه کردن به او نشان دهید که در حال گوش دادن به او هستید و به او نزدیک شوید.
  • به حالات چهره و بدن کودک دقت کنید. گوش دادن، تنها شنیدن صدا نیست، بلکه درک این است که پشت لغات چه چیزی وجود دارد.
  • کاری که کودک می‌خواهد انجام دهید و با گفتن کلمات و جملاتی مانند واقعا! و ادامه بده! هیجان خود را نشان دهید.
  • هر چند وقت یک بار حرف‌های کودک را تکرار کنید تا کودک بفهمد که به صحبت‌های او گوش داده‌اید و این کار کمک می‌کند تا متوجه شوید کودک چه می‌گوید.
  • کلام کودک را قطع نکنید و اجازه دهید حرف خود را تمام کند. حتی اگر کودک کلمه عجیبی می‌گوید یا در پیدا کردن لغت درست به مشکل برمی‌خورد.
  • برای حل مشکل کودک عجله نکنید. ممکن است کودک فقط بخواهد به حرف‌های او گوش دهید و احساسات و نقطه نظر او را دریابید.
  • با توضیح احساسی که دارید، کودک را مجاب کنید تا به شما در مورد احساس خود توضیح دهد. برای مثال بگویید: «من فکر می‌کنم وقتی دوستت موقع ناهار می‌خواست با بچه‌های دیگر بازی کند، احساس تنهایی کردی». آماده باشید تا کودک خلاف آن را بگوید و از او بخواهید تا در فهماندن آن به شما کمک کند.

هنگامی‌که گوش فرا دادن را به کودک یاد می‌دهید، به او کمک می‌کنید تا مهارت گوش دادن خود را نیز قوی کند.

کودک را به گوش دادن تشویق کنید

اغلب کودکان نیاز دارند گوش دادن و اجازه حرف زدن به دیگران را یاد بگیرند. در زیر مواردی وجود دارد که به کودک در گوش دادن کمک می‌کند:

  • الگوی خوبی برای کودک باشید. کودک با دقت به شما نگاه می‌کند تا برقراری ارتباط را فرا گیرد. هنگامی‌که با کودک (یا دیگران) با احترام حرف می‌زنید، پیامی قوی در مورد ارتباط مثبت به کودک می‌دهید.
  • اجازه دهید کودک حرف خود را تمام کند و سپس پاسخ دهید. این یک نمونه گوش دادن خوب برای کودک است.
  • از لغات و کلماتی استفاده کنید که کودک می‌فهمد. اگر کودک متوجه کلام شما نشود، توجه به شما برایش دشوار خواهد شد.
  • هرگونه دستور و درخواست را مناسب با سن و توانایی کودک و با الفاظی ساده بیان کنید.
  • اگر درجهت رابطه خوب با کودک دنبال بازخوردی سازنده هستید، آن را با پیامی مثبت همراه کنید. کودک شما بیش‌تر دوست دارد تشویق شود تا مورد انتقاد یا سرزنش قرار گیرد. برای مثال بگویید: «تو معمولا یادت می‌ماند ظرف‌هایت را در ماشین ظرفشویی بگذاری، لطفا فردا هم این کار را به خاطر داشته باش».

مطالعه بیشتر:

اهمیت ارتباط عاطفی نوزادان با پدر!

قابل توجه والدین؛ فواید گفت و گو با نوزاد!

22 قدم تا تبدیل شدن به والدین خارق العاده!

7 راهکار برای تربیت فرزندانی شاد و خوش بین

?پرسش و پاسخ های رابطه خوب با کودک

رابطه خوب با کودک چگونه است؟

با تمرکز روی حرکات بدن و حالت حرف زدن کودک، متوجه می‌شوید کودک قصد دارد چه چیزی را به شما بفهماند. با حالات بدن خود نشان دهید نسبت به چیزی که کودک می‌خواهد به شما بگوید علاقمند هستید. دقت کنید کودک متوجه چه چیزی می‌شود و چه مدت به شما توجه می‌کند.

برای رابطه خوب با کودکمان چه کنیم؟

زمانی را را برای حرف زدن با کودک و گوش دادن به او اختصاص دهید. زمان غذا خوردن با خانواده بهترین زمان برای این کار است. هنگامی‌که با کودک در حال برقراری ارتباط هستید، موبایل، کامپیوتر و تلویزیون را خاموش کنید. این نشان می‌دهد که به طور کامل به واکنش‌ها و مکالمات او توجه دارید.

گوش دادن فعال به کودک چگونه است؟

با زبان بدن به کودک بگویید که در حال گوش دادن به او هستید. برای مثال صورت کودک را نگاه کنید و با او ارتباط چشمی برقرار کنید. اگر کودک در حال انجام کاری شروع به حرف زدن با شما کرد، با نگاه کردن به او نشان دهید که در حال گوش دادن به او هستید و به او نزدیک شوید. به حالات چهره و بدن کودک دقت کنید. گوش دادن، تنها شنیدن صدا نیست، بلکه درک این است که پشت لغات چه چیزی وجود دارد. کاری که کودک می‌خواهد انجام دهید و با گفتن کلمات و جملاتی مانند واقعا! و ادامه بده! هیجان خود را نشان دهید.

چه کنیم تا بچه حرفمان را گوش کند؟

الگوی خوبی برای کودک باشید. کودک با دقت به شما نگاه می‌کند تا برقراری ارتباط را فرا گیرد. هنگامی‌که با کودک (یا دیگران) با احترام حرف می‌زنید، پیامی قوی در مورد ارتباط مثبت به کودک می‌دهید. اجازه دهید کودک حرف خود را تمام کند و سپس پاسخ دهید. این یک نمونه گوش دادن خوب برای کودک است. از لغات و کلماتی استفاده کنید که کودک می‌فهمد. اگر کودک متوجه کلام شما نشود، توجه به شما برایش دشوار خواهد شد.

منبع: raisingchildren