The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

اهمیت ید در بارداری و شیردهی چیست و چرا به ید احتیاج داریم؟

ید یک ماده مغذی ضروری برای انسان است. ید در جانوران دریایی (از جمله ماهی، میگو و جلبک دریایی)، برخی گیاهان رشد یافته در خاک غنی از ید و در محصولات حیواناتی که در خاک غنی از ید چرا کرده اند، یافت می شود. ید به بعضی از مواد غذایی مانند نمک و نان پخته شده صنعتی اضافه می شود. در ادامه این مقاله به شما خواهیم گفت که اهمیت ید در بارداری و شیردهی چیست؟ آیا مادران باردار نیازی به مصرف مکمل ید در بارداری دارند؟ بنابراین اگر می خواهید همه چیز را درمورد نقش ید در بارداری بدانید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

چرا ما به ید احتیاج داریم؟

غدد تیروئید ما برای تولید هورمون های کنترل کننده متابولیسم و رشد و نمو به ید نیاز دارد. اگر کودکان و بزرگسالان به اندازه کافی ید در رژیم غذایی خود دریافت نکنند، ممکن است دچار کمبود ید شوند که این مسئله می تواند باعث افزایش اندازه غده تیروئید شود. بزرگ شدن غده تیروئید یا گواتر می تواند سبب مشکلات زیر شود:

• بر تولید هورمون تأثیر بگذارد.

• مشکلات بلع و تنفس ایجاد کند.

• منجر به کم کاری تیروئید شود، که می تواند باعث مشکلاتی مانند افزایش وزن، خشکی پوست، ریزش مو، خستگی، عدم تحمل سرما و افسردگی شود.

• منجر به توقف رشد و مشکلات ذهنی می شود.

اهمیت ید در بارداری و شیردهی چیست؟

در دوران بارداری، غده تیروئید یک زن باید سخت کار کند، به این دلیل که هورمون های تولید شده به رشد مغز و سیستم عصبی نوزاد متولد نشده کمک می کند. از آنجا که غده تیروئید یک زن باردار بیشتر کار می کند، به ید اضافی نیاز دارد تا دچار کمبود ید نشود.

آیا کمبود ید در بارداری خطرناک است؟

کمبود ید شدید در یک زن باردار ممکن است منجر به سقط جنین، مرده زایی یا ناتوانی ذهنی در کودک او شود.

کمبود ید در شیردهی چه خطری دارد؟

پس از تولد، نوزادانی که از شیر مادر به عنوان منبع ید تغذیه می کنند، رشد مغز و سیستم عصبی آنها بستگی به میزان ید موجود در شیر مادرشان دارد. به این معنی است که کمبود ید در مادران شیرده نیز می تواند برای نوزادان خطرناک باشد.

آیا مصرف قرص ید در بارداری ضروری است؟

اگر باردار هستید، سعی در باردار شدن دارید و یا در دوره شیردهی هستید، توصیه می شود روزانه یک مکمل ید 150 میکروگرمی مصرف کنید. اگر از قبل مشکل تیروئید دارید، قبل از مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنید. در بسیاری از موارد مقدار مورد نیاز ید در بارداری توسط قرص های پریناتالی که مادر مصرف می کند تامین می شود. می توانید محتوای این قرص ها را از روی بسته آن بخوانید اگر حاوی مقدار کافی ید نیست، درمورد مصرف مکمل اختصاصی ید در بارداری با متخصص مشورت کنید.

منابع ید در بارداری

با افزودن غذاهای زیر در رژیم غذایی هفتگی خانواده مطمئن می شوید که شما و کودکانتان به اندازه کافی ید دریافت کرده اید:

• نان بسته بندی شده حاوی ید استفاده کنید: توجه داشته باشید که نان ارگانیک، نان بدون نمک، نان بسته بندی نشده و نانی که در خانه درست می شود، ممکن است حاوی ید نباشد، بنابراین یا برچسب مواد غذایی را بررسی کنید یا در محل فروش از فروشنده ترکیبات موجود در نان را سوال کنید.

• غذاهای دریایی استفاده کنید: متخصصان دو تا سه وعده غذای دریایی در هفته را توصیه می کنند. اگر باردار هستید، هنگام انتخاب ماهی باید مراقب باشید. برخی از ماهی ها مانند: شمشیر ماهی و ماهی تن نسبت به سایر ماهی ها جیوه بیشتری دارند. کنسرو ماهی سالمون و جلبک دریایی بهترین منابع غذایی ید هستند.

• تخم مرغ، سبزیجات، گوشت و محصولات لبنی استفاده کنید: توجه داشته باشید که مقدار ید در این غذاها متفاوت است. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از کتاب و یا سایت های معتبر استفاده کنید. افرادی که رژیم غذایی گیاهی دارند، ممکن است لازم باشد مکمل های ید یا غذاهای گیاهی غنی از ید مانند شیرهای سویا غنی شده و جلبک های دریایی را در نظر بگیرند.

نمک یددار منبع غنی از ید است و جایگزین نمک غیر یددار در برخی نان های بسته بندی شده است. نان غنی شده با نمک یددار می تواند ید کافی برای اکثر افراد فراهم کند، بدون اینکه نیازی به نمک یددار اضافی در رژیم غذایی شما باشد. نمک زیاد برای سلامتی شما مفید نیست، بنابراین بهتر است ید را از منابع دیگر تهیه کنید.

انسان ها به چه میزان ید نیاز دارند؟

به طور کلی میزان نیاز به ید بستگی به محل زندگی فرد و رژیم غذایی او دارد، اما مقادیر زیر به طور متوسط برای هر گروه سنی توصیه شده است:

• نوزادان از بدو تولد تا سن شش ماهگی به 90 میکروگرم در روز نیاز دارند.

• کودکان از هفت تا دوازده ماهگی به 110 میکروگرم در روز نیاز دارند.

• کودکان از سن یک تا هشت سالگی روزانه به 90 میکروگرم نیاز دارند.

• کودکان از نه تا سیزده سالگی روزانه به 120 میکروگرم نیاز دارند.

• نوجوانان از سن چهارده تا هجده سالگی و بزرگسالانی که نه باردار هستند و نه شیرده به 150 میکروگرم در روز نیاز دارند.

• زنان باردار و زنانی که قصد باردار شدن دارند به 220 میکروگرم در روز نیاز دارند.

• زنان شیرده به 270 میکروگرم در روز نیاز دارند.

چرا بعضی از افراد ید کافی دریافت نمی کنند؟

در برخی مناطق ممکن است خاک حاوی ید نباشد و محصولات کشاورزی که در این خاک رشد می کنند حاوی ید نیستند و همچنین بسیاری از خانواده ها نمک رژیم غذایی خود را کاهش داده اند که در نتیجه منجر به مصرف ید کمتر می شود. حتی بعضی خانواده ها به جای مصرف نمک یددار از نمک معمولی و یا نمک دریا برای پخت غذا استفاده می کنند.

مصرف بیش از حد ید در بارداری خطرناک است؟

ممکن است بعضی خانواده ها مصرف ید بالایی داشته باشند اما به ندرت ممکن است مقادیر مصرفی آنقدر بالا باشد که باعث به وجود آمدن مشکل شود.

به عنوان مثال، کودک شما باید بیشتر از یک کیلوگرم پنیر یا 25 تخم مرغ آب پز شده کامل بخورد یا 5 لیوان شیر در یک وعده بنوشد تا دچار مشکل مسمومیت ید شود که در حالت عادی هیچ کس آنقدر مواد غذایی را در یک زمان مصرف نمی کند. برخی از داروها و مکمل ها ممکن است حاوی دوزهای بالایی از ید باشند.بعضی از افراد نسبت به ید زیاد حساس هستند، که ممکن است غده تیروئید آنها را دچار مشکل کند. اگر نگران مصرف کافی ید در بارداری هستید بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

مطالعه بیشتر:

بارداری و بیماری تیروئید

درمان التهاب غده تیروئید بعد از زایمان چیست؟

روش های تشخیص و درمان کم کاری تیروئید مادرزادی

پرکاری تیروئید در بارداری خطرناک است ؟ چه عوارضی دارد؟

?پرسش و پاسخ های ید در بارداری

مادران باردار و شیرده چه مقدار ید در شبانه روز باید مصرف کنند؟

زنان باردار و زنانی که قصد باردار شدن دارند به 220 میکروگرم در روز نیاز دارند. زنان شیرده به 270 میکروگرم در روز نیاز دارند.

آیا مصرف قرص ید در بارداری ضروری است؟

اگر باردار هستید، سعی در باردار شدن دارید و یا در دوره شیردهی هستید، توصیه می شود روزانه یک مکمل ید 150 میکروگرمی مصرف کنید. اگر از قبل مشکل تیروئید دارید، قبل از مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنید. در بسیاری از موارد مقدار مورد نیاز ید در بارداری توسط قرص های پریناتالی که مادر مصرف می کند تامین می شود.

کمبود ید در شیردهی چه خطری دارد؟

پس از تولد، نوزادانی که از شیر مادر به عنوان منبع ید تغذیه می کنند، رشد مغز و سیستم عصبی آنها بستگی به میزان ید موجود در شیر مادرشان دارد. به این معنی است که کمبود ید در مادران شیرده نیز می تواند برای نوزادان خطرناک باشد.

آیا کمبود ید در بارداری خطرناک است؟

کمبود ید شدید در یک زن باردار ممکن است منجر به سقط جنین، مرده زایی یا ناتوانی ذهنی در کودک او شود.

منبع: raisingchildren