تیره شدن پوست و جنسیت جنین باهم ارتباط دارد؟
بارداری به معنای ورود به دنیای تغییرها و تحولات است. کسی نمی داند که چه چیزی در انتظار شما خواهد بود. برخی از بانوان زیبایی منحصر به فردی در دوران بارداری پیدا می کنند درحالی که برخی دیگر دراثر برخی تغییرات پوستی، لک و جوش و ... تا حدی به صورت موقت زیبایی خود را از دست می دهند. اما به راستی این تغییرات با جنسیت جنین در ارتباط است؟ تیره شدن پوست و جنسیت جنین با یکدیگر ارتباط دارد؟
بارداری تغییرات فراوانی در بدن شما ایجاد می کند. که علت اصلی بیشتر آنها، تغییرات هورمونی است. یکی از بافت هایی که به شدت تحت تأثیر این تغییرات هورمونی قرار می گیرد، مشکلات پوست بدن و صورت مادر باردار است. بنابراین از نکاتی که داشتن اطلاعات کافی درمورد آنها ضروری است، دانستن انواع تغییرات طبیعی و غیر طبیعی ناشی از بارداری است. برای کسب اطلاعات مفید در این رابطه با ما همراه باشید.
خود را برای تغییرات پوستی آماده کنید
شما یک موجودِ کوچکِ در حال رشد را درون بدن خود حمل می کنید. او در درون شکم شما برای خودش اتاقی ساخته است همزمان با رشد خود، اتاقش را نیز بزرگتر می کند. این اتاقِ در حال رشد به زودی سبب کشش پوست شکم شما می شود.
این کشش پوستی، خارش و تیرگی را نیز به دنبال خواهد داشت. یکی از راه های مقابله با این کشش و خارش استفاده از روغن بادام شیرین است. از ابتدای سه ماهه ی سوم، سعی کنید که هر روز دو مرتبه شکم و پهلو های خود را با روغن بادام شیرین کمی چرب کنید.
توجه داشته باشید که افزایش وزن بیش از حد نیز می تواند موجب شدیدتر شدن این کشش و خارش شود. بنابراین وزن خود را تحت کنترل داشته باشید و از افزایش بیش از حد وزن خود پرهیز کنید.
آیا تیره تر شدن پوست در بارداری طبیعی است؟
وقتی که یک بانو باردار می شود، افزایش سطح هورمون ها سبب افزایش تولید رنگدانه ی ملانین توسط ملانوسیت های پوست خواهد شد که نتیجه آن تیره تر شدن پوست است.
این مسأله در برخی بخش های تیره ی پوست بسیار مشهود است، مانند هاله ی اطراف نوک پستان ها که گاهاً در دوران بارداری به رنگ قهوه ای سوخته در می آید، و یا تیره شدن خط روی شکم که خط نیگرا نامیده می شود. اما فکر می کنید که تیره شدن پوست در بارداری و جنسیت با هم مرتبط باشد؟
افزایش جوش ها و لک های پوستی ناشی از بارداری!
منشأ پیدایش جوش ها و لک های بارداری نیز به همان تغییرات هورمونی باز می گردد. این لک ها گاهاً آنقدر زیاد می شوند که به آن ماسک بارداری می گویند که خود به نوعی سبب تیره شدن پوست شما در بارداری خواهد شد.
از آنجا که داروها و کرم های درمان کننده ی آکنه های پوستی غالباً حاوی مشتقات ویتامین A هستند که به علت ایجاد نواقص جنینی، مصرف آنها در دوران بارداری ممنوع است، لذا باید از مصرف هرگونه کرم، پماد و سایر داروهایی که درمان کننده ی مشکلات پوستی است، بدون تجویز پزشک، به شدت اجتناب کنید.
لازم به ذکر است که بیشتر عوارض جانبی بارداری، خصوصاً عارضه های پوستی، تا 6 ماه بعد از زایمان کاملاً از بین خواهند رفت. بعلاوه درصورتی که تعدادی از آنها باقی بمانند، بعد از زایمان می توانید با اطمینان خاطر و بدون ترس از درخطر قرار گرفتن سلامت جنین، با کمک داروهای موجود آنها را برطرف کنید.
تیره شدن پوست و جنسیت جنین با هم ارتباط دارد!
مادربزرگ ها اعتقاد دارند که تیره شدن رنگ پوست و جنسیت جنین در طی دوران بارداری با یکدیگر مرتبط هستند. آنها می گویند که جنین دختر در طی بارداری زیبایی مادر را می گیرد بنابراین اگر در طی این دوران پوستتان تیره شده، در اثر لک، جوش، ماسک حاملگی و ... از درخشندگی پوستتان کاسته شده است، شاید جنین دختری در راه داشته باشید. البته لازم به ذکر است که تمام مطالب ذکر شده درمورد تیره شدن پوست و جنسیت جنین تنها بر اساس اعتقادات عمومی مطرح شده و هیچ پایه و اساس علمی ندارد.
مطالعه بیشتر:
30 توصیه برای حفظ زیبایی در دوران بارداری
کلستاز یعنی چه و کلستاز داخل کبدی را چگونه درمان کنیم؟
اضافه وزن در بارداری چه خطراتی برای مادر و جنین دارد؟
تشخیص جنسیت جنین با 4 روش خانگی