The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

حالت تهوع بعد از خوردن غذا در بارداری طبیعی است؟

تقریبا تمامی مادران می دانند که وقتی باردار می شوند ممکن است مدتی یا شاید هم تمامی دوران بارداری دچار حالت تهوع شوند. اما آیا حالت تهوع بعد از خوردن غذا در بارداری نیز طبیعی است ؟ علت حالت تهوع بعد از خوردن غذا در بارداری چیست؟ در این متن می خواهیم به شما راهکارهایی را ارائه دهیم تا به راحتی با حالت تهوع بارداری بعد از غذا خداحافظی کنید.

شاید تهوع صبحگاهی شما را رنجور کند، اما احتمالاً برای فرزندتان امیدبخش خواهد بود. بیش از 85% از بانوان باردار در سه ماهه‌ی اول بارداری احساس سرگیجه و تهوع دارند. تهوع صبحگاهی شما را رنجور و روحیه‌تان را کسل می‌کند، اما طبق مقاله‌ای از نشریه‌ی سم‌شناسی تولیدمثلی، این ناخوشی ارزشش را دارد، زیرا برای فرزندتان مفید است.

در مطالعات پژوهشگران، هشتصد و پنجاه هزار خانم باردار بررسی شدند. بر اساس نتیجه‌ی بازبینی، بانوان بارداری که در بارداری خود دچار حالت تهوع و استفراغ شدند، کمتر سقط جنین داشتند و فرزندان سالم‌تری را زایمان کردند و فقط 6.4% زایمان زودرس داشتند. در حالی که 9.5% از بانوانی که دچار تهوع صبحگاهی نشده بودند، زایمان زودرس داشتند.

تهوع صبحگاهی به سبب افزایش سریع هورمون انسانی بتا اچ‌سی‌جی است که جفت در سه ماهه‌ی اول آن را می‌سازد. البته اگر باردارید و نشانی از تهوع صبحگاهی ندارید، نگران نشوید. در واقع، خوشبخت هستید! تهوع صبحگاهی شدید باعث کاهش کیفیت زندگی بارداران می‌شود. اما این مطالعه به بانوان مبتلا به تهوع صبحگاهی نشان می‌دهد که در واقع، تمام این ناخوشی‌ها ارزشش را دارد.

حالت تهوع بعد از غذا در بارداری

حالت تهوع بعد از خوردن غذا در بارداری به دو دلیل ایجاد می شود. هورمون پروژسترون در دوران بارداری به شدت افزایش می یابد که همین امر سبب شل شدن عضلات دستگاه گوارش می شود. به این ترتیب حرکات لوله گوارش کاهش یافته و غذا مدت طولانی تری در معده باقی می ماند و با سرعت کمتری از دستگاه گوارش عبور می کند. به همین دلیل ممکن است بعد از خوردن غذا دچار تهوع شوید. دیگر علت حالت تهوع بعد از غذا در بارداری فشار ناشی از بزرگ شدن جنین به معده و کاهش فضای معده در درون شکم است. به همین دلیل بعد از مصرف حتی مقدار بسیار کمی غذا بلافاصله احساس سیری و حالت تهوع شما را آزار می دهد.

رفع حالت تهوع بعد از خوردن غذا در بارداری بوسیله پرهیزهای غذایی

  • از غذاهایی که بوی آن‌ها ایجاد تهوع می‌کند پرهیز کنید.
  • از غذاهای سرخ‌کرده و چرب دوری کنید چراکه هضم آن‌ها زمان زیادی می‌برد.
  • غذاهای قندی و نوشیدنی‌های شیرین را که می‌تواند باعث حالت تهوع شوند کاهش دهید.
  • از غذاهای اسیدی که باعث ناراحتی معده و یبوست می‌شوند دوری کنید.
  • از نوشیدنی‌های گازدار، کافئینه و الکلی پرهیز کنید.

مواد غذایی برای رفع حالت تهوع بارداری

از جمله مواد غذایی برای رفع حالت تهوع بارداری می توان به: زنجبیل، دمنوش لیمو، دمنوش نعنا و ... اشاره کرد. که همه گی از جمله راهکار های کاهش تهوع در بارداری محسوب می شوند.

 چطور از حالت تهوع بعد از خوردن غذا در بارداری جلوگیری کنیم؟

  • از خوابیدن بلافاصله پس از خوردن غذا خودداری کنید چراکه روند هضم را کند می‌کند.
  • بزاق اضافی را تف کنید.
  • دهان خود را چند بار در روز بشویید و مسواک بزنید تا از بوی بد ناشی از استفراغ جلوگیری کنید. بوی بد می‌تواند باعث حالت تهوع شود.

تهوع صبحگاهی یا استفراغ یک مرحله گذرا در بارداری است. شکی نیست که ماه‌های اول را سخت می‌کند، اما از سه‌ماهه دوم بهبود پیدا خواهد کرد. مشکل زمانی ایجاد می‌شود که شرایط شما حاد باشد و برای آن به دارو نیاز پیدا کنید. با پزشک خود حرف بزنید و تا زمانی که استفراغ شدید بارداری به جنین شما آسیب نمی‌رساند جای نگران نیست. این یک مشکل موقت است!

 

بیشتر بدانید:

1- دلیل نداشتن تهوع در اوایل بارداری چیست؟ آیا خطرناک است؟

2- علت تهوع صبحگاهی در بارداری چیست و چه روش های درمانی دارد؟

3- آیا نداشتن ویار یا حالت تهوع در هفته 8 بارداری طبیعیست؟

4- تا چه زمانی حالت تهوع در بارداری ادامه دارد؟