The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

ماه هشتم بارداری،علایم رایج در ماه هشتم بارداری چیست؟

به ماه هشتم بارداری رسیده اید و دیگر تا در آغوش کشیدن نوزاد دلندتان زمان زیادی باقی نمانده است. درک می کنیم که این روزها و هفته های پایانی بسیار سخت می گذرد اما بدون شک با بغل کردن فرشته کوچکتان تمام این سختی ها را فراموش خواهید کرد.

ماه هشتم بارداری

وارد ماه هشتم بارداری شده‌اید و گرچه راهی طولانی را پیموده‌اید اما هنوز این راه به اتمام نرسیده است. در پایان هفته 37 بارداری دیگر باید منتظر فرا رسیدن زمان زایمان باشید. درست است که گفته می‌شود زایمان در پایان هفته 40 بارداری رخ می‌دهد اما تنها از هر 20 زن باردار یک نفر به موقع و در تاریخ دقیق زایمان می‌کند. در واقع در فاصله بین هفته 38 تا 42 بارداری هر زمان احتمال زایمان وجود دارد. به عبارتی از این ماه به بعد هر لحظه امکان دارد زمان زایمان فرا برسد و شاید برخلاف تصور هنوز چند هفته تا زایمان فاصله داشته باشید.

مراقب علایم زایمان باشید

احتمال بروز انقباضات کاذب در این ماه بالاست. پس مراقب آنها باشید و در عین حال به دنبال انقباضات مداوم که به مرور فاصله شان کمتر می‌شود، بگردید. در انقباضات واقعی زایمان دچار درد در ناحیه پایین شکم و فشار لگنی می‌شوید. به محض آغاز این انقباضات و دردها با متخصص تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کند که چه زمان باید برای فارغ شدن به بیمارستان مراجعه کنید.

علایم رایج در ماه هشتم بارداری

از آنجا که در این ماه نزدیک زمان زایمان هستید احتمال دارد برخی علایم نظیر موارد زیر را تجربه کنید:

• انقباضات کاذب

• سوزش سر دل

• ناراحتی عمومی ناشی از بزرگ شدن شکم

• تنگی نفس

• خستگی

• اختلالات خواب

تکرر ادرار

• اضطراب

• خارش پوست

• افزایش وزن

این علایم در سه ماهه آخر بارداری نسبتا شایع است با این حال بدان معنی نیست که همه خانم‌ها تمامی این علایم را تجربه خواهند کرد.

تغییرات درونی و بیرونی در ماه هشتم بارداری

رشد جنین: جنین سر و ته شده اما همچنان در حال رشد و وزن گیری است. فضای رحم بسیار تنگ شده و جنین حرکات کمتری دارد.

تغییرات مادران: در کنار تغییرات فیزیکی مادر در این دوران بسیار احساسی رفتار می‌کند. احساس خستگی، بی حوصلگی، اضطراب و ناراحتی در مادران شایع است. ممکن است صبر مادر به سر رسیده باشد و برای دیدن فرزندش لحظه شماری کند.

در ماه هشتم بارداری چه کنیم؟

برنامه ریزی‌های انتهایی زایمان خود را انجام دهید: از پرونده پزشکی خود کپی تهیه کرده و همراه داشته باشید.

کیف بیمارستان را آماده کرده و پشت در بگذارید: تمام وسایلی که برای بعد ز زایمان به آن نیاز دارید و باید همسرتان همراه خود به بیمارستان بیاورد را آماده کنید. این وسایل می‌تواند شامل وسایل مربوط به نوزاد از جمله لباس و پوشک و لباس برای خودتان باشد.

در مورد بیمارستان اطلاعات کافی به دست آورید: قبل از اینکه زمان زایمان برسد آدرس بیمارستان خود را بیابید و حتی سعی کنید مسیرهای نزدیک به آن را در ساعات پیک ترافیک پیدا کنید. شماره تلفن و آدرس بیمارستان را در تلفن همراه خود و روی در یخچال بزنید.

استراحت کنید: از این ماه به بعد کمی به استراحت خود برسید و احساس آرامش کنید. این ماه موقع لذت بردن از بارداری است.

به فکر سلامتتان باشید: ورزش‌های کگل، تمرینات تنفس و اصلاح وضعیت بدنی را تمرین کنید و به اندازه کافی آب بنوشید.

 

بیشتر بدانید:

1- رشد جنین در سه ماهه سوم بارداری

2- تغییرات بدن مادر در سه ماهه سوم بارداری

3- تغییرات و مشکلات سه ماهه سوم بارداری از علائم تا درمان

4- خطرات داشتن رابطه جنسی در سه ماهه آخر بارداری

منبع: in.pampers