The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

دستور پخت کتلت مرغ با سس قارچ (سرشار از ویتامینهای A,B,D)

در سه ماهه اول بارداری بدن مادر دستخوش تغییرات بسیاری می شود تا پاسخگوی رشد سریع جنین درون رحم خود باشد، بنابراین دریافت مواد مغذی مورد نیاز بدن مادر و جنین در حال رشد از اهمیت بیشتری برخوردار است. اما متاسفانه در این مرحله از بارداری اکثر مادران باردار اشتهای چندانی به خوردن غذا ندارند و از طرفی حالت تهوع، استفراغ و ویار که از مشکلات شایع سه ماهه اول بارداری هستند تمایل مادر باردار را به خوردن بسیاری از مواد مغذی ، سالم و ضروری این دوران را کاهش می دهد.

بهترین برنامه غذایی برای مادران باردار بهرمندی از تمامی گروهای غذایی است. برخورداری از یک رژیم متنوع و مغذی مانند لبنیات، گوشت، غلات، حبوبات و سبزی و میوه می تواند نیازهای شما و فرزندتان را در دوران بارداری تامین کند.

 

چرا مصرف سینه مرغ در دوران بارداری مفید است؟

در دوران بارداری مفیدترین قسمت گوشت مرغ سینه مرغ است که در حالت سرخ شده، حاوی کمترین مقدار اسیدهای چرب اشباع شده (نوع بد چربی) نسبت به سایر قسمت های گوشت مرغ است. سینه مرغ همچنین حاوی کلسترول پایین، همراه با آهن، ویتامین های A، E، سلنیوم و تیامین می باشد که باعث بهبود متابولیسم بدن مادر باردار می شود. که باعث توسعه استخوان ها، اندام ها و سلول های بدن نوزاد کمک می کنند و باعث محافظت بدن کودک در مقابل بیماری های قلبی و دیابت می شوند. همچنین آنکه نصف سینه مرغ پخته شده، تقریبا بیشتر پروتئین مورد نیاز برای مصرف روزانه مادر باردار را تامین می کند.

چند نکته درباره مصرف مرغ در دوران بارداری

 به علت خطر باکتری لیستریا (عفونت لیستریوز) بایستی مرغ را تا دمای بالا پخت و سپس مصرف کرد.

اینکه اگرچه جگر مرغ حاوی مواد مغذی بسیار خوبی برای مادر باردار است، با این حال به علت آنکه معمولاً در ایران تزریق آنتی بیوتیک به مرغ ها به درستی انجام نمی پذیرد، جگر مرغ حاوی سموم مختلفی است و بهتر است مادران باردار از مصرف جگر مرغ در بارداری پرهیز کنند.

جگر گوسفند و گوساله حاوی مقادیر زیادی ویتامین A می باشد، از اینرو نباید در دوران بارداری بیش از حد مصرف شود.

 

مصرف قارچ در رژیم غذایی دوران بارداری

تنها نوع قارچ که خانم باردار نباید مصرف کند قارچ خام، جادویی و سمی است. سایر انواع قارچ مشکلی ندارد. خوردن قارچ در دوران بارداری مانعی ندارد. قارچ سرشار از ویتامین، پروتئین و مواد معدنی مناسب برای جنین است. قارچ خام و قارچ جادویی (قارچ جادویی نوعی قارچ است که سمی است و حاوی سیلوکبین است. این ماده شیمیایی بر فعالیت مغز و رشد جنین تاثیر می گذارد. پزشک به خانم های باردار توصیه می کند از این مواد دوری کنند.)

مزایای مصرف قارچ در رژیم غذایی دوران بارداری:

قارچ دارای ویتامین های D و B و فیبر می باشد و مزایای زیادی برای رشد جنین دارد.

خواص ویتامین B موجود در قارچ

ویتامین B باعث افزایش سلامتی پوست و بهبود سیستم گوارشی و عصبی می شود. همچنین ویتامین B شامل تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و پانتوتنیک اسید می باشد. یک فنجان قارچ حاوی هشت درصد مقدار روزانه از ریبوفلاوین (Riboflavin) مورد نیاز خانم باردار است. تیامین، نیاسین و پانتوتنیک باعث رشد جنین و قوی شدن سیستم عصبی مرکزی می شود.

خواص ویتامین D موجود در قارچ

ویتامین D باعث جذب کلسیم می شود و برای تشکیل استخوان و دندان جنین مناسب می باشد.قارچ منبع ویتامین D است.

تحقیقات نشان داده اند که کمبود ویتامین D در دوران بارداری مسئله ای جدی است و می تواند خطر ابتلای مادر  به "ام.اس" و چاقی در کودکان را افزایش دهد و تاثیر قابل توجه ای بر وزن هنگام تولد نوزاد دارد. گرچه هنوز از نظر علمی این موضوع تایید نشده اما به نظر میرسد کافی بودن میزان ویتامین D می تواند از بروز پیچیدگیهای بسیاری از جمله دیابت بارداری، زایمان پیش از موعد، مرگ جنین در رحم، افزایش فشار خون، سندرم مرگ ناگهانی جنین و برخی عفونت ها پیشگیری کند.

خواص فیبر موجود در قارچ

یبوست از جمله مشکلات شایع دوران بارداری است که 20 درصد از خانم های باردار را در برمی گیرد. برای مقابله با یبوست باید به طور منظم در حدود 30 گرم فیبر در رژیم غذایی روزانه مصرف کرد.

 

دستور پخت کتلت مرغ با سس قارچ ((منبعی سرشار از  ویتامین های A,B,D و پروتئین و آهن مناسب برای سه ماهه اول بارداری))

مواد لازم

  • آرد همه منظوره 1/4 پیمانه
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • سینه مرغ 400 - 300 گرم
  • روغن کانولا 1/2  قاشق غذاخوری
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ 1 پیمانه
  • (capers) کیپر، 3-2 قاشق غذاخوری (در صورت عدم دسترسی به کیپر از زیتون بدون هسته و حلقه حلقه شده استفاده کنید.)
  • آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری یا شوید تازه 1/4 پیمانه، خرد شده
  • آب لیمو تازه 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه
  • قارچ

 

طرز تهیه:

سینه مرغ را به طور عمودی از وسط نصف کرده و هر تکه را بین کیسه فریزر قرار داده و بکوبید تا در پایان ضخامت آن در حدود 0.3 سانتی متر  باشد. دو بشقاب بزرگ انتخاب کنید یکی برای مرغ های آغشته به آرد و دیگری برای کتلت های پخته شده. در ظرفی مناسب آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و مرغ را به آن اضافه کرده و به خوبی آغشته به آرد نمایید سپس آرد اضافی را جدا کرده و تکه های مرغ را در بشقاب قرار داده و کنار بگذارید. روغن کانولا را در تابه نچسب روی حرارت قرار داده تا تابه کاملا داغ شود. سپس تکه های مرغ را اضافه کرده و حرارت دهید و هر تکه را یک بار برگردانید. زمان پخت حدود 3 دقیقه در هر طرف است یا تا زمانیکه مرغ کاملا پخته و به رنگ قهوه ای روشن درآید. (نکته: زمان پخت به ضخامت تکه های مرغ بستگی دارد.) کتلت های پخته شده را به بشقاب مورد نظر منتقل کنید. کره را در همان تابه روی حرارت ملایم قرار داده، قارچ ها را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید. آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوش آید. حرارت را کم کرده و کیپر یا زیتون را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید. یک قاشق غذاخوری آرد را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. در پایان تکه های مرغ را به مخلوط اضافه کرده اجازه دهید تا به مدت 3 تا 5 دقیقه به آهستگی بجوشد. جعفری خرد شده و آب لیمو را اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. بلافاصله غذا را سرو و نوش جان کنید.

مرغ با سس قارچ منبعی سرشار از  ویتامین های A,B,D و پروتئین و آهن مناسب برای دوران بارداری به خصوص سه ماهه اول بارداری می باشد.

 

 مطالعه بیشتر:

1- دستور پخت سالاد مرغ با زردآلو خشک و بادام حاوی ويتامين C و A و پروتئین

2- دستور پخت سینه مرغ با سس خردل منبعی سرشار از پروتئین و کلسیم

3- دستور پخت کاری مرغ منبعی سرشار از ویتامین A و C و پروتئین

 

منبع: ماهنامه نی نی +