The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

نشانه های توقف رشد جنین چیست و چه علائمی دارد؟

در طول ماه پنجم بارداری، جنین نسبت به صدا، نور و درد واکنش بیشتری نشان می دهد. این دوره ای است که بچه ها همچنین در معرض تهدیدهای مختلفی قرار دارند که ممکن است به طور مستقیم یا غیرمستقیم بر رشد و توسعه آن ها تأثیر بگذارد. اگر مشکلات از خارج قابل مشاهده باشد، می توان اقدامات اصلاحی و درمانی لازم را برای مقابله با آن ها انجام داد. اما نشانه های توقف رشد جنین چیست؟ توقف رشد جنین چه علائمی دارد؟ چگونه می توانید ناسالم بودن جنین را در داخل رحم خود تشخیص دهید؟ پاسخ ساده است، فقط باید مراقب علائم هشدار نشانه های توقف رشد جنین باشید.

نشانه های توقف رشد جنین

توقف رشد نین در درون رحم مادر می تواند با علائمی همراه باشد ازجمله:

1. ارتفاح رحم غیر عادی

ارتفاع رحم شما در بارداری به پزشک کمک می کند تا بتواند در حال رشد بودن یا نبودن رحم مادر و همچنین طبیعی بودن این روند را ارزیابی کند. برای اندازه گیری ارتفاع رحم، از شما خواسته می شود دراز بکشید و سپس با استفاده از نوار اندازه گیری یا همان متر، فاصله از بالای رحم تا استخوان شرمگاه اندازه گیری می شود. معمولاً بعد از عبور هفته 16 بارداری، ارتفاع رحم مادر باردار با پیشرفت حاملگی مطابقت دارد.

اگر ارتفاع رحم شما آن اندازه که باید نیست، می تواند نشان دهنده وجود مشکلی در بارداری شما باشد. دلیل آن ممکن است کم یا زیاد بودن بیش از حد مایع دور جنین یعنی همان مایعات آمنیوتیک و یا یک بچه بریچ (پاهای جنین رو به پایین شکم شما) باشد. در بدترین حالت، نامتناسب بودن اندازه ارتفاع رحم با سن بارداری، می تواند یکی از نشانه های توقف رشد جنین باشد. 

2. کمبود یا فقدان ضربان قلب جنین

اگرچه قلب جنین پس از هفته پنجم بارداری شروع به تپیدن می کند، اما زمان تشخیص آن در حدود هفته دهم بارداری است. ضربان قلب جنین را می توان از طریق نظارت الکترونیکی بر جنین و یا در برخی موارد، فقط با لمس شکم و شمارش تعداد ضربان در دقیقه (bpm) به کمک گوشی های مخصوص تشخیص داد. در بعضی مواقع، به دلیل تغییر در وضعیت جنین و یا مشکلات جفت، ممکن است تشخیص ضربان قلب امکان پذیر نباشد. در چنین حالتی، ممکن است پزشک از شما بخواهد که در ویزیت بعدی دوباره مورد ارزیابی قرار بگیرید. با این حال، اگر پزشک هنوز هم نتواند ضربان قلب جنین را تشخیص دهد، ممکن است انجام یک سونوگرافی برای کشف دلیل غیرقابل تشخیص بودن ضربان قلب توصیه شود. در بعضی موارد، کاهش در ضربان قلب و یا نبود ضربان می تواند نشانه های توقف رشد جنین یا نشان دهنده وجود مانعی در رشد جنین یا در بدترین موارد، جنین بی روح و مرده است.

3. محدودیت رشد داخل رحمی (IUGR)

محدودیت رشد داخل رحمی، شرایطی است که در رشد جنین اختلال ایجاد می کند. اگر در بررسی ها مشخص شده که جنین شما IUGR است، این بدان معناست که او در اندازه گیری ها، 10٪ کوچکتر از سن حاملگی است. اگر فرزند درون رحم شما از محدودیت رشد داخل رحمی رنج می برد، ممکن است عوارضی مانند دشواری در تنفس، قند خون بالا و دمای بالای بدن برای او به وجود آمده و حتی پس از زایمان نیز ادامه یابند. بنابراین، لازم است این بارداری ها به طور مدام نظارت و پایش شوند. این امر می تواند در مورد چند قلوها نیز اتفاق بیفتد، جایی که یکی از بچه ها از IUGR رنج می برد، اما قل دیگر تحت تأثیر قرار نمی گیرد.

مشکل محدودیت رشد داخل رحمی می تواند به دلیل عملکرد غیر طبیعی جفت نیز رخ دهد. قرار داشتن جفت در شرایط طبیعی به پزشک این اطمینان را می دهد که کوچولوی درون رحم شما، تمام مواد مغذی مورد نیاز خود را دریافت می کند و بنابراین وجود اختلال در عملکرد جفت، می تواند برای رشد جنین مشکل ساز شود. دلایل دیگر بروز محدودیت رشد داخل رحمی، شامل مشکلات کلیوی، کم خونی و دیابت هستند.

4.نشانه های توقف رشد جنین،  پایین بودن سطح hCG

گنادوتروپین جفتی انسانی یا hCG نوعی هورمون است که توسط جفت در دوران بارداری تولید می شود. سطح این هورمون در طول بارداری و بسته به اینکه در کدام یک از سه ماهه های بارداری قرار دارید، متغیر است. به طور کلی، سطح هورمون hCG در طی هفته های 9 الی 16 بارداری بسیار بالا است.

آنچه که باید حتما به آن توجه داشته باشید این است که سطح طبیعی هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی از فردی به فرد دیگر متفاوت است، بنابراین پایین بودن سطح این هورمون در مقایسه با خانمی که سن بارداری او مشابه به شماست، نباید باعث وحشتتان شود. با این حال، سقط جنین، بارداری پوچ و یا حاملگی خارج رحمی مواردی هستند که ممکن است باعث کاهش سطح هورمون اچ سی جی شوند و پرچم قرمز را برای بارداری شما بالا ببرند.

5. نشانه های توقف رشد جنین، گرفتگی و انقباض بیش از حد عضلات پایین شکم در دوران بارداری

بارداری پروسه ای است که به طور فیزیولوژیک، همراه با درد و درد است. با این حال، وجود دردهای شدید که مشابه به احساس گرفتگی و انقباض عضلات در هنگام قاعدگی هستند، یکی دیگر از علائم هشدار دهنده است که باید به آن توجه نمود. در اوایل بارداری، این گرفتگی ها ممکن است به دلیل ضعیف شدن جریان خون ایجاد شوند، اما اگر چنین حالات و دردهایی ادامه یابند، ممکن است لازم باشد با پزشک خود مشورت کنید تا علت بررسی شود.

6. نشانه های توقف رشد جنین، خونریزی در دوران بارداری

به صورت طبیعی در طی یک بارداری ممکن است مادران باردار لکه بینی را تجربه کنند، که در بسیاری از موارد کاملا بی خطر است. با این حال، وقوع هر نوع خونریزی در بارداری، بدون شک هنوز هم نشانه ای نگران کننده است و علت آن باید توسط پزشک ارزیابی شود. خونریزی و لکه بینی در بارداری ممکن است نشانه ای از سقط جنین، خونریزی هورمونی و یا خونریزی لانه گزینی باشد.

7. نشانه های توقف رشد جنین، کمردرد شدید

تجربه کمردرد در دوران بارداری برای مادران امری عادی است زیرا جنین در حال رشد فشار زیادی به ستون فقرات و کمر وارد می کند. این احساس وقتی بدتر می شود که دو یا چندقلو باردار شده باشید. خوب، همه چیز تا اینجا بدون مشکل به نظر می رسد. اما هنگامی که به جای درد آرام کمر، کمردردی را تجربه می کنید که با گذشت زمان شدید و شدیدتر می شود و یا هنگامی که درد از جلوی بدن شما شروع شده و به سمت عقب و کمرتان انتشار می یابد، دیگر نمی توان به راحتی آن را به فشار جنین در حال رشد نسبت داد. چنین کمردردهایی نشانه خوبی محسوب نشده و در صورت بروزشان، باید سریعاً به پزشک و یا یک مرکز درمانی مراجعه کنید.

8.نشانه های توقف رشد جنین، ترشحات واژن در دوران بارداری

خروج ترشح از واژن یک اتفاق معمول و رایج است که زنان در هنگام بارداری آن را تجربه می کنند و میزان این ترشحات با پیشرفت بارداری نیز معمولا افزایش می یابد. ترشحات واژن یک خانم باردار به طور معمول شفاف، روشن و بدون بو است. با این وجود، اگر هر زمان ترشحات مایل به زرد یا مایل به سبز و با بوی شدید داشتید، وقت آن است که بدون تأخیر به پزشک خود مراجعه کنید. ترشحات غیرمعمول ممکن است ناشی از یک عفونت واژینال بوده و یا در مواردی نیز در اثر التهاب دهانه رحم ایجاد شوند که نشانگر علامتی از وقوع سقط جنین است.

9. نشانه های توقف رشد جنین، قطع ناگهانی بیماری صبحگاهی

تهوع بارداری یا همان بیماری صبحگاهی و بارداری با هم ارتباط نزدیکی دارند. حالت تهوع صبحگاهی معمولاً در پایان سه ماهه اول و یا حتی زودتر از آن برطرف می شود، بدون اینکه جنین را تحت تأثیر قرار داده و باعث ایجاد مشکلی شود. با این همه، در برخی از زنان باردار، قطع شدن ناگهانی حالت تهوع صبحگاهی ممکن است به دلیل کم بودن سطح هورمون hCG باشد، که به سقط جنین اشاره دارد. در صورتی که یک روز ناگهان متوجه از بین رفتن حالت تهوع خود شدید، توصیه می شود حتما با مراجعه به متخصص، نظر او را جویا شده و مطمئن شوید خطری فرزند دلبند شما را تهدید نمی کند.

10. نشانه های توقف رشد جنین، تب در دوران بارداری

تب در دوران بارداری مساله ای است که نباید آن را نادیده گرفت. تب ممکن است تهدیدی برای در معرض قرار گرفتن جنین به عفونت باکتریایی یا ویروسی باشد.

11. نشانه های توقف رشد جنین، کوچک شدن اندازه پستان

در دوران بارداری، بدن زن به واسطه نوسانات هورمونی تغییرات زیادی را تجربه می کند. در این دوران پستان ها دچار تحول شده و حساس تر می شوند. همچنین با پیشرفت بارداری مادران در سینه های خود احساس سنگینی و پری می کنند. با این حال، کاهش ناگهانی اندازه پستان ها ممکن است یک علامت هشدار و از نشانه های توقف رشد جنین باشد.

12. نشانه های توقف رشد جنین، حرکت نکردن جنین

با شروع واکنش جنین در برابر صدا، نور و درد، حرکت های او در حدود هفته 18 هفته بارداری و پس از آن قابل احساس است. متخصصان می گویند در این مدت یک زن باردار هر دو ساعت، باید حدود 10 لگد و ضربه را احساس کند. اگر جنین تحت فشار و در شرایط سخت باشد (دیسترس جنینی)، به طور معمول تعداد حرکات او کاهش می یابد. این یک علامت هشدار واضح است که در صورت بروز آن باید بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید. اگر پزشکتان در دسترس نبود، پیگیری را به تاخیر نینداخته و به بیمارستان مراجعه کنید. هرگونه تأخیر در جستجوی کمک های پزشکی ممکن است منجر به بروز یک اتفاق ناخوشایند شود.

13. افزایش ناگهانی سطح قند خون

این طبیعی است که سطح قند خون و فشار خون تا حدی در دوران بارداری افزایش یابد. در واقع، شما باید این سطحو را در طول هر سه، سه ماهه بارداری حفظ کنید. اما از سوی دیگر افزایش ناگهانی و زیاد سطح قند خون می تواند منجر به پره اکلامپسی (مسمومیت بارداری) شده و این مساله نیز به نوبه خود ممکن است باعث زایمان زودرس شود.

14. بروز تغییرات در موقعیت جفت

تغییر وضعیت جفت نیز یکی از نشانه های بارداری ناسالم است. وقتی جفت به صورت زودرس از رحم جدا می شود، بارداری خاتمه می یابد. بنابراین، لازم است همیشه در سونوگرافی ها موقعیت جفت خود را بررسی کنید.

و در نهایت به یاد داشته باشید که در دوران بارداری می بایست بیشتر از همیشه نسبت به نشانه های توقف رشد جنین دقت کرده و تیزبین باشید و به آنچه که علائم می گویند، توجه کنید. همیشه با پزشک خود مشورت کنید حتی اگر شک جزئی دارید یا اگر احساس می کنید چیزی از کار افتاده است. اگرچه نگرانی شما ممکن است بیهوده باشد اما به طور قطع محتاط و ایمن بودن همیشه بهتر از تأسف خوردن در نتیجه بی مبالاتی است.

مطالعه بیشتر:

چگونگی رشد جنین در دوره بارداری ( ویدئو)

جدول رشد قد و وزن جنین در هفته های مختلف بارداری

تغییرات شگفت انگیز جنین طی 9 ماه بارداری

 

?پرسش و پاسخ های نشانه های توقف رشد جنین

آیا کوچک بودن اندازه رحم در بارداری خطرناک است؟

اگر ارتفاع رحم شما آن اندازه که باید نیست، می تواند نشان دهنده وجود مشکلی در بارداری شما باشد. دلیل آن ممکن است کم یا زیاد بودن بیش از حد مایع دور جنین یعنی همان مایعات آمنیوتیک و یا یک بچه بریچ (پاهای جنین رو به پایین شکم شما) باشد. در بدترین حالت، نامتناسب بودن اندازه ارتفاع رحم با سن بارداری، می تواند به این معنی باشد که جنین به شکلی مناسب رشد نمی کند.

آیا خونریزی در باردری نشانه ای از عدم رشد جنین است؟

به صورت طبیعی در طی یک بارداری ممکن است مادران باردار لکه بینی را تجربه کنند، که در بسیاری از موارد کاملا بی خطر است. با این حال، وقوع هر نوع خونریزی در بارداری، بدون شک هنوز هم نشانه ای نگران کننده است و علت آن باید توسط پزشک ارزیابی شود. خونریزی و لکه بینی در بارداری ممکن است نشانه ای از سقط جنین، خونریزی هورمونی و یا خونریزی لانه گزینی باشد.

آیا ترشحات غیر طبیعی دهانه رحم می تواند نشانه ای از سقط جنین باشد؟

ترشحات غیرمعمول ممکن است ناشی از یک عفونت واژینال بوده و یا در مواردی نیز در اثر التهاب دهانه رحم ایجاد شوند که نشانگر علامتی از وقوع سقط جنین است.

آیا قطع ناگهانی تهوع در بارداری خطرناک است؟

تهوع بارداری یا همان بیماری صبحگاهی و بارداری با هم ارتباط نزدیکی دارند. حالت تهوع صبحگاهی معمولاً در پایان سه ماهه اول و یا حتی زودتر از آن برطرف می شود، بدون اینکه جنین را تحت تأثیر قرار داده و باعث ایجاد مشکلی شود. با این همه، در برخی از زنان باردار، قطع شدن ناگهانی حالت تهوع صبحگاهی ممکن است به دلیل کم بودن سطح هورمون hCG باشد، که به سقط جنین اشاره دارد. در صورتی که یک روز ناگهان متوجه از بین رفتن حالت تهوع خود شدید، توصیه می شود حتما با مراجعه به متخصص، نظر او را جویا شده و مطمئن شوید خطری فرزند دلبند شما را تهدید نمی کند.

منبع: parenting.firstcry