molfix-مولفیکس

توهین به کودک،آیا مجازات کلامی همان توهین به کودکان است؟

توهین به کودک،آیا مجازات کلامی همان توهین به کودکان است؟

 همه ما انسان هستیم. طبیعی است که وقتی فرزندانمان مرتباً و به طور مکرر رفتار نادرستی دارند، عصبانی باشیم. اکنون اکثر ما به وضوح زیان تنبیه کودک را می دانیم. بنابراین واکنش تند و تیز ما اغلب فریاد زدن بر روی آنها است. این قطعاً توجه آنها را جلب خواهد کرد. با این حال، مطالعات نشان می دهد که توهین به کودکان بیش از کمک کردن، به آنان آسیب می رساند. پرخاشگری کلامی به خصوص اگر شامل فریاد و توهین باشد می تواند رشد روانی و عاطفی کودک شما را تحت تأثیر قرار دهد. هنگامی که مطالعات بیشتر و بیشتر والدین را از استفاده از مجازات ها منصرف یا منع می کند، شما در مورد نحوه تأدیب یا حتی فرزندپروری کاملاً گیج می شوید! برای درک مشکلات توهین به فرزندان و روشهای استفاده از تکنیکهای مثبت فرزندپروری، ادامه مطلب را بخوانید.

آیا مجازات کلامی همان توهین به کودکان است؟

محکم یا قاطع بودن با فرزندتان توهین به او نیست. با این حال، درک حد و مرزها مهم است. اگر فرزند شما رفتار نادرستی دارد، پس کاملاً درست است که به او دستور دهید متوقف شود و با صدای جدی از او بخواهید تا رفتار خود را اصلاح کند. با این حال فریاد زدن، نامیدن آنها، استفاده از لحن بسیار شدید و توهین به آنها با کلمات برای اعمال او را می توان به عنوان "توهین" طبقه بندی کرد.

آیا می توان توهین به کودکان را کودک آزاری دانست؟

در یک کلمه، پاسخ بله است. توهین به کودک فقط به آزار جسمی محدود نمی شود. هر نوع آسیب و بدرفتاری که عمداً نسبت به کودک انجام شود، کودک آزاری محسوب می شود.

توهین به عنوان سواستفاده عاطفی طبقه بندی می شود. طبق تعریف، توهین احساسی به هر عملی از سوی یک فرد بزرگسال گفته می شود که منجر به آسیب رساندن به سلامت عاطفی کودک شود. وقتی به فرزندتان فریاد می زنید یا به او توهین می کنید، مقداری از عزت نفس او را کاهش می دهید.

چگونه والدین به فرزندان خود توهین می کنند؟

توهین می تواند انواع مختلفی داشته باشد. بعضی از آنها شامل موارد زیر هستند:

• نامیدن با اسامی بد: "آیا تو احمق هستی؟" چرا مثل یک احمق رفتار می کنی؟ مثل عقب مانده رفتار نکن "

• خجالت زدگی: "شما منو شرمنده می کنی ... تو بسیار ناامید کننده هستی"

• مقایسه ها: "ای کاش بیشتر شبیه فلان کودک باشی- او خیلی باهوش تر از شما است"

• مسخره کردن در ملأعام: "اوه در درس خواندن تنبل است، او آخرین فرد کلاس است"

• رد کردن: "ساکت باش و از جلوی چشم من دور شو "

• انتقادهای شدید یا منفی: ”تو در هیچ چیز خوب نیستی. چرا نمی تونی من را حتی در یک چیز سربلند کنی "

برخی از شما ممکن است مثالهای بالا را مرور کرده و به خود بگویید که هرگز چنین پدر و مادری نخواهید بود. شما نباید اینطور باشید، درست. با این حال، لطفاً بفهمید که هنگام عصبانیت، این جملات (و کلمات دیگر) به راحتی از دهان ما بیرون می آیند.

پیامدهای توهین به کودکان چیست؟

آزار احساسی به عنوان یک اپیدمی خاموش شناخته می شود. بسیاری از ما حتی نمی فهمیم که کودک خود را مورد آزار قرار می دهیم هیچ گونه صدمه فیزیکی برای اثبات آزار وجود ندارد. این غیرقابل مشاهده است، اما به اندازه سایر اشکال کودک آزاری آسیب زننده است. این باعث از بین رفتن کودک ، عزت نفس و رشد روانی و عاطفی او می شود. پیامدهای اصلی توهین به فرزند عبارتند از:

1. کاهش عزت نفس: همانطور که قبلاً ذکر شد، هر بار که به کودک خود توهین می کنید: - به صورت فردی به فرد یا بدتر از آن، در اجتماع، کم کم از ارزش شخصی او می کاهید. بازی پلیس خوب بد پلیس نیز کمکی نمی کند. مطالعات نشان می دهد حتی اگر فقط یکی از والدین توهین کند، تصویر ذهنی و عزت نفس کودک مختل می شود.

2. نافرمانی: بیشتر والدین نمی خواهند عمدی به کودکان خود آسیب برسانند. توهین، در بیشتر موارد، طغیانی لحظه ای است که ریشه در استرس و عصبانیت والدین دارد. شما فکر می کنید که فریاد زدن یا توهین کردن به آنها باعث انضباط می شود در حالی که کاملاً ایجاد کننده نافرمانی است. این ممکن است کودک شما را به یک شورشی تبدیل کند که مایل است به عنوان یک اعتراض مرتباً رفتار نادرستی داشته باشد.

3. رفتار پرخاشگرانه یا افسردگ کننده بیشتر: توهین به کودک می تواند عواقب طولانی مدت داشته باشد. این می تواند کودک را در هنگام بزرگ شدن بسیار پرخاشگر کند، همانطور که بزرگتر می شود فکر می کند بدرفتاری لفظی و توهین به دیگران اشکال ندارد و یا اینکه به دلیل فقدان خود ارزشی می تواند دچار افسردگی شود یا خودکشی کند.

4. رابطه مشکل دار با والدین: احترام یک خیابان دو طرفه است. شما به آنها توهین می کنید، آماده باشید تا در هنگام بزرگ شدن مورد اعتماد آنها قرار نگیرید. اگر هضم این مشکل است، آن را تصور کنید، اگر کسی شما را احمق یا نادان بخواند، آیا احساس می کنید برای بهتر شدنتان شما را چنین نامیده اند و نسبت به او محبت بیشتری پیدا می کنید؟ یا شروع به نفرت از آنها می کنید؟ شما جواب خود را پیدا کنید.

چگونه می توانید فرزند خود را اصلاح کنید بدون اینکه از نظر عاطفی به او صدمه بزنید؟

بنابراین شما نمی توانید آنها را کتک بزنید، نمی توانید آنها را به سختی سرزنش کنید. چه کاری می توانید برای نظم دادن به آنها انجام دهید؟ پنج نکته زیر ممکن است به شما کمک کنند:

1. انتظارات درست را تعیین کنید: آنها کودک هستند! اغلب اوقات ما انتظارات بسیار غیرواقعی از آنها داریم. یک کودک دو ساله نمی تواند آرام بنشیند. همه کودکان 10 ساله نمی توانند برنده مدرسه باشند. هر کودکی نمی تواند یک اعجوبه باشد، یا حتی مهارتهای شما را داشته باشد. اگر انتظارات واقع بینانه ای از آنها داشته باشید، به همین راحتی ناامید نمی شوید و از این رو به راحتی خونسردی خود را از دست نمی دهید!

2. به آنها احترام بگذارید: احترام باید همیشه متقابل باشد. شما می خواهید فرزندتان به شما احترام بگذارد، پس باید به فرزندتان احترام بگذارید. با آنها به همان روشی صحبت کنید که با بزرگسال دیگری صحبت می کنید که رفتاری کرده است که شما آن را تأیید نمی کنید. به روشی ملایم، محترمانه اما محکم، مسئله را یکی یکی با کودک خود در میان بگذارید.

3. تا 10 بشمارید: وقتی فرزندتان شما را عصبانی می کند او را تنبیه نکنید. هنگامی که در عصبانیت واکنش نشان می دهید، احتمالاً فریاد می زنید یا کنترل کلمات خود را از دست می دهید و حرفی را می زنید که منظورتان نیست و پشیمان می شوید. چند دقیقه وقت بگذارید تا آرام شوید. قبل از عکس العمل خود را بسازید و تصمیم بگیرید که می خواهید چه چیزی را منتقل کنید.

4. ثابت قدم باشید: در نحوه اجرای قوانین خود ثابت قدم باشید. رفتاری که یک بار تأیید شده باشد، بعداً مورد تنبیه قرار نمی گیرد و بالعکس.

5. آنچه را كه نصیحت می كنید تمرین كنید: صحبت را دنبال كنید. سعی کنید شخصی باشید که می خواهید فرزندتان به او تبدیل شود و از خود الگوهایی بسازید. هنگام مرتکب شدن اشتباهات خود را بپذیرید. با آنها در مورد اینکه چگونه خطا کرده اید و چگونه می خواهید آن را اصلاح کنید صحبت کنید اگر علی رغم قضاوت بهتر خود، فریاد اهانت به فرزند خود را سر می دهید، در عذرخواهی تردید نکنید. برای کودک توضیح دهید که رفتار شما درست نبوده و بدون فکر کردن آن کلمات را گفته اید. متعهد شوید رفتار خود را تکرار نکنید و در عین حال به کودک خود بگویید، رفتار او نیز قابل قبول نیست.

توهین به کودک نتیجه عکس می دهد. برای تربیت فرزندان تان، به آنان توهین نکنید، توهین، فریاد، داد زدن بدترین اشتباهات والدین است و معمولاً نتایج بدی به دنبال دارد.

مطالعه بیشتر:

22 قدم تا تبدیل شدن به والدین خارق العاده!

با روش های پیشگیری از عصبی شدن کودک آشنا شوید!

تحقیر کودکان،5 نتیجه و عوارض تحقیر کودکان چیست؟

روش های تربیتی در سنین مختلف از نوزادی تا نوجوانی چیست؟

استدیو عکس فیلیک

?پرسش و پاسخ های توهین به کودک

توهین کردن به کودکان چه عواقبی دارد؟

توهین به کودک می تواند عواقب طولانی مدت داشته باشد. این می تواند کودک را در هنگام بزرگ شدن بسیار پرخاشگر کند - همانطور که بزرگتر می شود فکر می کند بدرفتاری لفظی و توهین به دیگران اشکال ندارد- یا اینکه به دلیل فقدان خود ارزشی می تواند دچار افسردگی شود یا خودکشی کند.

چرا نباید به فرزندمان توهین کنیم؟

همانطور که قبلاً ذکر شد، هر بار که به کودک خود توهین می کنید - به صورت فردی به فرد یا بدتر از آن، در اجتماع - کم کم از ارزش شخصی او می کاهید. بازی پلیس خوب بد پلیس نیز کمکی نمی کند. مطالعات نشان می دهد حتی اگر فقط یکی از والدین توهین کند، تصویر ذهنی و عزت نفس کودک مختل می شود.

آیا می توان توهین به کودکان را کودک آزاری دانست؟

در یک کلمه، پاسخ بله است. توهین به کودک فقط به آزار جسمی محدود نمی شود. هر نوع آسیب و بدرفتاری که عمداً نسبت به کودک انجام شود، کودک آزاری محسوب می شود.

آیا مجازات کلامی همان توهین به کودکان است؟

محکم یا قاطع بودن با فرزندتان توهین به او نیست. با این حال، درک حد و مرزها مهم است. اگر فرزند شما رفتار نادرستی دارد، پس کاملاً درست است که به او دستور دهید متوقف شود و با صدای جدی از او بخواهید تا رفتار خود را اصلاح کند. با این حال فریاد زدن، نامیدن آنها، استفاده از لحن بسیار شدید و توهین به آنها با کلمات برای اعمال او را می توان به عنوان توهین طبقه بندی کرد.

منبع: beingtheparent