The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

لقاح مصنوعی در زنان سالمند

بارداری و تولد نوزاد در هر سنی عوارض خاصی دارد اما " راجو دوی لوهان " بر خلاف اکثریت قریب به اتفاق بانوان هندی که مادر شده اند تلاش می کند سلامتی اش را بازیابد.

او پس از این که فرزندش هشت سال پیش به دنیا آمد به سرطان مبتلا شد و برای ترمیم رحم آسیب دیده اش سه بار به اتاق عمل رفت و توده های سرطانی را پس از شیمی درمانی از بدن اش خارج کرد، اما معده درد او را به شدت آزار می دهد.

راجو دوی لوهان وقتی فرزندش را در سال 2008 به دنیا آورد 70 ساله بود و نام اش به عنوان پیر ترین مادر جهان در کتاب گینس ثبت شد.

لقاح مصنوعی برای بانوان در سنین بالا در هندوستان

او می گوید:" هرگز فکر نمی کردم بارداری در این سن خطرناک باشد، چون پزشکان در این باره حرف نزدند. "

پزشکی که اکنون درمان " راجو دوی لوهان " را بر عهده دارد معتقد است علت ابتلاء او به سرطان استفاده از لقاح مصنوعی برای درمان ناباروری است.

داستان زندگی زنان سالمندی که باردار و بچه دار شده اند در سال های اخیر در صدر اخبار جهان قرار گرفته است.

پزشکی که مسئولیت کمک کردن به این زنان را بر عهده گرفته باور دارد آنها حق دارند صرف نظر از سن شان باردار و مادر شوند اما اخلاق پزشکی چنین بارداری را تقبیح می کند.

منتقدان معتقدند پزشکان مشتاق قدرت و شهرت، زندگی زنان را به خطر می اندازند.

 

از تولد نخستین نوزاد هندی که توسط لقاح مصنوعی به وجود آمد بیش از 40 سال می گذرد. از آن زمان تا کنون، صنعت لقاح مصنوعی در هندوستان به سرعت توسعه یافته و کلینیک های متعددی در اقصی نقاط این کشور افتتاح شده اند. زوج ها در سنین مختلف به کلینیک ها مراجعه کرده و امیدوارند متخصصان به آرزوی بچه دار شدن شان جامع عمل بپوشانند و ننگ بچه دار نشدن را از پیشانی شان پاک کنند. اما فقدان قوانین مدون درباره این نوع بارداری باعث شده مدیران کلینیک ها با فراغ بال صنعت پر رونق لقاح مصنوعی را گسترش دهند.

خبرنگار شبکه الجزیره پس از سفر به شهر هیسار در شمال هندوستان به مرکز ملی باروری مراجعه کرد تا از نزدیک با روش باروری سالمند ترین مادران جهان آشنا شود.

پسر " دال جیندر کوئر " که در 72 سالگی مادرش به دنیا آمد هشت سال پیش از به دنیا آمدن دختر " راجو دوی لوهان " متولد شد.

" دال جیندر کوئر " 46 سال قبل ازدواج کرد و پدر شدن همسر 79 ساله اش او را امیدوار و شاد کرده است.

" دال جیندر کوئر " می گوید:" گوشم از توصیه و رهنمودهای اقوام، دوستان، همکاران و ... پر است. بارها پیشنهاد پذیرفتن سرپرستی کودک را رد کردم. خدا هدیه ارزشمندی به ما داد و آرزوی مان را برآورده کرد."

 

دکتر بیشانی مندار، جنین شناس بالینی، تاکنون زمینه بارداری بیش از 100 زن 50 ساله را فراهم کرده است.

او می پرسد:" اگر مردان تا دهه 60 و 70 عمرشان می توانند بچه دار شوند، چرا زنان نتوانند؟ "

این جنین شناس با اشاره به می گوید:" خوشبختانه تا کنون در پروسه لقاح مصنوعی خطری بیماران سالمند را تهدید نکرده است. باید پیش از آغاز پروسه لقاح مصنوعی باید آزمایش های متعدد و دقیقی بدهند. خوشبختانه تا کنون خطرات نگران کننده ای جان زنان میان سال و سالمند را تهدید نکرده است.

اما منتقدان حرف های دکتر بیشانی مندار را رد می کنند و معتقدند رعایت محدودیت سنی در لقاح مصنوعی تندرستی زنان را حفظ می کند.

پروفسور نارندرا مالهورتا، رئیس جمعیت باروری هندوستان می گوید:" 72 سالگی زمان مناسبی برای بچه دار شدن نیست و جان زنان را به خطر می اندازد. "

 

خطرات تخمک اهدایی

در حالی که خبر بچه دار شدن زنان سالمند به عنوان اصلی رسانه های بین المللی تبدیل شده، سایر بازیگران (زنان جوان اهدا کننده تخمک) مهم این صنعت در حاشیه قرار گرفته اند.

سبحان چاندرا، یکی از دلالان مشهور می گوید:" من و همکارانم با پرداخت پول به زنان جوان اهدا کننده تخمک به راحتی آنها را استخدام می کنیم. "

او می افزاید:" اگر زنان در کارگاه ها و کارخانه ها کار کنند ماهانه کمتر از 75 دلار درآمد دارند اما ما به زنان برای 10 روز 525 دلار پرداخت می کنیم. "

در سال 2010، شوشما پاندی، دختر 17 ساله در شهر بمبئی جان داد. در حالی که قوانین پزشکی دریافت تخمک از زنان کمتر از 18 سال را ممنوع کرده، اما پس از مرگ این زن، مدیران، کارکنان و پزشکان کلینیک بازخواست نشدند.

چهار سال پس از مرگ شوشمای 17 ساله، یوما شرپای 24 ساله که در ایالت بنگال غربی زندگی و کار می کرد برای کمک کردن به دختر جوان و همسرش تخمک اهدا کرد اما متاسفانه در کلینیکی در شهر دهلی نو درگذشت.

سانجای راما، همسر یوما گفت:" صبح که از خواب بیدارش کردم حالش بد شد. پزشک پس از گذشت یک ساعت به کلینیک آمد و پس از سه ساعت و نیم درگذشت. "

او می افزاید:" بررسی های بیشتر نشان داد، همسرم از سندروم مرگ بار تحریک بیش از اندازه تخمدان رنج می برد که پس از افزایش ترشح هورمون ها به دلیل اهدای تخمک ها تشدید شده است. "

ویکرام پرادیپ، حقوق دان برجسته هندی که وکالت همسر یوما را بر عهده گرفته معتقد است، پزشکان کلینیک از متوفا بیش از اندازه مورد نیاز تخمک دریافت کرده و باعث فوت اش شده اند.

 

موهبت بچه دار شدن برای زنان سالمند به اندازه ای ارزشمند است که آنها خطرات بیشمار را به جان می خرند تا با استفاده از لقاح مصنوعی صاحب فرزند شوند.

در حالی که دختر لوهان هشت ساله شده اما او مدت هاست با مشکلات گوارشی و معده درد دست و پنجه نرم می کند.

دکتر پراون شارما کی، پزشک معالج لوهان می گوید:" عوارض جانبی بارداری و زایمان در دهه هفتم زندگی بروز مشکلات گوارشی، هورمونی، سرطان و ... است.

اما دکتر بیشانی مندار با تکذیب وجود رابطه میان استفاده از لقاح مصنوعی و بروز مشکلات جسمی در زنان سالمند گفت:" خداوند نگهدار بندگانش است. "

 

مطالعه بیشتر:

1- عوارض بعد از ای وی اف (IVF) برای مادر و نوزاد

2- روش های لقاح مصنوعی برای باردار شدن

3- همه چیز درباره سرطان دهانه رحم و بارداری

 

منبع: نی نی+