The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

نشستن زیاد برای جنین ضرر دارد و برای کاهش عوارض چه باید کرد؟

با وقوع بارداری و قدم گذاشتن در مسیر پر فراز و نشیب آن، زندگی مادران دستخوش تغییرات زیادی خواهد شد. در این میان برخی مادران ممکن است به دلیل شرایط خاص مانند تهدید به سقط و یا حتی به خاطر نوع کاری که انجام می دهند، ناچار شوند تا برای مدت طولانی بنشینند و تحرک نداشته باشند. در چنین شرایطی، این سوال ممکن است برای مادران و اطرافیان آن ها ایجاد شود که آیا این نشستن زیاد برای جنین ضرر دارد؟ اگر شما هم این دغدغه را دارید، ادامه مقاله را بخوانید.

نشستن زیاد برای جنین ضرر دارد یا بدون مشکل است؟

اگر جزو آن دسته از مادران بارداری هستید که پزشکتان بنا به دلایلی مانند نارسایی سرویکس، وجود هماتوم (خونریزی اطراف ساک بارداری و جفت)، خطر زایمان زودرس و یا سقط جنین، ست که توصیه کرده که تا می توانید استراحت و به ویژه استراحت مطلق داشته باشید، طبیعی است که مدت زیادی در یک جا دراز کشیده و یا بنشینید، زیرا چاره ای جز این ندارید.

اما اگر بنا به دلایل دیگری همچون نوع شغل، افسردگی، تنبلی و یا حتی ترس بی دلیل، مدت زمان زیادی در یکجا می نشینید، باید به این نکته مهم توجه داشته باشید بر اساس نتایج به دست آمده از تحقیقات متعدد، مادرانی که در طی بارداری بیش از حد می نشینند، در معرض خطر مشکلاتی همچون چاقی و اضافه وزن، دیابت بارداری، کمردرد، درد در ناحیه باسن و لگن، ورم پاها (در صورت آویزان ماندن از صندلی) قرار می گیرند. بنابراین می توان گفت که بله! نشستن زیاد برای جنین ضرر دارد و اگر دلیل منطقی برای این کار ندارید، بهتر است در طی روز در فواصل منظم تحرک داشته باشید! اما اگر این نشستن ضرورت داشته باشد، چه باید کرد؟ این سوال مهمی است که به عنوان یک مادر باردار باید از پاسخ آن مطلع باشید.

برای کاهش عوارض نشستن زیاد برای جنین چه باید کرد؟

همانطور که در بالا اشاره کردیم، در طی بارداری، نشستن زیاد برای جنین ضرر دارد و بنابراین اگر به دلیلی ناچار هستید تا در این موقعیت بمانید، باید با رعایت برخی نکات، احتمال وقوع عوارض و هر گونه مشکل را به حداقل برسانید. راهکارهای زیر، می توانند به شما در رسیدن به این هدف کمک کنند:

1. موقعیت بدن را اصلاح کنید:

در طی دوران بارداری، یکی از مواردی که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و به عنوان یک مادر باید به آن توجه داشته باشید، حفظ وضعیت و موقعیت بدن در حالت مناسب است. در واقع فرقی نمی کند، شما ایستاده اید، دراز کشیده اید و یا اینکه نشسته اید، در هر حالت باید به موقعیت بدن دقت کنید تا در شکل درستی قرار گرفته و انحنای طبیعی ستون فقرات شما پشتیبانی شود. بنابراین در هنگام نشستن، با یک بالش کوچک گودی کمر خود را پر کنید، بیش از حد به سمت جلو خم نشده و دقت کنید که تکیه گاه مناسبی داشته باشید.

2. پاهای خود را در وضعیت مناسبی قرار دهید:

یکی از مهم ترین عوارض نشستن طولانی مدت، تورم پاها است که می تواند حسابی شما را به دردسر انداخته و آزاردهنده باشد. برای اینکه احتمال وقوع این مشکل را به حداقل برسانید، تلاش کنید تا:

- از انداختن پاها بر روی هم اجتناب کنید.

- اگر بر روی صندلی می نشینید، حتما با گذاشتن وسایلی مانند زیرپایی، پاهای خود را کمی بالا بیاورید.

- در فواصل منظم از جای خود بلند شده و کمی قدم بزنید و اگر این کار به دلیل استراحت مطلق برایتان مقدور نیست، در همان حالت پاها را در جهات مختلف حرکت دهید.

- در فواصل منظم دراز کشیده و با قرار دادن پاها بر روی یک سطح بلند مانند مبل، به بازگشت راحت تر خون از پاها به سمت قلب و در نتیجه کاهش تورم کمک کنید. به علاوه شب ها در هنگام خواب، یک بالش کوچک یا پتوی تاشده را در زیر پاها قرار دهید تا اندکی بالاتر از سطح بدن قرار گیرند.

3. موقعیت خود را تغییر دهید:

تلاش کنید تا در فواصل منظم موقعیت خود را تغییر داده و اگر برایتان مقدور است، کمی راه بروید. این کار به نظر ساده، راهکاری طلایی برای کاهش درد و گرفتگی عضلات در هنگام نشستن طولانی مدت است.

4. سبک زندگی خود را تغییر دهید:

هنگامی که به هر دلیل نتوانید تحرک کافی داشته باشید، مستعد چاقی و مشکلات ناشی از آن همچون دیابت بارداری، افزایش نیاز به سزارین و بازگشت دیرهنگام بعد زایمان به شرایط قبل بارداری خواهید بود. به همین دلیل حتما در رژیم غذایی خود بازنگری کرده و مصرف مواد قندی و همچنین کربوهیدرات های ساده که به سرعت هضم و به قند تبدیل می شوند را به حداقل برسانید.

جمع بندی

بر اساس نتایج به دست آمده از تحقیقات علمی، در طی دوران بارداری نشستن زیاد برای جنین ضرر دارد، اما با به کار بستن برخی نکات ساده و کاربردی همچون حفظ موقعیت صحیح بدنی و اصلاح سبک زندگی، می توان امیدوار بود که این عوارض به حداقل برسند.

مطالعه بیشتر: 

ایا استفاده از توالت ایرانی برای جنین ضرر دارد؟

آیا سرپا ایستادن زیاد در بارداری خطرناک است؟

روش صحیح نشستن روی صندلی در دوران بارداری

خم شدن در دوران بارداری چه عوارض و خطراتی دارد؟

?پرسش و پاسخ های نشستن زیاد در بارداری

صحیح ترین شکل نشستن روی صندلی در دوران بارداری چگونه است؟

اگر بر روی صندلی می نشینید، از انداختن پاها بر روی هم اجتناب کنید و حتما با گذاشتن وسایلی مانند زیرپایی، پاهای خود را کمی بالا بیاورید.

به خاطر کارم توی بارداری زیاد می شینم اشکالی داره؟

هنگامی که به هر دلیل نتوانید تحرک کافی داشته باشید، مستعد چاقی و مشکلات ناشی از آن همچون دیابت بارداری، افزایش نیاز به سزارین و بازگشت دیرهنگام بعد زایمان به شرایط قبل بارداری خواهید بود. به همین دلیل حتما در رژیم غذایی خود بازنگری کرده و مصرف مواد قندی و همچنین کربوهیدرات های ساده که به سرعت هضم و به قند تبدیل می شوند را به حداقل برسانید.

برای جلوگیری از ورم پاها در بارداری چه کنیم؟

در فواصل منظم دراز کشیده و با قرار دادن پاها بر روی یک سطح بلند مانند مبل، به بازگشت راحت تر خون از پاها به سمت قلب و در نتیجه کاهش تورم کمک کنید. به علاوه شب ها در هنگام خواب، یک بالش کوچک یا پتوی تاشده را در زیر پاها قرار دهید تا اندکی بالاتر از سطح بدن قرار گیرند.

آیا نشستن زیاد برای جنین ضرر دارد؟

بر اساس نتایج به دست آمده از تحقیقات متعدد، مادرانی که در طی بارداری بیش از حد می نشینند، در معرض خطر مشکلاتی همچون چاقی و اضافه وزن، دیابت بارداری، کمردرد، درد در ناحیه باسن و لگن، ورم پاها (در صورت آویزان ماندن از صندلی) قرار می گیرند. بنابراین می توان گفت که بله! نشستن زیاد برای جنین ضرر دارد