The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

اولین نشانه های حاملگی قبل از پریود چیست؟

در حالی که انجام آزمایش و سونوگرافی دو روش اصلی تشخیص بارداری هستند، علائم دیگری نیز وجود دارند که باید به آنها دقت و توجه کرد بعلاوه بیشتر افراد برای دانستن این موضوع که باردار هستند یا نه کمی عجله دارند و نمی توانند تا زمان قاعدگی و انجام تست بارداری صبر کنند. از جمله نشانه حاملگی قبل از پریود می توان به ویار، حالت تهوع، حساس شدن حس بویایی، خستگی بیش از حد و حتی دردهای شکمی اشاره کرد. دانستن نشانه های حاملگی قبل از پریود به فهمیدن هرچه سریعتر باردار بودن و یا نبودنتان کمک بسزایی خواهد کرد.

نشانه های بارداری قبل از قاعدگی

به یاد داشته باشید که برخی اولین نشانه های بارداری قبل از پریود با عارضه های معمول و همپوشانی دارد همانند حالت تهوع. بنابراین نمی توان هرگونه حالت تهوع و استفراغی را اولین علائم بارداری قبل از پریودی قلمداد کرد هرچند اگر این نشانه حاملگی قبل از پریود با سایر علائم همچون ویار، تغییرات حس بویایی و ... همراه شود، احتمال باردار بودنتان بیشتر خواهد بود.

 گرچه ممکن است عجیب به نظر برسد ولی اولین هفته بارداری بر اساس تاریخ اولین روز از آخرین سیکل قاعدگی تعیین می شود. در واقع آخرین سیکل قاعدگی به عنوان اولین هفته بارداری در نظر گرفته می شود حتی اگر شما هنوز باردار نشده باشید و زمان زایمان بر اساس اولین روز آخرین عادت ماهیانه محاسبه می شود. بنابراین هفته‌های اول که هنوز مادر علائم بارداری را احساس نمی کند نیز جزء 40 هفته بارداری بشمار می آیند به این ترتیب نشانه های حاملگی قبل از پریود شدن همان نشانه هایی است که در هفته اول و دوم بعد از لقاح و تشکیل سلول تخم شما حس می کنید. اولین علت بروز نشانه حاملگی قبل از پریود هورمون βhCG و یا همان گونادوتروپین جفتی انسانی است که شما ان را تحت عنوان عدد بتا می شناسید. این هورمون توسط سلول های جفت ترشح شده و در روز نهم بعد از لقاح وارد خون مادر می شود به این ترتیب اولین نشانه حاملگی قبل از پریود در بدن مادر نمایان خواهد شد. 

عقب افتادن عادت ماهیانه

 آیا چند روز عقب افتادن پریود نشانه بارداری است؟ زمانی که لانه گزینی به طور کامل اتفاق افتاد، بدن شروع به ترشح هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG) می ‌کند. این هورمون به حفظ  و ادامه بارداری کمک می کند و ترشح آن در هر ماه مانع آزاد شدن تخمک بالغ از تخمدان ها می شود.

ترشح هورمون HCG همچنین باعث عقب افتادن عادت ماهیانه، چهار هفته پس از آمیزش می شود. اگر عادت ماهیانه نامنظم دارید بهتر است برای اطمینان از بارداری، آزمایش دهید. بیشتر تست های خانگی و بیبی چک ها 8 روز پس از عقب افتادن عادت ماهیانه میزان گنادوتروپین موجود در ادرار را تشخیص می دهند. با تشخیص میزان این هورمون از بارداری خود مطمئن می شوید.

افزایش دمای بدن

افزایش دمای بدن یکی دیگر از علائم بارداری قبل از اولین پریود است. ممکن است در ابتدای دوران بارداری دمای داخلی بدن با انجام تمرینات ورزشی یا قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی گرم به سرعت افزایش یابد. در طول این مدت باید آب کافی بنوشید و تمرینات خود را با دقت بیشتری انجام دهید.

خستگی زیاد

ممکن است مادر باردار در تمام دوران بارداری احساس خستگی کند. ولی احساس خستگی مفرط یکی از علائم شایع ابتدای بارداری است. افزایش ترشح هورمون پروژسترون شما را خواب آلوده و خسته می کند. در ابتدای بارداری نیاز بیشتری به خواب دارید و به دلیل افزایش دمای بدن، خنک نگه داشتن اتاق خواب به شما کمک بسیاری می کند. در بسیاری از منابع ذکر شده که تغییرات هورمونی، جنین را در استفاده از گلوکز نسبت به مادر مقدم می کند، همین امر سبب می شود که مادر از همان روزهای ابتدایی احساس خستگی کند. به همین ترتیب خستگی فراوان خود یکی از نشانه های حاملگی قبل از پریود است.

افزایش ضربان قلب

قلب مادر حدود هفته 8 یا 10 بارداری خون را سریعتر و سخت تر پمپاژ می‌کند. به دلیل تغییرات هورمونی در ابتدای دوران بارداری ضربان قلب نامنظم و تپش قلب امری شایع و طبیعی است. به دلیل شکل گیری جنین در ماه های بعدی جریان خون در بدن افزایش می یابد. بهتر است قبل از بارداری از عدم وجود مشکل قلبی مطمئن شوید، اما اگر مشکل قلبی شما مربوط به قبل از بارداری است، پزشک می تواند میزان مصرف دارو را کم کند.

حساسیت و تورم پستان ها

ممکن است تغییر پستان ها بین هفته چهارم و ششم و گاهی حدود هفته یازدهم بارداری رخ دهد. به دلیل تغییرات هورمونی، پستان ها حساس تر و متورم می شوند. پس از گذشت چند هفته و تطبیق بدن با ترشح هورمون ها این مشکل کمتر شده یا از بین می رود.

رنگ هاله دور نوک پستان تیره تر و بزرگتر می شود. اگر قبل از بارداری دچار آکنه و جوش بوده اید، ممکن است دوباره به سراغ شما بیایند.

  • برای کاهش حساسیت پستان ها می‌توانید از سوتین های مخصوص بارداری استفاده کنید. لباس زیر راحت و سوتین نخی برای این دوران بهترین انتخاب هستند.
  • بهتر است سوتینی را انتخاب کنید که در صورت رشد پستان ها در ماه های بعدی با تغییر دادن محل قرار گیری گیره آن، بزرگ تر شده و باز هم بتوانید از آن استفاده کنید.
  • برای کاهش درد و جلوگیری از زخم نوک پستان از پد مخصوص استفاده کنید.

تغییر خلق و خو

در بارداری با افزایش ترشح هورمون استروژن و پروژسترون خلق و خو نیز تغییر می کند. در این دوران احساسی تر، عاطفی تر و حساس تر از قبل می شوید. این تغییرات در دوران بارداری امری شایع و طبیعی است. ممکن است همه احساسات متناقض مانند افسردگی، زود رنجی، کج خلقی یا خوشحال را یکجا و همزمان با هم تجربه کنید.

تکرر ادرار و بی اختیاری ادرار

آیا این روز ها مکرر نیاز به دستشویی رفتن دارید، آیا می دانید که تکرر ادرار حتی به صورت زودهنگام خود یکی از نشانه های حاملگی قبل از پریود است؟ در دوران بارداری بدن خون بیشتری را پمپاژ می‌کند، بنابراین مایع بیشتری وارد کلیه و مثانه می شود. هورمون ها نقش زیادی در سلامت مثانه ایفا می کنند. ممکن است بیشتر وقت خود را در مسیر توالت سپری کنید یا گاهی اوقات ادرار شما چکه کند. چه باید کرد؟

  • روزانه حدود 300 میلی لیتر مایعات بیشتری بنوشید. (تقریباً 1 لیوان بیشتر از همیشه)
  • برای جلوگیری از بی اختیاری یا چکه کردن ادرار طوری برنامه ریزی کنید که وقت کافی برای رفتن به توالت داشته باشید.

یبوست و نفخ

شما در ابتدای دوران بارداری نیز مانند علائم قبل قاعدگی دچار نفخ می شوید. تغییرات هورمونی یا کم کاری دستگاه گوارشی از علل بروز نفخ هستند. همچنین ممکن است دچار یبوست شوید که می تواند نفخ را افزایش دهد.

ویار، حالت تهوع و استفراغ

معمولاً حالت تهوع و ویار از هفته 4 تا 6 بارداری افزایش می‌ یابد. البته با وجود این که به آن ویار صبحگاهی گفته می‌شود ولی ممکن است در هر ساعتی از شبانه روز به سراغ شما آید. علت دقیق حالت تهوع و ویار مشخص نیست ولی تغییرات هورمونی نقش مهمی در بروز آن دارند. بر اساس گزارش سازمان انجمن بارداری آمریکا از ابتدای هفته 12 بارداری حالت تهوع کاهش می یابد. اگر هیچ نشانه ای از بیماری هایی همانند مسمومیت، اسهال اسفراغ و ... را در خود مشاهده نمی کنید، حالت تهوع و استفراغ شما می تواند یکی از نشانه های حاملگی قبل از پریود قلمداد شود.

  • همیشه کنار تخت خود بیسکویت نمکی یا کراکر زنجبیلی داشته باشید و قبل از خارج شدن از رختخواب کمی از آن میل کنید این کار به کاهش ویار کمک می‌کند.
  • به اندازه کافی مایعات بنوشید تا بدن دچار کم آبی نشود.
  • اگر بدنتان نمی تواند غذا یا مایعات را تحمل کند و بیشتر اوقات استفراغ می کنید با پزشک خود تماس بگیرید.

فشار خون بالا و سرگیجه

معمولاً در ابتدای بارداری به علت گشاد شدن رگ های خونی، فشار خون کاهش می‌یابد که همین امر باعث سرگیجه در مادر می شود. همانطور که در بسیاری از فیلم ها مشاهده کرده اید، سرگیجه و غش کردن های ناگهانی یکی از شایع ترین نشانه های حاملگی قبل از پریود است.

تشخیص بیماری فشار خون بالای ناشی از بارداری دشوار است. بالا بودن فشار خون در بیست هفته اول باردرای به این معنا است که مشکل فشار خون مادر مربوط به قبل از بارداری اوست، که با آغاز و پیشرفت بارداری این مشکل تشدید شده است. پزشک در اولین معاینه فشار خون شما را اندازه گیری می کند تا از عدم خطر افزایش فشار خون اطمینان پیدا کند.  

  • در صورتی که تا به حال انجام تمرینات ورزشی مخصوص بارداری را آغاز نکرده اید بهتر است این کار را انجام دهید.
  • نحوه اندازه گیری فشار خون را یاد بگیرید و بطور مرتب فشار خون خود را کنترل کنید.
  • از پزشک خود بخواهید برای کاهش فشار خون رژیم غذایی مناسبی به شما پیشنهاد کند.
  • برای کاهش سرگیجه به اندازه کافی آب بنوشید و با فاصله زمانی کوتاه میان وعده میل کنید و هنگام بلند شدن از تخت خواب یا صندلی به آرامی بلند شوید.

حساسیت بویایی و کاهش اشتها

 از جمله معروف ترین نشانه های حاملگی قبل از پریود تغییرات حس بویایی و چشایی است. درواقع بسیاری از مادران از روی همین تغییرات به باردار بودن خود شک می کنند. این یکی از علائم بارداری است که توسط خود مادران باردار گزارش شده است و مدرک علمی کافی برای اثبات آن در سه ماهه اول بارداری وجود ندارد. اما این موضوع اهمیت دارد زیرا این حساسیت باعث حالت تهوع، استفراغ و بی میلی مادر به غذا می شود.

افزایش وزن

افزایش وزن در پایان سه ماهه اول بارداری امری شایع و رایج است. ممکن است در چند ماه اول بارداری بین 500 گرم تا 2 کیلو گرم وزن شما افزایش یابد. کالری مورد نیاز برای ابتدای بارداری تغییر نمی کند و از رژیم غذایی معمول تامین می شود، اما با پیشرفت بارداری مقدار آن افزایش می‌یابد.

در ماه های بعدی بارداری افزایش وزن در قسمت های مختلف بدن به ترتیب زیر است:

  • پستان ها حدود 500 تا 1.300 گرم
  • رحم حدود 1 کیلوگرم
  • جفت حدود 500 تا 700 گرم
  • مایع آمنیوتیک حدود 1 کیلوگرم
  • حجم مایعات و خون حدود 2.200 تا 3.200 گرم
  • چربی 2.700 تا 3.600 گرم

سوزش سر دل معده

 یکی از ناخوشایند ترین نشانه های حاملگی قبل از پریود سوزش سر دل است. به دلیل ترشح هورمون ها دریچه بین معده و مری شل شده و باز می ماند و همین امر منجر به برگشت اسید معده به مری شده و باعث سوزش معده می شود. با رعایت نکات زیر می توان سوزش سردل را کاهش داد:

  • یک وعده غذا را به چند میان وعده کوچک تقسیم کنید. با این کار از سوزش سر معده در ماه های ابتدایی بارداری در امان می مانید.
  • سعی کنید پس از صرف غذا حداقل یک ساعت صاف بنشینید با این کار غذا بهتر و بیشتر هضم می شود.
  • در صورت مصرف داروی آنتی اسید معده با پزشک خود مشورت کنید و مطمئن شوید مصرف آن برای سلامت شما و جنین خطری ندارد. بسیاری از داروها و شربت های ضد اسید برای جنین خطرناک اند.

تغییرات پوستی

افراد زیادی به شما می‌گویند صورتتان گلگون و درخشان شده زیرا حجم خون و ترشح هورمون ها افزایش یافته که همین امر باعث گردش خون بیشتر در رگ ها می شود. علاوه براین غدد چربی، چربی بیشتری تولید می کنند که باعث درخشان شدن پوست می شود، اما این امر می تواند باعث بروز جوش و آکنه روی پوست شود. درواقع تغییرات پوستی در دوران بارداری یکی دیگر از نشانه های حاملگی قبل از پریود است اما باید خاطر نشان کنیم که معمولا با پیشرفت بارداری به طرز واضح تری خود را نشان می دهد.

با آغاز سه ماهه دوم بارداری بسیاری از تغییرات و علائم سه ماه اول بارداری از بین می روند. با پزشک درباره علائمی که زندگی روزمره شما را مختل کرده صحبت کنید، با کمک او می توانید بسیاری از مشکلات را حل کنید و با آرامش و راحتی بیشتری دوران بارداری  خود را سپری کنید.

با خواندن این متن و اطلاع از نشانه های حاملگی قبل از پریود می توانید زودتر از تست های تشخیص حاملگی، باردار بودن و یا نبودنتان را حدس بزنید. 

 

مطالعه بیشتر:

1- در آمادگی های پیش از بارداری چه مواردی را باید رعایت کنیم؟

2- آمادگی ها و مراقبت های دوران بارداری

3- آمادگی برای بارداری

4- بارداری برای دومین بار و آمادگی برای فرزند دوم