The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

نحوه گرفتن خون از کف پای نوزاد چگونه است؟

بعد از تولد جهت ارزیابی سلامت جنین، از شما خواسته می شود که به همراه نوزادتان در مابین روزهای سوم تا پنجم بعد از تولد به نزدیک ترین مرکز بهداشت در محل زندگی خود مراجعه کنید تا با کمک خون گرفتن از کف پای نوزاد و بررسی نمونه جمع آوری شده سلامتی نوزاد را از نظر مشکلات متابولیکی و آنزیمی بررسی کنند. در این متن نحوه گرفتن خون از کف پای نوزاد، علت گرفتن خون کف پای نوزاد و روند مربوطه را برای شما شرح خواهیم داد.

نحوه گرفتن خون از کف پای نوزاد:

ابتدا پزشک یا کادر آموزش دیده مرکز بهداشت کارت غربالگری نوزاد را پر می کنند. یکی از قسمت های این کارت، کاغذ فیلتر است که نمونه خون گرفته شده از پاشنه پای نوزاد روی آن قرار می گیرد. بخش دیگر کارت مربوط به اطلاعاتی مانند نام کودک، جنسیت، وزن، تاریخ/ زمان تولد، تاریخ/ زمان نمونه گیری از پاشنه پا و تاریخ / زمان اولین تغذیه است که در اختیار آزمایشگاه قرار می گیرد. اطلاعات تماس والدین نیز برای اطلاع رسانی نتایج آزمایش در این فرم آمده است.

در آزمایش خون غربالگری که به آن نمونه گیری پاشنه پا نیز گفته می شود، برای جمع آوری مقدار کمی نمونه خون با سوزن به کف پای نوزاد می زنند. بهتر است پدر و مادر هنگام انجام این آزمایش در محل حضور داشته باشند و نوزاد را در آغوش بگیرند.

مطالعات نشان می دهد که وقتی مادر نوزادان را آرام می کند، گریه نوزاد طی فرایند آزمایش کمتر خواهد بود. متصدی مرکز بهداشت (بهداشت یار) قطرات خون نوزاد را روی کاغذ فیلتر نمونه گیری می کند و در دمای اتاق قرار می دهد تا کاملا خشک شود و چند "قطره خون خشک" بدست بیاید. کارت غربالگری نوزادان برای آزمایش به آزمایشگاه ارسال خواهد شد.

چنانچه خانواده ها تمایل داشته باشند می توانند علاوه بر غربالگری های عمومی، موارد بیشتری را درخواست کنند. که اصطلاحا به آن غربالگری مکمل گفته می شود. این آزمایشها تنها در صورت وجود سابقه خانوادگی بیماری ها خاص و یا هر گونه شرایط پزشکی نگران کننده الزامی است. اگرچه برخی بیماریهای خاص در مراکز دولتی غربالگری می شوند اما بیماریهای دیگری نیز وجود دارد که در بدو تولد قابل تشخیص است. اگر نگران هستید و فکر می کنید نوزاد شما نیاز به غربالگری بیشتر دارد، موضوع را با متخصص در میان بگذارید. در مورد پوشش دهی دولتی غربالگری مورد نظرتان و اینکه غربالگری های مکمل چه اطلاعاتی به شما خواهد داد، با پزشک گفتگو کنید. در مورد پوشش های بیمه ای آزمایشهای غربالگری نیز تحقیقات لازم را انجام دهید. به یاد داشته باشید  آزمایشات غربالگری بین روزهای سوم تا پنجم بعد از تولد نوزاد، در مراکز بهداشت قابل انجام است، اما این مراکز طبق قوانین فقط سه بیماری کم‌کاری مادرزادی غدۀ تیروئید، فنیل کتنوری و نقص آنزیم G۶PD یا فاویسم را آزمایش می کنند و دو بیماری دیگر که شربت افرا و گالاکتوزمی نام دارد، از طریق مراکز بهداشت قابل بررسی نیست، بنابراین در صورت نیاز یا تمایل می‌توانید از پزشک متخصص بخواهید تا آن را نسخه کند و با مراجعه به آزمایشگاه‌های معتبر شهرتان آنها را نیز انجام دهید.

حال که نحوه گرفتن خون از کف پای نوزاد را می دانید، می توانید به دور از هرگونه استرسی در روزهای بعد از زایمان برای انجام این کار به مرکز بهداشت مراجعه کنید و به یاد داشته باشید که اگر دلبندتان کمی درد را احساس کرده و گریه کند، با در آغوش گرفتن و شیر دادن می توانید به راحتی او را آرام کنید.

https://www.babysfirsttest.org/newborn-screening/screening-procedures