molfix-مولفیکس

چگونه به راه رفتن کودک کمک کنیم و ساده ترین و بهترین راهکارها چیست؟

چگونه به راه رفتن کودک کمک کنیم و ساده ترین و بهترین راهکارها چیست؟

بالا کشیدن خود و تلاش برای ایستادن و سپس برداشتن نخستین گام ها برای راه رفتن، یک نقطه عطف بزرگ در زندگی کودک شما است. این باعث می شود کودک تقریبا همه گروه های اصلی عضلات خود را همزمان به کار بگیرد، از بازو تا پشت و پاها و کف پاها. یک تمرین قدرتمند برای تقویت عضلات.ایستادن، اولین مرحله برای برداشتن اولین گام های مهم است. احتمالا به عنوان یک پدر یا مادر می خواهید بدانید که چگونه به راه رفتن کودک کمک کنیم؟ در ادامه این متن ساده ترین و بهترین راهکارها را برای شما بیان کرده ایم.

چه زمانی باید انتظار ایستادن را داشت؟

نوزادان عموما در حدود ۹ تا ۱۲ ماهگی شروع به بالا کشیدن خود می کنند. آنها تقریبا از هر چیزی که بتوانند آن را محکم بگیرند، استفاده می کنند تا به ایستادن آنان کمک کند، چه مبل باشد، یا صندلی یا پاهای شما. اما مانند تمام نقاط عطف، این پنجره نیز برای تغییر باز است. برای بعضی از کودکان ایستادن بسیار دیر اتفاق می افتد و ممکن است نیاز به تشویق های ملایم داشته باشند. سعی کنید از تأخیر در ایستادن کودک تان احساس نگرانی نداشته باشید و در عوض فرصت های شاد، ایمن و حمایتی برای او فراهم کنید. سرانجام آنها موفق به ایستادن می شوند و دیگر متوقف نخواهند شد.

تشویق کردن به ایستادن و راه رفتن

کودک شما نه تنها برای راه رفتن، بلکه برای ایستادن نیاز به برخورداری از قدرت عضلانی کافی در پاها، باسن و مرکز بدن دارد. این قدرت از خزیدن، غلت زدن و نشستن ناشی می شود. بنابراین سعی کنید هر چه بیشتر این فعالیت ها را تشویق کنید.

۱- چگونه به راه رفتن کودک کمک کنیم؟ زود شروع کنید

هنگامی که کودک را بلند می کنیم بیشتر آنان از حدود چهار تا پنج ماهگی شروع به نگهداشتن خود روی پاهای شان می کنند. بعضی از آنها زانوهای خود را خم کرده و کمی به بالا و پایین حرکت می کنند. این فعالیت اولیه ایستادن، کودک را به ایستادن روی پاهای خود عادت می دهد و او می تواند شروع به ساخت و تقویت عضلات پاها و باسن خود کند.

۲-چگونه به راه رفتن کودک کمک کنیم؟ او را به حرکت کردن تشویق کنید

هنگامی که کودک شما یاد بگیرد خود را بالا بکشد، شروع به حرکت به وسیله مبلمان خواهد کرد. شما می توانید با قرار دادن اسباب بازی ها در جایی دور از دسترس ، او را به تلاش تشویق کنید. با طی کردن این مسافت طولانی استقامت کودک بالا می رود و عضلات ران و باسن او تقویت می شوند. با گذشت زمان و با افزایش وزن کودک از یک سو و بهبود تغییر وزن بدن روی هر دو پا، او ثبات بیشتری پیدا می کند.

۳- چگونه به راه رفتن کودک کمک کنیم؟ حمایت مناسب ارائه دهید

اگر شما والدینی هستید که با دستان خود به کودک کمک می کنید، بدانید که تنها نیستید. بیشتر والدین معتقدند که این روش خوبی برای حمایت از کودکان هنگام تلاش برای ایستادن است. اما متأسفانه این کار باعث می شود کودک بدن خود را به جلو خم کند. اگر سعی کنید با آنها راه بروید، توجه خواهید کرد که به سرعت قدم بر می دارند. دلیل این امر آن است که آنها هنوز تعادل ندارند و سعی می کنند مرکز ثقل خود را پیدا کنند. به جای اینکه دستان او را بگیرید، از تنه آنان محافظت کنید. این کار باعث می شود پاهای آنها به جای خم شدن، روی زمین محکم بماند و به تقویت عضلات و استخوان ها کمک کند.

۴- چگونه به راه رفتن کودک کمک کنیم؟ پاهای آنان را برهنه نگه دارید

متخصصین اطفال عموما توصیه می کنند کودک را تا حد امکان پا برهنه نگه دارید. نوزادان برای کشف و یادگیری بر احساس خود متکی هستند و با احساس کردن زمین می توانند در صورت نیاز تعادل ایستادن را ایجاد کنند. سطوح مختلف نیاز به استفاده متفاوت از مفاصل، عضله و وضعیت بدن دارد و وقتی کودک با کفش حرکت کند، مانع از روند یادگیری می شود.

۵- تشویق به چمباتمه زدن

چمباتمه زدن یک مهارت بسیار مهم است که کمک خوبی به ایستادن می کند. اسباب بازی ها را در حالی که او به مبل تکیه داده روی زمین بریزید و به این وسیله او را ترغیب به چمباتمه زدن کنید. حرکت بالا و پایین شدن باعث ایجاد عضلات قوی در باسن و ران خواهد شد.

۶- اسباب بازی ها را روی صندلی و میزهای کوتاه بگذارید

برداشتن اسباب بازی ها از محل معمول آنها و قرار دادن شان روی یک سطح قابل دسترسی، کودکان را به تحرک و بالا پایین رفتن ترغیب می کند. اگر آنها در تلاش هستند تا خود را بالا بکشند، با قرار دادن دستان خود روی باسن شان، آنان را در این کار کمک کنید.

۷- اشیاء متحرک را جابه جا کنید

اگر صندلی های شما سبک است و به راحتی می افتند، آنها را از سر راه کودک بردارید و وسایل محکم‌ تر و غیرمتحرک را که می توانند قابل اتکا باشند، جایگزین آنها کنید. اگر در حین حرکت، صندلی روی آنها برگردد، ممکن است باعث ترس و جلوگیری از تلاش مجدد برای ایستادن شود.

۸- چگونه به راه رفتن نوزاد کمک کنیم؟ همه جا را ایمن سازی کنید

ایده ایمن سازی در مورد گوشه‌ها و لبه‌هایی که در مسیر کودک است باید اعمال شود. با پوشاندن قسمت‌هایی از مبلمان و اشیایی که می‌توانند به کودک آسیب برسانند از سر او محافظت کنید. برای جلوگیری از لغزش و سر خوردن روی زمین یا کفپوش، هرگونه وسیله یا اشیاء روی زمین را جمع کنید. اگرپوشیدن جوراب ضروری است٬ می توانید ا از جوراب‌های ضد لغزش استفاده کنید.

۹- از موزیک کمک بگیرید

نوزادان دوست دارند حرکات خود را با موسیقی همگام کنند، بنابراین برای کودک یک موسیقی پخش کنید تا حرکات او پرانرژی‌تر شوند. موسیقی باعث می‌شود حرکات همراه با شادی و تفریح باشند و ماهیچه‌های پا و مرکز بدن تقویت گردند. هر زمان که امکان دارد از انرژی آنان برای حرکت کردن استفاده کنید.

۱۰- تشویق به کاوش

راه رفتن برای پیشرفت بسیار مهم است و هر چه کودک بتواند آزادانه دنیای خود را کشف کند شانس بیشتری برای کشف ارتفاعات با سرعت بالاتر دارد.

۱۱- بازی با دیگران

نوزادان به راحتی تحت تاثیر قرار می‌گیرند و از تماشای دیگران بهتر یاد می‌گیرند. تعداد زیادی بازی با کودکان دیگر برای او ترتیب دهید و آنها هنگام بازی برای راه رفتن تلاش خواهند کرد. اگر ایستادن کودکان دیگر را ببیند تلاش بیشتری برای ایستادن انجام می‌دهد.

۱۲- چگونه به راه رفتن کودک کمک کنیم؟ آنها را تشریق کنید

تشویق بهترین محرک است، چه برای یک کودک باشد یا یک فرد بالغ. همه دوست دارند تشویق و تحسین شوند. بنابراین از این تکنیک برای ایجاد انگیزه ایستادن استفاده کنید. با تشویق‌های فراوان آنها به این نتیجه می‌رسند که ایستادن فوق العاده است.

چرا ایستادن و راه رفتن بسیار مهم است؟

تشویق کودک برای ایستادن فراتر از آموزش یک نقطه عطف فیزیکی است. ایستادن با ایجاد تغییر در محیط مغز را تحریک می‌کند. بنابراین تحریک ذهنی را نیز ارائه می دهد. با دیدن چیزها از یک سطح متفاوت آنها برای یادگیری تشویق می‌شوند.

بیشتر بدانید:

1- كودك در چند ماهگي راه ميرود؟

2- زمان خزیدن کودک از چند ماهگی آغاز می شود؟

3- چهاردست و پا راه رفتن کودک از چه زمانی آغاز می شود؟

4- راه نرفتن کودک نشانه چیست، آیا جای نگرانی وجود دارد؟

استدیو عکس فیلیک

?پرسش و پاسخ های چگونه به راه رفتن کودک کمک کنیم؟

کودک از چندماهگی می ایستد؟

نوزادان عموما در حدود ۹ تا ۱۲ ماهگی شروع به ایستادن و بالا کشیدن خود می کنند. آنها تقریبا از هر چیزی که بتوانند آن را محکم بگیرند، استفاده می کنند تا به ایستادن آنان کمک کند،

از چند ماهگی نوزاد پاهای خود را صاف نگه می دارد؟

هنگامی که کودک را بلند می کنیم بیشتر آنان از حدود چهار تا پنج ماهگی شروع به نگهداشتن خود روی پاهای شان می کنند. بعضی از آنها زانوهای خود را خم کرده و کمی به بالا و پایین حرکت می کنند. این فعالیت اولیه ایستادن، کودک را به ایستادن روی پاهای خود عادت می دهد و او می تواند شروع به ساخت و تقویت عضلات پاها و باسن خود کند.

چیکار کنیم بچه راه بیفته؟

برداشتن اسباب بازی ها از محل معمول آنها و قرار دادن شان روی یک سطح قابل دسترسی، کودکان را به تحرک و بالا پایین رفتن ترغیب می کند. اگر آنها در تلاش هستند تا خود را بالا بکشند، با قرار دادن دستان خود روی باسن شان، آنان را در این کار کمک کنید.

تا چند ماهگی بچه باید راه بیفتد؟

اگر دلبند شما تا پایان 15 ماهگی هنوز یک گام هم برنمی دارد و روی پاهایش نمی ایستد، بهتر است با متخصص اطفال مشورت کنید.