The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

آیا تزریق واکسن آنفولانزا برای کودکان ضروری و ایمن است؟

آنفولانزا عفونت تنفسی ناشی از ویروس آنفولانزا است. آنفولانزا هر ساله در سراسر جهان شایع می شود. واکسیناسیون آنفولانزا برای بزرگسالان و حتی کودکان 6 ماهه و بالاتر بی خطر است. در واقع تزریق واکسن آنفولانزا از شما و اطرافیانتان در برابر آنفولانزا و عوارض آن، محافظت می کند. اما آیا واکسن انفولانزا برای کودکان ضرر دارد؟ آیا واکسن آنفولانزا برای کودکان نیز ضروری است؟ آیا واکسن آنفولانزا برای کودکان زیر 3 سال ایمن است؟ در ادامه به تمام سوالات شما در این مورد پاسخ می دهیم.

واکسن آنفولانزا برای کودکان

به دلیل اینکه ویروس های آنفولانزا معمولا در هر سال تغییر می کنند، انسان ها برای مدت طولانی در برابر این ویروس ایمنی ندارند. واکسن آنفولانزا معمولاً هر سال یک بار از اوایل ماه مهر تا اواخر ماه آذر تزریق می شود. تزریق این واکسن در طول فصل آنفولانزا از شما در برابر این ویروس محافظت می کند. فصل آنفولانزا حدودا از ماه مهر تا اواسط ماه فروردین است.

دوز مناسب واکسن آنفولانزا برای کودکان زیر یک سال چقدر است؟

نوزادان و کودکان 6 ماه تا 9 سال که هرگز واکسن آنفولانزا تزریق نکرده اند، به دو دوز واکسن نیاز دارند که باید حداقل با فاصله دو هفته تزریق شوند.

دوز مناسب واکسن آنفولانزا برای کودکان سه ساله چقدر است؟

کودکانی که در سال های گذشته یک یا چند دوز از واکسن آنفولانزای فصلی را تزریق کرده اند، فقط به یک دوز در سال نیاز دارند.

آیا تزریق واکسن آنفولانزا برای کودکان ضروری است؟

جواب این است که همه کودکان بالای 6 ماه باید در هر سال یک واکسن آنفولانزا تزریق کنند. این واکسن به خصوص برای کودکان و نوجوانانی که در معرض خطر عوارض ناشی از آنفولانزا هستند، باید تزریق شود.

کودکانی که در معرض خطر هستند، شامل:

• بین 6 ماه تا 5 سال دارند.

• اختلال مزمن ریوی و یا قلبی دارند.(مانند: سندروم دیسترس تنفسی شدید، سیستیک فیبروزیز، و آسم) البته این بیماری ها باید تا حدی شدید باشند که کودک بطور منظم دارو مصرف کند یا توسط پزشک ویزیت شود.

• مبتلا به بیماری های خاص که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف شده است. مانند: بیماری نقص سیستم ایمنی بدن، سرطان، بیماری ایدز، یا بیماری هایی که باعث سرکوب سیستم ایمنی می شوند.

• مبتلا به دیابت یا سایر بیماری های متابولیک هستند.

• مبتلا به بیماری مزمن کلیوی هستند.

• مبتلا به کم خونی مزمن هستند و یا نقصی درهموگلوبین خون دارند.

• مبتلا به اختلال عصبی هستند.

• مبتلا به چاقی شدید هستند. (شاخص توده بدنی بالاتر از 40 و یا مساوی 40)

• مجبور به استفاده روزانه از آسپرین هستند.

• کودکانی که در بهزیستی یا یک مرکز مراقبت از کودکان زندگی می کنند.

• کودکانی که با کودکان یا بزرگسالان دیگر که در خطر عوارض ناشی ازآنفولانزا هستند، زندگی می کنند.

کودکانی که کمتر از پنج سال سن دارند، در معرض خطر بالاتری نسبت به عوارض ناشی از آنفولانزا هستند. مانند: تب بالا، تشنج و ذات الریه. اگر شما فرزندی دارید که سنش کمتر از 5 سال است و یا مبتلا به بیماری خاصی است، تمام اعضای خانواده شما باید واکسن آنفولانزا تزریق کنند.

اگر کودک زیر 6 ماه دارید و یا فردی در خانواده شما زندگی می کند که باردار است، ضرورت تزریق واکسن بیشتر می شود. پرستار کودک و یا مربی که با کودک کمتر از 5 سال در تماس است نیز باید واکسن آنفولانزا تزریق کند.

 آیا تزریق واکسن آنفولانزا برای من بی خطر است؟

بله، تزریق این واکسن برای شما بی خطر است، در واقع زنان باردار باید این واکسن را تزریق کنند. نوزادانی که در فصل آنفولانزا بدنیا می آیند و مادرشان در طول بارداری واکسن آنفولانزا تزریق کرده است، معمولا برای چند ماه در برابر آنفولانزا ایمن هستند.

آیا تزریق واکسن آنفولنزا در شیردهی ایمن است؟

تزریق واکسن آنفولانزا همچنین برای مادران شیرده مناسب است و به شدت توصیه می شود. از آنجاییکه نوزادان با سن کمتر از 6 ماه بدلیل عدم کارایی واکسن در بدنشان نمی توانند واکسن آنفولانزا را دریافت کنند، آنتی بادی های ضد ویروس آنفولانزا از طریق شیرمادر به بدن آنها منتقل می شود.

چه کسانی نباید تزریق واکسن آنفولانزا را داشته باشند؟

تعداد بسیار کمی از کودکان نباید واکسن آنفولانزا را تزریق کنند:

• نوزادان با سن کمتر از 6 ماه ( در واقع این واکسن برای این گروه از نوزادان خطرناک نیست، بلکه بدلیل اینکه واکسن آنفولانزا در بدنشان کارایی ندارد، نباید تزریق شود.)

• کودکانی که به تیمروزال حساسیت دارند. (ماده موجود در محلول لنزهای تماسی که در چشم استفاده می شوند و واکسن آنفولانزا) برای این گروه باید واکسن آنفولانزا بدون تیمروزال تزریق شود.

واکسن آنفولانزا برای افرادی که به تخم مرغ حساسیت دارند کاملا بی خطر است.

واکسن آنفولانزا برای کودکان چقدر ایمن است؟

واکسن آنفولانزا بسیار بی خطر است. این نوع واکسن نمی تواند باعث ابتلا به آنفولانزا شود. عوارض جانبی تزریق واکسن آنفولانزا معمولاً خفیف بوده و شامل موارد زیر است:

• درد خفیف در محلی که سوزن به درون بازو فرو می رود، تقریبا به مدت 1 تا 2 روز

• تب خفیف یا درد در یک تا دو روز اول پس ازتزریق واکسن

والدین کودک و کسانی که از فرزند شما مراقبت می کنند، نباید قبل از انجام واکسیناسیون یا چند ساعت پس از واکسیناسیون به کودک ایبوپروفن یا استامینوفن بدهند، زیرا این داروها می توانند بر عملکرد صحیح واکسن تأثیر بگذارند. معمولا 6 ساعت پس از تزریق واکسن درد و تب کمتر می شود.

واکسن آنفولانزای بینی چیست؟

این نوع واکسن آنفولانزا به جای تزریق به عنوان اسپری بینی تجویز می شود. کودکان سالم بالای 2 سال می توانند واکسن آنفولانزای بینی استفاده کنند. اگر کودک شما به یک بیماری خاص و یا مزمن مبتلا است ، باید با پزشک او صحبت کنید تا از مناسب بودن واکسن آنفولانزای بینی مطمئن شوید. این نوع واکسن در 1 یا 2 دوز تجویز می شود. در هر سوراخ بینی یک تا دو دوز اسپری می شود.

• اگر کودک شما کمتر از 9 سال دارد و در سال های قبل واکسن آنفولانزا دریافت کرده است ، فقط به یک دوز نیاز دارد.

• اگر کودک شما کمتر از 9 سال دارد و قبلاً واکسن آنفولانزا دریافت نکرده است ، به دو دوز با حداقل فاصله 4 هفته نیاز دارد.این نوع واکسن آنفولانزا تحت پوشش برنامه های وزارت بهداشت کشور نیست ، یعنی شما مجبور هستید هزینه آن را پرداخت کنید.

چه کسی نباید واکسن آنفولانزای بینی را استفاده کند؟

• کودکان کمتر از 2 سال (واکسن ممکن است باعث خس خس در هنگام نفس کشیدن، شود).

• زنان باردار و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، به دلیل این که این واکسن ویروس زنده و ضعیف شده است.

• افرادی که باید روزانه از استیل سالیسیلیک اسید (ASA) یا آسپرین استفاده کنند.

• افراد مبتلا به آسم شدید که در 7 روز گذشته تحت درمان با استروئید قرار گرفته اند و یا دچار خس خس شدید قفسه سینه شده اند. زیرا این واکسن ممکن است باعث خس خس شدیدتر شود. درمورد نحوه تزریق واکسن آنفولانزا برای کودکان دقت کنید که این افراد باید از واکسن آنفولانزای تزریقی استفاده کنند.

مطالعه بیشتر:

نابودی 11 بیماری با واکسیناسیون!

زمان تزریق واکسن آنفولانزا در بارداری چه زمانی است؟

واکسن آنفولانزا و داروهای آنفولانزا در دوران شیردهی چیست؟

تزریق واکسن در دوران شیردهی، تاثیر واکسن بر شیر مادر چیست؟

?پرسش و پاسخ های واکسن آنفولانزا برای کودکان

تزریق واکسن آنفولانزا در کدام کودکان خطرناک است؟

• نوزادان با سن کمتر از 6 ماه ( در واقع این واکسن برای این گروه از نوزادان خطرناک نیست، بلکه بدلیل اینکه واکسن آنفولانزا در بدنشان کارایی ندارد، نباید تزریق شود.)• کودکانی که به تیمروزال حساسیت دارند. (ماده موجود در محلول لنزهای تماسی که در چشم استفاده می شوند و واکسن آنفولانزا) برای این گروه باید واکسن آنفولانزا بدون تیمروزال تزریق شود.

آیا تزریق واکسن آنفولانزا برای کودکان ضروری است؟

جواب این است که همه کودکان بالای 6 ماه باید در هر سال یک واکسن آنفولانزا تزریق کنند. این واکسن به خصوص برای کودکان و نوجوانانی که در معرض خطرعوارض ناشی از آنفولانزا هستند، باید تزریق شود.

آیا تزریق واکسن آنفولانزا برای من بی خطر است؟

بله، تزریق این واکسن برای شما بی خطر است، در واقع زنان باردار باید این واکسن را تزریق کنند. نوزادانی که در فصل آنفولانزا بدنیا می آیند و مادرشان در طول بارداری واکسن آنفولانزا تزریق کرده است، معمولا برای چند ماه در برابر آنفولانزا ایمن هستند.

آیا تزریق واکسن آنفولنزا در شیردهی ایمن است؟

تزریق واکسن آنفولانزا همچنین برای مادران شیرده مناسب است و به شدت توصیه می شود. از آنجاییکه نوزادان با سن کمتر از 6 ماه بدلیل عدم کارایی واکسن در بدنشان نمی توانند واکسن آنفولانزا را دریافت کنند، آنتی بادی های ضد ویروس آنفولانزا از طریق شیرمادر به بدن آنها منتقل می شود.

منبع: caringforkids