The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

حرف زدن با کودکان،روش صحیح حرف زدن با کودکان چیست؟

حرف زدن با کودکان خردسال می تواند به رشد زبان و ارتباط او کمک کند. هرچه بیشتر با نوزاد یا کودک دوست داشتنی خود صحبت کنید، بهتر است. به این دلیل که والدینی که زیاد با کودکان نوپای خود صحبت می کنند، از اصوات و کلمات مختلف زیادی استفاده می کنند. وقتی کودکان کلمات مختلف و بیشتری را می شنوند، درک آن ها از زبان بهتر می شود. همچنین تعداد و تنوع کلمات را که آنها می فهمند و استفاده می کنند، افزایش می دهد. صحبت کردن با نوزادان نه تنها مهارت های زبانی او را تقویت می کند بله با کمک به رشد مغز او باعث می شود در آینده در محیط مهد کودک و یا مدرسه عملکرد بهتری داشته باشد.

روش صحیح حرف زدن با کودکان چیست؟

گفتگو با نوزادان و کودکان نوپا به هیچ وجه سخت نیست. شما می توانید با کودک خود در مورد شست وشوی لباس ها، تهیه غذا یا هر آنچه که در اطراف شما اتفاق می افتد، صحبت کنید. به عنوان مثال، زمانی که شما با کودک خود بیرون از خانه هستید و او به یک درخت اشاره می کند، می توانید بگویید، "این یک درخت خیلی بزرگ است، نه؟ خیلی دوست دارم بدانم چه پرنده ای روی آن زندگی می کند. به نظر تو چه پرنده ای است؟

زمانی که والدین با نوزادان و کودکان کوچکتر با زبان شعر صحبت می کنند، آنها بسیار دوست دارند و به مکالمه عادی بزرگسالان ترجیح می دهند. به عنوان مثال با ریتم شعر بگوئید: سلام عزیزم، بابایی کجاست؟ اگر گفتی که مامانی کجاست؟ بنابراین اگر با این روش صحبت کنید قطعا ارتباط شما زیباتر خواهد شد.

حرف زدن کودکان با خودشان

حرف زدن کودک با خودش و یا حرف زدن کودکان با فرد خیالی به هیچ وجه عجیب و غریب نیست. کودکان در دنیای خودشان با شخصیت های خیالی زیادی ارتباط دارند و بازی می کنند بنابراین نگران نباشید!!!

چقدر حرف زدن با کودک برای رشد و تکامل آنها مفید است؟

هر چقدر که صحبت کنید برای کوچولوی دلبندتان بسیار مفید است، بنابراین سعی کنید تا جایی که می توانید در طول روز صحبت کنید. برای صحبت کردن نیازی به اختصاص زمان خاصی ندارید. نوزادان و کودکان نوپا هم زمان هایی را دوست دارند در سکوت باشند، بنابراین اگر کودک شما دیگر به شما پاسخ نمی دهد و شروع به خستگی، بی قراری یا بدخلقی می کند، ممکن است نیاز به استراحت داشته باشد، پس صحبت کردن را ادامه ندهید و به زمان دیگری موکول کنید.

خلق و خوی کودک شما، همچنین ممکن است بر تعداد دفعاتی که او می خواهد با شما ارتباط برقرار کند تأثیر بگذارد. بعضی از نوزادان و کودکان نوپا کمی اجتماعی تر و خونگرم ترند و از صحبت های شما لذت می برند اما بعضی دیگر بیشتر سکوت را ترجیح می دهند و حوصله صحبت های طولانی را ندارند.

چه موقع صحبت با نوزادان را شروع کنیم؟

هر چه صحبت کردن با نوزاد خود را زودتر شروع کنید بهتر است. در واقع، کودک شما از بدو تولد، با گوش دادن و تماشای صحبت شما، اطلاعات زیادی راجع به کلمات و صحبت کردن به دست می آورد. در اوایل شروع صحبت کردن، ممکن است مکالمه شما یک طرفه باشد اما حتی اگر او توانایی صحبت کردن نداشته باشد، سعی می کند به حرف های شما گوش داده و خود را به نوعی با مکالمه مرتبط کند.

در هنگام حرف زدن با کودک سه ماهه، او برای برقراری ارتباط از گریه، تماس چشمی و گوش دادن استفاده خواهد کرد. اما با گذر زمان و بزرگتر شدن، لبخند خواهد زد، صداهای بیشتری تولید می کند و بدن خود را برای برقراری ارتباط با شما حرکت می دهد.

اگر هنگام حرف زدن با کودکان به آنها توجه کنید، متوجه صحبت و برقراری ارتباط زودهنگام او خواهید شد. با برقراری ارتباط دو طرفه با فرزند خود به روشی گرم و ملایم، تجربه های خود را با هم ایجاد و به اشتراک می گذارید. این کار رابطه شما را با فرزندتان تقویت می کند و هم زمان به کودک کمک می کند تا اطلاعات بیشتری در مورد جهان پیرامون خود کسب کند.

نکاتی درمورد حرف زدن با کودکان و نوپایان

ممکن است در ابتدا احساس احمقانه ای داشته باشید که با یک نوزاد یا کودک کوچک که زیاد صحبت نمی کند مکالمه می کنید، اما این کار را ادامه دهید! گفتگوها و فعالیت هایی که شامل برخی از ایده های زیر است برای رشد مهارت های زبانی کودک شما مناسب است.

درهنگام حرف زدن با کودک، به دلبندتان توجه کنید

• حواس پرتی کودک را کاهش دهید. تلویزیون یا کامپیوتر را خاموش کنید یا هر کاری که به شما کمک می کند فقط "حضور" داشته باشید را انجام دهید تا نشان دهید که واقعا دارید با او صحبت می کنید.

• توجه داشته باشید که کودک شما به چه چیزی علاقه دارد، سوالی بپرسید یا نظری بدهید و سپس به فرزندتان فرصت دهید تا پاسخ دهد. به عنوان مثال، در زمان حمام یا بازی کردن می توانید اسباب بازی به او نشان دهید و بپرسید این چیست؟ چه کاری انجام می دهد؟

• همانطور که کودک نوپای شما یاد می گیرد صحبت کند، به او فرصت دهید تا کلمات خود را پیدا کند و وقتی صحبت می کند واقعا گوش دهید. به عنوان مثال، هرگز سعی نکنید که جملات ناقص او را تمام کنید و مطمئن شوید که قبل از صحبت شما صحبت او تمام شده است. با این کار این پیام را به او ارسال می کنید که آن چیزی که کودکتان در موردش صحبت می کند بسیار مهم است.

• از مکث های طبیعی در میان جملات خود استفاده کنید. فرزند شما سرانجام با رشد زبان خود، این مکث ها را پر می کند و هم چنین متوجه می شود که مکالمه یک ارتباط دو طرفه است و باید هر دو طرف در آن شریک باشند.

برای حرف زدن با کودکتان موضوعات جالب پیدا کنید

• با فرزندتان در مورد مواردی که به آنها علاقه دارد صحبت کنید، به عنوان مثال، کاری که پدربزرگ ممکن است امروز انجام دهد، داستانی که با هم خوانده اید یا چیزی که در خارج از خانه اتفاق می افتد.

• درباره تجربه ی مشترک خود صحبت کنید. به عنوان مثال، بگوئید: امروز هوا آفتابی است. اما دیروز باران می بارید، یادت می آید که در راه خانه چقدر خیس شدیم؟ جوراب های تو کامل خیس بودند!

• برای جذاب کردن مکالمه خود از عبارات زیادی استفاده کنید. آنچه شما در مورد آن صحبت می کنید به اندازه چگونگی بیان آن ها مهم نیست.

• اگر از کلمات پیچیده استفاده می کنید، آنها را با استفاده از کلمات توصیفی مختلف توضیح دهید. به عنوان مثال، بگوئید: امروز به متخصص اطفال مراجعه می کنیم که یک پزشک خاص است و همه چیز را در مورد نوزادان و کودکان می داند.

کتاب بخوانید، قصه بگویید و آواز بخوانید

کتاب بخوانید و برای کودک خود قصه بگویید. از زمان تولد، اگر می توانید هر روز این کارها را انجام دهید. بعد از چند هفته، کودک شما متوجه می شود که این زمانی است که شما از یک اوقات آرام و خاص در کنار هم لذت می برید.

• درباره تصاویر کتاب صحبت کنید، با صدای بلند از آنچه که ممکن است در داستان رخ دهد تعجب کنید. کلمات و حروف را نشان دهید و اجازه دهید که کودک کتاب را لمس کند، نگه دارد و ورق بزند. شما می توانید داستان های خود را با توجه به تصاویر کتاب بسازید.

• به کودک دلبند خود کمک کنید تا یاد بگیرد که کتاب و کتاب خواندن سرگرم کننده است. این کار را می توانید با داشتن یک مکان مخصوص مطالعه انجام دهید و در هنگام مطالعه کودک خود را به آرامی نوازش کنید تا ارتباط قوی تری بین شما شکل بگیرد و به کودک اجازه دهید برخی از کتاب ها را انتخاب کند. حتی اگر مجبور باشید چندین کتاب خاص را بارها تکرار کنید و بخوانید!

• شعرهای کودکانه را در ماشین، در حمام و هنگام خواب بخوانید، حتی اگر خارج از برنامه باشد. کودک شما عاشق ریتم شعرها می شود و با شنیدن صدای شما احساس آرامش می کند.

توصیه می شود چند شعر کودکانه را حفظ کنید و در مواقعی که نیاز است و دسترسی به کتاب ندارید برای نوزاد خود بخوانید. کودک شما با مشاهده چگونگی برقراری ارتباط شما با دیگران یاد می گیرد که صحبت کند. اگر شما در هنگام مکالمه با افراد دیگر به روشی مثبت صحبت کنید، کودک شما یاد می گیرد با دیگران خوب صحبت کند. به عنوان مثال، وقتی در زمان صرف غذا با هم صحبت می کنید، می توانید از کلمات مثبت درون جملات استفاده کنید، مانند: امروز چه اتفاق خوبی برای تو رخ داد؟ به یاد داشته باشید که حرف زدن با کودکان بهترین راه برقراری ارتباط عاطفی عمیق بین شماست پس آن را دست کم نگیرید.

مطالعه بیشتر:

کمک به زبان باز کردن کودکان

نحوه برخورد با گفتار بچه گانه در کودکان

قابل توجه والدین؛ فواید گفت و گو با نوزاد!

دیر حرف زدن کودک و علایم هشدار دیر حرف زدن کودک چیست؟

?پرسش و پاسخ های حرف زدن با کودک

روش صحیح حرف زدن با کودکان چیست؟

گفتگو با نوزادان و کودکان نوپا به هیچ وجه سخت نیست. شما می توانید با کودک خود در مورد شست وشوی لباس ها، تهیه غذا یا هر آنچه که در اطراف شما اتفاق می افتد، صحبت کنید. به عنوان مثال، زمانی که شما با کودک خود بیرون از خانه هستید و او به یک درخت اشاره می کند، می توانید بگویید، این یک درخت خیلی بزرگ است، نه؟ خیلی دوست دارم بدانم چه پرنده ای روی آن زندگی می کند. به نظر تو چه پرنده ای است؟

چقدر حرف زدن با کودک برای رشد و تکامل آنها مفید است؟

هر چقدر که صحبت کنید برای کوچولوی دلبندتان بسیار مفید است، بنابراین سعی کنید تا جایی که می توانید در طول روز صحبت کنید. برای صحبت کردن نیازی به اختصاص زمان خاصی ندارید. نوزادان و کودکان نوپا هم زمان هایی را دوست دارند در سکوت باشند، بنابراین اگر کودک شما دیگر به شما پاسخ نمی دهد و شروع به خستگی، بی قراری یا بدخلقی می کند، ممکن است نیاز به استراحت داشته باشد، پس صحبت کردن را ادامه ندهید و به زمان دیگری موکول کنید.

حرف زدن کودکان با خودشان طبیعی است؟

حرف زدن کودک با خودش و یا حرف زدن کودکان با فرد خیالی به هیچ وجه عجیب و غریب نیست. کودکان در دنیای خودشان با شخصیت های خیالی زیادی ارتباط دارند و بازی می کنند بنابراین نگران نباشید!!!

چه موقع صحبت با نوزادان را شروع کنیم؟

هر چه صحبت کردن با نوزاد خود را زودتر شروع کنید بهتر است. در واقع، کودک شما از بدو تولد، با گوش دادن و تماشای صحبت شما، اطلاعات زیادی راجع به کلمات و صحبت کردن به دست می آورد. در اوایل شروع صحبت کردن، ممکن است مکالمه شما یک طرفه باشد اما حتی اگر او توانایی صحبت کردن نداشته باشد، سعی می کند به حرف های شما گوش داده و خود را به نوعی با مکالمه مرتبط کند.

منبع: raisingchildren