The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

وظیفه پدر بعد از زایمان در رابطه با همسر و فرزند چیست؟

بسیاری از مردان تصور می کنند که وظیفه پدر بعد از زایمان فقط و فقط محدود به تامین مخارج منزل و مایحتاج مادر و نوزاد است اما باید به شما بگوییم که این تصور کاملا غلط بوده و وظیفه پدر بعد از زایمان در رابطه با همسر و فرزند بسیار فراتر از این ها است. آن فرشته کوچک که نه ماه منتظرش بودید اکنون متولد شده و آماده است تا توسط شما در آغوش کشیده شود و برقراری رابطه ای عمیق و عاطفی را با شما آغاز کند. اگر می خواهید اطلاعات کاملی درمورد وظیفه پدر بعد از زایمان کسب کنید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

بسیاری از مردان بیشتر از کوسه و مار از پدر شدن می ترسند و به دلایل گوناگونی نمی خواهند پدر شوند. یکی از اصلی ترین دلایل این افراد ترس از عدم توانایی در «پدر خوب بودن» و نیز هراس از وظایف پدر بعد از زایمان است. اسکات کلبی نویسنده امریکایی برای مردان یک کتاب نوشته است که در این مقاله به بخش هایی از آن کتاب اشاره می کنیم:  

 با مطالعه 10 راه حل زیر می توانید بهترین پدر دنیا شوید:

 1- فکر نکنید که باید یک پدر ایده آل باشید!

یک پدر ایده آل بودن به معنای درست در آغوش گرفتن فرزند، گرفتن بادگلو یا ­بازی کردن با او نیست. پدر شدن زمانی آغاز می­شود که بتوانید یک همسر موفق باشید و وظیفه پدر بعد از زایمان را به عنوان یک همسر به خوبی بدانید. یک پدر ایده آل باید بداند که حضورش در همه فعالیت­های مرتبط با فرزندش لازم است. بنابراین اگر واقعا میخواهید پدر خوبی باشید، اول باید ببینید آیا همسر خوبی هستید؟ زیرا همیشه این همسران ایده آل هستند که می توانند برای فرزندان شان بهترین والدین باشند.

کودک دلبند شما فقط به یک چیز، آن هم خانواده­ ی امن و دوست­داشتنی نیاز دارد. شما باید برای حفظ صمیمیت زندگی مشترک تلاش کنید تا بتوانید بطور ناخودآگاه  بهترین پدر دنیا شوید.

 2- سعی کنید روال زندگی قبل از تولد نوزاد را ادامه دهید

بسیاری از پدر و مادر اولی­ها بعد از تولد نوزاد به طور کلی خود را می­ بازند. در برخی مواقع حتی از ترس اتفاقاتی که ممکن است برای فرزندشان رخ دهد، تا دو سال از خانه و شهر خارج نمی شوند. سعی کنید بعد از یک یا دو هفته به همراه همسر و نوزادتان  بیرون بروید و روال زندگی عادی را از سر بگیرید. به یاد داشته باشید که امروزه با انواع و اقسام تجهیزاتی که در فروشگاه­های کودک یافت می­شود براحتی می توان همراه با نوزاد سفر کرد. 

همراه با همسر و نوزاد خود برای صرف صبحانه به بیرون بروید. در حقیقت شما باید حتی در سفر هم دقیقا همان کارهایی را انجام دهید که قبل از تولد نوزاد انجام می دادید، همراه با نوزاد به خرید بروید، بدون نگرانی سوار هواپیما شوید و زندگی عادی خود را ادامه دهید. در همه این شرایط باید مراقب باشید برای نوزاد مشکلی ایجاد نشود، ولی به مرور زمان متوجه می­شوید که وظیفه پدر بعد از زایمان چیست و چه کار باید بکنید. هنگامی که برنامه ­های روزمره و همیشگی را با حضور نوزاد نورسیده انجام می­دهید، همه کارها به خوبی پیش می­روند و به زودی در می­ یابید که اگرچه شرایط با گذشته فرق کرده اما امکان انجام خیلی از کارها مانند گذشته هنوز وجود دارد. از سر­گیری فعالیت­های عادی روزمره استرس را از شما و همسرتان دور می کند و فرصتی می­دهد تا خود را در کنار یکدیگر ببینید، نه دو انسانی که 24 ساعت شبانه روز خود را در حصار خانه محصور کرده ­اند. نمی­ توان باور کرد که این وضعیت چه استرسی به انسان وارد می­ کند.

3- به مادر فرصت دهید تا به کارهای دلخواهش بپردازد

مهمترین وظیفه پدر بعد از زایمان حمایت عاطفی مادر است. نقش پدر در زندگی نوزاد به اندازه مادر حائز اهمیت است. وقتی پای فرزند به میان می­ آید، مادر به طور ذاتی و غریزی نیازهای او را می­ داند، اگر همه چیز را به عهدۀ خودش بگذارید، آنقدر در این کارهای غرق می­شود که خودش را فراموش می­کند، باید بدانید که مادری وظیفه ای بس خطیرتر و دشوارتر از وظیفه پدر بعد از زایمان است. به همین دلیل شما باید تا جایی که می­توانید شرایط را برای استراحت او فراهم کنید. او به زمانی برای رسیدگی به خودش نیاز دارد، اما آنقدر درگیر مادر بودن شده است که حتی یک لحظه این وظیفه را رها نکرده و به کلی خود را فراموش می­کند.

بهترین کار این است که زمانی برای استراحت او فراهم کنید. به او فرصت دهید تا قدری بخوابد یا زمانی را با دوستانش سپری کند و اگر مادرش در نزدیکی شماست، سری به او بزند یا به اتفاق دوستانش به بازار و سینما برود یا در کلاس هنری یا ورزش ثبت نام کند. یک مادر به تمام این تفریحات نیاز دارد. در این مدت شما می­توانید مراقبت از نوزاد را به عهده بگیرید و از این فرصت شگفت­انگیز لذت ببرید. همسر ایده آل بخش اصلی پدر ایده آل بودن است و یک همسر فوق العاده هیچ­گاه به همسرش اجازه نمی­دهد تا زیر بار مسئولیت تمام وقت و 24 ساعتۀ مادری آزار ببیند.

 4- نیمه­ های شب وقتی مادر برای شیردادن نوزاد بیدار می­شود، شما نیز برخیزید.

از دیگر موارد مهم وظیفه پدر بعد از زایمان مشارکت در شیردهی است. بیدار شدن به همراه مادر در نیمه شب برای شیردهی به نوزاد کار بسیار دشواری است، اما با این کار احساس بی نظیری خواهید داشت. نوزادان از شیرخوردن لذت می­برند و در نیمه شب نیز انتظار و نیاز دارند که از آنها پذیرایی شود.

وقتی نوزاد حوالی ساعت 2 صبح گریه می­کند، مادر ناگزیر باید برخیزد و به او شیر بدهد، بهتر است شما نیز همراه او بیدار شوید. کنارش بنشینید و به او کمک کنید، در این مدت می­توانید درباره وقایع روزمره و اینکه کوچولوی دلبندتان در آینده چقدر باهوش و شیرین خواهد بود، با یکدیگر گفتگو کنید. حال زمان آن می­رسد که نوزاد کوچولو بادگلو بزند، او را از مادرش بگیرید و آرام به پشتش بزنید تا گاز معده­ اش خارج شود. البته مادرش می­تواند این کار را انجام دهد اما شما با این کار به او کمک کرده ­اید، وظیفه پدر بعد از زایمان را انجام داده اید و همین حس خوبی به شما خواهد داد. علاوه بر این، فرصتی است تا این کوچولوی عزیز را در آغوش بگیرید و به او نیز کمک کنید تا راحت­تر بخوابد.

شاید باور نکنید همین شیرخوردن­های شبانه کودک می­تواند به زمانی برای نزدیکی والدین به یکدیگر تبدیل شوند، آنها می­توانند در یک نور کم رویایی در کنار یکدیگر بنشینند، کمی با هم گفتگو کنند و بعد با لذت و شیرینی کنار فرزند دلبندشان بخواب بروند. اگرچه نمی­توان خستگی بیداری شب را نادیده گرفت اما با همین موارد بسیار شیرین و فرح­بخش خواهد شد.

همه ما می دانیم که بیدار شدن از خواب شبانگاهی سخت است. آیا هر یک از ما دوست داریم مسئولیت این کار را به تنهایی و بدون کمک دیگران به عهده بگیریم؟ مسلماً خیر. چطور توقع داشته باشیم که مادر به تنهایی این کار را انجام دهد، درست به همین دلیل شما نیز باید او را همراهی کنید.

پدر خوبی باشید و در تمام بیداری­های شبانه همسرتان را یاری کنید. شاید خسته و بعضی شب­ها پشیمان شوید ولی مطمئن باشید خاطرات خوبی به جای خواهند ماند و وظیفه پدر بعد از زایمان را به نحو احسنت به انجام رسانیده اید.

 5- با فرزند خود هرقدر که بزرگ­تر می­شود، با مهربانی رفتار کنید.

نوزادان به مهر و محبت نیاز دارند اما آنها ابراز محبت لفظی را درک نمی­کنند. شما باید محبت خود را با رفتار نشان دهید، چرا که او تنها می­تواند معنای رفتار شما را بفهد. بنابراین در آغوش گرفتن نوزاد و اینکه به او بگوئید: " بابا عاشقته!" هیچ مفهومی برای کودک ندارد.

همانطور که می­دانید نوزادان می­توانند نوازش محبت­ آمیز را درک کنند. آنها را در آغوش بگیرید، بفشارید، ببوسید و کاری کنید تا عشق و محبت شما را درک کنند. این اساسی ­ترین روش ابراز عشق است، اما برخی پدران این نوع محبت ­ورزی به فرزندشان را زشت و خجالت­­آور می­دانند و آن را در خود سرکوب می­کنند در حالیکه نوزاد باید درک کند و بفهمد که دیگران او را دوست دارند، شما تنها به این وسیله می توانید مهر پدری خود را به او نشان دهید.

کودکی که مورد مهرورزی و محبت والدینش قرار می­گیرد، شاد است، وقتی پدرش را می­بیند شادمانی می­کند و سرخوش خود را به آغوش او می­اندازد.

مطمئن باشید هرگز از مهربانی با فرزندتان پشیمان نخواهید شد چرا که همیشه این فرصت را دارید با یک بوسه کوچک به پیشانی او، پیام عشق و محبت را مستقیماً به قلب کوچکش بفرستید، قبل از مدرسه او را در آغوش بگیرید و یا حتی به هنگام قدم زدن موهایش را نوازش کنید. نوازش عاشقانه و محبت­ آمیز پدر قدرت بسیاری دارد؛ این نوازش حامل پیامی است که در الفاظ و واژگان نمی­گنجد.

 6- با کودک تان همانگونه رفتار کنید که دوست داشتید در کودکی با شما رفتار شود

نگاهی به گذشته و کودکی خود بیندازید. ببنید پدرتان چگونه عشق و محبت خود را به شما ابراز می­کرد یا نمی­کرد، شیوه­ های تشویق او چگونه بود، او چگونه انضباط را به شما آموخت، چگونه شما را مورد انتقاد قرار می­داد و شخصیت شما چگونه شکل گرفت. اگر پدر خوبی داشتید می­توانید از او الگو بگیرید و راهکارهای او را عملی کنید. اما اگر از رفتارهای پدرتان راضی نیستید اکنون یک فرصت طلایی برای جبران کوتاهی­ها وبی­انصافی­هایی است که پدرتان در حق شما روا داشته است. شما باید با فرزندتان رفتاری بهتر، مسئولانه ­تر و محبت­آمیزتر داشته باشید. این بهترین فرصت است برای اینکه به پدرتان و دنیا نشان دهید که یک پدر خوب باید چه ویژگی­هایی داشته باشد. کودکتان را با عشق، صبوری، درک متقابل، مهربانی بزرگ کنید تا همه اطرافیان از جمله پدرتان این موفقیت را ببینند.

 7- هرگز به فرزندتان توهین نکنید.

در مورد همسرتان نیز چنین است، هیچگاه دلیلی برای بی ­احترامی به همسر و توهین به فرزند وجود ندارد. کتک زدن همسر و فرزند انتهای بزدلی و خفت یک مرد است. بیاد داشته باشید که حتی اگر یه بار این کار را انجام داده باشید، دیگر پدر خوبی نخواهید بود. با این کار آبرویتان و تمام زحماتی که در طول زندگی کشیده ­اید و همه دستاوردهای تان به باد می­رود. این نکته را به کودکتان نیز بیاموزید.

نه تنها تنبیه بدنی بلکه توهین کلامی را نیز کنار بگذارید. هیچگاه او را با الفاظی چون «احمق»، «کودن» یا هر چیزی که به او حس کم­ ارزشی و حقارت می­دهد، خطاب نکنید. شما باید با اعطای عشق و تمجید از فرزندتان به او شخصیت و عزت نفس ببخشید و این نقطه عطف وظیفه پدر بعد از زایمان است.

 8- به روش فرزندداری ضد و نقیض اطرافیان توجه نکنید

متأسفانه برای تربیت فرزند نه حد و مرزی وجود دارد، نه قانون مشخصی. کتاب های بسیاری در زمینه تربیت کودک نوشته شده است، یک روش می گوید اگر کودک گریه کرد، او را در آغوش بگیرید، دیگری معتقد است باید او را به حال خود رها کنید تا آرام شود. سومی توصیه می­کند اول او را در آغوش بگیرید و بعد بگذارید گریه کند.

حال از کجا بفهمیم کدامیک درست می­گویند؟ در واقع، خودتان به تنهایی نمی­توانید تشخیص دهید و برای تصمیم ­گیری به تحقیق و بررسی نیاز دارید. با والدین با تجربه صحبت کنید، کتاب، مجلات و مقاله ­های آنلاین تربیت کودک را بخوانید و تا جایی که می­توانید اطلاعات بیشتری بدست آورید و سپس منطقی ­ترین راهکار را استفاده کنید.

از راهکارهایی که به نظرتان درست نیستند، صرف ­نظر کنید. اگر عملی از نظر شما درست نباشد برای فرزندتان نیز مناسب نخواهد بود. هزاران راهکار در اینترنت در رابطه با فرزندپروری به چشم می­خورد اما قرار نیست که همه آنها کاربردی و مفید باشند، ما باید با توجه به سبک زندگی و تفکر خودمان بهترین را برگزینیم. کافی است به ندای دلمان گوش فرا دهیم تا از اشتباهات بزرگ در امان باشیم.

 9- از این دوران لذت ببرید، زمان به سرعت می­گذرد

زمانی که با بچه ­ها هستید به سرعت برق و باد می­گذرد، بنابراین باید نهایت لذت را ببرید. گاهی لازم است دست از کار بکشید و کنار فرزند و همسر خود باشید. روزهایی که بی­ حوصله است او را به شهر بازی ببرید. او را از مدرسه بردارید و با هم توپ بازی کنید، به او فوتبال یاد بدهید. باور کنید در بستر مرگ هیچ پدری از اینکه تمام وقتش را در محل کارش صرف نکرده است، پشیمان نمی­شود اما از اینکه چرا مدت بیشتری در کنار همسر و فرزند نبوده است، حسرت می­خورد.

 10- بیاموزید که یک کودک چه انتظارات و خواسته­ هایی از پدرش دارد.

باید بدانید که فرزندتان به عنوان یک پدر چه توقعاتی از شما دارد، شغل شما، درآمد و جوایزی که تاکنون بدست آورده­ اید و حتی مدرک تحصیلی شما هیچ اهمیتی برای کودکتان ندارد. او می­خواهد با شما باشد و به توجه شما نیاز دارد، باید به حرف هایش گوش کنید، درباره کارهایش اظهار نظر کنید و او را محور توجه خود قرار دهید. بچه­ ها فقط می­خواهند که شما برایشان وقت بگذارید و تا جایی که امکان دارد در کنارشان باشید.

فراموش نکنید حتی حضور شما، حتی اگر روی کاناپه بخوابید، برای کودک شادی­ آور است.

اما اگر شما به اندازه کافی در کنار کودک نباشید و به او توجه نکنید، چه خواهد شد؟ مشکل از همین جا شروع می­شود. آنها  برای جلب توجه شما، دست به کارهایی می­زنند که همیشه خوشایند و سنجیده نیست. کودکی که پدرش وقت زیادی را با او و در کنار او صرف می­کند، مشکلی ندارد اما کودکی که همواره در تلاش است تا راهی برای جلب توجه پدر پیدا کند، هرگز موفق نخواهد شد.   

اگر بدانید کودکان از شما چه می­خواهند، چه فایده ­ای برای خودتان دارد، هر لحظه ­ای که با او سپری می­کنید، هر داستانی که برایش می­خوانید، هر رفتاری که با او دارید، هر آغوش شما، هر بوسه­ ای که بر گونه ­هایش می­زنید، تمام وقتی که صرف تربیت او می­کنید، هر اشکی که از صورتش پاک می­کنید، هر تنقلاتی که برایش می­خرید، هر وقت که به سینما می­روید و هر بار که شما را با نیت خیرخواهانه و دلسوزانه نسبت به سایر افراد می­بیند، همه و همه را درک می­کند، این رفتارها برای شما نیز به منزلۀ حساب پس اندازی است که مبلغی هنگفت در آن ذخیره خواهد شد. مهربانی، دانش، تجربه و حتی شوخی ­های شما برای کودک آموزنده­ اند.

به خاطر داشته باشید که شما به عنوان پدر برای کودک تان یک الگوی بسیار بزرگ و تاثیرگذار هستید. همه کودکان پدر خود را یک قهرمان می دانند. شما قهرمان زندگی او هستید. با انجام تمام کمال وظیفه پدر بعد از زایمان به او نشان دهید که وقتی بزرگ شد چگونه باید باشد.

 

مطالعه بیشتر:

1- تغییرات نوزاد از بدو تولد تا سه ماهگی

2- برقراری ارتباط با نوزاد پس از تولد

3- مشارکت مردان در مراقبت های بارداری و پس از زایمان

4- تحکیم رابطه پدر و فرزند با هورمون عشق!