molfix-مولفیکس

آیا مسافرت با ماشین در بارداری ایمن است؟

آیا مسافرت با ماشین در بارداری ایمن است؟

احتمالا می خواهید که در تعطیلات نوروز و یا هر زمان دیگری از آخرین روزهایی که با همسرتان زندگی دونفره دارید، حداکثر لذت را ببرید. به همین سبب فکر می کنید که آیا مسافرت با ماشین در بارداری ایمن است؟ آیا مسافرت با ماشین در دوران بارداری خطری برای جنین ایجاد می کند؟ با ما باشید تا همه چیز را درمورد مسافرت با ماشین شخصی در بارداری بدانید.

مسافرت با ماشین در بارداری

در طی دوران بارداری، مسافرت با ماشین ایمن است، اما دوباره متذکر می‌شویم، بهتر است پیش از سفر از پزشک‌تان مجوز دریافت کنید. سفرهای کوتاه، احتمالا مناسب خواهد بود، اما مسافرت‌های طولانی می‌تواند نگران‌کننده باشد، زیرا شما را از مراقب پزشکی‌‌تان دور می‌کند.

مسافرت با ماشین در ماه اول بارداری

بهترین زمان برای مسافرت با ماشین در بارداری، در سه ماهه دوم آن است. بسیاری از پزشکان توصیه می کنند که در سه ماهه اول به علت بالا بودن خطر سقط جنین و در سه ماهه سوم به علت خطر زایمان زودرس، بانوان تا حد امکان از مسافرت با ماشین در بارداری پرهیز کرده و خصوصا در موارد غیرضروری به هیچ وجه با ماشین مسیر های طولانی را طی نکنند.

در هنگام مسافرت با ماشین در بارداری، کمربند خود را ببندید

اگر رانندگی می‌کنید، صندلی خود را کمی عقب بکشید و با تنظیم فرمان ماشین می‌توانید جایی را برای شکم‌تان باز کنید؛ اما حتما بعنوان مسافر راحت‌تر خواهید بود. وجود همراهی برای رانندگی به شما اجازه تغییر وضعیت بیشتر، کشش بدنی و تکان دادن پاهای‌تان را می‌دهد. حتما بالشی گردنی برای حفاظت از گردن و پشت‌تان همراه داشته باشید و صندلی خود را نسبتا مستقیم تنظیم کنید تا کمربند ایمنی بتواند به خوبی از شما حفاظت کند.

اگر هنگام مسافرت با ماشین در بارداری خودتان رانندگی می کنید

اگر بیشتر مسیر را خودتان رانندگی می‌کنید، از حدود خود آگاه باشید و عجله نکنید. در این دوران به احتمال بیشتری پشت فرمان چرت خواهید زد (و به احتمال کمتری نوشیدن قهوه یا چای با خستگی مبارزه می‌کند، زیرا میزان مصرف آن به حد یک فنجان کوچک یا 300 میلی‌گرم در روز محدود شده است)، بنابراین زمانی‌که احساس خواب‌آلودگی می‌کنید، برای توقف کنار جاده‌ دو دل نباشید.

هر یک تا دو ساعت یکبار پیاده شده و 10 دقیقه قدم بزنید

مهم نیست که چه کسی رانندگی می‌کند، شما باید برای راه رفتن و کشش بدنی هر یک یا دو ساعت بیرون ماشین قدم بزنید (شکم‌بندهای مخصوص و ماساژ می‌تواند تورم در پایین پاها را کاهش دهد). اجازه دهید تا همسرتان یا همراه‌تان در سفر، از نیازهای‌تان آگاه شود، او به احتمال کمتری از توقف‌های فراوان کلافه می‌شود، اگر از ضرورت پزشکی آن آگاه باشد.

خوردن میان‌وعده‌های سالم و نوشیدن مقدار کافی آب و شیر در فاصله‌های زمانی منظم، بهترین روش برای ادامه مسیر است. به این ترتیب، به پیشگیری از حالت تهوع در مسیر کمک می‌شود (گرچه برای افرادی با وضعیت شکمی حساس، ممکن است یک بار تهوع و استفراغ اجتناب‌ناپذیر باشد!).

اگر از تهوع صبحگاهی یا تهوع در زمان مسافرت رنج می برید، دست‌بندهایی برای بهبود حال شما وجود دارد.

پاکت کاغذی ضخیمی را در دسترس داشته باشید تا هنگام احساس تهوع کنترل‌ناپذیر از آن بهره‌ برید.

ایمنی کمربند ماشین

براساس پیشنهاد سازمان کنترل ایمنی جاده‌ای امریکا، کمربند ماشین بهترین پشتیبان برای شما و فرزندتان است. از توصیه‌های دیگر آنان برای حفاظت بیشتر بهره‌ ببرید:

  • کمربند ایمنی را از بین سینه خود (از میان پستان‌هایتان) گذرانده و دور از گردن‌تان ببندید.
  • هرگز کمربند ایمنی را پشت‌تان یا زیر بازوان‌تان نگذارید.
  • پایین کمربند ایمنی را در عرض ناحیه لگنی خود و زیر شکم‌تان تنظیم کنید.
  • در هنگام مسافرت با ماشین در بارداری هرگز پایین کمربند ایمنی را بالا یا روی شکم‌تان قرار ندهید.

 

بیشتر بدانید:

1- ماشین زدگی (گرفتگی) در دوران بارداری

2- 21 نکته برای مسافرت با ماشین در دوران بارداری

3- مسافرت در حاملگی، مسافرت با ماشین، هواپیما

4- آیا سفر با اتومبیل در جاده خاکی یا پردست انداز در بارداری خطرناک است؟

استدیو عکس فیلیک