The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

دلیل شیر نخوردن نوزاد و شیر نخوردن نوزاد نشان دهنده چیست؟

گاهی پس از ماهها شیردهی موفق ناگهان نوزاد برای مدتی از خوردن شیر مادر امتناع می کند که اصطلاحا به آن اعتصاب شیرخوار گفته می شود. عوامل بسیاری در این رفتار نوزاد نقش دارند. به طور کلی این اعتصاب روشی است که نوزاد از طریق آن به شما اعلام می کند که مشکلی وجود دارد. در این مقاله مهمترین دلیل شیر نخوردن نوزاد را برای شما شرح می دهیم و خواهیم گفت که در چنین مواری کدام راه کارها می تواند کارگشا باشد.

دلیل شیر نخوردن نوزاد چیست؟

 امتناع نوزاد از خوردن شیر مادر الزاما به معنای آمادگی او برای گرفته شدن از شیر نیست. بلکه این رفتار کاملا گذرا و موقتی بوده و پس از مدتی نوزاد مجددا برنامه تغذیه خود را از سر می گیرد.

دلیل شیر نخوردن نوزاد

شایع ترین دلایل شیر نخوردن نوزاد عبارتند از:

• درد یا ناراحتی: رویش دندان، برفک دهان و یا ابتلا نوزاد به سرماخوردگی از جمله عواملی هستند که می توانند منجر به بروز درد دهان در هنگام شیردهی شوند. همچنین ابتلا نوزاد به عفونت گوش نیز معمولا با درد در هنگام مکیدن و یا خوابیدن نوزاد به پهلو همراه است. در برخی موارد آسیب یا درد ناشی از واکسیناسیون نیز می تواند باعث ایجاد ناراحتی در موقعیت های خاص شیردهی شود.

• بیماری: سرماخوردگی یا آبریزش بینی می تواند تنفس نوزاد را در حین شیردهی دشوار کند.

• استرس و حواس پرتی: تحریک بیش از حد، تاخیر در تغذیه و یا جدایی طولانی مدت مادر از نوزاد می تواند باعث بی قراری، سرخوردگی و امتناع نوزاد از خوردن شیر مادر شود. همچنین واکنش شدید مادر در هنگام گاز گرفتن اتفاقی نوزاد در حین شیردهی هم معمولا منجر به ترسیدن و ایجاد استرس در نوزاد می شود. در برخی موارد نیز کنجکاوی و واکنش زیاد نوزاد به محیط اطراف باعث حواس پرتی و امتناع او از خوردن شیر مادر می شود.

• عطر و یا طعم غیرمعمول: تغییر در بوی مادر به دلیل استفاده از عطر، لوسیون و یا دئودورانت جدید معمولا دلیل شیر نخوردن نوزاد تازه متولد شده است و ممکن است باعث بی میلی نوزاد به خوردن شیر مادر حتی برای چندین روز شود. همچنین تغییر در طعم شیر مادر ناشی از غذای مصرفی، استعمال دارو، سیکل قائدگی و یا بارداری مجدد نیز از جمله عواملی است که می تواند منجر به امتناع نوزاد از خوردن شیر مادر شود.

• کاهش جریان شیر: در برخی موارد تغذیه نوزاد با شیر خشک و یا استفاده بیش از حد از پستانک کاهش شیر مادر و در نتیجه اعتصاب شیرخوار را به دنبال دارد.

بچم شیر نمی خوره چیکار کنم؟

امتناع از شیرخوردن تجربه ای ناراحت کننده برای مادر و نوزاد است. در این شرایط مادر به دنبال احساس طرد شدگی از سوی نوزاد دچار ناامیدی و پریشانی می شود. ولی به هیچ وجه خود را مقصر ندانسته و احساس گناه نکنید.

در طول اعتصاب شیرخوار به منظور حفظ سطح تولید شیر در بدن و همچنین پیشگیری از سفت و دردناک شدن سینه ها هر چند وقت یکبار سینه خود را پمپ کرده و شیر خود را بدوشید. شما می توانید با استفاده از یک قاشق، قطره چکان و یا بطری نوزاد خود را از این شیر تغذیه کنید. همچنین استفاده از راهکارهای زیر نیز در رفع اعتصاب شیرخوار موثر است:

• به تلاش خود ادامه دهید: چنانچه کودک با بی قراری از خوردن شیر امتناع می کند با مشاهده بی میلی او دلسرد نشده و همچنان به تلاش خود برای شیردهی ادامه دهید.

• وضعیت شیردهی خود را تغییر دهید: موقعیت های مختلف شیردهی را امتحان کنید. بعلاوه چنانچه بینی نوزاد گرفته و در شیر خوردن او مشکل ایجاد می کند پیش از آغاز شیردهی ترشحات بینی نوزاد را تخلیه کنید.

• مانع از پرت شدن حواس نوزاد شوید: با شیردهی به نوزاد در محیطی آرام و به دور از عوامل مزاحم می توانید مانع از پرت شدن حواس او در حین تغذیه شوید.

• نوزاد خود را نوازش کنید: تماس پوست با پوست میان شما و نوزاد ممکن است علاقه نوزاد به شیرخوردن را مجددا تجدید کند. همچنین سعی کنید در طول یک حمام گرم دونفره با نوزاد شیردهی به او را امتحان کنید.

• از داد زدن یا ترساندن نوزاد خودداری کنید: در صورت گاز گرفتن اتفاقی نوزاد در حین شیردهی به جای نشان دادن عکس العمل شدید آرامش خود را حفظ کرده و با فرو بردن انگشت خود به دهان نوزاد مانع از ادامه گاز گرفتن او شوید.

• روال زندگی خود را بررسی کنید: شاید دلیل شیر نخوردن نوزاد اتفاقات اخیر باشد. هر گونه تغییرات ایجاد شده در روال زندگی خود از قبیل قرار گرفتن در شرایط استرس، مصرف داروی جدید، تغییر در برنامه غذایی، استفاده از عطر، اسانس یا صابون جدید، وقوع بارداری مجدد و غیره که ممکن است موجب ناراحتی کودک شده باشد را به دقت مورد بررسی قرار دهید. پس از یافتن علت می توانید به راحتی برای رفع و پیشگیری از مشکل اقدام کنید.

چنانچه پس از گذشت چند روز امتناع نوزاد از خوردن شیر مادر همچنان ادامه یافته و تعداد دفعات دفع ادرار نوزاد کاهش یافت و همچنین در صورت وجود هر گونه نگرانی در امر شیردهی به نوزاد می توانید به پزشک متخصص مراجعه و درمورد دلیل شیر نخوردن نوزاد با او مشورت کنید.

بیشتر بدانید:

1- مقاومت نوزاد در برابر شیر خوردن

2- گریه نوزاد هنگام شیرخوردن به چه علت است؟

3- آرام کردن نوزاد هنگام شیر خوردن چگونه است؟

4- دلیل شیر خوردن نوزاد از یک سینه، برای حل این مشکل چه کنیم؟

?پرسش و پاسخ های دلیل شیر نخوردن نوزاد

آیا ممکن است دلیل شیر نخوردن نوزاد درد داشتن باشد؟

بله. رویش دندان، برفک دهان و یا ابتلا نوزاد به سرماخوردگی از جمله عواملی هستند که می توانند منجر به بروز درد دهان در هنگام شیردهی شوند. همچنین ابتلا نوزاد به عفونت گوش نیز معمولا با درد در هنگام مکیدن و یا خوابیدن نوزاد به پهلو همراه است. در برخی موارد آسیب یا درد ناشی از واکسیناسیون نیز می تواند باعث ایجاد ناراحتی در موقعیت های خاص شیردهی شود.

آیا تحریک و استرس می تواند مانع از شیر خوردن نوزاد ازه متولد شده شود؟

بله. تحریک بیش از حد، تاخیر در تغذیه و یا جدایی طولانی مدت مادر از نوزاد می تواند باعث بی قراری، سرخوردگی و امتناع نوزاد از خوردن شیر مادر شود. در برخی موارد نیز کنجکاوی و واکنش زیاد نوزاد به محیط اطراف باعث حواس پرتی و امتناع او از خوردن شیر مادر می شود.

بچم شیر نمی خوره چیکار کنم؟

در طول اعتصاب شیرخوار به منظور حفظ سطح تولید شیر در بدن و همچنین پیشگیری از سفت و دردناک شدن سینه ها هر چند وقت یکبار سینه خود را پمپ کرده و شیر خود را بدوشید. شما می توانید با استفاده از یک قاشق، قطره چکان و یا بطری نوزاد خود را از این شیر تغذیه کنید.چنانچه نوزاد با بی قراری از خوردن شیر امتناع می کند با مشاهده بی میلی او دلسرد نشده و همچنان به تلاش خود برای شیردهی ادامه دهید.

بهترین راه حل برای درمان شیر نخوردن نوزاد چیست؟

تماس پوست با پوست میان شما و نوزاد ممکن است علاقه نوزاد به شیرخوردن را مجددا تجدید کند. همچنین سعی کنید در طول یک حمام گرم دونفره با نوزاد شیردهی به او را امتحان کنید.

منبع: mayoclinic