The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

چگونه با دخترم در مورد بلوغ حرف بزنم وپیشرفت بلوغ چگونه است؟

در مورد این موضوع که دوران بلوغ دورانی پراسترس است، بحثی وجود ندارد. همه به نوعی از بلوغ وحشت دارند. از اتفاقات شرم‌آور و جوش‌های این دوران گرفته تا رشد موهای زائد، سندرم پیش از قاعدگی (PMS) و بسیاری موارد دیگر. در این میان خیلی از مادران نیز می پرسند که چگونه با دخترم در مورد بلوغ حرف بزنم؟ اما برای عده‌ای، این مشکلات با واقعیت دیگری همراه است، گاهی دختران احساس می‌کنند برای این اتفاق آمادگی کافی ندارند. این در مورد دخترانی که قبل از سن ۱۲ سالگی به بلوغ می‌رسند اتفاق می‌افتد و والدینی که اطلاعات کمی از احساسات فرزند خود دارند. این اتفاق، منجر به تجربه‌های منفی در بخشی از مراحل رشد دختر می‌شود.

چگونه با دخترم در مورد بلوغ حرف بزنم؟ 

طبق تحقیقاتی که در مجله «سلامت نوجوان» به چاپ رسیده است، به طرز غیرمنتظره‌ای، تعداد زیادی از دختران نوجوان در مورد قاعدگی و تغییراتی که در بدن آن‌‌ها رخ می‌دهد و همچنین سلامت دستگاه تولید مثل خود اطلاعات کافی نداشتند. در مورد عده‌ای دیگر، اطلاعاتی که از نزدیکان خود مانند مادر، خواهر یا معلم مدرسه دریافت کرده بودند، اطلاعاتی ناقص، غیرواقعی و دیرهنگام بوده است.

همچنین، عده‌ای از دختران می‌گفتند از اولین قاعدگی خود وحشت‌زده و خجالت‌زده شده‌اند. اغلب اوقات این احساسات ناخوشایند و منفی، به دلیل آماده نبودن برای بلوغ است. گاهی دختران نمی‌دانند هنگام قاعدگی چه اتفاق در بدن آن‌ها رخ می‌دهد، چه برسد به این‌که بدانند در مورد این تراوش خون چه کاری باید انجام دهند. زمان بلوغ، در این تجربه بسیار مؤثر است. یعنی هر چه بلوغ زودتر اتفاق افتد، تجربه منفی آن بیش‌تر خواهد بود.این عدم دانش و آمادگی نشان می‌دهد اقدامات بیش‌تری برای آگاه کردن دختران در مورد بلوغ و تغییراتی که در این دوران در بدن آن‌ها اتفاق می‌افتد، لازم است.

چه زمانی با دخترم در مورد بلوغ حرف بزنم؟ آموزش بلوغ باید زودتر انجام شود

در ۲۵ سال اخیر، سن بلوغ در دختران کاهش پیدا کرده است. به عبارتی دیگر، دختران نشانه‌های بلوغ را در سن پایین‌تری نشان می‌دهند. در حقیقت، برای دختران، مخصوصا از نژاد آفریقایی‌ـ‌آمریکایی بروز نشانه‌‌های بلوغ در سن ۸ سالگی غیرمعمول نیست. هنگامی‌که بلوغ زودرس اتفاق می‌افتد، احتمال این‌که دختر اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشد، زیاد است. در نتیجه، تجربه‌های منفی نیز در این زمینه زیاد خواهد بود.

همچنین، شکایت برخی دختران این است که والدین پس از قاعدگی، به مسئله پیشگیری از بارداری می‌پردازند و اغلب فراموش می‌کنند درمورد اتفاقاتی که برای بدن آن‌ها رخ می‌دهد و این‌که چگونه با تغییرات این دوران کنار بیایند، صحبت کنند.

هشدارهای مستقیم در مورد بارداری، اغلب دختران را گیج می‌کند. آن‌ها نیاز به اطلاعات بیشتری دارند. دختران باید بدانند قاعدگی چگونه است، چرا اتفاق می‌ا‌فتد، چطور باید آن‌را کنترل کرد و همچنین چگونه می‌توانند دوره بعدی قاعدگی خود را پیش‌بینی کنند.

چگونه با دخترم در مورد بلوغ حرف بزنم، روند پیشرفت بلوغ چگونه است؟

وقتی دوره بلوغ دختران نوجوان شروع می‌شود، نشانه‌های اولیه آشکار نیست. برای مثال، برخی از اولین تغییراتی که رخ می‌دهد شامل تغییر هورمون‌ها به دلیل فعال شدن هیپوتالاموس، تنظیم‌کننده مغز است. بقیه تغییرات داخل تخمدان‌ها با ترشح هورمون جنسی اتفاق می‌افتد. دیگر نشانه‌های اولیه بلوغ، تغییرات خلق و خو، افزایش بوی بدن و ترشحات واژن است.

رشد پستان‌ها

معمولا اولین نشانه‌های بارز فرا رسیدن بلوغ، رشد پستان‌ها است و اغلب با جهش رشد و پدید آمدن موهای زائد بدن همراه است. در مطالعه‌ای که روی کودکان ۸ و ۹ ساله انجام شده است، حدود ۵ درصد دختران قفقازی و ۱۵ درصد دختران آفریقایی‌ـ‌آمریکایی در این سن با رشد پستان مواجه شده‌اند. ۸ درصد دختران قفقازی و ۳۴ درصد دختران آمریکایی‌ـ‌آفریقایی از سن ۸ و ۹ سالگی، رشد موهای زائد را تجربه کرده‌اند. توجه به این نکته مهم است که رشد پستان قبل از ۸ سالگی اتفاقی زودهنگام است و باید توسط متخصص مورد ارزیابی قرار گیرد.

اولین قاعدگی

به‌طور تقریبی، حدود ۲ تا ۲ سال و نیم پس از رشد پستان‌ها، اولین قاعدگی دختر رخ خواهد داد. معمولا میانگین شروع این دوره ۱۲ سالگی است. تحقیقات نشان داده است که علت اصلی تاخیر در قاعدگی، مربوط به تغذیه است. به خاطر داشته باشید دخترانی که وزن و چربی کمی در بدن دارند، دچار تاخیر در قاعدگی خواهند شد. به علاوه قاعدگی اغلب دختران چرخه منظمی ندارد. حدود ۱۴ ماه طول می‌کشد تا این چرخه منظم شود.

در صورتی‌که چرخه قاعدگی دختر زودتر از ۲۸ روز یک‌بار اتفاق افتاد و مدت زمان آن بیش‌تر از ۷ روز باشد،‌ باید با پزشک مشورت کنید. همچنین باید خونریزی‌های سنگین و دردهای قاعدگی مورد توجه قرار گیرد.

چالش‌های همراه با بلوغ زودرس

وقتی دختران زودتر از همسالان خود به بلوغ می‌رسند، تجربه این تغییرات آسان نیست. در حقیقت، اغلب با ناامیدی، گیجی، استرس و موارد دیگر همراه است. حتی ممکن است در معرض خطر افسردگی، سوء مصرف مواد مخدر و فعالیت‌های جنسی زودهنگام قرار ‌گیرند.

وقتی یک دختر نوجوان در گروه همسن و سال‌های خود اولین فردی است که بالغ شده، خطر چالش‌ها افزایش پیدا می‌کند. زیرا او تنها به دنبال سازگاری با این مسئله است. اگر قبل از همسالان خود بالغ شود، چیزی را تجربه می‌کند که دوستان او نمی‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند. علاوه بر این، تعدادی از مطالعات نشان داده‌ است که بلوغ زودرس دختران، ممکن است تاثیرات طولانی‌مدت بر سلامت روان آن‌ها داشته باشد. گذشته از افسردگی، دخترانی که زود بالغ می‌شوند در معرض خطر بیشتر اختلالات خوردن هستند و نسبت به همسالان خود اعتماد به نفس کم‌تری دارند.

وقتی او بزرگ‌تر از سن خود نشان می‌دهد

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های بلوغ زودرس، میزان فشار اجتماعی است که به این دختران وارد می‌شود. ممکن است بدن آن‌ها بالغ به‌نظر برسد، اما رفتار آن‌ها این‌چنین نباشد. این واقعیت می‌تواند منجر به عقاید و نظرات منفی دیگران نسبت به او شود، زیرا سن او را نمی‌دانند. ممکن است با دوستان خود در حال شیطنت در مکانی عمومی باشند و دیگران به دلیل این‌که سن واقعی او را نمی‌دانند، دختر را مورد قضاوت نادرست قرار دهند. علاوه بر این، ممکن است والدین به دختران خود آزادی بیشتری بدهند زیرا سن آن‌ها بالاتر به‌نظر می‌رسد. از عواقب این کار، معاشرت با بزرگسالان و قرار گرفتن در معرض رفتارهای پرخطر است.یکی دیگر از عواملی که در بلوغ زودرس تاثیر می‌گذارد، نژاد است. به عنوان مثال، محققان کشف کرده‌اند که اگرچه دختران آمریکایی- آفریقایی اغلب دچار بلوغ زودرس می‌شوند، اما نسبت به دختران آمریکایی- اروپایی تجربه منفی کمتری خواهند داشت.

محققان همچنان توصیه می‌کنند، ‌در صورتی‌که دختران دچار بلوغ زودرس شدند، وحشت نکنید. هرچند خطر افسردگی، اضطراب و مشکلات دیگر در کمین آن‌‌ها است، اما اغلب این دختران، مشکلی نخواهند داشت. تا زمانی‌که در منزل دارای سیستم حمایت‌گر باشند و مهارت مقابله با این مسئله را داشته باشند،‌ مشکلی نخواهد بود.

چگونه با دخترم در مورد بلوغ حرف بزنم؟

برای والدین صحبت کردن با دختر در مورد بلوغ مسئله بسیار مهمی است. لازم است این مکالمات قبل از ایجاد هرگونه تغییر انجام شود. متاسفانه برخی والدین فکر می‌کنند آمادگی کافی برای انجام این کار را ندارند و احساس راحتی نمی‌کنند.

اما نباید اجازه دهید این احساسات، شما را از این مکالمه مهم با فرزندتان منع کند. به‌خاطر داشته باشید که صحبت کردن در مورد این موضوع نه تنها باعث کاهش اضطراب دختر خواهد شد، بلکه رابطه شما را صمیمی‌تر خواهد کرد. اگر کمی برای این صحبت‌ها دیر شده است، حداقل او را برای اتفاقی که قرار است رخ دهد آماده کنید تا دختر هنگام اولین قاعدگی شوکه نشود. در زیر به چند روش برای شروع اشاره شده است.

صحبت را زود شروع کنید

زمانی‌که دختر به ۸ سالگی می‌رسد، باید بداند بدن او دچار تغییر خواهد شد. بسیاری از والدین فکر می‌کنند، این کار بسیار زود است. اما ممکن است برخی از دوستان همسن او هم‌اکنون نیز از سینه‌بند استفاده کنند. علاوه براین، مجبور نیستید وارد جزئیات شوید،‌ بلکه کافی است فقط بداند بدن او به زودی دچار تغییراتی خواهد شد.

قبل از شروع قاعدگی درباره این موضوع با او صحبت کنید

به خاطر داشته باشید، ممکن است دختران ناآگاه درباره تغییرات و اتفاقاتی که قرار است در بدن آن‌ها رخ دهد، در اولین عادت ماهانه و مشاهده خون دچار ترس شدید شوند. ممکن است دختر در سن ۱۲ یا ۱۳ سالگی هنوز عادت ماهانه نشده باشد و برخی در سن ۹ سالگی این اتفاق را تجربه کنند. همچنین ممکن است برخی تا ۱۶ سالگی قاعدگی را تجربه نکنند. شما باید به روشی دخترتان را از قبل آماده این اتفاق کنید.

وسایلی را که دختر به آن‌‌ها نیاز دارد در اختیارش قرار دهید

مدت‌ها قبل از این‌که قاعدگی رخ دهد، وسایلی مانند تامپون و نوار بهداشتی را در اختیار او قرار داده و نحوه استفاده از آن را به او یاد دهید. به او بگویید ممکن است لازم باشد در طول روز چند بار نوار بهداشتی خود را عوض کند و نباید از یک نوار یا تامپون برای مدت زمان طولانی استفاده کند. به خاطر داشته باشید ممکن است دخترتان وقتی از خانه بیرون است، عادت ماهانه شود. بنابراین، در صورتی‌که فکر می‌کنید قاعدگی او نزدیک است، حتما وسایل مورد نیازش را در کیف او قرار دهید.

مسئله قاعدگی را برای دختر آسان کنید

بیش‌تر دختران دوست دارند توصیه‌های کاربردی‌تری در مورد این مسئله بشنوند. برای مثال اگر قاعدگی آن‌ها در مدرسه اتفاق افتاد،‌ چه کنند. آن‌ها همچنین می‌خواهند بدانند باید منتظر چه اتفاقی باشند. به او اطمینان دهید که به احتمال زیاد اولین دوره قاعدگی بسیار سبک خواهد بود و خونریزی زیادی نخواهد داشت. همچنین ممکن است غیرمنتظره باشد، بنابراین باید آماده بود و وسایل مورد نیاز را همراه داشت.

همچنین می‌توانید با او در مورد بلوغ صحبت کنید و هم‌زمان به دنبال سینه‌بند مورد علاقه‌اش بگردید. در این صورت صحبت در مورد این مسائل راحت‌تر خواهد بود. در آخر به او یاد دهید چگونه قاعدگی خود را دنبال کند.

شرایط را برای او سخت نکنید

از توضیحات اضافه در مورد تغییراتی که در بدن او رخ می‌دهد،‌ مخصوصا مواردی که مربوط به قاعدگی است بپرهیزید. می‌‌خواهید ترس او را از دردهای قاعدگی و تغییرات خلقی احتمالی، از بین ببرید. از این واقعیت به او بگویید که این اتفاقات کاملا طبیعی است و بدن او قادر است آن‌‌ها را پشت سر بگذارد و دلیلی برای ترسیدن وجود ندارد.

اطمینان کلید حل مشکل است

بسیاری از دختران با تغییراتی که در بدن آن‌ها رخ می‌دهد، احساس راحتی نمی‌کنند و نگران ظاهر خود هستند. به آن‌ها اطمینان خاطر دهید چیزی که تجربه می‌کنند و ظاهرشان کاملا طبیعی است. برخی دختران فکر می‌کنند به اندازه کافی رشد نکرده‌اند و نگران اندازه پستان خود هستند، به او بگویید روند رشد هر کس با دیگری متفاوت است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و همین‌طور که هست، زیباست.

در آخر، به خاطر داشته باشید دختر شما ممکن است سؤال‌هایی داشته باشد. صبور باشید و به دغدغه‌های او گوش دهید. به پرسش‌های او صادقانه و در حد توان خود پاسخ دهید. درصورتی‌که پاسخی را نمی‌دانید، با یکدیگر در مورد آن تحقیق کنید یا با پزشک او مشورت کنید. نباید پرسش او را با این جمله که «من نمی‌دانم» پاسخ دهید و آن را رها کنید. باید منبع قابل اعتمادی برای اطلاعات باشید. عدم پاسخگویی به پرسش‌ها، حس ناامیدی در او ایجاد کرده و او را وسوسه می‌کند تا پاسخ را از هم‌سن و سال‌های خود بشنود ‌که اغلب صحیح نیست.

چکیده مطالب چگونه با دخترم در مورد بلوغ حرف بزنم

در حالت ایده‌آل، هر دختری باید در مورد تغییرات بدن خود و سلامت باروری در آینده، احساس امنیت، اعتماد‌به‌نفس و آگاهی کامل داشته باشد. انجام این کارها، گامی کلیدی در ایجاد اعتمادبه‌نفس در آن‌هاست و همچنین به آن‌ها یاری می‌رساند که احساس کنند از حمایت کافی برخوردار هستند و برای تغییرات جدید و گاها گیج‌کننده‌ای که در درون آن‌ها اتفاق می‌افتد، آماده‌اند.

مطالعه بیشتر:

عشق در نوجوانی و با یک نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

مراحل بلوغ در دختران و نشانه های بلوغ دختران چیست؟

رفتار والدین با فرزند نوجوان در سن بلوغ چگونه باید باشد؟

بلوغ دختر از چه سنی شروع میشود و علام بلوغ در دختران چیست؟

?پرسش و پاسخ های چگونه با دخترم در مورد بلوغ حرف بزنم؟

چه زمانی با دخترم در مورد بلوغ حرف بزنم؟

در ۲۵ سال اخیر، سن بلوغ در دختران کاهش پیدا کرده است. به عبارتی دیگر، دختران نشانه‌های بلوغ را در سن پایین‌تری نشان می‌دهند. در حقیقت، برای دختران، مخصوصا از نژاد آفریقایی‌ـ‌آمریکایی بروز نشانه‌‌های بلوغ در سن ۸ سالگی غیر معمول نیست. هنگامی‌که بلوغ زودرس اتفاق می‌افتد، احتمال این‌که دختر اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشد، زیاد است. در نتیجه، تجربه‌های منفی نیز در این زمینه زیاد خواهد بود.

رشد پستان های دختران در چه سنی طبیعی است؟

در مطالعه‌ای که روی کودکان ۸ و ۹ ساله انجام شده است، حدود ۵ درصد دختران قفقازی و ۱۵ درصد دختران آفریقایی‌ـ‌آمریکایی در این سن با رشد پستان مواجه شده‌اند. ۸ درصد دختران قفقازی و ۳۴ درصد دختران آمریکایی‌ـ‌آفریقایی از سن ۸ و ۹ سالگی، رشد موهای زائد را تجربه کرده‌اند. توجه به این نکته مهم است که رشد پستان قبل از ۸ سالگی اتفاقی زودهنگام است و باید توسط متخصص مورد ارزیابی قرار گیرد.

اولین نشانه بلوغ در دختران چیست؟

معمولا اولین نشانه‌های بارز فرا رسیدن بلوغ، رشد پستان‌ها است و اغلب با جهش رشد و پدید آمدن موهای زائد بدن همراه است.

اولین قاعدگی دختران در چه سنی شروع می شود؟

به‌طور تقریبی، حدود ۲ تا ۲ سال و نیم پس از رشد پستان‌ها، اولین قاعدگی دختر رخ خواهد داد. معمولا میانگین شروع این دوره ۱۲ سالگی است.

منبع: verywellfamily