The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

شیردهی با آرتریت روماتوئید برای مادر و نوزاد خطری ندارد؟

مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید معمولا به دلیل داروهایی که برای درمان بیماری خود استفاده می کنند بخش قابل توجهی از توده استخوانی بدن خود را از دست می دهند. به همین دلیل معمولا برای چنین مادرانی این سوال مطرح است که آیا شیردهی با آرتریت روماتوئید خطری ندارد؟ آیا شیردهی با آرتریت روماتوئید به مادر یا به نوزاد آسیبی وارد نمی کند؟ برای کسب اطلاعات کافی در مورد شیردهی با آرتریت روماتوئید تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

آیا شیردهی با وجود آرتریت روماتوئید ممکن است؟

مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید و سایر بیماری های روماتیسمی که می خواهند به نوزاد خود شیر مادر بدهند، به طور کلی می توانند.

• همیشه باید قبل از هر اقدامی با پزشک مشورت کنید.

• بیماری آرتریت روماتوئید عفونی نیست. بنابراین هنگام زایمان یا از طریق شیر مادر به کودک منتقل نمی شود.

• آرتریت روماتوئید بر کیفیت شیر مادر تأثیر نمی گذارد.

• با این حال، برخی داروها ممکن است در شیر مادر ترشح شود و در نوزاد اثرات سو ایجاد کند. بنابراین شیردهی باید با نظر پزشک باشد.

• شیردهی مزایای بی شماری برای مادر و نوزاد به همراه دارد. از این رو ، مادران مبتلا به این بیماری تشویق می شوند تا سرحد امکان به نوزادان خود شیر بدهند.

فواید شیردهی عبارتند از:

• کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان و پستان در مادران

• فراهم آمدن منبع ایده آل مواد مغذی برای شیرخوار

• برقراری پیوند بین مادر و فرزند به دلیل نزدیکی جسمی، لمس پوست به پوست و تماس چشمی با کودک

• کمک به مادر برای مواجهه با افسردگی پس از زایمان

آیا شیردهی به جلوگیری از آرتریت روماتوئید کمک می کند؟

مطالعات اخیر نشان داده است که هرچقدر سابقه شیردهی بیشتر باشد، خطر آرتریت روماتوئید در نوزاد کمتر است. تغذیه با شیر مادر نوزاد را از خطرات بعدی ابتلا به بیماری ، حفظ می کند. مطالعات قبلی نیز حاکی از آن بود که شیردهی خطر ابتلا به بیماری را در مادر افزایش می دهد اما این احتمال نیز وجود دارد که عود بیماری بعد از بارداری، به دلیل آرایش ژنتیکی مادر باشد.

بیماری در مادرانی که قبل از زایمان (بارداری) به آن مبتلا بوده اند، سه ماه اول پس از زایمان عود و علائم بروز می کند. اما دانشمندان هنوز در خصوص اینکه شیردهی این خطر را افزایش می دهد یا خیر، اطمینان ندارند. برخی از خانم ها پس از زایمان بهبود علائم را گزارش می دهند.

یک مطالعه نشان داد مادرانی که به مدت یک تا دو سال نوزاد خود را با شیر مادر تغذیه می کنند، در مقایسه با افرادی که به هیچ وجه شیر نمی دهند ، 20٪ کمتر به آرتریت روماتوئید مبتلا می شوند. شیردهی حداقل به مدت دو سال خطر را تقریباً به نصف کاهش می دهد.

آیا شیردهی با آرتریت روماتوئید باعث درد مفاصل می شود؟

درد مفاصل معمولاً ناشی از تنش مفصل، تنش عضلانی و خستگی است که مادران شیرده با آن غریبه نیستند. مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید کمی بیشتر با عوارض زیر مواجه می شوند:

• عود آرتریت روماتوئید پس از زایمان به دلیل تغییرات هورمونی

• نشستن در وضعیت ناراحت کننده به خصوص در صورت وجود بیماری آرتریت روماتوئید می تواند به مفاصل آسیب بیشتری برساند و بالعکس. این بیماری به دلیل دردناک بودن مفاصل، شیردهی را برای مادر دشوار خواهد کرد.

بهترین پوزیشن برای شیردهی با آرتریت روماتوئید کدام است؟

زنان می توانند با قرار گرفتن در موقعیت های خاص که فشار کمتری به مفاصل وارد می کند، از دردهای مفصلی جلوگیری به عمل آورند. برخی از این موقعیت ها عبارتند از:

• حالت خوابیده یا دراز کشیدن روی تخت

• استفاده از کوسن، بالش یا پتو برای حمایت از آغوش مادر و یا شیرخوار

• استفاده از تکیه گاه زیرپایی یا سایر اشکال تکیه گاه

• مشاوره با یک متخصص کاردرمانی برای انتخاب بهترین موقعیت شیردهی

داروهای مناسب و بی خطر برای مادر شیرده مبتلا به آرتریت روماتوئید

برخی از داروها وارد شیر مادر می شوند، اما کمیت آنها متفاوت است. مادر باید قبل از مصرف دارو که مقدار دارو در شیر به کمترین حد می رسد، مقداری از شیر را بدوشد. داروهای بی خطر برای شیردهی که برای درمان آرتریت روماتوئید تجویز می شود، عبارتند از:

• داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن و پاراستامول

پردنیزون در دوزهای پایین 20 میلی گرم در روز، در صورت مصرف دوزهای بالاتر، مادر باید شیر خود را که در طی چهار ساعت اول پس از مصرف قرص تولید می شود پمپاژ کرده و دور بریزد.

• هیدروکسی کلروکین (HCQ)

• سولفاسالازین

• سیکلوسپورین

• کلشی سین

• تاکرولیموس

• آسپرین در دوزهای پایین، 81 میلی گرم در روز

• گلوبولین ایمنی وریدی

• مهارکننده های فاکتور نکروز تومور (TNF) مانند اتانرسپت، اینفلکسیماب یا آدالیموموب دارای اطلاعات ایمنی محدود هستند و در صورت امکان باید از مصرف آنها اجتناب کرد.

برخی داروهای خاصی که برای آرتریت روماتوئید استفاده می شوند و به طور کلی در دوران شیردهی با آرتریت روماتوئید منع مصرف دارند، موارد زیر را می توان نام برد:

• متوترکسات

• لفلونوماید

• سیکلوفسفامید

• مایکوفنولات موفتیل

گزارش ها حاکی از آن است که برخی از داروها مانند ریتوکسان (ریتوکسیماب) ، کینرت (آناکینرا) و اورنسیا (آباتاسپت) هیچ اثر سوئی بر شیرخوار در دوران شیردهی ندارد. با این وجود، به دلیل عدم اطلاعات کافی، پزشکان این داروها را با احتیاط تجویز می کنند. به یاد داشته باشید که فقط پزشک می تواند مناسب ترین دارو برای شیردهی با آرتریت روماتوئید را تعیین کند.

مطالعه بیشتر:

استخوان درمانی یا استئوپاتی در دوران بارداری

سلامت استخوان ها در دوران بارداری و شیردهی

آیا بارداری می‌تواند شفابخش بیماری های شما باشد؟

درد استخوان شرمگاهی در بارداری،درمان و علت درد چیست؟

?پرسش و پاسخ های آرتریت روماتوئید

آیا شیردهی با وجود آرتریت روماتوئید ممکن است؟

مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید و سایر بیماری های روماتیسمی که می خواهند به نوزاد خود شیر مادر بدهند، به طور کلی می توانند. همیشه باید قبل از هر اقدامی با پزشک مشورت کنید. بیماری آرتریت روماتوئید عفونی نیست. بنابراین هنگام زایمان یا از طریق شیر مادر به کودک منتقل نمی شود. آرتریت روماتوئید بر کیفیت شیر مادر تأثیر نمی گذارد. با این حال، برخی داروها ممکن است در شیر مادر ترشح شود و در نوزاد اثرات سو ایجاد کند. بنابراین شیردهی باید با نظر پزشک باشد.

آیا شیردهی به جلوگیری از آرتریت روماتوئید کمک می کند؟

مطالعات اخیر نشان داده است که هرچقدر سابقه شیردهی بیشتر باشد، خطر آرتریت روماتوئید در نوزاد کمتر است. تغذیه با شیر مادر نوزاد را از خطرات بعدی ابتلا به بیماری ، حفظ می کند. مطالعات قبلی نیز حاکی از آن بود که شیردهی خطر ابتلا به بیماری را در مادر افزایش می دهد اما این احتمال نیز وجود دارد که عود بیماری بعد از بارداری، به دلیل آرایش ژنتیکی مادر باشد.

آیا شیردهی با آرتریت روماتوئید باعث درد مفاصل می شود؟

درد مفاصل معمولاً ناشی از تنش مفصل، تنش عضلانی و خستگی است که مادران شیرده با آن غریبه نیستند. مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید کمی بیشتر با عوارض زیر مواجه می شوند: عود آرتریت روماتوئید پس از زایمان به دلیل تغییرات هورمونی. نشستن در وضعیت ناراحت کننده به خصوص در صورت وجود بیماری آرتریت روماتوئید می تواند به مفاصل آسیب بیشتری برساند و بالعکس. این بیماری به دلیل دردناک بودن مفاصل، شیردهی را برای مادردشوار خواهد کرد.

بهترین پوزیشن برای شیردهی با آرتریت روماتوئید کدام است؟

زنان می توانند با قرار گرفتن در موقعیت های خاص که فشار کمتری به مفاصل وارد می کند، از دردهای مفصلی جلوگیری به عمل آورند. برخی از این موقعیت ها عبارتند از: حالت خوابیده یا دراز کشیدن روی تخت. استفاده از کوسن، بالش یا پتو برای حمایت از آغوش مادر و / یا شیرخوار. استفاده از تکیه گاه زیرپایی یا سایر اشکال تکیه گاه

منبع: medicinenet