The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

پیشگیری از آنفولانزا در بارداری چه کارهایی باید انجام داد؟

ابتلا به آنفولانزا و تب شدید در دوران بارداری می تواند سلامتی شما و جنینتان را به شدت در معرض خطر قرار دهد. احتمال ابتلا به ناهنجاری های جنینی در صورت تب شدید مادر در سه ماهه اول بارداری، در اثر بیماری هایی همچون آنفولانزا بسیار زیاد است. به همین سبب اگر باردار هستید به شما توصیه می کنیم که نکات مربوط به پیشگیری از آنفولانزا در بارداری را جدی بگیرید.

در اکثر مواقع در تلاشیم تا از بیمار شدن‌مان پیشگیری کنیم اما برای مادران باردار این موضوع اهمیت بیشتری دارد. زنان باردار نه تنها مستعد ابتلا به انواع بیماری‌ها هستند بلکه احتمال ابتلایشان به سرماخوردگی و آنفولانزا نیز بالاتر است.

بر اساس شاخص سلامت مدی بانک در سال 2015-2016، 76 درصد مادران باردار به سرماخوردگی مبتلا شدند و از هر 4 نفر نیز یک نفر دچار آنفولانزا شد. این میزان ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا در زنان باردار بسیار بیشتر از درصد ابتلا به آن در جمعیت عمومی است.

برای جلوگیری از آنفولانزا در بارداری چه کنیم؟

در زمان بارداری سیستم ایمنی دچار تغییراتی می‌شود و این موضوع مادر را در معرض ابتلا به برخی بیماری‌ها از جمله سرماخوردگی، آنفولانزا و گلو درد قرار می‌دهد. شاید سرماخوردگی و دیگر علایم آن را بتوان در دوران بارداری با مواد طبیعی و کمی استراحت کنترل و درمان کرد اما آنفولانزا بیماری جدی و خطرناکی است که می‌تواند بر سلامت جنین نیز اثر بگذارد. برای پیشگیری از بروز این بیماری‌ها در دوران بارداری به نکات زیر توجه کنید:

- واکسینه شوید: تزریق واکسن آنفولانزا در هر نیمه از بارداری مجاز بوده و می‌تواند از مادر در برابر ابتلا به آنفولانزا محافظت کند. واکسن آنفولانزا نه تنها مادر را ایمن می‌کند بلکه می‌تواند تا حدی مانع از ابتلای نوزاد بعد از تولد به سرماخوردگی شود.

- دستان‌تان را مرتبا بشویید: اینکار مانع از انتشار میکروب‌ها، قارچ و ویروس‌ها می‌شود. این موضوع بویژه بعد از برقراری ارتباط با دیگر افراد مخصوصا افراد بیمار و پیش از مصرف غذا ضروری است.

استراحت کنید: وقتی بدن خسته می‌شود احتمال بیمار شدنش نیز بیشتر است. در دوران بارداری خواب کافی و استراحت اهمیت ویژه‌ای دارد.

به اندازه کافی آب بنوشید: فرقی نمی‌کند که باردارید یا خیر. به هر حال سعی کنید همیشه به اندازه کافی مایعات مصرف کنید. مصرف آب نه تنها مانع از خستگی بدن می‌شود بلکه به دفع سموم نیز کمک خواهد کرد.

از افراد مشکوک به آلودگی دوری کنید: برای پیشگیری از آنفولانزا در بارداری در مکان های شلوغ که گردش هوای مناسبی ندارد و نیز مکان هایی که افراد مبتلا به سرماخوردگی در آنجا هستند دوری کنید.

در صورتی که به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا شدید به یاد داشته باشید که مصرف هر نوع دارویی در دوران بارداری مجاز نیست. در رابطه با علایم بیماری با متخصص صحبت کنید. در این شرایط می‌توانید درمان‌هایی را دریافت کنید که برای شما و جنین‌تان ایمن است.

منبع: medibank

بیشتر بخوانید:

1- واکسن آنفولانزا در بارداری ضرر دارد و علائم آنفولانزا چیست؟

2- تفاوت سرماخوردگی با آنفولانزا در چیست و راه درمان آن چیست؟

3- آیا سرماخوردگی یا آنفولانزا در اوایل بارداری برای جنین خطرناک است؟

4- جلوگیری از آنفولانزا در بارداری و نکاتی برای ایمنی بیشتر