The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

14 نوع از غذاهای ممنوع در دوران شیردهی کدامند؟

در بارداری شما غذاهای مختلفی را برای پاسخ به ویارتان مصرف می‌کنید. اما هنگامی که نوزاد شما متولد می‌شود، شما دیگر برای خوردن همه انواع غذاها آزاد نیستید. قبل از خوردن هر چیزی، باید این پرسش‌ها را از خود بپرسید: "آیا می‌توانم این را بخورم؟"  "آیا مصرف این مواد تاثیری بر نوزاد من دارد؟" غذاهای ممنوع در دوران شیردهی کدامند؟

برای کمک به شما در رفع این اضطراب و نگرانی، این مقاله لیستی از غذاهای ممنوعه در دوران شیردهی ارائه می‌دهد.

اما قبل از اینکه وارد جزئیات شویم، بگذارید دو مطلب را به شما بگوییم:

۱- در زمان شیردهی شما باید یک رژیم غذایی منظم داشته باشید تا روزانه مواد مغذی لازم را دریافت کنید.

۲- غذایی که برای  همه مادران شیرده ممنوع باشد، به صورت مطلق وجود ندارد. زیرا هر نوزاد شیرخوار واکنش متفاوتی در مقابل غذاها دارد.

حالا، به معرفی موادی می‌پردازیم که شما باید در طول شیردهی از مصرف آنها اجتناب کنید. منظور ما از کلمه "اجتناب" این نیست که آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید، بلکه باید مقدار آنها را محدود کنید.

14 نوع از غذاهای ممنوع در دوران شیردهی

۱- قهوه:

چرا قهوه در صدر لیست غذاهای ممنوع در دوران شیردهی قرار دارد؟ این بخاطر کافئین موجود در آن است. مقداری از کافئین موجود در قهوه (یا چای، سودا، نوشیدنی‌های انرژی زا و داروهای بدون نسخه) وارد شیر شما می‌شود.

این یعنی چه؟ بر خلاف بزرگسالان، نوزادان نمی‌توانند به درستی کافئین را دفع کنند. بنابراین کافئین انباشته شده در بدن آنها باعث تحریک، بی خوابی، خستگی و کج خلقی می‌شود. مقدار زیاد کافئین می‌تواند سطح آهن شیر مادر را پائین بیاورد و هموگلوبین خون نوزاد را کاهش دهد. از این رو بهترین راه حل کاهش مصرف قهوه است.

"اما چطور روز را شروع کنم؟ خصوصاً بعد از یک شب طولانی بی خوابی ؟"

آیا سوال شما این است؟ قهوه را به مقدار مناسب مصرف کنید (نه بیشتر از ۲ تا ۳ فنجان در روز). زیرا مقادیر کم کافئین کاملا بی ضرر است.

۲- شکلات:

پیش از این، زمان استراحت به معنای زمان شکلات بود، اما دیگر اینطور نیست و شکلات از جمله غذاهای ممنوع در دوران شیردهی محسوب می شود. شکلات مملو از ماده‌ای به نام تئوبرومین است که اثری مشابه کافئین دارد. اگر احساس می‌کنید که سستی و بی حالی نوزاد شما به علت مصرف شکلات توسط شماست، پس از آن دوری کنید. اما به چه مقدار زیاد گفته می‌شود؟ تنها راه فهمیدن اینکه شما بیش از اندازه کافئین یا تئوبرومین مصرف می‌کنید، مشاهده رفتار نوزاد است. اگر یک مادر بیشتر از ۷۵۰ میلی گرم کافئین یا تئوبرومین در روز مصرف کند، نوزاد او ممکن است رفتارهای غیرعادی و یا بی قراری نشان دهد، علاوه بر آن دچار بی خوابی نیز خواهد بود.

۳- مرکبات:

شاید دور از انتظار باشد اما مرکبات نیز از جمله غذاهای ممنوعه در دوران شیردهی محسوب می شود. مرکبات منبع ویتامین C هستند، اما محتوای اسیدی آنها می‌تواند نوزاد کوچک شما را تحریک کند. دستگاه گوارش نارس آنان تحمل این مواد اسیدی را ندارد. بنابراین منجر به خارش و سوزش نشیمنگاه، بی قراری، تف و آبریزش دهان و غیره می‌شود. البته شما مجبور به حذف کامل میوه‌های ترش و مرکبات نیستید. مصرف روزانه یک تا دو عدد پرتقال یا یک گریپ فروت کاملاً خوب است. اما اگر تصمیم دارید مرکباتی مثل لیمو، گریپ فروت و پرتقال را کاملاً از رژیم غذایی خود کنار بگذارید، میوه‌های غنی از ویتامین C  مثل پاپایا، آناناس، توت فرنگی و انبه یا سبزیجات با برگ سبز را جایگزین آنها کنید.

۴- کلم بروکلی:

آیا دیشب بروکلی خورده‌اید؟ پس اصلاً تعجب نکنید اگر نوزادتان امروز دچار نفخ شکم شده است. سایر غذاهای نفاخ که باید در دوران شیردهی از مصرف آنها خودداری کنید عبارتند از: پیاز، گل کلم، کلم برگ ، گرچه هیچ شواهد علمی برای تایید آن موجود نیست اما تجربیات نشان می دهد که نفخ حاصل از آنها سبب بی قراری شدید نوزاد خواهد شد.

۵- ماهی با جیوه بالا:

اگر شما ماهی با جیوه بالا یا سایر مواد خوراکی که حاوی این عنصر باشد مصرف کنید، جیوه وارد شیر شما می‌شود. مقادیر بالای جیوه در شیر شما می‌تواند بر تکامل عصبی فرزندتان تاثیر بگذارد. براساس گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، "اگر یک مادر شیرده میزان بالایی از غذاهای مملو از جیوه استفاده کند، این ماده می‌تواند از طریق انتقال به شیر مادر و در نتیجه ورود به بدن نوزاد، به رشد او آسیب وارد کند".

می‌توانید به مقدار متعادل و مناسب ماهی مصرف کنید، اما نه بیشتر از دو وعده در هفته و از ماهی حاوی جیوه زیاد اجتناب کنید.

۶- الکل:

الکل می‌تواند از طریق شیردهی از مادر به کودک منتقل شود و بر رشد اعصاب او تاثیر بگذارد. بنابراین بهتر است در طول شیردهی از مصرف الکل اجتناب کنید و از داشتن نوزاد سالم به خود ببالید.

۷- بادام زمینی:

اگر در خانواده‌تان سابقه حساسیت به بادام زمینی دارید، این ماده غذاهای ممنوع در دوران شیردهی برای شما خواهد بود و تا زمان از شیر گرفتن نوزاد شیرخوارتان از مصرف آن خودداری کنید. پروتئین‌های آلرژی زا در بادام زمینی می‌تواند وارد شیر شما شده و سپس به نوزاد برسد. نوزاد ممکن است دچار بثورات پوستی، خس خس یا کهیر شود. خوردن حتی چند عدد بادام زمینی می‌تواند منجر به ورود آلرژن‌ها به شیر مادر در عرض یک تا شش ساعت شود.

مطالعات نشان می‌دهند که احتمال شکل گیری آلرژی نسبت به بادام زمینی برای افرادی که در سنین پایین در معرض این خشکبار قرار گرفته‌اند افزایش می‌یابد.

۸- جعفری و نعناع:

جعفری و نعناع دو نوع سبزی هستند که اگر در مقادیر بالا مصرف شوند، می‌توانند سبب کاهش شیر شما شوند. هر زمان که این سبزی‌ها را مصرف می‌کنید، مقدار شیرتان را ملاحظه کنید، به ویژه وقتی نوزاد شما در دوران جهش رشد قرار دارد، دورانی که بیشتر از معمول نیاز به شیر دارد. در واقع مادران زمانی که می‌خواهند تولید شیر را بعد از شیر گرفتن نوزاد متوقف کنند، اغلب چای نعناع می‌نوشند. گیاه دیگری که تولید شیر مادر را کاهش می‌دهد، مریم گلی است.

۹- لبنیات:

خصوصا در دو ماه اول بعد از تولد نوزاد، لبنیات جزء غذاهای ممنوع در دوران شیردهی است. مصرف یا عدم مصرف لبنیات در دوران شیردهی همیشه برای مادران یک معما و دوراهی بوده است. نوزادان احتمالاً نمی‌توانند شیر گاو را تحمل کنند. هنگامی که مادر شیر یا محصولات لبنی مصرف می‌کند، آلرژن‌ها ممکن است وارد شیر مادر و تحریک نوزاد شوند. اگر پس از مصرف لبنیات علائم استفراغ و کولیک در نوزاد مشاهده شود، به این معنی است که شما باید مصرف این محصولات را برای مدتی متوقف کنید. سایر علائم شامل اگزما، مشکلات پوستی و مشکلات خواب هستند.

نوزادان مبتلا به عدم تحمل لبنیات اغلب علائمی از آلرژی به سویا را نیز نشان می‌دهند. بنابراین بهتر این است که به دنبال انواع لبنیات پرچرب ارگانیک، گوشت و مرغ هایی که در تولید آنها از آنتی بیوتیک، هورمون، مواد شیمیایی یا سموم آفت کش استفاده نشده، باشید.

۱۰- سیر:

از دیگر مواد غذایی ممنوع در دوران شیردهی سیر است. بوی سیر می‌تواند وارد شیر مادر شود! بعضی از نوزادان آن را دوست دارند، برخی هم آن را دوست ندارند. اگر در هنگام شیر خوردن، نوزاد احساس ناراحتی می‌کند، بررسی کنید؛ شاید دلیل آن بوی سیر است. بعضی از شیرخوارها ممکن است وقتی که با بوی تند سیر مواجه می‌شوند، صورتشان را درهم بکشند یا پستان مادر را گاز بگیرند.

۱۱-غذاهای پر ادویه:

غذاهای پر ادویه می‌توانند سبب تحریک بعضی از نوزادان شوند، در حالی که بعضی دیگر از نوزادان دچار مشکلی نمی‌شوند. اندکی فلفل سیاه برای ناراحت کردن بعضی از نوزادان کافی است. آنها برای مدتی طولانی دچار بی قراری می‌شوند. اگر نوزاد شما احساس ناراحتی می‌کند، میزان ادویه‌جات را در غدایتان به حداقل برسانید.

۱۲- گندم:

عدم تحمل گلوتن یک مشکل غذایی شایع است که باعث ایجاد مدفوع خونی، شکم حساس و خستگی و بی قراری می‌شود. همانند سایر غذاها، بهترین راه تشخیص آلرژی، این است که آن را از رژیم غذایی خود حذف کنید. تعدادی از مادران تصمیم می‌گیرند که همه غذاهای مشکل دار معمولی را حذف کنند و به تدریج که نوزاد از شش ماهگی عبور کرد، دوباره آنها را تک به تک وارد رژیم غذایی خود کنند.

۱۳- ذرت:

آلرژی نسبت به ذرت در بین نوزادان و خردسالان شایع است. ذرت باعث بثورات پوستی و ناراحتی در نوزادان می‌شود. اگر مشاهده کردید که کودک شما به ذرت آلرژی دارد، آن را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

۱۴- تخم مرغ یا صدف‌ها:

سابقه خانوادگی آلرژی به یک ماده غذایی خاص، در نوزادان و کودکان ایجاد خطر می‌کند. اگر از افراد درجه یک خانواده کسی به تخم مرغ یا صدف آلرژی دارد، این دو ماده جزء غذاهای ممنوع در دوران شیردهی خواهند بود. آلرژی به تخم مرغ بیشتر به شکل حساسیت به سفیده تخم مرغ بسیار شایع است و معمولا زردی آن مشکلی ایجاد نمی کند.

بعد از خواندن لیست کامل ما در مورد غذاهایی که در هنگام شیردهی باید از مصرف آنها امتناع کنید،  به احتمال زیاد یک پرسش برای شما مطرح می‌شود: "آیا چیزی هست که من بدون نگرانی برای فرزندم بتوانم آن را مصرف کنم؟"

نگران نباشید، لازم نیست که خوردن همه این غذاها را متوقف کنید. فرزند شما فقط می‌تواند به چند مورد از لیست اشاره شده آلرژی داشته باشد، یا ممکن است او اصلا به هیچکدام از آنها آلرژی نداشته باشد!

 بیشتر بدانید:

1- راهکارهایی برای افزایش شیر مادر

2- آموزش نحوه صحیح شیردهی پستانی به نوزاد

3- روش نگهداری و استفاده از شیر دوشیده مادر

4- همه چیز در مورد چگونگی تولید شیر مادر و شیردهی پستانی به نوزاد