molfix-مولفیکس

درمان وزوز گوش در بارداری ، ۵ راه برای درمان وزوز گوش چیست؟

درمان وزوز گوش در بارداری ، ۵ راه برای درمان وزوز گوش چیست؟

وزوز گوش عارضه نسبتا شایعی در میان مادران باردار محسوب می شود و به علل گوناگونی همچون تجمع موم درون گوش، فشار خون بالا، سر درد و ... رخ می دهد. گرچه این عارضه معمولا خطرناک تلقی نمی شود اما به صورت طولانی مدت می تواند برای مادر بسیار آزار دهنده باشد، درصورتی که شما هم به دنبال راه درمان وزوز گوش در بارداری هستید، تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.

آیا وزوز گوش در دوران بارداری عمومیت دارد؟

با توجه به این‌که وزوز گوش تعداد قابل توجهی از مادران باردار را به خود مبتلا می‌کند. گفته می‌شود که وزوز گوش شایع‌ترین نشانه‌ایست که مادران در دوران بارداری تجربه می‌کنند.

اگر قبلا سابقه وزوز گوش، آسیب شنوایی، قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض صدای بلند یا سردرد داشته‌اید، در دوران بارداری خطر ابتلا به این عارضه در شما بیشتر می‌شود. بارداری به خودی‌خود دلیل وزوز گوش نیست اما می‌تواند یک عامل تشدیدکننده باشد.

۵ راه برای درمان وزوز گوش در بارداری

حالا که تمام واقعیات و اطلاعات را می‌دانیم، می‌توانیم بر خلاصی از آن متمرکز شویم. پس از پرسش درباره دلایل بروز وزوز گوش این مهمترین بخش کار ماست. پیدا کردن راه‌حل برای چگونگی پشت سر گذاشتن این عارضه بسیار مهم است، حتی اگر فقط ۹ ماه ادامه داشته باشد.

متاسفانه از آن‌جا که وزوز گوش بیماری نیست، درمانی هم ندارد. ابتدا می‌بایست در صورت امکان دلیل اصلی آن‌را درمان کنید تا این عارضه نیز از بین برود، اما می‌توانید برای تحمل آن راه‌های ساده‌ای را در خانه امتحان کنید.

  • از صداهای بلند دوری کنید

صداهای بلند، مانند ترقه یا موسیقی با حجم بالای صدا می‌تواند فارغ از دلیل اصلی، محرکی برای تمام وزوزهای گوش باشد. سکوت هم به همان اندازه می‌تواند وزوز گوش را بدتر کند، بنابراین برای درمان وزوز گوش در بارداری، سعی کنید در مکان‌هایی با صدای خنثی بمانید.

مهم است تا وقتی وزوز گوش ادامه دارد با گوش خود خوش‌رفتار باشید. هر وقت احساس درد می‌کنید یا زنگ گوش بیشتر می‌شود، ادامه ندهید و سعی کنید از محرک‌ها دور شوید.

  • مکمل‌های روی

در مورد کمبود شنوایی، روی می‌تواند تاثیر وزوز گوش را کاهش بدهد. مکمل‌های دوران بارداری شما حاوی این ماده است و اگر تاکنون مصرف آن‌ها را شروع نکرده‌اید، بهتر است این کار را زودتر انجام بدهید.

مراقبت از بدن و اطمینان از این‌که تمام نیازهایش را در این دوره که جنین را در خود نگه می‌دارد برآورده می‌سازید بسیار مهم است. پزشک بهتر می‌تواند شما را درباره مکمل‌های مورد نیازتان راهنمایی کند.

  • قوانین رژیم غذایی دوران بارداری خود را حتما رعایت کنید.

رژیم غذایی سالم می‌تواند سبب درمان ورور گوش در بارداری شود. اگر ممنوعیات دوران بارداری خود نظیر سیگار کشیدن یا مصرف کافئین را رعایت می‌کنید، پیشاپیش کلی از مسیر را آمده‌اید. دوری از شکر، نمک زیاد و الکل نیز زنگ گوش را کاهش می‌دهد.

اما می‌دانم ویار دوران بارداری چقدر می‌تواند سخت باشد. بنابراین، دفعه بعد که خواستید هله‌هوله بخورید، فقط به این فکر کنید که آن زنگ گوش چقدر می‌تواند آزاردهنده باشد.

  • صدای چندبسامدی (صدای سفید) را همیشه در پس‌زمینه حفظ کنید

به عنوان یک مادر یا مادر آینده، می‌دانید که سکوت در خانه اتفاق نادری است. این برای وزوز گوش می‌تواند عالی باشد.

اما هروقت سکوت محض باشد، احتمالا زنگ گوش شما بیشتر می‌شود که این موضوع گاهی می‌تواند دیوانه‌کننده باشد. داشتن صدای چندبسامدی در پس‌زمینه، پخش موسیقی آرام یا روشن نگاه داشتن یک پنکه می‌تواند به صورت موقت برای درمان وزوز گوش در بارداری باشد. اگر از این ایده‌ها خوش‌تان نمی‌آید، تلویزیون با صدای کم یا باز نگاه داشتن پنجره را امتحان کنید.

  • مراقبه و یوگا

کنار آمدن با زنگ گوش و قبول آن به عنوان یک چیز دائمی در زندگی یا به صورت موقت، بسیار مهم است. هرچند سخت است، اما به من اعتماد کنید، این حس را می‌شناسم، سعی کنید روی زنگ تمرکز نکنید.

مراقبه با آرام کردن جسم و ذهن شما می‌تواند مفید باشد. همچنین می‌تواند عضلات منقبض، سردرد و افسردگی یا عوامل ناشی از استرس را که وزوز گوش را بدتر می‌کند از بین ببرد. اگر نمی‌توانید سکوت را تحمل کنید، هیچ اشکالی ندارد که برای عبور از این روند از صدای چندبسامدی استفاده کنید.

یوگا نیز مانند مراقبه می‌تواند مفید باشد و هر مادر بارداری باید به آن بپردازد. تناسب اندام و فعالیت، حتی با بزرگ‌شدن شکم‌، برای سلامت شما مهم است و می‌تواند مفاصل و ماهیچه‌های شما را آرام و قدرتمند سازد.

یادتان باشد

بارداری می‌تواند بدون هیچ مشکل سلامتی پنهان، وزوز گوش را همراه داشته باشد، بنابراین اگر متوجه صدای زنگ در گوش‌هایتان شدید استرس به خود راه ندهید.

آرامش داشته باشید و توصیه‌هایمان را برای درمان وزوز گوش در بارداری امتحان کنید. اگر وزوز گوش را در دوران بارداری تجربه کرده‌اید خوشحال می‌شویم نکات خود را با ما در میان بگذارید.

 

بیشتر بدانید:

1- درمان و نشانه های عفونت گوش کودکان

2- علت ترشحات زرد رنگ گوش نوزاد (واکس گوش) چیست؟

3- گوش پاک کن عامل آسیب رسان شنوایی کودکان !

4- گرفتگی گوش ها در بارداری، مشکل چیست؟

منبع: momlovesbest 

استدیو عکس فیلیک