The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

تزریق گاز اوزون در بارداری، اوزون تراپی در حاملگی چیست؟

یکی از روش های پزشکی جایگزین که اخیرا مورد توجه قرار گرفته است، اوزون تراپی است که در طی آن پزشکان از اشکال گازی یا مایع اوزون برای درمان شرایط پزشکی و به عنوان یک ضد عفونی کننده موضعی استفاده می کنند. با اینکه کاربردهای مختلفی برای اوزون تراپی ذکر شده است اما در حال حاضر نگرانی هایی در رابطه با ایمنی این روش به وجود آمده و به ویژه در رابطه با اوزون تراپی و تزریق گاز اوزون در بارداری سوالات و ابهاماتی مطرح است که در این مقاله به آن ها پاسخ داده شده است.

اوزون تراپی چیست؟

شاید تا به حال بارها نام اوزون به گوش شما خورده باشد، همان گاز بی رنگی که از سه اتم اکسیژن تشکیل شده است و لایه ای از آن در اتمسفر فوقانی، از زمین در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV) خورشید محافظت می کند. با این حال، در سطح زمین، اوزون یک آلاینده مضر هوا در نظر گرفته شده و هنگامی که یک فرد آن را استنشاق کند، علائمی همچون تحریک ریه و گلو، سرفه و تشدید علائم آسم را تجربه خواهد کرد. اگر این مواجهه برای مدت زمانی طولانی ادامه پیدا کند؛ ممکن است منجر به آسیب ریه شده و حتی در مواردی کشنده باشد.

با وجود همه این ها، از حدود بیش از 100 سال گذشته برخی محققان و پزشکان به این نتیجه رسیدند که اوزون، این گاز پر ماجرا، اگر به صورت تزریقی (تزریق به طور مستقیم به بافت، تزریق به صورت عضلانی و یا تزریق وریدی) یا موضعی مورد استفاده قرار بگیرد، می تواند اثرات درمانی مختلفی در زمینه های پزشکی داشته باشد.

کاربردهای اوزون تراپی

طبق تحقیات انجام شده، اوزون تراپی می تواند عوامل بیماری زایی همچون باکتری ها، ویروس ها و قارچ را غیرفعال ساخته و به علاوه چنین فوایدی را به دبنال داشته باشد:

- تسکین درد و التهاب مفاصل ناشی از آرتریت روماتوئید و آرتروز،

- به دنبال داشتن اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی،

- مقابله با ویروس اچ آی وی (HIV)، هپاتیت و ...،

- ضد عفونی کردن زخم ها،

- جلوگیری از وقوع عفونت در زخم ها،

- تسریع روند بهبودی زخم،

- تقویت سیستم ایمنی بدن،

- مشکل فتق دیسک ستون مهره ها،

- درمان کمردرد و درد گردن،

- کمک به درمان سرطان،

- موثر در مدیریت و کنترل بیماری دیابت،

- کاهش خطر عوارض ناشی از دیابت،

- مقابله با مشکل رسوب در رگ ها (آترواسکلروز) و کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی،

- درمان اختلالات تنفسی با افزایش سطح اکسیژن در بدن و ....

البته تمام این ادعاها به اثبات نرسیده اند و محققان همچنان در حال بررسی اثرات اوزون تراپی بر روی بدن انسان هستند تا هر گونه فواید درمانی بالقوه این روش نوین را شناسایی کنند. به عنوان مثال، اگرچه کاربرد اوزون در مقابل ویروس اچ آی وی در خارج از بدن، موفقیت آمیز بوده است، اما هیچ تحقیقی تا به امروز ایمنی یا اثربخشی آن را در انسان زنده نشان نداده است.

فواید تزریق گاز اوزون در بارداری

در رابطه با اوزون تراپی و تزریق گاز اوزون در بارداری اطلاعات چندانی در دست نیست، اما شاید این سوال در ذهن ایجاد شود که آیا می توان با اوزون تراپی در بارداری از مزیت هایی که در بالا به آن ها اشاره شد، بهره برد؟ به عنوان مثال اگر شما به عنوان مادری باردار از درد و التهاب مفاصل رنج می برید و یا دیسک کمر دارید، آیا می توانید با تزریق گاز اوروزن در بارداری بر این مشکلات غلبه کنید؟!

آیا تزریق گاز اوزون در بارداری بی خطر و ایمن است؟

به صورت کلی تاکنون تحقیقات بسیار کمی در مورد اثربخشی و ایمنی واقعی اوزون درمانی انجام شده است و به همین خاطر اگرچه نتایج حاصل از برخی پژوهش ها از بی خطر و موثر بودن اوزون درمانی حمایت می کنند، اما در مقابل برخی منابع معتبر می گویند که شواهد کافی برای اطلاع از اثربخشی یا ایمنی این روش وجود ندارد. به دلیل همین تناقضات، سازمان های رسمی در حال حاضر استفاده از آن را تایید نمی کنند، تا جایی که در سال 2019، سازمان غذا و دارو (FDA) با انتشار بیانیه ای نسبت به استفاده از اوزون درمانی هشدار داد. بر اساس نظر این سازمان، اوزون در واقع یک گاز سمی است و هیچ کاربرد مفید شناخته شده ای در علم پزشکی ندارد.

در رابطه با مادران باردار نیز همین شرایط صدق کرده و از آنجا که شواهد کافی برای تایید بی خطر بودن این روش وجود ندارد، بنابراین چاره ای نیست جز اینکه بگوییم که خیر، تزریق گاز اوزون در بارداری به هیچ عنوان مجاز نیست.

عوارض جانبی و خطرات تزریق گاز اوزون در بارداری

روش اوزون درمانی، اگرچه روش نوینی است که هنوز جای تحقیق و بررسی دارد، اما با این وجود برخی خطرات و عوارض جانبی ناشی از این روش شناخته شده و به تایید رسیده اند که جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

- سوزش چشم ها، بینی و گلو، سرفه، حالت تهوع، استفراغ و یا حتی سردرد، سرگیجه و تحریک ریه ها و بروز اختلالات تنفسی در صورت استنشاق گاز اوزون،

- بروز علائم خفیف شبه آنفولانزا،

- دردهای عضلانی،

- خطر کبودی، درد یا تورم در محل تزریق،

البته باید در نظر داشته باشید که این عوارض جانبی ناشی از اوزون تراپی، بسته به نوع درمانی که فرد تحت آن قرار می گیرد، می توانند متفاوت باشند. نکته مهم دیگری که باید به آن توجه داشته باشید نیز این است که اطلاعات خاصی در رابطه با عوارض جانبی تزریق گاز اوزون در بارداری و تاثیرات آن بر روی جنین در حال رشد درون رحم در دست نبوده و به همین دلیل استفاده از این روش در مادران باردار ممنوع است.

مطالعه بیشتر:

عوارض و خطرات بیهوشی در بارداری

آیا سزارین با بیهوشی کامل عوارضی برای مادر و نوزاد دارد؟

گاز خنده یا گاز بی دردی در زایمان و فواید و عوارض آن چیست ؟

انوکساپارین در بارداری،آمپول انوکساپارین در بارداری برای چیست؟

?پرسش و پاسخ های تزریق گاز اوزون در بارداری

آیا تزریق گاز اوزون در بارداری مجاز است؟

از انجا که شواهد کافی برای تایید بی خطر بودن این روش وجود ندارد، بنابراین چاره ای نیست جز اینکه بگوییم که خیر، تزریق گاز اوزون در بارداری به هیچ عنوان مجاز نیست.

عوارض جانبی و خطرات تزریق گاز اوزون در بارداری چیست؟

سوزش چشم ها، بینی و گلو، سرفه، حالت تهوع، استفراغ و یا حتی سردرد، سرگیجه و تحریک ریه ها و بروز اختلالات تنفسی در صورت استنشاق گاز اوزون، بروز علائم خفیف شبه آنفولانزا، دردهای عضلانی، خطر کبودی، درد یا تورم در محل تزریق،

کاربردهای اوزون تراپی چیست؟

تسکین درد و التهاب مفاصل ناشی از آرتریت روماتوئید و آرتروز، به دنبال داشتن اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، مقابله با ویروس اچ آی وی (HIV)، هپاتیت و ...، ضد عفونی کردن زخم ها، جلوگیری از وقوع عفونت در زخم ها، تسریع روند بهبودی زخم،

اوزون تراپی چیست؟

تزریق گازی (تزریق به طور مستقیم به بافت، تزریق به صورت عضلانی و یا تزریق وریدی) که می تواند اثرات درمانی مختلفی در زمینه های پزشکی داشته باشد.

منبع: healthline