molfix-مولفیکس

چه زمانی می توانیم از شیردوش برقی استفاده کنیم؟

چه زمانی می توانیم از شیردوش برقی استفاده کنیم؟

احتمالا روزهای ابتدایی شیردهی سخت تر از آن چیزی می گذرد که در دوران بارداری فکر می کردید. نوزادی که گرسنه است و مدام از گرسنگی گریه می کند! سینه هایی که پر از شیر شده و بسیار سنگین هستند اما نمی دانید که چرا جز چند قطره چیزی از آن خارج نمی شود! احتمالا در این زمان به فکر استفاده از شیردوش برقی افتاده اید، شاید هم فکر خوبی باشد. با ما باشید تا برایتان بیشتر توضیح دهیم.

شیردهی از مهمترین جنبه های مادری است. می توانید به طور طبیعی کودک را با شیر مادر تغذیه کنید و یا از شیر دوشهای دستی و برقی کمک بگیرید و یا همه این روشها را به صورت ترکیبی مورد استفاده قرار دهید. در این مقاله به بررسی شیردوش برقی و شیوه های استفاده ایمن از آن و همچنین پاسخ به پرسشهای متداول می پردازیم.

چه موقع از شیردوش برقی استفاده می کنیم؟

ابتدا باید ببینیم شیردوش برقی برای چه کسانی لازم است:

  1. مادرانی که زودتر از موعد زایمان کرده اند

مادرانی که با عوارض دوران بارداری مواجه بوده اند یا زایمان زودرس داشتند، باید از شیردوش برقی استفاده کنند، زیرا نوزاد زودرس به قدری ضعیف است که قدرت مکیدن ندارد.

  1. مادران شاغل

بیشتر مادران بعد از زایمان چند ماهی از مرخصی زایمان استفاده می کنند. اما تعدادی نیز بلافاصله پس از زایمان باید به کار بازگردند. این گروه از مادران ناگزیر باید برای تغذیه کل روز نوزاد شیر بدوشند.

  1. مادرانی که نوزاد دوقلو دارند

برای مادرانی که دوقلو دارند، شیردهی بسیار خسته کننده است. با استفاده از شیردوش برقی شیر بیشتری دوشیده می شود.

  1. مادرانی که مقدار زیادی شیر دارند

برخی از مادران بیش از حد مورد نیاز نوزاد شیر دارند. این دسته نیز می توانند شیر خود را بدوشند و برای استفاده های بعدی ذخیره نمایند.

  1. مادرانی که فرصت زیادی برای شیردوشیدن ندارند

مراقبت از نوزاد برای مادران خانه دار و یا برای آنان که ساعات کاری انعطاف پذیر دارند، به مراتب آسان تر است. اما مادرانی که برنامه کاری فشرده دارند و فرصت چندانی برای دوشیدن شیر ندارند، شدیداً نیازمند شیردوش برقی هستند.

6. مادرانی که سینه های مملو از شیر دارند اما هنوز شیر از پستان ها جاری نشده است

در روزهای ابتدایی بعد از زایمان پستان های مادر شیر زیادی تولید می کند ولی در بسیاری از مادران با وجود پستان های مملو از شیر، فقط چند قطره، آن هم با فشار دادن پستان از آن خارج می شود. علت این مساله بسته بودن مجراهای خروج شیر است که هنوز به علت آنکه سلول های مجاری در مجرا حضور داشته و به دیواره ها چسبیده اند، آلوئول های شیری قادر به خارج کردن محصولات ترشحی نیستند. این مساله که اغلب در مادرانی مشاهده می شود که اولین بار شیردهی را تجربه می کنند، با کمک شیردوش برقی قابل درمان خواهد بود. در این شرایط معمولا قدرت مکیدن نوزاد چند روزه کمتر از آن است که بتواند مجاری پر از سلول را باز کند به همین دلیل مکش بسیار قوی شیر دوش برقی مشکل را حل خواهد کرد.

 شیردوش برقی بهتر است یا دستی؟

در این مورد که شیردوش برقی بهتره یا دستی باید به شما بگوییم، هر نوع شیردوشی مزایا و مضرات خاص خود را دارد و تصمیم گیری در مورد استفاده از آن به اولویت های کاربر بستگی دارد.

برای مادری که نمی توانند وقت زیادی را صرف دوشیدن شیر کنند، نمونه برقی بهتر و از نظر قیمت، بسیار گران تر از نوع دستی است. از سوی دیگر، شیردوش های دستی قابل حمل هستند و می توان آن را به راحتی داخل کیف دستی حمل کرد اما حمل پمپ برقی بیرون از خانه کمی دشوار است.

2- منظور از شیردوشهای برقی دو پمپه چیست؟

شیردوش دو پمپه یعنی اینکه شیردوش دارای دو پمپ است و به کمک آن می توان از هر دو پستان به طور همزمان شیر دوشید.

استفاده از شیردوش برقی به این معناست که کودک می تواند همیشه حتی زمانی که شما بیرون یا سر کار هستید، از شیر مادر تغذیه کند.

 https://parenting.firstcry.com/articles/electric-breast-pumps-pros-cons-and-tips-to-use/

 

بیشتر بدانید:

1- نکات مثبت و منفی استفاده از شیردوش برای شیردهی به نوزاد

2- روش نگهداری و استفاده از شیر دوشیده مادر

3- آیا دوشیدن شیر باعث افزایش شیر مادر می شود؟

4- تاثیرات مثبت شیردهی بر مادر

استدیو عکس فیلیک