The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

سوزش سر دل در اواخر بارداری چگونه درمان می‌شود؟

اکثر بارداران با واژه “سوزش سردل” آشنایی کامل دارند، به ویژه در سه ماهه آخر بارداری که رحم رشد بیشتری کرده و با فشار وارد کردن به معده، اسید معده را به سمت گلوی شما می‌فرستد. این عارضه سوزش سر دل در اواخر بارداری معمولا تا حدی شدت می گیرد که مادر برای درمان آن به متخصص مراجعه خواهد کرد.

 علت سوزش سر دل در ماه آخر بارداری چیست؟

 دریچه مری بانوان‌ باردار بدلیل ترشح هورمون ها، شُل می‌شود و به جای اینکه پس از فرو رفتن مواد غذایی کاملاً بسته شود، کمی باز مانده و به اسید معده اجازه عبور و رسیدن به گلو را می‌دهد. طی دوران بارداری این وضعیت بدتر می‌شود، زیرا هورمون "ریلکسین" که دقیقاً براساس نامش (آرامش‌دهنده) عمل می‌کند، تمامی عضلات را بخاطر آمادگی برای زایمان، شُل می‌کند. این آرامش برای ماهیچه‌های لگنی شما کاملاً مفید است، اما برای بقیه اعضای بدنی شما خیلی مناسب نیست، چراکه بسیاری از نواحی‌ که با زایمان مرتبط نیستند، مثل دریچه مری را نیز شُل خواهد کرد. این عامل علت سوزش سر دل در حاملگی در تمامی دوران بارداری محسوب می شود.

اما علت سوزش سر دل در اواخر بارداری این است که فرزندتان جای زیادی در شکم شما را اشغال می‌کند و با فشار آوردن بر شکم شما، تمامی مواد درون آنرا به سمت بالا هدایت می‌کند. این عارضه معمولاً باعث سوزش سر دل شده و احساس می‌کنید، هنوز غذا در گلوی شماست. برای کاهش عوارض، ضد‌اسیدها مناسب هستند. اما بدانید که این نیز بگذرد و با پایان زایمان این مشکل خود به خود حل می‌شود.

سوزش سر دل در بارداری، نشانه‌های دیگری دارد، چراکه در سوزش سر دل در اواخر بارداری احساس پری شکم وجود ندارد و به جای آن نشانه‌هایی مثل گرفتگی بینی (به علت مواد مخاطی سینوس‌ها) و سرفه‌ای مداوم خواهید داشت. این نشانه‌ها به سادگی با سرماخوردگی، تب یا سینوزیت اشتباه می‌شوند، اما داروهای سرماخوردگی و تب، مشکل را حل نخواهند کرد. گاهی ممکن است آنتی‌بیوتیکِ تجویز شده برای سرماخوردگی، عفونت دیگری که باعث گرفتگی بینی شده است را درمان کند. ولی مشکل اصلی یعنی "ریفلکس" درمان نمی‌شود. خانمی مبتلا به سرفه پیاپی و گرفتگی بینی که پیاپی عفونی می‌شد، می‌گوید: احساس می‌کردم که همیشه سرماخورده هستم. دائماً آنتی‌بیوتیک مصرف می‌کردم که گاهی باعث بر‌طرف‌ شدن عفونت می‌شد، اما از بهبود سرفه خبری نبود. تا زمانی‌که پزشک داروی ضد اسید برای من تجویز کرد و مشکل من برطرف شد. من دچار واکنش خاموش شده بودم و تمامی مشکلات به دلیل آن بود، اما اطلاعی از وجود آن نداشتم. 

سوزش سر دل کجاست؟

اگر هنوز این عارضه را تجربه نکرده اید ممکن است بپرسید که سوزش سر دل کجاست، این احساس سوزش در محلی پشت استخوان جناق سینه حس می شود و می تواند منجر به بروز دردی شود که به سمت کمر مادر فشار وارد میکند.

سوزش سر دل در اواخر بارداری چگونه درمان می‌شود؟

اگر دچار گرفتگی بینی یا سرفه‌ی پیاپی هستید و آنتی‌بیوتیک مشکل شما را درمان نمی‌کند، می‌توانید با ایجاد تغییراتی جزئی در روش زندگیتان، این مشکل را حل کنید.

  • از مصرف برخی از خوراکی‌ها، نوشابه‌ها و وعده‌ای بزرگ پرهیز کنید:

برای بهبود سوزش سر دل در ماه نهم بارداری، رژیم غذایی خود را اصلاح کنید. از مصرف قرص نعناع، گوجه فرنگی، شکلات، خوراکی‌های چرب و پرادویه، آب‌میوه‌ها، نوشیدنی داغ، قهوه و نوشابه‌های الکلی پرهیز کنید. همچنین اگر پس از میل‌ کردن یک وعده‌ غذایی کامل، نشانه‌ها شدت می‌یابند، آن را به وعده‌های کوچک‌تر تبدیل کنید. علاوه براین، مطمئن شوید که هشت لیوان آب در روز می‌نوشید. زیرا ممکن است، سوزش سردل نشانه‌ای از کمبود آب بدنی باشد.

  • سیگار را ترک کنید:

اگر در دوران بارداری به دلیلی قانع کننده برای ترک سیگار نیاز دارید، این همان علت است. مواد شیمیایی موجود در سیگار‌، ماهیچه دریچه مری را سُست کرده و احتمال بیشتری برای برگشت اسید معده (ریفلاکس) وجود خواهد داشت.

  • بی‌حرکت بمانید:

دراز کشیدن و یا خم شدن به سمت جلو، آنهم به دفعات زیاد، باعث بروز ریفلاکس می‌شود. همچنین، نشستن نادرست و قوز کردن نیز فشار زیادی به شکم شما وارد می‌کند.

  • گرسنه به رختخواب بروید:

 برای بهبود سوزش سر دل در اواخر بارداری سعی کنید تا سه ساعت پیش از رفتن به بستر، از خوردن پرهیز کنید و حداقل دوساعت پیش از رفتن به رختخواب مایعات ننوشید. اگر قسمت بالایی تخت خود را 10 تا پانزده سانتی‌متر از سطح زمین بالاتر بیاورید، باعث می‌شود جاذبه زمین از بازگشت اسید معده جلوگیری کند.

اگر تغییر شیوه زندگی کمکی نکرد، از ضداسید استفاده کنید. درصورت شدت بیماری، معمولاً دارویی تجویز می‌شود که از تولید بیش از اندازه‌ی اسید معده پیشگیری ‌کند، اما قبل از استفاده از دارو، حتماً این مسئله را با پزشک خود در میان بگذارید.

 

مطالعه بیشتر:

1- 11 روش برای کاهش درد و درمان سوزش سر دل یا رفلاکس اسید معده

2- سوزش سر دل در زمان شیردهی، از علت تا درمان

3- 7 درمان گیاهی و خانگی سوزش سر دل یا رفلاکس اسید معده در بارداری

4- سوزش سر دل صبحگاهی و درمان آن چگونه است؟