The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

عوارض و خطرات بارداری دوقلویی برای مادر چیست؟

بارداری دوقلویی با برخی خطرات مضاعف همراه است اما میزان این خطرات به حدی که فکر می‌‌کنید بالا نیست. تمامی بارداری‌های دوقلویی "پرخطر" طبقه بندی نمی‌شوند. در عین حال می‌توان از بروز بسیاری از این عوارض جلوگیری کرد. اگر قصد دارید دوقلو باردار شوید در این مقاله درمورد خطرات بارداری دوقلویی برای مادر گفت و گو کرده و به مواردی اشاره می‌کنیم که بهتر است در رابطه با آن اطلاعات کافی داشته باشید.

خطرات بارداری دوقلویی برای مادران

نه همه! اما برخی از بارداری های دوقلویی با خطرات و عوارضی برای مادر همراه است ازجمله:

1- پره اکلامپسی

پره اکلامپسی نوعی عارضه بارداری است که در آن فشار خون مادر بالا می‌رود و از مهمترین خطرات بارداری دوقلویی محسوب می شود. هر زن بارداری می‌‌تواند به پره اكلامپسی مبتلا شود اما این عارضه در بارداری‌های چندقلویی شایع تر است. جفت بیشتر و هورمون‌های اضافی تولیدی منجر به فشار خون بالا و پره اکلامپسی می‌شوند. این بیماری 15 تا 20 درصد از مادران با بارداری دوقلویی را درگیر می‌‌کند. پره اکلامپسی اگر درمان نشود می‌‌تواند برای مادر خطرناک بوده و باعث تشنج و زایمان زودرس شود. اما با کمک نظارت و مراقبت‌های دوران بارداری می‌توان آن را درمان کرد.

• برای کاهش خطر چه باید کرد؟

هیچ راهی برای جلوگیری از پره اکلامپسی وجود ندارد، اما مهم است که مادر مراقبت‌های دوران بارداری را زود شروع کرده و آن به طور منظم ادامه دهد. پزشک فشار خون خانم باردار را با دقت کنترل می‌‌کند، بنابراین اگر به پره اکلامپسی مبتلا شود، می‌‌تواند سریعاً آن را درمان کند. برای درمان به موقع در صورت بروز هر یک از علائم زیر، فوراً با پزشک تماس بگیرید:

• تورم دست و صورت یا ناحیه اطراف چشم

• افزایش ناگهانی وزن در طی یک یا دو روز

• مشکلات بینایی یا سردرد

• افزایش ضربان قلب

2- دیابت بارداری

مادرانی که دو یا چند قلو باردارند قند خون‌شان در دوران بارداری بالاست. علت بروز دیابت حاملگی مشخص نیست اما به نظر می‌رسد هورمون‌های بارداری در این میان دخیل باشند. هورمون‌ها توانایی برخی از اعضای بدن مادر در استفاده از انسولین را مختل کرده و به سلول‌ها کمک می‌‌کنند با جذب قندهای موجود در جریان خون، مواد غذایی را به انرژی تبدیل کنند. دیابت حاملگی سبب افزایش وزن هنگام تولد نوزاد شده و در صورت عدم تشخیص خطر عوارض زایمان را افزایش می‌دهد. خوشبختانه، رژیم غذایی معمولاً می‌‌تواند دیابت حاملگی را کنترل یا حتی از آن پیشگیری کند، اگرچه ممکن است برخی از خانم‌ها به انسولین اضافی احتیاج داشته باشند.

  • برای کاهش عوارض چه می‌توان کرد؟

انجام آزمایش غربالگری، ورزش در دوران بارداری و پیروی از یک رژیم غذایی مناسب می‌تواند از این موضوع پیشگیری کند.

3- اختلالات جفت

احتمال بروز اختلالاتی نظیر جفت سر راهی و پارگی جفت (جدا شدن زودرس جفت از دیواره رحم) در زنانی که چندقلو باردارند بیشتر است. نظارت دقیق در دوران بارداری می‌‌تواند از بروز این اختلال و عوارض بعد از آن پیشگیری کند.

• برای کاهش خطر چه می‌توان کرد؟

بررسی‌های منظم در دوران بارداری می‌‌تواند هرگونه اختلال جفت را تشخیص داده و برای جلوگیری از عوارض بیشتر اقدامات لازم را انجام دهد.

عوارض بارداری دوقلویی از طریق IVF

از آنجا که IVF پرهزینه است اغلب دو یا چند تخمک بارور به رحم زنان منتقل می‌شود تا احتمال بارداری بالاتر رود. در اکثر موارد تنها یک جنین زنده می‌ماند اما گاهی اوقات همه جنین‌های منتقل شده زنده می‌‌مانند و خانم بارداری دو یا چندقلویی را تجربه می‌کند. عوارض بارداری‌های چندقلویی در این زنان مشابه دیگر خانم‌هاست.

1- افسردگی پس از زایمان

برخی مطالعات تحقیقاتی نشان داده است زنانی كه از فنآوری‌های تولید مثل IVF استفاده می‌کنند بیش از دیگر زنان در معرض ابتلا به افسردگی پس از زایمان هستند. دیگر مطالعات نیز از احتمال بیشتر افسردگی در مادرانی پرده برداشته است که چندقلو باردارند. در رابطه با دلیل این موضوع هنوز اطلاعاتی در دسترس نیست.

• برای کاهش عوارض چه می‌توان کرد؟

در صورت احساس هرگونه علائم افسردگی پس از زایمان، مانند غم و اندوه شدید یا اضطراب بعد از زایمان، با مشاور صحبت کنید. در حالی که برخی از این موارد طبیعی است، احساسات بیش از حد که باعث اختلال در عملکرد روزانه مادر شود نیاز به مشاوره با پزشک و دریافت درمان مناسب دارد.

عوارض احتمالی هنگام زایمان دوقلوها

در بارداری دوقلویی، زایمان کمی پیچیده تر و احتمال بروز اختلالات بالاتر است. در اینجا به برخی از این دست مسایل اشاره می‌کنیم:

- زایمان سزارین اجباری: از دیگر خطرات بارداری دوقلویی افزایش احتمال سزارین به عنوان یک جراحی شکمی است. بسیاری از مادرانی که دوقلو باردارند می‌توانند زایمان واژینال موفقی داشته باشند اما احتمال بروز اختلال طی زایمان و در نتیجه نیاز به انجام سزارین نیز بالاست. روش زایمان بستگی به موقعیت، سلامتی و وزن هر جنین و پیشرفت زایمان دارد. برخی شرایط خاص مانند پره اکلامپسی ممکن است احتمال نیاز به انجام سزارین زودهنگام و غیرمترقبه را ایجاد کند.

- زایمان ترکیبی: در موارد نادر ممکن است نوزاد اول به روش زایمان طبیعی و نوزاد دوم به روش سزارین متولد شود. این کار معمولاً فقط در مواقع اضطراری مانند قطع جفت یا افتادگی بند ناف انجام می‌‌شود. زایمان ترکیبی ترسناک است اما در شرایط خاص می‌تواند جان نوزاد را نجات دهد.

حال که عوارض و خطرات بارداری دوقلویی برای مادر و نیز حین زایمان را می دانید، قبل از هرتصمیمی مبنی بر تحریک تخمک گذاری و القای بارداری دوقلویی ابتدا با متخصص گفت و گو کنید.

 

بیشتر بدانید:

1- مراقبت های بارداری دوقلویی و توصیه‌های مهم در این مورد

2- عوارض بارداری دوقلویی یا چندقلویی

3- روش صحیح خوابیدن در بارداری دوقلویی و چندقلویی

4- علت و انواع بارداری دوقلویی یا چندقلویی

منبع: whattoexpect