The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

نشانه های کم بودن شیر مادر و برای افزایش شیر مادر چه کنیم؟

دوران شیردهی معمولا برای بانوان خصوصا افرادی که اولین بار طعم شیرین مادر شدن را می چشند با نگرانی ها و استرس هایی همراه است که یکی از شایع ترین آنها ترس از کم بودن شیر مادر و سیر نشدن نوزاد است. در ادامه این مقاله نشانه های کم بودن شیر مادر را برای شما شرح می دهیم تا بدانید که آیا گریه های بی امان نوزاد شما از سر گرسنگی است یا مشکل دیگری وجود دارد.

نشانه های کم بودن شیر مادر برای نوزاد

اکثر مادران در مورد میزان تولید شیر خود نگران هستند و نمی دانند که آیا به اندازه کافی شیر تولید می کنند یا خیر. گذشته از همه اینها، مقدار شیری که به دهان کودک می رود را واقعا نمی توان اندازه گیری کرد در نتیجه دانستن نشانه های کم بودن شیر مادر و همچنین نشانه های کافی بودن شیر مادر می تواند استرس شما را کم کند.

نشانه های کم بودن شیر مادر، از کجا بفهمیم شیرمان کافی است؟

ازجمله مهمترین علائم کم بودن شیر مادر برای نوزاد وزن نگرفتن کافی است. درواقع بهترین شاخصی که می توان با آن تشخیص داد میزان تولید شیر مادر مناسب است یا نه، بررسی وزن نوزاد است. شما باید کودک خود را به طور مرتب نزد پزشک ببرید و او را وزن کنید تا پزشک بتواند تأیید کند که آیا رشد و نمو کودکتان پیشرفت دارد یا خیر. با این وجود، مقداری كاهش وزن بلافاصله پس از تولد، برای نوزادان امری معمول است. این مساله در پنج یا شش روز اول پس از تولد برطرف می شود. تا چهارده روز پس از تولد، کودک شما باید به وزن هنگام تولد برگردد.

اگر در مورد میزان تولید شیر سینه هایتان نگران هستید، به دنبال نشانه های کافی بودن شیر مادر باشید تا مطمئن شوید که به اندازه کافی شیر تولید می‌کنید:

• شیردهی برای شما راحت و بدون درد است.

• کودک شما دوست دارد غالباً شیر بخورد. شیر مادر به سرعت هضم می شود و نوزاد شما اغلب می خواهد مجددا شیر بخورد. این بدان معنی نیست که شما شیر کافی تولید نمی کنید. اکثر نوزادان در فواصل 1.5 تا 2 ساعته از شیر مادر تغذیه می کنند و یا در طی 24 ساعت حداقل برای 8 تا 12 بار شیر می خورند.

• سینه های شما بعد از هر بار شیردهی، نرم تر و خالی تر می شوند. توجه کنید که ازجمله نشانه های کم شدن شیر مادر پر و سفت نبودن آنها قبل از شیردهی است.

• شما می توانید بلع و قورت دادن شیر را توسط نوزاد، در حالی که شیر می خورد، تماشا کنید.

• کودک شما می خواهد بعد از اتمام شیردهی، پستان را به تنهایی از دهان خود خارج کند.

• کودک شما در مدت زمان 24 ساعت حداقل 8 بار ادرار می کند. مدفوع به رنگ زرد روشن و همراه با مقداری تکه های کوچک خواهد بود. نوزادانی که فقط با شیر مادر تغذیه می شوند، می توانند چند بار در روز یا فقط یک دفعه در طی هفت روز، مدفوع کنند. هر دو وضعیت طبیعی تلقی می شوند و نباید نگران این موضوع باشید.

• همچنین این بسیار مهم است که چک کنید که آیا نوزاد به درستی با سینه شما چفت شده یا نه و همچنین به مکث هایی که نوزاد بین هر بار تغذیه می کند نیز توجه داشته باشید. نگاه کردن به چهره کودکتان می تواند به شما کمک کند تا بتوانید ارزیابی کنید که معده او پر شده است یا خیر.

توجه داشته باشید که موارد زیر نشانه های کم بودن شیر مادر نیست:

• شیرخوردن همراه با کج خلقی و بدقلقلی در شب.

• کاهش مدت زمان هر نوبت شیر خوردن.

• افزایش تعداد دفعات شیردهی.

• هیچ گونه نشتی از سینه های شما وجود ندارد.

• وقتی که شیر را می دوشید، شیر کمی از سینه ها خارج شده یا هیچ شیری ندارید.

برای افزایش شیر مادر چه کنیم؟

این بسیار مهم است که نوزاد شما به روش درست تغذیه کند. اگر نوزاد قادر به چفت شدن با نوک پستان نباشد یا در وضعیت اشتباه و نامناسبی قرار داشته باشد، شیر خوردن برای او سخت خواهد شد. سایر مشکلات آناتومیکی (ساختاری) نیز می توانند منجر به تغذیه نادرست شوند. بسیار مهم است که شیر در حین تغذیه از پستان خارج شود، تا از تولید کافی شیر مادر اطمینان حاصل شود. اگر کودک شما قادر به انجام این کار نیست، پس باید با کمک دست هایتان به او برای این کار و خروج شیر از سینه ها کمک کنید.

• شیردهی به طور مکرر باعث می شود، شیر به درستی از پستان ها خارج شود. شما باید به نوزاد خود به هر مدت زمانی که می‌خواهد و با فواصل 1.5 تا 2 ساعته شیر بدهید.

• از هر دو سینه شیردهی را انجام دهید. یعنی بعد از اینکه تغذیه از یک سینه به پایان رسید، سینه دیگر را پیشنهاد دهید.

• از پستانک و شیشه شیر استفاده نکنید، زیرا این امر می تواند منجر به سردرگمی نوزاد و نگرفتن نوک پستان شود. این بدان معناست که اگر کودک شما از شیشه شیر استفاده کند، ممکن است دیگر نتواند به خوبی با سینه شما چفت شده و این کار برایش مشکل باشد. شما باید به نوزادتان فقط از شیر خودتان بدهید و از دادن هر نوع غذای دیگری به او تا 6 ماهگی خودداری کنید.

• مراقب خودتان باشید. مطمئن شوید که رژیم غذاییتان سالم است، به میزان زیاد و کافی مایعات بنوشید، به اندازه کافی بخوابید و سعی کنید زیاد نگران نشوید.

• می توانید از پمپ برای دوشیدن شیر استفاده کنید تا مطمئن شوید شیر از پستان خارج می شود. بهترین راه برای اطمینان از افزایش تولید شیر سینه ها، تحریک شیر از پستان است.

استرس در هنگام شیردهی

استرس یکی از دلایل اصلی تولید کم شیر مادر است. اگر از افسردگی پس از زایمان رنج می برید، این مساله می تواند به مشکلات شما بیفزاید. در این حالت به شما توصیه می شود که از یک متخصص بهداشت روان کمک بگیرید. جدا از درخواست کمک حرفه ای، حفظ و نگه داشتن خطوط ارتباطی با شریک زندگی، مراقبان و پزشکان زندگی شما را بسیار آسان تر می کند. همچنین بسیار توصیه می شود که مراقبه را امتحان کرده و فعالیت هایی را پیدا کنید که باعث آرامش شما می شوند.

به یاد داشته باشید، هنگام برنامه ریزی برای یک رژیم غذایی در راستای تحریک تولید شیر، باید این نکته را نیز در نظر بگیرید که بدن شما نیازهای دیگری نیز دارد. این بسیار ضروری است که یک رژیم غذایی سالم و متعادل همراه با عناصر مختلف داشته باشید تا به تقویت شیردهی کمک کند. کل رژیم غذایی شما نباید فقط روی افزایش شیر مادر تمرکز داشته باشد. اطمینان حاصل کنید که مرتباً با پزشکتان در مورد سلامتی خود صحبت می کنید و به دنبال کمک یک متخصص تغذیه باشید تا به شما در تهیه یک برنامه غذایی کمک کند که تمام نیازهای شما را برآورده می سازد. به علاوه ایجاد تغییر در رژیم غذایی، تنها کاری نیست که باید انجام دهید. پزشکان توصیه می کنند برای کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و کمک به بهبود گردش خون، روزانه حداقل 30 دقیقه ورزش را در برنامه خود بگنجانید.

دریافت حمایت از جانب شریک زندگی و سایر اعضای خانواده به شما کمک می کند تا دوران شیردهی را به راحتی سپری کرده و بگذارنید. توصیه می شود تا 6 ماهگی کودک خود را به طور انحصاری از شیر مادر تغذیه کنید و تا 2 سالگی به او شیر دهید. اگر بازهم درمورد نشانه های کم بودن شیر مادر نگران هستید، حتما موضوع را با یک متخصص شیردهی درمیان بگذارید.

بیشتر بدانید:

1- راهکارهایی برای افزایش شیر مادر

2- برای افزایش شیر مادر چه بخوریم ؟

3- چه چیزهایی شیر مادر را مقوی می کند و افزایش می دهد؟

4- غذاهای مفید در دوران شیردهی برای تغذیه مادر کدام است؟

?پرسش و پاسخ های نشانه های کم بودن شیر مادر

مهمترین علامت کم بودم شیر مادر چیست؟

ازجمله مهمترین علائم کم بودن شیر مادر برای نوزاد وزن نگرفتن کافی است. درواقع بهترین شاخصی که می توان با آن تشخیص داد میزان تولید شیر مادر مناسب است یا نه، بررسی وزن نوزاد است. شما باید کودک خود را به طور مرتب نزد پزشک ببرید و او را وزن کنید تا پزشک بتواند تأیید کند که آیا رشد و نمو کودکتان پیشرفت دارد یا خیر.

در هفته اول بعد از تولد وزن نوزادم کم شده، آیا این نشان می دهد که شیرم کم است؟

خیر. مقداری كاهش وزن بلافاصله پس از تولد، برای نوزادان امری معمول است. این مساله در پنج یا شش روز اول پس از تولد برطرف می شود. تا چهارده روز پس از تولد، کودک شما باید به وزن هنگام تولد برگردد.

نوزادم هر ساعت گرسنه است و شیر می خواهد، آیا این مساله نشان دهنده کم بودن شیر و سیر نشدن نوزاد است؟

خیر. نوزاد شما دوست دارد غالباً شیر بخورد. شیر مادر به سرعت هضم می شود و نوزاد شما اغلب می خواهد مجددا شیر بخورد. این بدان معنی نیست که شما شیر کافی تولید نمی کنید. اکثر نوزادان در فواصل 1.5 تا 2 ساعته از شیر مادر تغذیه می کنند و یا در طی 24 ساعت حداقل برای 8 تا 12 بار شیر می خورند

آیا استرس شیر مادر را کم می کند؟

بله. استرس یکی از دلایل اصلی تولید کم شیر مادر است. اگر از افسردگی پس از زایمان رنج می برید، این مساله می تواند به مشکلات شما بیفزاید. در این حالت به شما توصیه می شود که از یک متخصص بهداشت روان کمک بگیرید. جدا از درخواست کمک حرفه ای، حفظ و نگه داشتن خطوط ارتباطی با شریک زندگی، مراقبان و پزشکان زندگی شما را بسیار آسان تر می کند. همچنین بسیار توصیه می شود که مراقبه را امتحان کرده و فعالیت هایی را پیدا کنید که باعث آرامش شما می شوند.

منبع: parenting.firstcry