The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

آیا شیر دادن با شیشه باعث می شود نوزاد سینه مادر را نگیرد؟ سردرگمی نوک پستان

برای مادران شیرده، اینکه راحت بتوانند هر وقت که می خواهند کودک را با شیشه شیر بدهند و دوباره به شیر مادر برگردند، مانند یک رویاست. اگر شرایط اینطور پیش می رفت، خیلی از کارها مانند شام بیرون، بازگشت به محل کار یا دوش گرفتن، خیلی راحت تر می شد. اگر در آرزوی تحقق این امر هستید، حتماً دلواپسی هایی مانند اینکه اگر نوزاد در شیرخوردن با شیشه مشکل داشته باشد، اگر بعد از تجربه شیرخوردن با بطری، دیگر از شیر مادر تغذیه نکند و یا اینکه دچار سردرگمی نوک پستان شود، ذهنتان را مشغول کرده است.

خوشبختانه لازم نیست زیاد نگران باشید. اکثر نوزادان با شیر خوردن از شیشه و برگشتن به سینه مشکلی ندارند. اما شیرخوردن از پستان یک رفتار آموخته شده است بنابراین توصیه می شود تا زمانی که هم مادر و هم شیرخوار به طور کامل به این مهارت دست نیافته اند، از تغذیه نوزاد با بطری خودداری کنید. در این مقاله به طور خاص، درباره سردرگمی نوک پستان و راه های جلوگیری از آن گفتگو می کنیم.

سردرگمی نوک پستان چیست؟

سردرگمی نوک پستان یک اصطلاح گسترده است و به شرایط نوزادی گفته می شود که از شیر خوردن با شیشه امتناع می کند یا سعی دارد به همان شکلی که از شیشه شیر می خورد، پستان مادر به دهان بگیرد. در شیرمادر، نوزاد باید هماهنگی دهان و فک داشته باشد. در واقع ، این حرکات منحصر به شیرخوردن از پستان مادر است و اگرچه این عمل برای نوزاد خیلی ساده جلوه می کند اما کارهای زیادی در حال انجام است.

بر اساس مقالات علمی معتبر، شیرخوردن از پستان مادر با مکانیسم خاصی همراه است:

• برای اینکه نوزاد سینه را به درستی بگیرد، دهان خود را کاملاً باز می کند تا نوک سینه و قسمت بزرگی از هاله قهوه ای وارد دهانش شوند.

• نوزاد با استفاده از زبان و فک پایینی خود، دو کار به طور همزمان انجام می دهد، بافت سینه را در برابر سقف دهان نگه دارد و بین نوک سینه و هاله قهوه ای یک حفره ایجاد کند.

• لثه های نوزاد هاله قهوه ای پستان مادر را فشرده کرده و زبان آنها از جلو به عقب به طور موزون حرکت می دهد تا شیر خارج شود.

شیرخوردن از شیشه به تکنیک مشابه نیاز ندارد. شیر فقط به دلیل جاذبه، بدون این که نوزاد کاری انجام دهد، جاری می شود.

وقتی نوزاد از شیشه شیر می خورد:

• مجبور نیست دهانش را کاملاً باز کند یا دهانش را دور پستانک قفل نماید.

• نیازی به کشیدن نوک پستانک به دهان نیست و زبان برای خارج کردن شیر به عقب و جلو حرکت نمی کند.

• می تواند فقط با لب یا "لثه" پستانک را بمکند.

• اگر شیر خیلی سریع جاری شود، شیرخوار می تواند با فشار دادن زبان خود به بالا و جلو آن را متوقف کند.

علائم سردرگمی نوک پستان چیست؟

تلاش نوزاد برای شیرخوردن از سینه به همان شکلی که از شیشه شیر می خورد، با نشانه های زیر همراه است:

• هنگام مکیدن، زبان خود را به بالا فشار می دهد که باعث خارج شدن نوک سینه از دهان می شود.

• دهان را به اندازه کافی باز نمی کنند. در این حالت شیرخوار، سیر زیادی نمی خورد و نوک سینه های مادر درد زیادی دارد.

• وقتی شیر مادر فوراً خارج نمی شود، نوزاد کلافه می شود. تحریک رفلاکس ترشح شیر از پستان، معمولاً یک یا دو دقیقه بعد از مکیدن انجام می شود. مورد آخر می تواند برای شیرخواران بزرگتر، مشکل آفرین باشد و یکی از شرایطی است که نوزاد بعد از تغییر برنامه، دوباره به سادگی به شیر مادر باز نمی گردد. فاصله طولانی بین شیردهی می تواند موجب کاهش شیر مادر شود. گاهی نوزاد دسترسی فوری و آسان به شیشه شیر را ترجیح می دهد.

چگونه از سر درگمی نوک پستان جلوگیری کنیم؟

بهترین راه برای جلوگیری از سردرگمی نوک پستان این است که صبر کنیم شیرخوار به درستی پستان مادر را بگیرد و به آن عادت کند، این معمولاً بین چهار تا شش هفته طول می کشد. بعد از این مدت می توانیم او را با شیشه شیر تغذیه کنیم. البته دادن پستانک در این مدت اشکالی ندارد، اما بهتر است حدود 3 هفته منتظر بمانید تا شیر مادر به اندازه کافی برسد و نوزاد به خوبی وزن بگیرد. در صورتی که فرزند شما، بعد از شیرخوردن با شیشه، نمی تواند به پستان مادر بازگردد، موارد زیر را امتحان کنید:

• در صورت امکان به تغذیه با شیر مادر ادامه دهید. اگر ممکن نیست، سعی کنید تا جایی که می توانید وعده های شیر با شیشه را فقط به زمانی محدود کنید که کنار نوزاد نیستید.

• برای آسودگی خودتان و شیرخوار، مطمئن شوید که از تکنیک های مناسب شیردهی استفاده می کنید.

• اگر فکر می کنید، شیر مادر به راحتی به نوزاد نمی رسد و شیرخوار کلافه شده است، با دوشیدن شیر قبل از شیردهی، رفلاکس خارج شدن شیر را جلو بیاندازید.

• منتظر نمانید تا کودک برای شیرخوردن بدقلقی کند. در زمان بندی مناسب به او شیر بدهید تا هر دو به اندازه کافی حوصله داشته باشید.

اگر فرزند من سینه مادر را نگیرد، چه می شود؟

در مورد نوزادان بزرگتر که شیشه شیر را به پستان ترجیح می دهند، بهتر است مقداری از شیر خود را بدوشید و در شیشه شیر نگه دارید تا وقتی که از شیرخوار دور هستید، بتواند از آن تغذیه کند. وقتی با هم هستید، زمانی را برای تقویت رابطه شیردهی اختصاص دهید. هنگامی که با کودک در منزل هستید، بیشتر به او شیر بدهید و شیر داخل شیشه شیر را برای زمانی نگه دارید که از او دور هستید.

اگرشیرخوار شیشه شیر را پس بزند، چه باید کرد؟

اگر کودک به طور کلی از شیر خوردن با شیشه امتناع کند، می توانید چند راهکار را امتحان کنید. ببینید آیا همسرتان یا پدربزرگ یا مادربزرگ کودک می توانند به او با شیشه شیر بدهند. اگر مشکل حل نشد، کاری کنید وعده های شیردهی با شیشه شیر با استرس کمی همراه باشد.

روحیه شوخی و بازیگوشی را حفظ کنید تا شیرخوار احساس امنیت کند. تا جایی که می توانید ادای شیرمادر را دربیاورید. نوازش و تماس چشمی زیادی با فرزندتان برقرار سازید. می توانید حین شیرخوردن نوزاد با شیشه، جهت نوزاد را تغییر دهید. اگر کودک ناراحت شد، به او استراحت بدهید.

با انواع مختلف پستانک آزمایش کنید. سرشیشه ای برای نوزاد انتخاب کنید که شیر کافی از آن عبور کند و نوزاد به سمت آن تمایل داشته باشد. هنگامی که کودک با شیشه شیر آشنا می شود و آن را به عنوان روشی برای تغذیه می پذیرد، به زودی به این روش عادت کرده و با این ایده همراه می شود. اگر برای شیردهی با شیشه شیر یا پستان مشکل دارید، از مشاور یا کارشناس بهداشت مشورت کنید. ماما می تواند در حل مشکل سردرگمی نوک پستان به شما کمک کند.

مطالعه بیشتر:

چه موقع باید نوزاد را با شیشه شیر آشنا کرد؟

نگرفتن سینه مادر توسط نوزاد به چه علت است؟

چیکار کنم نوزادم سینمو بگیره و سردرگمی پستان چیست؟

علت تیر کشیدن پستان ها در شیردهی چیست و چه باید کرد؟

?پرسش و پاسخ های سردرگمی نوک پستان

علائم سردرگمی نوک پستان چیست؟

تلاش نوزاد برای شیرخوردن از سینه به همان شکلی که از شیشه شیر می خورد، با نشانه های زیر همراه است: • هنگام مکیدن، زبان خود را به بالا فشار می دهد که باعث خارج شدن نوک سینه از دهان می شود. • دهان را به اندازه کافی باز نمی کنند. در این حالت شیرخوار، سیر زیادی نمی خورد و نوک سینه های مادر درد زیادی دارد.

به نوزادم شیشه دادم، چرا دوباره سینمو نمیگیره؟

وقتی شیر مادر فوراً خارج نمی شود، نوزاد کلافه می شود. تحریک رفلاکس ترشح شیر از پستان، معمولاً یک یا دو دقیقه بعد از مکیدن انجام می شود. مورد آخر می تواند برای شیرخواران بزرگتر، مشکل آفرین باشد و یکی از شرایطی است که نوزاد بعد از تغییر برنامه، دوباره به سادگی به شیر مادر باز نمی گردد.

چگونه از سر درگمی نوک پستان جلوگیری کنیم؟

بهترین راه برای جلوگیری از سردرگمی نوک پستان این است که صبر کنیم شیرخوار به درستی پستان مادر را بگیرد و به آن عادت کند، این معمولاً بین چهار تا شش هفته طول می کشد. بعد از این مدت می توانیم او را با شیشه شیر تغذیه کنیم.

اگر فرزند من سینه مادر را نگیرد، چه می شود؟

در مورد نوزادان بزرگتر که شیشه شیر را به پستان ترجیح می دهند، بهتر است مقدار از شیر خود را بدوشید و در شیشه شیر نگه دارید تا وقتی که از شیرخوار دور هستید، بتواند از آن تغذیه کند. وقتی با هم هستید، زمانی را برای تقویت رابطه شیردهی اختصاص دهید. هنگامی که با کودک در منزل هستید، بیشتر به او شیر بدهید و شیر داخل شیشه شیر را برای زمانی نگه دارید که از او دور هستید.

منبع: healthline