The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

زالو درمانی در بارداری چه فواید یا عوارضی دارد؟

اگرچه زالو درمانی چندین سال است در ایران به سمت فراموشی رفته است اما در بسیاری از کشورهای جهان از جمله اروپا با هدف بهبود جریان خون و درمان بسیاری از بیماری ها رو به گسترش است و استقبال زیادی از آن می شود. با وجود قدمت این روش درمانی، هنوز هم سوالات زیادی در این حوزه وجود دارد، از جمله اینکه زالو درمانی در بارداری چه فواید یا عوارضی دارد و آیا اصلا زالو درمانی در بارداری مجاز است؟ با ما همراه شوید تا پاسخ این سوال را پیدا کنید.

همه چیز در مورد زالو درمانی

زالو (Leech)، از دسته کرم های انگلی یا شکارچی بوده که دارای بدنی نرم، عضلانی و در عین حال قطعه قطعه است و بنابراین می تواند به راحت کش آمده و منقبض شود. تاکنون بیش از صدها نوع زالو در سرتاسر جهان شده است که اکثر آن ها در زیستگاه های آب شیرین زندگی می کنند و به دلیل وجود آرواره های قوی، خونخوار هستند، یعنی اینکه به کمک مکنده های خود به فرد میزبان چسبیده و با سوراخ کردن پوست او، از خون او تغذیه می کنند. اما با این وجود، فقط چند نوع از زالوها هستند که کاربرد پزشکی دارند که در این میان معروف ترین و رایج ترین آن ها با نام علمی "Hirudo medicinalis"، شناخته می شود. این زالو، بدنی با طول حدودا 5 تا 11 سانتی متر داشته و رنگ زیتونی با خطوط زرد تا سبز لجنی و سه فک با ردیف دندان های کوچک، از جمله شاخصه های آن به شمار می آیند.

هنگامی که زالوی پزشکی به بدن فرد میزبان متصل شده و می چسبد، به کمک ماده ضد انعقاد هیرودین که در بزاق او وجود دارد، مانع لخته شدن خون شده و بنابراین به راحتی به مکیدن خود ادامه می دهد. این همان ویژگی است که پزشکان و پژوهشگران را مجاب کرده تا از زالو درمانی برای اهداف درمانی مختلف و حتی ساخت داروها کمک بگیرند. البته که علاوه بر هیرودین، آنزیم ها و مواد مختلف دیگری نیز در بزاق زالو یافت شده است که هر کدام از آن ها اثرات درمانی منحصر به فرد خود را دارند. به عنوان مثال:

- بدلین: آنزیمی ضد التهاب و تورم است که سرعت پخش بالایی داشته و باعث کارایی زالو در درمان بیماری های روماتیسمی و همچنین تورم مفاصل و سایر بخش های بدن می شود.

- هیالورونیداز: این آنزیم باعث پخش شدن اثرات درمانی زالو در تمام نقاط بدن شده و به علاوه طبق گفته پزشکان حوزه طب سنتی اثرات آنتی بیوتیکی نیز دارد.

- اگلین: این آنزیم نیز درست مانند بدلین، علیه تورم و التهاب عمل می کند.

- آنتی الاستاز: این آنزیم احتمال بروز واکنش های حساسیتی شدید و آلرژی پوستی در پی گزش زالو را به حداقل می رساند و به همین دلیل برخی پزشکان آن را برای درمان مشکلات پوستی موثر می دانند.

- آپیراز و دستابیلاز: این دو آنزیم مانع تجمع پلاکت ها شده و بنابراین در تجزیه و درمان لخته های خونی موجود در عروق نقش موثری دارند.

- اورگلاز: آنزیمی با خاصیت ضد درد است که باعث کارایی و اثربخشی زالو درمانی در رفع مشکلات مرتبط با درد مفاصل و به ویژه آرتروز می شود.

- هیرودین: اصلی ترین آنزیم یافت شده در بزاق زالو است که باعث مانع تشکیل لخته شده و در رقیق کردن خون از داروهایی مانند آسپرین یا هپارین نیز بهتر عمل می کند. آنزیم هیرودین توانایی بی حس کنندگی داشته و به همین درد ناشی از گزش را برای فرد بیمار قابل تحمل می کند و به علاوه با گشاد کردن عروق، باعث بهبود و افزایش جریان خون می شود.

با در نظر گرفتن این نکات، می توان درک کرد که چرا پزشکان از زمان های قدیم و حتی دوران مصر باستان از زالو برای اهداف درمانی مختلف استفاده می کردند.

کاربرد زالو درمانی در بارداری

اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که گمان می کند زالو درمانی صرفا متعلق به ایران و طب سنتی است، سخت در اشتباه هستید! زیرا به لطف تحقیقات روزافزون، پزشکان در سرتاسر جهان به فواید بی شمار و منحصر به فرد زالو درمانی پی برده و امروزه از این روش برای درمان طیفی وسیع از مشکلات و بیماری های کمک می گیرند که از میان شناخته شده ترین آن ها می توان به این موارد اشاره کرد:

- درمان بیماری‌های مفصلی مانند اپی کندیلیت و استئوآرتریت،

- درمان واریس،

- برطرف ساختن مشکل هموروئید،

- درمان اختلالات انعقادی و گردش خون،

- کمک به رقیق شدن خون و جلوگیری از تشکیل لخته در عروق بعد از بسیاری از پروسه های پزشکی همچون جراحی های قلبی،

- بهبود خونرسانی و در نتیجه کمک به موفقیت پیوند عضو به ویژه در بخش های نرم صورت یا انگشتان،

- زیبایی و شفاف شدن پوست،

- تقویت سیستم ایمنی،

- درمان بیماری های مرتبط با عروق چشم،

- کمک به مدیریت هرچه بهتر پرفشاری خون،

- درمان بیماری های قلبی عروقی،

- تسکین سردردهای میگرنی،

- درمان مشکلات کبدی همچون هپاتیت و ....

بسیاری از این ادعاها هم اکنون به اثبات رسیده اند، اما برخی دیگر جای سوال داشته و به تحقیقات بیشتری برای تایید آن ها احتیاج است. این فواید برای تمامی افراد گزارش شده و در رابطه با اینکه آیا زالو درمانی در بارداری مزیت منحصر به فرد و ویژه ای را به دنبال دارد یا خیر، تحقیقی انجام نشده است.

آیا زالو درمانی در بارداری مجاز و بی خطر است؟

با در نظر گرفتن فواید زالو درمانی به ویژه در درمان رگ های واریسی، هموروئید و همچنین جلوگیری از تشکیل لخته در عروق که همگی از جمله عوارض رایج دوران بارداری هستند، شاید این سوال در ذهن شما ایجاد شود که آیا زالو درمانی در بارداری نیز مفید بوده و مجاز است؟

در پاسخ به این سوال مهم باید بگوییم که خیر! نه تنها پژوهشگران و محققان، بلکه پزشکان حوزه طب سنتی نیز اذعان دارند که زالو درمانی در بارداری ممنوع بوده و نباید انجام شود.

آیا زالو درمانی در بارداری باعث روشن شدن پوست جنین می شود؟

در رابطه با زالو درمانی، باورها و شایعات مختلفی وجود دارند، از جمله اینکه برخی معتقد هستند زالو درمانی در بارداری باعث سفید شدن نوزاد می شود، اما باید بگوییم که این صحبت صحت نداشته و زالو درمانی در بارداری و روشن شدن پوست جنین هیج ارتباطی با یکدیگر ندارند. در واقع رنگ پوست دلبند درون رحم شما، متاثر از رنگ پوست والدین و همچنین ژنتیک خانواده خواهد بود و عوامل محیطی نقشی در آن ندارند!

عوارض زالو درمانی در بارداری

زالو درمانی در صورتی که توسط فرد متبحر و آموزش دیده انجام شود، روشی به نسبت کم عارضه و ایمن به شمار می آید. اما برخی از افراد سودجو از زالوهایی که مناسب این کار نیستند، استفاده کرده و یا به دلیل نداشتن مهارت کافی، منجر به بروز عوارض ناخواسته و جبران ناپذیری می شوند که بسیار آزاردهنده هستند، از جمله:

- خونریزی بیش از حد،

- ایجاد عفونت های انگلی و باکتریایی،

- برجای ماندن زخم با ظاهر ناخوشایند بر روی پوست ناشی از نیش زالو،

- بروز واکنش های آلرژیک در محل گزش زالو،

اگرچه چنین عوارضی، برای تمام افراد رخ نمی دهند اما باید قبل از انجام زالو درمانی به این نکات توجه داشته باشید تا به افراد کاربلد مراجعه کنید. در رابطه با عوارض زالو درمانی در بارداری اما نکته خاصی ذکر نشده است، زیرا به صورت کلی انجام این کار در طی بارداری ممنوع بوده و توصیه نمی شود.

مطالعه بیشتر:

درمان بواسیر در بارداری و روش های درمان آن

زالو درمانی در شیردهی آیا مجاز و بی خطر است؟

واریس پا در بارداری و علت واریس پا در بارداری چیست؟

واریس تناسلی Vulvar Varicosities چیست ؟روش تشخیص و درمان

?پرسش و پاسخ های زالو درمانی در بارداری

کاربرد زالو درمانی در بارداری چیست؟

درمان بیماری‌های مفصلی مانند اپی کندیلیت و استئوآرتریت، درمان واریس، برطرف ساختن مشکل هموروئید، درمان اختلالات انعقادی و گردش خون، کمک به رقیق شدن خون و جلوگیری از تشکیل لخته در عروق بعد از بسیاری از پروسه های پزشکی همچون جراحی های قلبی، بهبود خونرسانی و در نتیجه کمک به موفقیت پیوند عضو به ویژه در بخش های نرم صورت یا انگشتان،

آیا زالو درمانی در بارداری مجاز و بی خطر است؟

خیر! نه تنها پژوهشگران و محققان، بلکه پزشکان حوزه طب سنتی نیز اذعان دارند که زالو درمانی در بارداری ممنوع بوده و نباید انجا شود.

آیا زالو درمانی در بارداری باعث روشن شدن پوست جنین می شود؟

در رابطه با زالو درمانی، باورها و شایعات مختلفی وجود دارند، از جمله اینکه برخی معتقد هستند زالو درمانی در بارداری باعث سفید شدن نوزاد می شود، اما باید بگوییم که این صحبت صحت نداشته و زالو درمانی در بارداری و روشن شدن پوست جنین هیج ارتباطی با یکدیگر ندارند. در واقع رنگ پوست دلبند درون رحم شما، متاثر از رنگ پوست والدین و همچنین ژنتیک خانواده خواهد بود و عوامل محیطی نقشی در آن ندارند!

عوارض زالو درمانی در بارداری چیست؟

خونریزی بیش از حد، ایجاد عفونت های انگلی و باکتریایی، برجای ماندن زخم با ظاهر ناخوشایند بر روی پوست ناشی از نیش زالو و بروز واکنش های آلرژیک در محل گزش زالو