The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

خروج شیر همراه با درد از سینه مادر به چه علت است؟

شیردهی تجربه ای منحصر به فرد است که با تمام لذت ها ممکن است گاهی با درد همراه شود. دلایل مختلفی برای خروج شیر همراه با درد از سینه مادر وجود دارد که ممکن است باعث شوند هنگام شیر دادن از سینه ها، درد پستان را تجربه کنید. در ادامه این مقاله همه چیز را درمورد خروج شیر همراه با درد از سینه مادر برای شما شرح می دهیم.

خروج شیر همراه با درد از سینه مادر

بریجت هالنان مدیر تغذیه نوزادان در کمبریج شایر و عضو انستیتوی مطالعات بهداشت می گوید: خروج شیر همراه با درد از سینه مادر معمولاً در صورت ارائه ی راهکار صحیح می تواند سریعا برطرف شود. هرگز عجولانه و سریع از کسی درخواست کمک نکنید، زیرا ممکن است بدتر شود. با اعتماد به نفس با امید به بهتر شدن اوضاع، کار خود را ادامه دهید. در اینجا نحوه مقابله با برخی از رایج ترین دلایل خروج شیر همراه با درد از سینه مادر آورده شده است.

احتقان پستان

احتقان پستان زمانی رخ می دهد که به هر دلیلی سینه های شما بیش از حد پر شود. ممکن است در سینه هایتان احساس سختی، سفتی و دردناکی داشته باشید. بریجت هالنان می‌گوید : "در روزهای اول، پر بودن سینه می‌تواند به خاطر عدم تغذیه ی کافی نوزاد تازه متولد شده ی شما باشد".

نوزادان تازه متولد شده به تغذیه با حجم کم اما دفعات زیاد نیاز دارند. این که میزان تولید شیر شما با نیازهای کودکتان مطابقت پیدا کند، ممکن است چند روز طول بکشد. اگر کودک شما به خوبی پستان را نگرفته باشد و سینه ی شما دچار احتقان و تورم شده باشد، ممکن است که شیر خوردن برای او مشکل ساز شود. در چنین شرایطی نوک پستانتان ممکن است کمی بیش از حد کشیده شده و منجر به خروج شیر همراه با درد از سینه مادر گردد.

از یک ماما، بهورز سلامت یا یک متخصص تغذیه با شیر مادر بخواهید که فوراً شما را از پر بودن سینه خلاص کند و آن را تسکین دهد و از بروز مجدد آن جلوگیری کند. احتقان سینه ها از شیر حتی زمانی که پوزیشن مناسب و مهارت شیر دادن را کامل یاد گرفته باشید هم می تواند رخ دهد، که معمولا زمانی اتفاق می افتد که کودک شما برای مدتی شیر نخورده باشد.

کودک شما معمولاً می داند که چه موقع، چه مقدار و از کدام سینه نیاز به خوردن شیر دارد.

علائم اولیه ای که نشان می دهد کودک شما برای شیر خوردن آماده است می تواند شامل موارد زیر باشد:

• چشمان خود را به سرعت حرکت می دهد

• انگشتانش را در دهان فرو می برد

• حالت مکیدن و جست و جو یا رفلکس روتینگ (باز کردن دهانشان به یک سمت طوری که انگار به دنبال پستان هستند)

• بی قراری کردن

• گریه آخرین نشانه ای است که نوزادتان برای نیاز به شیر خوردن از خود بروز می دهد. شیر دادن به نوزادان قبل از گریه کردن، اغلب منجر به شیر خوردن و تغذیه آرام تری می شود.

نوزادتان را نزدیک خود نگهدارید تا بتوانید مراقبش باشید، او را تماشا کنید و نشانه‌های اولیه نیاز به تغذیه اش را یاد بگیرید. این کار به شما کمک زیادی خواهد کرد.

چگونه می توان احتقان سینه را کاهش داد

برای رفع سنگینی پستان، جدا از تغذیه کودک، می توانید با استفاده از دست یا ابزار، کمی از شیرتان را بدوشید. لازم نیست تا جایی که می توانید شیر سینه هایتان را تخلیه کنید. بریجت هالنان می گوید: "این کار تنها باعث می شود كه شیر بیشتری تولید شود، اما در تخلیه اندک شیر با كم كردن فشار می تواند درد را تسكین دهد. از ماما، بهورز سلامت یا متخصص تغذیه با شیر مادر بخواهید تا به شما آموزش دهند که چگونه این کار را انجام دهید.

مواردی که دانستنش ممکن است به شما کمک کند:

• از یک سوتین مخصوص شیردهی مناسب استفاده کنید که سینه های شما را محدود نکرده و تحت فشار نگذارد.

• قبل از دوشیدن سینه با دست با توجه به احتمال نشت شیر، پارچه های پنبه ای یا پشمی نرم و گرمی را روی سینه های خود قرار دهید.

• بعد از شیردهی از سینه ها یا دوشیدن شیر، برای کاهش درد و تورم، برگ های سرد شده کلم را روی سینه های خود بمالید (شواهد زیادی برای اثربخش بودن این مورد در دست نیست، اما ممکن است بر روی بعضی از خانم ها موثر باشد).

• می توانید استامینوفن یا ایبوپروفن را با دوز توصیه شده توسط پزشک برای کاهش درد مصرف کنید (مصرف این داروها در حین شیردهی ایمن و بی خطر است).

تجمع بسیار زیاد شیر

بعضی اوقات زنان بیش از حد شیر تولید می کنند و نوزادانشان حریف آن حجم از شیر نیستند. بهتر است از یک ماما بخواهید که یک نوبت شیردهی شما را تماشا کند تا ببیند که آیا می تواند متوجه شود که چرا این اتفاق می افتد. آن ها همچنین می توانند راه هایی برای کاهش تولید شیر به شما پیشنهاد دهند.بریجت هالنان خاطر نشان کرد: "آن ها ممکن است بتوانند به شما کمک کنند تا از روی واکنش های نوزاد بفهمید که تا چه زمانی میخواهد از یکی از سینه ها شیر بخورد " به یاد داشته باشید، این کودک شما است که با مکیدن پستان باعث تولید شیر می شود. تغییر زودهنگام سینه می تواند باعث تولید شیر اضافه شود."

مسدود شدن مجاری شیری

غدد سازنده شیر در پستان‌های شما به بخش‌هایی تقسیم می‌شوند، نسبتا مانند یک پرتقال. لوله‌های باریکی به نام مجرا، شیر را از هر بخش به نوک پستان شما منتقل می‌کنند.اگر در طول شیردهی یكی از این قسمت ها به درستی تخلیه نشود (شاید به این دلیل كه نوزاد شما به درستی سینه را نگرفته باشد)، می تواند منجر به مسدود شدن مجرا  و درنهایت خروج شیر همراه با درد از سینه مادر شود.

در اینصورت احتمالا یک توده کوچک و حساس به لمس را در سینه خود احساس می کنید. این موضوع باید در اسرع وقت و هر چه زودتر حل شود و کودک شما ممکن است بتواند کمک کننده باشد. در صورت امکان، کودک را با چانه شان در راستای توده قرار دهید تا بتواند از آن قسمت تغذیه کند. از پوشیدن لباس های تنگ یا سوتین خودداری کنید تا شیر شما بتواند آزادانه از هر قسمت پستانتان عبور کند.

موارد دیگری که ممکن است به شما کمک کند عبارتند از:

• شیردهی مکرر از پستانی که دچار مشکل شده

• قرار دادن پارچه های پنبه ای یا کتان نرم که گرم شده اند یا دوش آب گرم برای کمک به افزایش جریان شیر

• ماساژ ملایم و آرام توده به سمت نوک پستان هنگام شیر خوردن کودک

این بسیار مهم است که سریعا با انسداد مجاری مقابله کنید زیرا در صورت باقی ماندن، می تواند منجر به ماستیت (التهاب و عفونت پستان) شود. 

ماستیت

ماستیت (التهاب و عفونت پستان) هنگامی اتفاق می افتد که انسداد مجاری شیری بهبود نیابد. این مشکل باعث دردناک و ملتهب شدن پستان و درنهایت خروج شیر همراه با درد از سینه مادر می شود و می تواند علائم بسیار ناخوشایند شبه آنفلوآنزایی را در شما ایجاد کند. اگر علائم اولیه ماستیت در شما بروز نکند، می تواند تبدیل به عفونت شود و شما را نیازمند مصرف آنتی بیوتیک نماید.

اگر دچار ماستیت شده باشید، احتمالاً حداقل 2 مورد از این علائم را خواهید داشت:

• احساس گرما و حساسیت به لمس در پستان

• لکه قرمز پوستی که لمس آن دردناک است

• احساس کلی بیماری در بدن، انگار که مبتلا به آنفولانزا هستید

• احساس درد، خستگی و ریزش اشک

• درجه حرارت بالا (تب)

طبق صحبت بریجت هالنان: این رویداد می تواند به طور ناگهانی اتفاق بیفتد و به سرعت بدتر شود. مهم است که شیردهی از سینه را انجام دهید زیرا این کار به بهبودی شما سرعت می بخشد.

اگر فکر می کنید مجاری شیری سینه شما دچار انسداد شده و یا ممکن است دچار ماستیت شوید، موارد زیر را امتحان کنید:

• موقعیت و پوزیشن کودک خود را در هنگام شیر خوردن بررسی نمایید. از ماما، بهورز سلامت یا یک متخصص تغذیه با شیر مادر بخواهید که یک نوبت شیردهی شما را تماشا کند.

• به شیردهی ادامه دهید.

• بگذارید کودک شما ابتدا از سینه ای که دچار مشکل شده است، تغذیه کند.

• اگر پستان مبتلا بعد از شیردهی هنوز به نظر پر می رسد، یا کودک شما به دلایلی نمی تواند از آن سینه شیر بخورد، شیر خود را با دست بدوشید.

• گرما می تواند به جریان شیر کمک کند، بنابراین یک پارچه پنبه ای گرم، کمپرس گرم یا حمام و دوش آب گرم می تواند کمک کننده باشد.

• تا آنجا که می توانید استراحت کنید. اگر می توانید به رختخواب بروید.

• برای تسکین درد استامینوفن یا ایبوپروفن با مجوز پزشک مصرف کنید.

اگر ظرف 12 تا 24 ساعت بهتر نشدید یا احساس کردید که حالتان بدتر شده است، با پزشک عمومی یا اورژانس تماس بگیرید. ممکن است شما به آنتی بیوتیک هایی احتیاج داشته باشید که مصرف آن ها در هنگام شیردهی بدون مشکل خواهد بود. قطع شیردهی علائم شما را وخیم تر می کند و ممکن است منجر به آبسه سینه شود.

آبسه کردن سینه

اگر عفونت ماستیت درمان نشود، می تواند منجر به آبسه سینه شود، که ممکن است برای تخلیه آن به عمل جراحی نیاز داشته باشید. همچنین در صورتی که ماستیت به تغذیه مكرر به اضافه مصرف یك دوره آنتی بیوتیک جواب ندهد، می تواند باعث ایجاد آبسه شود.بعد از تخلیه آبسه می توانید شیردهی را ادامه دهید.

برفک

اگر اغلب پس از یک نوبت شیردهی بدون درد در هر دو سینه احساس درد می کنید و این درد تا یک ساعت بعد از شیر خوردن، ادامه می یابد، ممکن است دچار برفک (یک نوع عفونت قارچی) شده باشید.

چنانچه سوالی درمورد خروج شیر همراه با درد از سینه مادر دارید می تواند در اپلیکیشن نی نی پلاس از کارشناسان ما بپرسید.

مطالعه بیشتر:

1- علت انسداد مجاری شیری و روش های درمان آن

2- درمان درد و سفت شدن سينه در دوران شيردهی

3- علت سوزش سينه در شيردهي چیست و چگونه قابل درمان است؟

4- علت تاول نوك پستان در شيردهي چیست و چگونه قابل درمان است؟

?پرسش و پاسخ های خروج شیر همراه با درد از سینه مادر

احتقان پستان چیست و چطور برطرف می شود؟

احتقان پستان زمانی رخ می دهد که به هر دلیلی سینه های شما بیش از حد پر شود. ممکن است در سینه هایتان احساس سختی، سفتی و دردناکی داشته باشید. در چنین شرایطی نوک پستانتان ممکن است کمی بیش از حد کشیده شده و منجر به خروج شیر همراه با درد از سینه مادر گردد. احتقان سینه ها از شیر حتی زمانی که پوزیشن مناسب و مهارت شیر دادن را کامل یاد گرفته باشید هم می تواند رخ دهد، که معمولا زمانی اتفاق می افتد که کودک شما برای مدتی شیر نخورده باشد و بهترین کار این است که کمی شیرتان را بدوشید.

مسدود شدن مجاری شیری چه زمانی رخ می دهد؟

غدد سازنده شیر در پستان‌های شما به بخش‌هایی تقسیم می‌شوند، نسبتا مانند یک پرتقال. لوله‌های باریکی به نام مجرا، شیر را از هر بخش به نوک پستان شما منتقل می‌کنند.اگر در طول شیردهی یكی از این قسمت ها به درستی تخلیه نشود (شاید به این دلیل كه نوزاد شما به درستی سینه را نگفته باشد)، می تواند منجر به مسدود شدن مجرا و درنهایت خروج شیر همراه با درد از سینه مادر شود.

چگونه می توان احتقان سینه را کاهش داد؟

برای رفع سنگینی پستان، جدا از تغذیه کودک، می توانید با استفاده از دست یا ابزار، کمی از شیرتان را بدوشید. لازم نیست تا جایی که می توانید شیر سینه هایتان را تخلیه کنید. این کار تنها باعث می شود كه شیر بیشتری تولید شود، اما در تخلیه اندک شیر با كم كردن فشار می تواند درد را تسكین دهد. از ماما، بهورز سلامت یا متخصص تغذیه با شیر مادر بخواهید تا به شما آموزش دهند که چگونه این کار را انجام دهید.

عفونت پستان چیست و چگونه درمان می شود؟

ماستیت (التهاب و عفونت پستان) هنگامی اتفاق می افتد که انسداد مجاری شیری بهبود نیابد. این مشکل باعث دردناک و ملتهب شدن پستان و درنهایت خروج شیر همراه با درد از سینه مادر می شود و می تواند علائم بسیار ناخوشایند شبه آنفلوآنزایی را در شما ایجاد کند. اگر علائم اولیه ماستیت در شما بروز نکند، می تواند تبدیل به عفونت شود و شما را نیازمند مصرف آنتی بیوتیک نماید.

منبع: nhs