The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری چگونه است؟

هفته 24 بارداری، زمانی است که بیش از نیمی از جنین ها در صورت زایمان زودرس، می توانند به کمک مراقبت های ویژه زنده بمانند و به همین به عنوان آستانه حیات و یک نقطه عطف مهم در نظر گرفته می شود. با این وجود، گاهی هنوز هم سونوگرافی برای شناسایی مشکلاتی که آگاهی یافتن از آن ها ممکن است منجر به تغییر در شیوه مدیریت بارداری شود، لازم است. سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری، یکی از این موارد بوده که در این مقاله به تمام سوالات پیرامون آن پاسخ داده ایم.

سونوگرافی هفته بیست و چهارم

تا پایان هفته 24 بارداری وزن جنین بین 784-556 گرم و طول بدن او 30 سانتی متر خواهد بود.

در این مرحله از رشد، جنین به صداها واکنش نشان می‌دهد و ریه‌هایش در حال تکامل است.

 در سونوگرافی چه می‌بینید؟

تصویر سمت چپ 4 دریچه قلب را نشان می‌دهد. در تصویر راست خون از دریچه‌های بالایی وارد دریچه‌های پایینی می‌شود. دیواره بطن‌ها از دهلیزها عضلانی تر است زیرا باید خون را به ریه‌ها و سایر ارگان‌ها انتقال دهد.

 

آیا انجام سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری ضروری است؟

در برنامه مراقبتی مادران باردار که توسط وزارت بهداشت هر کشور، ارائه می شود، برای هر بررسی زمان و هفته مشخصی در نظر گرفته شده است. بر همین اساس، سونوگرافی های دوران بارداری نیز در زمان های معین شده انجام می شوند که در این میان، به صورت استاندارد برای هفته 24 بارداری، هیچ سونوگرافی در نظر گرفته نشده است. اما باید به این نکته مهم توجه داشت که همیشه بارداری بر اساس روال از پیش تعیین شده، جلو نرفته و گاهی لازم است ارزیابی های بیشتری انجام شوند. بنابراین در صورت درخواست پزشک، انجام سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری، درست مانند هر زمان دیگری که پزشک صلاح می داند، ضروری و مهم است.

چرا باید در هفته بیست و چهارم بارداری سونوگرافی انجام دهید؟

سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری، به سه دلیل مهم باید انجام شود که شامل این موارد هستند:

1. پیگیری مشکلاتی که پزشک در سونوگرافی های پیشین به وجود آن ها شک کرده است: اختلال در روند رشد و وزن گیری جنین، شک به کم بودن مایع آمنیوتیک (اولیگوهیدروآمینوس) و یا بیش از حد زیاد بودن مایع آمنیوتیک (پلی هیدروآمنیوس)، اختلال در کلیه ها یا بطن های مغزی و....، از جمله مواردی هستند که پزشک را مجاب به ارزیابی های مجدد می کنند. یکی از رایج ترین این مشکلات، کیست های کوروئید پلکسوس هستند که در مغز جنین رویت شده و در صورت طبیعی بودن غربالگری ها، به طور معمول یافته نگران کننده ای به حساب نمی آیند، البته به شرط آنکه تنها یافته غیرطبیعی در سونوگرافی بوده و به علاوه به مرور و خود به خود کوچک شده و از بین بروند. از آنجا که کیست های کوروئید پلکسوس به طور معمول از حوالی هفته 16 بارداری و به ویژه در آنومالی اسکن رویت شده و تا هفته 24 یا حداکثر قبل از هفته 30 بارداری، باید محو شوند، بنابراین سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری، در بسیاری از مواقع برای ارزیابی این کیست ها درخواست شده و باید انجام شود.

2. ارزیابی سلامت جنین و بارداری به دلیل بروز علائم نگران کننده: شاید تاکنون هیچ مشکلی را تجربه نکرده باشید، اما لازم است بدانید هر روزی که علائم هشدار دهنده ظاهر شوند، باید به پزشک مراجعه کرده و در صورت صلاحدید او ارزیابی های مخصوص از جمله سونوگرافی را انجام دهید. این علائم که هر مادر بارداری باید از آن ها آگاه باشد، عبارتند از:

  • درد، گرفتگی و انقباض رحمی،
  • احساس درد و تیر کشیدن در بخش شکم، واژن و کمر،
  • دلپیچه ای که با گذشت زمان بهبود نمی یابد،
  • احساس حرکات جنین در پایین شکم و به ویژه در واژن،
  • احساس فشار و سنگینی در واژن،
  • خروج ترشحات مشکوک به نشت یا پارگی کیسه آمنیوتیک از واژن،
  • خونریزی از واژن، ترشحات همراه با خونابه و لکه بینی،
  • و اندازه نامتناسب رحم با سن بارداری،

3. ارزیابی حرکات جنین: بر اساس داده های علمی، مادرانی که تجربه حداقل یک بارداری در گذشته را دارند، برای اولین بار از هفته 16 و مادران با اولین تجربه بارداری از حوالی هفته 19، برای اولین بار حرکات جنین خود را حس می کنند. اگر مادری به هفته 24 بارداری برسد و هنوز هم حرکات دلبند درون رحم خود را احساس نکرده باشد، باید یک سونوگرافی برای تعیین وضعیت جنین انجام دهد.

سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری چقدر طول می‌کشد؟

سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری، مانند سایر سونوگرافی های معمول بارداری، ممکن است در حدود 20 تا 30 دقیقه طول بکشد.

پزشک چه چیزهایی را می‌تواند در سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری تشخیص دهد؟

از هفته بیستم بارداری به بعد، روند وزن گیری و رشد جنین کوچک شما سرعت یافته و در هفته بیست و چهارم، به اندازه یک بلال رسیده شده است. در سونوگرافی این هفته ها، می توان به وضوح دریافت که حتی نوزادان متولد نشده هم بازی کردن را دوست دارند و تلاش می کنند تا با دستان کوچکشان، اسباب بازی مورد علاقه و در واقع تنها اسباب بازی خود را که بند ناف است گرفته و برای سرگرمی آن را محکم تاب داده یا بکشند! اگر پزشک در سونوگرافی چنین نکته ای را تشخیص داد، نگران نشوید. بند ناف، نرم و ارتجاعی و در عین حال به طرز قابل توجهی قوی است و پاره نمی شود. علاوه بر این، سایر مواردی که پزشک در سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری می تواند آن ها را تشخیص دهد، عبارت هستند از:

اگر در سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری ضربان قلب شنیده نشود، یعنی چه؟

از هفته بیست بارداری به بعد، ضربان قلب جنین با کمک یک گوشی معاینه هم شنیده می شود و بنابراین اگر در سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری، که بسیار دقیق تر از ارزیابی با گوشی است، صدای قلب جنین شنیده نشود، نگرانی هایی در مورد زنده بودن جنین مطرح شده و باید سریعا به اورژانس بیمارستان جهت ارزیابی دقیق تر مراجعه کرد. متاسفانه اگر این نتیجه مجددا تکرار شود، دیگر هیچ فرصتی برای ادامه بارداری در نظر گرفته نشده و باید بلافاصله برای خارج کردن جنین مرده اقدام نمود.

اگر در سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری جنین مشکل داشته باشد، باید چه کاری انجام دهیم؟

شک به وجود مشکل در جنین و یا خود پروسه بارداری در طی سونوگرافی، اتفاق غیرمنتظره ای است که باعث نگرانی و اضطراب زیادی در میان مادران می شود، اما با این وجود باید این نکته مهم را در نظر داشت که شناسایی بسیاری از مشکلات، باعث می شود تا پزشک با تغییر در نحوه مدیریت و مراقبت های بارداری، سلامت جنین و مادر را حفظ کرده و خطرات احتمالی را به حداقل کاهش دهد.

بنابراین در صورت شک به وجود مشکل در سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری، آرامش خود را حفظ کرده و با اعتماد به پزشکتان، هر آنچه را که او درخواست می کند، انجام دهید. شک نکنید که پزشک ناظر بر پرونده شما، بیشتر از هر فرد دیگری دلسوز و نگرانتان است و آرزو دارد تا نوزادی سالم به دنیا بیاورید.

مطالعه بیشتر:

هفته به هفته بارداری

هفته بیست و چهارم بارداری | بایدها و نبایدها مادر و جنین

بررسی اندازه طول ران (FL) جنین در هفته های مختلف بارداری

عکس جنین در هفته بیست و چهارم بارداری تصویر و اندازه جنین

?پرسش و پاسخ های سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری

آیا انجام سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری ضروری است؟

به صورت استاندارد برای هفته 24 بارداری، هیچ سونوگرافی در نظر گرفته نشده است. اما باید به این نکته مهم توجه داشت که همیشه بارداری بر اساس روال از پیش تعیین شده، جلو نرفته و گاهی لازم است ارزیابی های بیشتری انجام شوند. بنابراین در صورت درخواست پزشک، انجام سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری، درست مانند هر زمان دیگری که پزشک صلاح می داند، ضروری و مهم است.

سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری چقدر طول می‌کشد؟

سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری، مانند سایر سونوگرافی های معمول بارداری، ممکن است در حدود 20 تا 30 دقیقه طول بکشد.

پزشک چه چیزهایی را می‌تواند در سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری تشخیص دهد؟

زنده بودن یا نبودن جنین به کمک شواهدی همچون ضربان قلب جنین (FHR) و ریتم آن، اختلالات رشدی جنین، حجم مایع آمنیوتیک، وضعیت جفت شامل: محل قرارگیری آن، درجه پیری (Grade) و خونریزی های پشت جفت، وضعیت بند ناف، پیچش بند ناف به دور اندام ها و وجود گره در بند ناف،

اگر در سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری جنین مشکل داشته باشد، باید چه کاری انجام دهیم؟

بنابراین در صورت شک به وجود مشکل در سونوگرافی هفته بیست و چهارم بارداری، آرامش خود را حفظ کرده و با اعتماد به پزشکتان، هر آنچه را که او درخواست می کند، انجام دهید. شک نکنید که پزشک ناظر بر پرونده شما، بیشتر از هر فرد دیگری دلسوز و نگرانتان است و آرزو دارد تا نوزادی سالم به دنیا بیاورید.

منبع: parents