The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

کلپوره در بارداری و فواید و عوارض کلپوره در بارداری چیست؟

برای هزاران سال است که انسان ها از گیاهان، برای درمان انواع بیماری ها استفاده می کنند. در واقع تاریخچه استفاده از گیاهان معطر و دارویی، با تاریخ بشریت در ارتباط است و تمدن های مختلف از این گیاهان، برای مصارف پزشکی، آرایشی، بهداشتی و آشپزی استفاده کرده اند. کلپوره، یکی از همین نمونه ها است که در طب سنتی بسیاری از کشورها و به ویژه کشورهای آسیایی جایگاه مهمی دارد. به همین دلیل ما در این مقاله به فواید و عوارض کلپوره در بارداری پرداخته ایم تا راهنمایی برای علاقه مندان به گیاهان دارویی باشد.

کلپوره چیست؟

کلپوره (FELTY GERMANDER) که با نام علمی TEUCRIUM POLIUM شناخته می شود، یک گیاه مهم در نسخه های دارویی قومی و بومی است که بومی خاورمیانه و کشورهای مدیترانه ای از جمله آلبانی، اسپانیا، فرانسه، الجزایر و مراکش محسوب می شود. البته به دلیل خواص دارویی کلپوره، امروزه این گیاه در کشورهای مختلف در حال کشت و پرورش است.

از نظر مشخصات ظاهری و ویژگی های گیاه شناسی، کلپوره، یک درختچه برگریز است که مقاومت بسیار بالایی در برابر شرایط محیطی داشته و در زیستگاه های مختلف از مکان های شنی نزدیک دریا گرفته تا رشته کوه های مرتفع، به راحتی به رشد خود ادامه می دهد. ارتفاع درختچه کلپوره، در حدود 10 تا 40 سانتی متر بوده و از دسته گیاهان هرمافرودیت (دارای هر دو اندام جنسی نر و ماده در یک گیاه) است که سبب شده تا گیاهی خود بارور باشد. ساقه های کلپوره، گرد و پوشیده شده از پرزهای ظریف مویی شکل هستند و رنگی بین قرمز و بنفش دارند. برگ های گیاه، باریک، بیضوی شکل و دارای حاشیه دندانه دار و کرک های سفید رنگ پنبه ای شکلی که سطح بالایی و زیرین برگ ها را می پوشانند، یکی از ملاک های تشخیصی کلپوره به حساب می آیند. گل های کلپوره نیز با رنگ های سفید تا کرم، زرد، صورتی و ارغوانی، به شکل دسته ای در بخش انتهایی ساقه ها پدیدار شده و بسیار معطر هستند.

کلپوره غنی از انواع آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها، آلکالوئیدها، پلی فنول ها، مشتقات اسید آمینه، و ... بوده که در ایجاد خواص آن نقش مهمی بر عهده دارند.

خواص کلپوره در طب سنتی

طبیعت گرم و خشک کلپوره و خواص درمانی آن، باعث شده تا این گیاه از قرن ها قبل تاکنون، عضوی جدایی ناپذیر از طب سنتی و بومی کشورهای مختلف از جمله کشورهای آسیایی باشد. مهم ترین و رایج ترین خواص کلپوره در طب سنتی، که بهتر است با آن ها آشنا شوید، عبارتند از:

- درمان بیماری های معده،

- دارای خواص آنتی اکسیدانی،

- دارای خواص ضد التهابی،

- ضد باکتری،

- ضد اسهال،

- پایین آوردن قند خون و کمک به مدیریت بیماری دیابت نوع 2،

- تسکین دهنده انواع دردها و به ویژه دردهای مفصلی ناشی از بیماری هایی مانند آرتریت روماتوئید، نقرس و ...،

- دارای فعالیت ضد قارچ،

- موثر در درمان آبسه دندان،

- کاهش خطر پوسیدگی های دندان ها،

- درمان زخم های دهانی،

- کمک به کاهش وزن و لاغر شدن،

- تب بر،

- تسکین اسپاسم های عضلانی (گرفتگی های دردناک)،

- بهبود عملکرد کیسه صفرا و کمک به درمان بیماری های آن،

- کمک به درمان بیماری های سیستم ادراری، از جمله عفونت ادراری،

- کاهش علائم و نشانه های آزاردهنده ناشی از سوءهاضمه مانند نفخ، احساس درد در شکم و ...،

- تسریع روند هضم غذا،

- کمک به درمان آسم و تنگی نفس،

- جلوگیری از انواع سرطان ها و کاهش احتمال ابتلا به آن ها،

- تامین سلامت کبد،

- تقویت حافظه،

- افزایش سطح انرژی بدن،

- کمک به درمان نرمی استخوان (راشیتیسم) در کودکان،

- کمک به درمان بیماری های تنفسی،

- تسریع روند ترمیم زخم ها،

- پیشگیری از انواع بیماری های قلبی عروقی به ویژه سکته قلبی،

- تقویت اعصاب،

- کمک به درمان انواع عفونت های واژینال،

- قاعده آور و کمک به شروع خونریزی ماهیانه،

- تسکین دهنده دردهای قاعدگی (دیسمنوره)،

- کمک به شروع دردهای زایمانی و تسهیل روند زایمان و ...،

با اینکه در طی سال های اخیر میزان مطالعات در حوزه طب سنتی افزایش پیدا کرده است اما برای اثبات تمامی مواردی که به عنوان خواص کلپوره در طب سنتی مطرح شده اند، لازم است بررسی های بیشتری انجام شود.

خواص کلپوره در بارداری

خواص کلپوره در طب سنتی شامل تمامی افراد اعم از باردار و غیرباردار می شود، اما با این وجود در مورد فواید منحصر به فرد و خاص مصرف گیاه دارویی کلپوره در بارداری متاسفانه، موردی ذکر نشده است، زیرا ایمنی مصرف کلپوره در بارداری، زیر سوال است.

آیا مصرف کلپوره در بارداری بی خطر است؟

خیر! توصیه بر این است که تا حد امکان از مصرف کلپوره در بارداری اجتناب کنید، زیرا با توجه به خاصیت قاعده آور بودن این گیاه، خطر تحریک انقباضات رحمی و در نتیجه بروز سقط جنین و یا زایمان زودرس وجود دارد.

عوارض کلپوره در بارداری

کلپوره در صورت مصرف به میزان اندک بی خطر است، اما زیاده روی در مصرف آن می تواند عوارض جانبی جدی را به دنبال داشته که عبارت هستند از:

- اختلال در عملکرد کبد،

- سمیت کبد،

- مرگ،

- خشک شدن دهان،

- ایجاد یبوست،

- تاکی کاردی (افزایش تعداد ضربان قلب) و ...

این عوارض ممکن است برای هر فرد مصرف کننده ای ایجاد شوند. در مورد عوارض مصرف کلپوره در بارداری نیز احتمالاتی همچون افزایش خطر سقط جنین، زایمان زودرس و خاتمه بارداری ذکر شده و به علاوه برخی مطالعات بیانگر این هستند که با دریافت کلپوره در طی بارداری ممکن است خطر بروز مشکلاتی همچون اختلال در رشد و وزن گیری جنین و همچنین بروز ناهنجاری های مختلف جنینی در اندام های خارجی و ارگان های داخلی افزایش یابد.

مطالعه بیشتر:

مصرف دارو در بارداری، داروهای گیاهی ممنوع!

انواع دمنوش های آرامبخش و خواب آور در بارداری

بابونه در بارداری و آیا خوردن بابونه در بارداری ایمن است؟

سنبل الطیب در بارداری و آیا مصرف سنبل الطیب بی خطر است؟

?پرسش و پاسخ های کلپوره در بارداری

فواید کلپوره در طب سنتی چیست؟

درمان بیماری های معده، دارای خواص آنتی اکسیدانی، دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتری، ضد اسهال، پایین آوردن قند خون و کمک به مدیریت بیماری دیابت نوع 2، تسکین دهنده انواع دردها و به ویژه دردهای مفصلی ناشی از بیماری هایی مانند آرتریت روماتوئید، نقرس و ...،

خواص کلپوره در بارداری چیست؟

خواص کلپوره در طب سنتی شامل تمامی افراد اعم از باردار و غیر باردار می شود، اما با این وجود در مورد فواید منحصر به فرد و خاص مصرف گیاه دارویی کلپوره در بارداری متاسفانه، موردی ذکر نشده است، زیرا ایمنی مصرف کلپوره در بارداری، زیر سوال است

آیا مصرف کلپوره در بارداری بی خطر است؟

خیر! توصیه بر این است که تا حد امکان از مصرف کلپوره در بارداری اجتناب کنید، زیرا با توجه به خاصیت قاعده آور بودن این گیاه، خطر تحریک انقباضات رحمی و در نتیجه بروز سقط جنین و یا زایمان زودرس وجود دارد.

عوارض کلپوره در بارداری چیست؟

کلپوره در صورت مصرف به میزان اندک بی خطر است، اما زیاده روی در مصرف آن می تواند عوارض جانبی جدی را به دنبال داشته که عبارت هستند از: اختلال در عملکرد کبد، سمیت کبد، مرگ، خشک شدن دهان، ایجاد یبوست،