The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

اندازه هاله پستان و تاثیرآن در شیردهی چگونه است؟

هاله پستان ناحیه‌ای دایره‌ای یا بیضی شکل است که دور نوک پستان را در بر می‌گیرد. این ناحیه تیره‌تر از نقاط دیگر پستان بوده و معمولا به رنگ قرمز، صورتی یا قهوه‌ای است. می دانید که حین شیردهی باید بیشتر هاله پستان درون دهان نوزاد قرار بگیرد تا هم نوزاد بتواند موثرتر سینه مادر را بمکد و هم اطراف نوک پستان مادر زخم نشود. بسیاری از مادران با هاله های پستان بزرگ یا کوچک در مورد اندازه هاله پستان و تاثیر آن در شیردهی می پرسند و نگران هستند که هاله های پستانی بسیار بزرگ و یا بسیار کوچکشان شیردهی را مختل کند. در ادامه این مقاله جواب را برای شما شرح می دهیم.

هاله پستان چه اندازه ای باید باشد؟

اندازه‌ای «طبیعی» برای هاله پستان وجود ندارد و اندازه آن در هر فرد با فرد دیگر متفاوت است. ممکن است در طول زندگی و در دوران بارداری، قاعدگی و زمانی‌که داروی خاصی مصرف می‌کنید، اندازه و ظاهر آن تغییر کند. هاله پستان در دوران شیردهی نقش بسیار مهمی دارد، زیرا در نحوه به دهان گرفتن پستان توسط کودک نقش دارد. صحیح گرفتن پستان توسط کودک، نقش موثری در تحریک مداوم و تولید شیر مادر دارد.

اندازه هاله پستان

زمانی‌که کودک را شیر می‌دهید، نحوه گرفتن پستان توسط کودک مهم‌ترین قسمت شیردهی است، که به آن «گرفتن پستان» می‌گویند. مکیدن تنها نوک پستان باعث آسیب به آن شده و در واقع جریان شیر را تحریک نمی‌کند.

از آن‌جا‌که حفره‌ها و مجاری شیر زیر هاله پستان قرار دارد، لازم است کودک هنگام شیر خوردن به هاله پستان فشار وارد کند تا شیر از پستان‌ها جاری شود.

به دهان گرفتن صحیح به معنای گرفتن نوک و تقریبا ۲ سانتی‌‌متر از بافت اطراف نوک پستان است. به عبارت دیگر، به نسبت اندازه‌ای که هاله پستان دارد، کودک بخشی از آن (یا تمام) هاله پستان را به دهان می‌گیرد.

شیردهی با اندازه متوسط هاله

اندازه متوسط هاله حدود ۴ سانتی‌متر است. در صورتی‌‌که هاله متوسط دارید، کودک کل هاله را هنگام شیر خوردن به دهان می‌گیرد. باید تنها بخش کمی از هاله از دهان کودک قابل مشاهده باشد.

شیردهی با هاله پستان کوچک

قطر هاله‌ کوچک تقریبا ۲.۵ سانتی‌متر است. در نتیجه هنگام شیر خوردن کل هاله پستان در دهان کودک قرار می‌گیرد. بنابراین اگر کودک درست پستان را در دهان گرفته باشد، هاله پستان را نخواهید دید. اگر هاله کوچکی دارید و هنگام شیر خوردن می‌توانید هاله را مشاهده کنید، پستان را از دهان کودک خارج کرده و دوباره تلاش کنید.

شیردهی با هاله پستان بزرگ

هاله‌ای بزرگ‌تر از حد متوسط حدود ۵ سانتی‌متر است. درصورتی‌که هاله بزرگی دارید، هنگام شیر خوردن می‌توانید بخشی از آن را مشاهده کنید. در حقیقت، بسته به اندازه هاله، می‌توانید نیمی (یا بیش‌تر) آن‌را مشاهده کنید.

در صورتی‌که هاله بزرگ دارید، اطمینان از این‌که کودک به درستی پستان را به دهان گرفته دشوار است. زیرا مشخص نیست کودک چه مقدار بیش‌تر از نوک پستان را به دهان گرفته است. اگر از ابتدا از متخصص شیردهی کمک بگیرید، آن‌گاه از شیوه صحیح گرفتن پستان توسط کودک اطمینان حاصل خواهید کرد.

چرا اندازه هاله مهم است؟

لازم است بدانید اندازه هاله پستان چه ارتباطی با گرفتن پستان توسط کودک دارد. نمودارها یا توضیحات در مورد نحوه گرفتن پستان توسط کودک بسیار گسترده است، زیرا اندازه هاله پستان در افراد متفاوت است. این عدم تشابه باعث می‌شود افراد در مورد گرفتن صحیح پستان توسط کودک خود مطمئن نباشند و همین موضوع باعث ایجاد درد و مشکلات دیگر مربوط به پستان خواهد شد.

کمک گرفتن از مشاور شیردهی بسیار مفید است، زیرا نحوه صحیح گرفتن پستان توسط کودک را به شما نشان خواهد داد. همچنین به شما یاد می‌دهند چگونه به کودک کمک کنید پستان را درست به دهان بگیرد.

اهمیت به دهان گرفتن پستان

در صورتی‌که کودک هاله پستان را درست به دهان نمی‌گیرد، چالش‌هایی برای شما و هم برای کودک ایجاد می‌شود. عدم گرفتن صحیح پستان باعث زخم، پر شدن و متورم شدن پستان‌ها، انسداد مجاری شیر (مجاری شیر به دلیل تجمع و غلظت شیر مسدود می‌شود) و حتی عفونت پستان‌ها می‌شود، زیرا کودک پستان را به‌طور کامل تخلیه نمی‌کند.

با گذشت زمان، ضعف در گرفتن پستان منجر به کمبود شیر مادر می‌شود، زیرا کودک به اندازه کافی پستان را به تولید شیر بیش‌تر تحریک نکرده است. این مسئله همچنین باعث می‌شود کودک به آهستگی وزن اضافه کند یا حتی وزن کم کند، زیرا به اندازه کافی شیر نمی‌خورد تا رشد سالمی داشته باشد. یک یا همه این عوامل در نهایت منجر به از شیر گرفتن زودهنگام کودک می‌شود.

اگر نگران نحوه درست گرفتن پستان توسط کودک هستید، «روش همبرگری» را امتحان کنید. در زیر راه‌کارهای ساده‌ای وجود دارد که می‌توانید انجام دهید:

  1. لب‌های کودک را با نوک پستان قلقلک دهید تا کودک دهان خود را باز ‌کند.
  2. پستان را مانند همبرگر میان انگشت شست و اشاره خود بگیرید.
  3. نوک پستان خود را بالای لب بالایی بگیرید و پایه نوک پستان را از لب پایینی دور کنید تا کودک ابتدا به‌سمت پایین پستان بیاید. (این روش کودک را تشویق می‌کند تا پستان را به طور کامل بگیرد).

چه زمان درخواست کمک کنید؟

در صورتی که از گرفتن صحیح پستان توسط کودک مطمئن نیستید، با مشاور شیردهی مشورت کنید تا روش شیردهی شما را بررسی کند. پزشک، پرستار، متخصص شیردهی، گروه حامی شیردهی یا مادری که به فرزند خود شیر می‌دهد، می‌تواند به شما کمک کند.

این‌که در این دوران مراقبت از خود را در اولویت قرار دهید بسیار مفید است، زیرا در صورتی‌که بیش از حد خسته، مضطرب یا فرسوده باشید، روند شیردهی دشوارتر خواهد شد. سعی کنید هنگامی‌که کودک خواب است استراحت کنید. غذاهای مقوی بخورید، زمانی را به ورزش اختصاص دهید (حتی اگر در حد یک پیاده‌روی ساده باشد) و روزی ۵ تا ۱۰ دقیقه تمرین‌های آرامش اعصاب (مدیتیشن) را در برنامه روتین خود قرار دهید. اختصاص زمانی برای خود، کمک می‌کند تا با آرامش ذهن به کار شیردهی و رویارویی با چالش‌های آن بپردازید.

اگر هنگام شیردهی مضطرب، خسته یا بیش از حد حساس هستید، کودک را در جای امنی قرار دهید (حتی برای چند ثانیه)، بدن خود را بکشید، خود را جمع و جور کرده و دوباره به شیردهی بپردازید. به خاطر داشته باشید کمک گرفتن از همسر،‌ خانواده یا دوستان خود اشکالی ندارد.

اگر نگران شیر خوردن کودک هستید، با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید. پزشک کودک را معاینه می‌کند و اقدامات بعدی را به اطلاع شما خواهد رساند. ممکن است اطمینان خاطر دهد که رشد کودک خوب است، باید با مشاور شیردهی یا متخصص مشورت کنید، باید شیر بیشتری به کودک بدهید، شیر خود را بدوشید یا کودک را با غذاهای کمکی تغذیه کنید.

چکیده مطالب                                                                                                   

اندازه و هاله اطراف پستان در دوران بارداری یا شیردهی، به‌خاطر هورمون‌‌هایی که شیر تولید می‌کنند، تغییر خواهد کرد. همچنین ممکن است با رشد پستان، به‌دلیل افزایش وزن در دوران بارداری، بزرگ‌تر شود. هر چند هاله پستان با کوچک شدن اندازه پستان یا متوقف شدن تولید شیر به حالت اول خود باز می‌گردد.

درصورتی‌که مادری تازه‌کار هستید، ممکن است برایتان دشوار باشد بدون کمک گرفتن از متخصص، نحوه صحیح گرفتن پستان را فرا بگیرید. بسیاری از والدین با مشکلات گرفتن پستان توسط کودک مواجه می‌شوند، اما خبر خوب این است که این مشکلات با کمی تمرین و حوصله برطرف خواهد شد.

مطالعه بیشتر:

نحوه صحیح قرار دادن نوک پستان در دهان نوزاد

اندازه سینه در شیردهی و آیا در شیردهی تاثیر می گذارد؟

شیردهی با نوک سینه بزرگ، چگونه با نوک پستان بزرگ شیر بدهیم؟

غدد مونتگومری چیست و روش های از بین بردن غدد مونتگومری چیست؟

?پرسش و پاسخ های هاله پستان

شیردهی با اندازه متوسط هاله پستان چگونه باید باشد؟

اندازه متوسط هاله حدود ۴ سانتی‌متر است. درصورتی‌‌که هاله متوسط دارید، کودک کل هاله را هنگام شیر خوردن به دهان می‌گیرد. باید تنها بخش کمی از هاله از دهان کودک قابل مشاهده باشد.

شیردهی با هاله پستان کوچک چگونه باید انجام شود؟

قطر هاله‌ کوچک تقریبا ۲.۵ سانتی‌متر است. در نتیجه هنگام شیر خوردن کل هاله پستان در دهان کودک قرار می‌گیرد. بنابراین اگر کودک درست پستان را در دهان گرفته باشد، هاله پستان را نخواهید دید. اگر هاله کوچکی دارید و هنگام شیر خوردن می‌توانید هاله را مشاهده کنید، پستان را از دهان کودک خارج کرده و دوباره تلاش کنید.

شیردهی با هاله پستان بزرگ چگونه باید باشد؟

هاله‌ای بزرگ‌تر از حد متوسط حدود ۵ سانتی‌متر است. درصورتی‌که هاله بزرگی دارید، هنگام شیر خوردن می‌توانید بخشی از آن را مشاهده کنید. درحقیقت، بسته به اندازه هاله، می‌توانید نیمی (یا بیش‌تر) آن‌را مشاهده کنید.

هاله دور سینم بزرگه و نمیتونم شیر بدم چیکار کنم؟

درصورتی‌که هاله بزرگ دارید، اطمینان از این‌که کودک به درستی پستان را به دهان گرفته دشوار است. زیرا مشخص نیست کودک چه مقدار بیش‌تر از نوک پستان را به دهان گرفته است. اگر از ابتدا از متخصص شیردهی کمک بگیرید، آن‌گاه از شیوه صحیح گرفتن پستان توسط کودک اطمینان حاصل خواهید کرد.

منبع: verywellfamily