The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

ايا دارچين برای زن باردار ضرر دارد،فواید دارچین چیست؟

افزودن دارچین به غذا باعث افزایش طعم و عطر آن می‌شود. همچنین، این ادویه غنی و معطر به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد دیابتی، ضد التهابی و ضد میکروبی شناخته شده است. اما آیا در دوران بارداری مجاز به مصرف آن هستید؟

در این مقاله درباره ضمن شرح ایمنی، فواید و عوارض جانبی مصرف دارچین در دوران بارداری، به شما خواهیم گفت که ايا دارچين براي زن باردار ضرر دارد یا خیر بعلاوه میزان و چگونگی استفاده از این ادویه و موارد دیگر توضیح خواهیم داد. بنابراین اگر می خواهید بدانید که ایا دارچین برای زن حامله ضرر دارد یا خیر تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

ايا دارچين براي زن باردار ضرر دارد؟

دارچین در زمان بارداری در مقادیر کم و کنترل شده ایمن است. به عنوان مثال، می‌توانید از دارچین به عنوان معطر کننده غذا، نوشیدنی یا دسر استفاده کنید. اما اگر آن را بیش از حد مصرف کرده یا در غذاها از روغن دارچین و یا چوب دارچین به میزان زیاد استفاده کنید، می‌تواند عوارض جانبی ایجاد کند.

مصرف چه مقدار دارچین در بارداری مجاز است؟

روزانه یک تا ۶ گرم دارچین برای بزرگسالان بی خطر محسوب می‌شود. با این حال، مقدار توصیه شده خاصی برای بانوان باردار وجود ندارد. از این رو پیشنهاد می‌شود کمتر از حد مجاز عادی مصرف شود.

فواید دارچین برای مادر باردار چیست؟

در اینجا می‌توانیم ببینیم که مقادیر کم دارچین در دوران بارداری چه کاری می‌تواند انجام دهد:

۱- دیابت بارداری: برخی مطالعات نشان داده‌اند که دارچین به طور بالقوه می‌تواند نیاز به انسولین را برای مادران مبتلا به دیابت بارداری کاهش دهد. با این حال این موضوع هنوز تحت آزمایشات بالینی است و برای اثبات این ادعا نیاز به تحقیقات بیشتری است.

۲- فشار خون: فشار خون بالا یا فشار خون دوران بارداری یک مسئله شایع است. اگر فشار خون ناشی از مشکلات و بیماری نباشد، تا اندازه‌ای قابل کنترل است. دارچین تأثیرات مطلوبی در کاهش فشار خون دارد، به شرط آنکه به مقدار کم مصرف شود.

۳- حالت تهوع: حالت تهوع و استفراغ شایع‌ترین علامت بارداری است. دارچین مورد استفاده در فرمولاسیون خاص، ممکن است تأثیرات تسکین بخشی در این موارد داشته باشد. از آنجا که دارچین یک درمان غیرقابل تایید است، دوز مشخصی برای مصرف آن وجود ندارد. بعضی از متخصصان مصرف روزانه ۲ تا ۴ گرم پودر دارچین را توصیه می‌کنند. در برخی مطالعات بین ۱ تا ۶ گرم دارچین در روز پیشنهاد می‌شود. دوزهای بسیار بالا ممکن است سمی باشد. اگرچه دارچین به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و ضد التهابی آن شناخته شده است، اما برخی از تحقیقات آن را برای مادران باردار توصیه نمی‌کنند.

راه‌های مصرف دارچین چیست؟

دارچین به مقدار زیاد برای بانوان باردار توصیه نمی‌شود، اما ممکن است به روش‌های زیر آن را به مقدار کم مصرف کنید:

  • از یک نوک قاشق چای خوری پودر دارچین برای دسر و غذاهای پخته شده استفاده کنید.
  • دارچین همچنین یک ادویه معطر مناسب برای متعادل کردن طعم‌ها است.

قبل از مصرف این ادویه جانب احتیاط را رعایت کنید.

اقدامات احتیاطی هنگام مصرف دارچین چیست؟

برخی از مواردی که باید مراقب آنها باشید عبارتند از:

  • از مصرف روغن دارچین در دوران بارداری خودداری کنید، زیرا دوز ایمن آن مشخص نیست. دوزهای زیاد ممکن است باعث احساس سوزش شود. 
  • اگر در معرض خطر بالای سقط جنین هستید، از مصرف دارچین خودداری کنید.
  • اگر به دارچین حساسیت دارید از آن استفاده نکنید.
  • مادران باردار مبتلا به اختلالات زنان و زایمان باید از مصرف دارچین خودداری کنند.
  • برای جلوگیری از هرگونه افزودنی مضر، بهتر است در خرید پودر و چوب دارچین دقت کنید و کیفیت بالا را خریداری کنید.

با این حال هر بارداری با دیگری متفاوت است و توصیه خاصی در مورد استفاده از دارچین وجود دارد. اگر در استفاده از دارچین شک دارید با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

ايا دارچين براي زن باردار ضرر دارد؟ عوارض جانبی دارچین در دوران بارداری چیست؟

هنگامی که دارچین بیش از حد مصرف شود، عوارض جانبی زیر ایجاد می‌شوند:

۱- اگر دارچین در دوزهای زیاد مصرف شود، می‌تواند اثر تحریک کنندگی داشته و خطر انقباضات رحمی و زایمان زودرس را افزایش دهد.

۲- اگر در حال استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها یا هرگونه دارویی برای مشکلات پزشکی، مانند دیابت و بیماری قلبی هستید از مصرف دارچین اجتناب کنید، زیرا مشخص شده است که دارچین خاصیت رقیق کنندگی خون را دارا است. این امر ممکن است منجر به خونریزی شود.

۳- از مصرف دارچین به شکل مکمل خودداری کنید. زیرا خطرات خاصی مانند تعریق بیش از حد، اختلالات معده، افزایش ضربان قلب و افت قند خون را افزایش می‌دهد.

حال که می دانید ايا دارچين براي زن باردار ضرر دارد یا خیر، استفاده از دارچین را به طعم دهنده و یا چاشنی محدود کنید. اگر احساس می‌کنید که حتی مصرف مقادیر کم دارچین باعث ناراحتی شما می‌شود و یا در مورد آن نگران هستید، می‌توانید تا زمان زایمان از مصرف آن به طور کامل خودداری کنید.

منبع: momjunction

 

بیشتر بدانید:

1- نمونه رژیم بارداری برای تمامی مادران باشرایط مختلف وجوددارد؟

2- کنترل وزن و رژیم لاغری در دوران بارداری

3- رژیم غذایی و مکمل های مناسب دوران بارداری

4- رژیم غذایی برای آماده شدن برای بارداری چیست؟