قاووت برای پسردار شدن وآیا با مصرف قاووت حتما پسردار میشویم؟
با اینکه بچه دار شدن به خودی خود یک اتفاق جذاب و هیجان انگیز است، اما تعیین جنسیت و تلاش برای پسردار و یا دختردار شدن، برای برخی از پدر و مادرها از اهمیت زیادی برخودار است تا جایی که برای رسیدن به این خواسته دست به هر کاری می زنند. یکی از این راهکارها، تعیین جنسیت به کمک تغذیه است. یکی از مواد خوراکی که در این زمینه بسیار معروف شده قاووت است و به همین دلیل ما در این مقاله به تاثیر قاووت برای پسردار شدن و روش تهیه این خوراکی مقوی پرداخته ایم.
قاووت چیست؟
قاووت یا قووتو، یک پودر خوراکی خوشمزه مقوی و پر خاصیت است که بسته به مواد مورد استفاده در آن انواع بسیار مختلفی دارد و سوغات ارزشمند استان کرمان به حساب می آید. اگرچه به دلیل کاربردها و مزایای بی شماری که قاووت برای سلامتی به همراه دارد، امروزه می توانید آن را در بیشتر مغازه ها و عطاری ها و در هر شهر و استانی پیدا کنید.
در فرم معمول و سنتی قاووت از ترکیب نزدیک به 40 گیاه دارویی از جمله خشخاش، تخم خرفه، تخم گشنیز، تخم آفتابگردان، دانه کتان، سیاه دانه، هل سیاه و هل سبز، قهوه، کنجد، جو، بابونه، تاج ریزی (روپاس)، جدوا (از خانواده زنجبیلیان و دارای طعمی تند و طبعی گرم و خشک)، فلفل سیاه، شاه دانه، موردانه، شقاقل، دارچین، زنجبیل، زنیان، مرزنگوش، میخک، زعفران، انواع مغزیجات و ... تهیه می شود که در ابتدا برخی از این مواد به خوبی برشته شده و سپس آسیاب می شوند تا پودری یکدست حاصل شود. در نهایت برای بهبود طعم و مزه قاووت، شکر نیز به این مواد اضافه می شود. سایر انواع قاووت با مواد مختلفی همچون گندم، انواع مغزیجات به ویژه پسته، بادام و گردو، نخودچی، گل محمدی، گل گاو زبان، پودر نارگیل و ... تهیه می شوند که بسته به مواد به کار رفته در آن ها طعم و خواص مختلفی دارند.
از نظر محتویات و ترکیبات شیمیایی نیز قاووت غنی از انواع ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد ارزشمندی است که می توانند فواید زیادی برای سلامتی به ارمغان بیاورند که البته ترکیب و میزان هر یک از این مواد مغذی بسته به اینکه قاووت مصرفی شما از چه چیزی تهیه شده باشد متفاوت خواهد بود.
خواص قاووت در طب سنتی
اگر قاووت را بمب انرژی بنامیم بدون شک اغراق نکرده ایم! مردم کرمان در گذشته برای عزیزترین مهمانان خود قاووت را تهیه می کردند و از این پودر معجزه آور برای درمان بسیاری از دردها و بیماری های خود کمک می گرفتند. به همین دلیل توصیه می کنیم تا با مهم ترین خواص قاووت در طب سنتی آشنا شوید که عبارت هستند از:
- رفع اختلالات خواب و به ویژه بی خوابی،
- کمک به تجربه خوابی راحت و آرام،
- درمان ضعف عمومی بدن،
- انرژی بخش و مقوی بدن،
- بهبود قدرت حافظه و عملکرد شناختی،
- افزایش میزان یادگیری،
- کاهش مشکل ریزش مو و کمک به رشد موهای جدید،
- بهبود قدرت بینایی،
- درمان خستگی مداوم بدن،
- افزایش قوای بدنی افراد مسن و پیر،
- کاهش درد و ناتوانی جسمی در حین قاعدگی،
- افزایش میل جنسی،
- بهبود قدرت باروری در مردان و زنان،
- افزایش شیر مادران شیرده،
- افزایش وزن و ....
علاوه بر این موارد، خواص بی شمار دیگری نیز برای قاووت ذکر شده است که برای تایید تمامی آن ها نیاز به مطالعات بیشتر در این زمینه احساس می شود.
قاووت برای پسردار شدن
تعیین جنسیت به کمک راهکارهای تغذیه ای اگرچه اتفاق جدیدی نیست اما به دلیل ارزان قیمت بودن در دسترس بودن و همچنین سادگی روش امروزه با استقبال بسیار زیادی مواجه شده است. اما قبل از اینکه به سراغ این روش ها بروید باید بدانید که تعیین جنسیت به کمک تغذیه به تنهایی درصد موفقیت زیادی نداشته و اگر همراه با سایر روش ها از جمله تنظیم PH محیط واژن و به علاوه زمان بندی فاصله میان نزدیکی و تخمک گذاری، به کار گرفته شود، می تواند شانس موفقیت شما را برای رسیدن به جنسیت دلخواه تا حد زیادی افزایش دهد.
اگر به دنبال تعیین جنسیت و پسردار شدن هستید، قاووت یکی از مواردی است که باید آن را در برنامه روزانه غذایی خود بگنجانید. هم زن و هم مرد، باید قاووت را هر روز مصرف کنند.
آیا با مصرف قاووت حتما پسردار می شویم؟
خیر! اگرچه رژیم های تعیین جنسیت و مصرف خوراکی هایی مانند قاووت، به دلیل طبع گرم و ترکیبات موجود در این پودر خوشمزه می توانند شانس شما برای پسردار شدن را تا حد قابل توجهی افزایش دهند اما باید بدانید که هیچ تضمین صد در صدی در این مورد وجود ندارد. در واقع تنها راهی که می توانید به کمک آن صد در صد به جنسیت دلخواه خود برسید، انجام آی وی اف (IVF)، به کمک روش های تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی (PGD) و غربالگری ژنتیکی پیش از لانه گزینی (PGS) است.
مطالعه بیشتر:
روش تضمینی برای پسر دار شدن آیا وجود دارد؟
چیکار کنم بچم پسر بشه ،چگونه صد در صد پسردار شویم؟
رژیم غذایی برای پسر دار شدن، آیا رژیم غذایی خاصی وجود دارد؟